Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.
çok üzüldüm arkadaşım.Allah güç versin demek daha zamanı gelmemiş.yinede sen bizden daha şanslısın en azından sperminiz var.bizde sperm yok çıkacağıda malum.haftasonunu sizleri düşünmekle geçirdim annemlerde internet yok bugün heyecanla açtım topiği olsun bundada vardır bir hayır.

Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.

canım allah inşallah tez zamanda yüzünüzü güldürür. Çar çabuk toparlanıp aramıza dönmen dileğiyle......

kızlar bugün misafirliğe gideceğim gelince yine görüşürüz geziyorum ayollllzemuszemus

canım gez vallahi kayınvalideyi göndermişken gez toz gönlünce:) Hormon tahlillerini yazarsan iyi olur, ben de arasam diyorum offf offf işyerinden izin problem vallahi nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Yardım etsin allah....

aynen öyle SAYES yaaa burda yazılanlardan biraz içime şüphe düştü, kaan hocanın doktorluna dicem yok ALLAH için adam işini güzel yapıyo ALLAH razı olsun ondan, ama giden arkadaşlar merkezinin iyi olmadığını söylüyolarya, açıkçası biraz canım sıkılıyo ama diyorumki verecek olan ALLAH, benim alnımda çocuk yazısı varsa vericekse öylede böylede vericek yoksada elimizden dua etmekten başka bişi gelmez..

evet canım kaan hocanın hastanesi hakkında kötü yorumlar ben de okudum. İnşallah sperm bulunur da, neler neler yaşıcaz o veletler gelene kadar daha. İnşallah sonuçlarımız olumlu ve mutlu olsun da çektiklerimizi unutalım.

canım hakkında hayırlısı olsun ama inan çok üzüldüm, 2 gündür senden gelecek güzel haberi beklemiştik valla..offff yaaa niye böyle oluyor, niye olmuyor bizim bebişimiz..çok üzülüyorum yaa..dün arkadaşımı aradım, hamile ve erkekmiş, soramıyorum bile, hemen arkasından çünkü siz naptınız diye soruyor..o kadar üzülüyorumki anlatamam..Tüp bebeği de ben yaptınmı hemen tutuyor biliyordum ama oda öle kolay değilmiş malesef..Şimdi tek duam benim inş tüp bebekte tutar, doğal yoldan olmuyor zaten, Rabbim inş onda nasip eder bize kızlar..Ya olumsuz bişi olunca otomatikmen hep aynı olacak gibi geliyor..mafoldumben

evet canım kaan hocanın hastanesi hakkında kötü yorumlar ben de okudum. İnşallah sperm bulunur da, neler neler yaşıcaz o veletler gelene kadar daha. İnşallah sonuçlarımız olumlu ve mutlu olsun da çektiklerimizi unutalım.

ya canım peki yaptırmayalımmı orda? şimdi bizde bayramdan sonraki hafta kaan hocaya gidiyoruz, orda sperm çıkarsa dondurtucaz ve dondurulmuşları orda yaptırmazsak bize verirler mi peki? ya da ben ya Allah deyip orda yaptırrım artık, takdir Allah'ın..bakalım ne diyecek? 22 kasımda ordayız inş..

DEMMİ demekki daha zamanı gelmemiş, inşallah tez zamanda rabbim yüzünü güldürür..
MELİSELA valla ben orda başladım orda devam edicem, işte demmi arkadaşımızda gördük emre beyin yerinde yaptırdı, imsimiydi neydi o teknik kullanıldı,arkadaşımız herşeyin en iyiysi için ne kadar uğraştı, ama yinede sonuçta herşey rabbimin dediği yere vardı, yani demek istediğim ALLAHIM ol dedikten sonra iyi merkezmiş kötü merkezmiş hepsi boş boş boş...

arkadaşlar kaan hocayla haberleşmemiz gerekiyor.sonuçları yolluycaz siz nasıl gönderiyorsunuz.bilgi verirmisiniz.mailmi atıyorsunuz adresi ne ,bizde bir adres var ama nasıl ulaşıcaz bilemiyorum.

