Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugün giremedim kayın validemi yolcettim izmire gitti eşim ve ben yanlızız artık 3 hafta kadar...sizlerleyim artık

GELİNCİK canım hadi sırayla seninde tedavin başlamış galiba kaçırmışım canım inşallah bu sefer gülersin sende...

canım arkadaşlarım anneme geldim uzandım çok şükür...zor ama güzel bir gündü...sabah 9.30 da benim yumurtalarım toplandı...eşimde örnek verdi ilk örnekte allahıma şükürler olsunki 4 tane çıkmış...sonra 2.yi almışlar onda kaç çıktı bilmiyoruz belki 4 tane daha çıkmıştır diye düşündük....tabi benim bunlardan haberim yok ben ağlaya ağlaya ensteziden ayılmaya çalışıyorum...genç bi çocuk elimi tuttu heralde anestezi teknikeri ve dediki çok ağladın eşinde sperm çıktı bu defa ben dahada çok ağlıyorum tabi....sonra odama alındım bi süre sonra eşim geldi ağlamış gözleri kıpkırmızı biiti dedi herşey bitti...sonra emre bey geldi yanımıza ve ameliyata gerek yok sizi artık taburcu edelim dedi...yerimden kalkabilsem sarılıcam ama kasıklarım ağrıyo ve hala ağlıyorum....yarın sizi embriyo ile ilgili ararlar dedi ve gitti...allah razı olsun diyebildik sadece....çıkarkende eşim arabayı çekerken 1 dakika fırsat bulup sizlerle paylaştım...canım arkadaşlarım burda acı tatlı herşeyi paylaşmak ne güzel sizlerde ...yani hepiniz beni düşünüp beklemişsiniz dualar etmişsiniz allah hepinizden razı olsun allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin....mucizemiz gerçek olsun....

CANIM BENİM ÇOK ÇOK MUTLU OLDUM:))) ALLaH'IM HAYIRLISIYLA SONUNU DA GETİRSİN RABBİM ÇOK BÜYÜK!!! Allah hayırlısıyla çok daha güzel haberlerini vermeyi nasip etsin olumlu düşünmeye devam canım:)) :CüvCüv:

Sagolun kizlar hepinize tesekkür ederim.
Evet 2 embriyo transfer edildi su an benimle iki minigim var.
Allah yûzümüze bakar iki hafta sonra insallah mutlu haberi aliriz beraber tutusuruz halaylara :lepi: :teytey: :teytey:

canım inşallah bebişlerin tutunur ve 9 ay boyunca hiç bırakmazlar seni teyze olucaz inşallah :)))

belgin sen nasılsın? hadi bakalım sıra bize geliyor kasım da kararlı mısınız hala ?

Hayirli cumalar arkadaslar sabah transferim oldu allaha sükür bu anida yasayabildim.
Allahim hep yüzümü güldürdük insallah iki hafta sonrada güldürür.

15 yumurtadan 14 tanesi döllendi ikisi transfer edildi.

iyi akşamlar kızlar. espoir inşallah bebişlerin sana tutunur arkadaşım yüzün güler iki hafta sonra inşallah

adakcım gözün aydın canım :teytey::teytey: inşallah hamile haberlerini de alırız :nazar: yalnız bişey sorucam teseye gerek kalmadı demişsin dondurulmuş tüplerden mi çıktı sperm

canım arkadaşlarım anneme geldim uzandım çok şükür...zor ama güzel bir gündü...sabah 9.30 da benim yumurtalarım toplandı...eşimde örnek verdi ilk örnekte allahıma şükürler olsunki 4 tane çıkmış...sonra 2.yi almışlar onda kaç çıktı bilmiyoruz belki 4 tane daha çıkmıştır diye düşündük....tabi benim bunlardan haberim yok ben ağlaya ağlaya ensteziden ayılmaya çalışıyorum...genç bi çocuk elimi tuttu heralde anestezi teknikeri ve dediki çok ağladın eşinde sperm çıktı bu defa ben dahada çok ağlıyorum tabi....sonra odama alındım bi süre sonra eşim geldi ağlamış gözleri kıpkırmızı biiti dedi herşey bitti...sonra emre bey geldi yanımıza ve ameliyata gerek yok sizi artık taburcu edelim dedi...yerimden kalkabilsem sarılıcam ama kasıklarım ağrıyo ve hala ağlıyorum....yarın sizi embriyo ile ilgili ararlar dedi ve gitti...allah razı olsun diyebildik sadece....çıkarkende eşim arabayı çekerken 1 dakika fırsat bulup sizlerle paylaştım...canım arkadaşlarım burda acı tatlı herşeyi paylaşmak ne güzel sizlerde ...yani hepiniz beni düşünüp beklemişsiniz dualar etmişsiniz allah hepinizden razı olsun allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin....mucizemiz gerçek olsun....

inşallah mucizen gerçek olur

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: halaya yetiştim.ADAKcım gözün aydın canım.inşallah herşey sonuna kadr güzel gider ve sende tadarsın anneliği...

ayy kız onlar için de kolay değil ki yani olumsuzlukla karşılaşmak yıkılmak tekrar tekrar çok zor ne diim arkadaşım allah yardımcın olsun burasını okutmuyormusun sen eşine okutsana bak neler var emre beyin kendi sitesini falan okut ben eşimi ikna etmek için hep burdan yazılar çıkarttım emre beyin sitesinden hep çıktı aldım okuttum emre bey ben ce bizlere allahın bir lutfu olarak değerlendriyrum inşalla eşin en kısa zaman da ikna olur canım

canım allah hepimize yardım etsin dualarımızı kabul etsin emre beyin sitesindekileri okutttum tabiki burdakileride görüyor bazen yannında açınca inşallah adak 2 ci tedavi deymiydi kızlar yoksa bu ilk miydi

adakçım çokk sevindim canım inşallah 2 hafta sonra hamileyim diyede yazarsında daha çok sevindirisin bizi kızlar baya kalabalık gözüküyonuz aşağıda nerlerdesiniz

bende bir çırpıda okudum geçmişi güzel haberleri alırım diye sadece adaktan gelmiş demmi nerelerdesin

ASI C-N NISSAN GELINCIK NASILSINIZ? KIZLAR ıyı aksamlar.GELINCIK rabbım sana da nasıp etsın ınsaalah burada sevındıricı haberler vermeyı.senın tedavını de olumlu yonde beklıyorum ınsaalah.

Back
X