canim cok uzuldum umutlarim bir kere daha yikildi

kizlar size birsey soyleyecegim ama lutfen beni yanlis anlamayin

azosperm ile mucadele edenler yani bizler asla bu savasi kazanamayacagiz gibime geliyor
kimsinde hic bulunmuyor
kimisinde bulunuyor dolllenme olmuyor
kimisi dolleniyor ama transfer ediliyor ama anneye tytunmuyor
kimisi anneye tutunuyor anne hamile kaliyor dusuk oluyor
yani kizlar sifir elde var sifir durumundayiz
hepimiz teker teker kaybediyoruz
savasi kazananllar azinlikta
her gecen gun umudum daha da azaliyor
allahim bizlere yardim etssin umutlarimiz tukenmeden yesersin:Saruboceq: :Saruboceq:

herşey nasip ile arkadaşlar. o yüzden olumlu da düşünsek, her ne kadar kendimizi her sonuca hazırlasak ta, allahın takdirinden öte maalesef bir arpa boyu gidemiyoruz. O yüzden elden gelenin en iyisini yapıp sonuçta allahtan hayırlısını istemekten başka çaremiz yok. Ben sadece duanın etkili olabileceğine inanıyorum ve her zaman da dualarımı bizlerden eksik etmiyorum. Dua ile değişmeyen tek şey insanın eceli işte varalım gerisini biz düşünelim.....

herşey nasip ile arkadaşlar. o yüzden olumlu da düşünsek, her ne kadar kendimizi her sonuca hazırlasak ta, allahın takdirinden öte maalesef bir arpa boyu gidemiyoruz. O yüzden elden gelenin en iyisini yapıp sonuçta allahtan hayırlısını istemekten başka çaremiz yok. Ben sadece duanın etkili olabileceğine inanıyorum ve her zaman da dualarımı bizlerden eksik etmiyorum. Dua ile değişmeyen tek şey insanın eceli işte varalım gerisini biz düşünelim.....

canim evet allahin takdirinden bir arpa booyu yol alamiyoruz
zatenalllaha cok sukur inancli insanlarimiz
ben hep kendime derim ki hz meryem babasiz dunyaya cocuk getirmistir ama sununda bilincindeyim ki cok zor oolan bir sorunla ugasiyorz
yani basari oranimiz cok dusuk
ben biliyorum ki tedavi ile cok zor rabbimbizim dualarimiz kabul eedip bize bebeklerimizi versin

DEMMI cumleerını okudum ama olumlu dusunuyrdum ben hep sok oldum resmen .arkadasım uzulme desek de boş .o duyguyu yasadgm ıcın cok zor bır durumda oldugunuzu anlıyorum.rabbım hayırlı zaman olarak gormemıs demekkı canım arkadasım.zaman herseyın ılacıymıs.umarım en kısa zamanda moralınız duzelır.

umudunukaybetme, evet o kadar zor ki bizim olayımız. Ben kardeşim dediğim arkadaşıma bile anlatırken ilk o kadar zorlanmıştım ki. Söylemesi bile zor, derdini açmak bile. Olur arkadaşım üzme kendini dedikçe, internetten aç ve azospermi diye yaz dedim sonunda. Sonra o da anladı zor olduğunu.

Hele ki JKLM,ZAMAN, senin gibi deneme yapmış ve negatif almış arkadaşlarımız için daha zor. Biz daha yolun başındayız, ama hep dediğim gibi dua ediyorum, en imkansız denenlere bile sen mucize nasip et rabbim diyorum... Ama şöyle de düşünüyorum, sonuçta bir sperme bakıyor olay, bulunursa allah izin verirse olur diyorum. Ne imkansız hikayeler okuyoruz, yine de rabbimden umudumu hiç bir zaman kesmiyorum buradaki herkes için.....

kilzar cocuk olsun diye 7 gun oruc tutuluyor
ya yedigun ust uste mi tutmaliyiz

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

canim yedigun ust uste mi utmaliyiz
benimadetime az kaldi ya o yuzden tereddut ediyorum
hani bugun baslarsam yarisinda adet olursam diye korkuoyorum

umudunukaybetme, evet o kadar zor ki bizim olayımız. Ben kardeşim dediğim arkadaşıma bile anlatırken ilk o kadar zorlanmıştım ki. Söylemesi bile zor, derdini açmak bile. Olur arkadaşım üzme kendini dedikçe, internetten aç ve azospermi diye yaz dedim sonunda. Sonra o da anladı zor olduğunu.

Hele ki JKLM,ZAMAN, senin gibi deneme yapmış ve negatif almış arkadaşlarımız için daha zor. Biz daha yolun başındayız, ama hep dediğim gibi dua ediyorum, en imkansız denenlere bile sen mucize nasip et rabbim diyorum... Ama şöyle de düşünüyorum, sonuçta bir sperme bakıyor olay, bulunursa allah izin verirse olur diyorum. Ne imkansız hikayeler okuyoruz, yine de rabbimden umudumu hiç bir zaman kesmiyorum buradaki herkes için.....

evet canim
bizim tek silahimiz duamiz baska yapacak bir seyimiz yok canim sen daha once hic denemedin mi

Back
X