Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
HOSGELDIN BELGIN SEVGI DOLU NASILSINIZ KIZLAR? SAYES canım evet maalesef olumsuz sonucu alanlar ıcın daha da zor dedgın gıbı.canım o dedıgın duayı esım bana da okudu (elını karnıma okuyarak) tedavım boyunca hemen hemen her gun okudum.ama nasıpte yokmus kı bebegım dustu.... kızlar rabbım emegınızı bosa cıkarmasın tedavıde olanlar ve olacaklar.benım gıbı olumsuzu sonucu alıp cıkana da sabr ve tez zamanda hamıle bıraksın ınsaalalahhhhhhhhhhhhhhhh amınnnnnnnnn

HOSGELDIN BELGIN SEVGI DOLU NASILSINIZ KIZLAR? SAYES canım evet maalesef olumsuz sonucu alanlar ıcın daha da zor dedgın gıbı.canım o dedıgın duayı esım bana da okudu (elını karnıma okuyarak) tedavım boyunca hemen hemen her gun okudum.ama nasıpte yokmus kı bebegım dustu.... kızlar rabbım emegınızı bosa cıkarmasın tedavıde olanlar ve olacaklar.benım gıbı olumsuzu sonucu alıp cıkana da sabr ve tez zamanda hamıle bıraksın ınsaalalahhhhhhhhhhhhhhhh amınnnnnnnnn

iyiyim canım eşimle yanız kalmanın tadını çıkartıyoruz neyse çıkıyorum şimdi görüşürüz canım...

eşimle uzandık kanepelere çay içip çekirdek çıtlıyoruz ohhh ne güzelmış eşinle beraber olmak...neyse iyi geceler yarın görüşürüz kızlarrr

BELGIN kız keyıf senın keyfın cıkar arkadasım bu arada bos da durmayın barı:) bu anlar sıze cok tatlı gelır .bız ıse sesısz sesız bırımız bır koltukta dıgerımız bır koltukta otyryz:)))))))))))))))

Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.

hayırlısı olsun demmi allah yeni kapılar açar inşallah

nasılsınız kızlar
hamile haberleri beklediklerimiz ne oldu
be gene yanlızım herif yok
canım sıkıldı şöyle tv ye bakim dedim oda dogum sahnesi çıktı iyimi nasıl özendim Rabbim inşallah bizede nasip eder

"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak¬kak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

arkadaşlar bunuda deneyin belki olur bildiklerimi sizinle paylaşmaya çalışlıyorum

bunu vbizde denedik yanlız 1-2 kere denedik özelllikle regliden sonra 10 11 12.günlerde yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama biz sürekli yapmadık benim bir tanıdığımda cocukları olmuyordu yaklaşık 13 yıldır falan olmuyordu sonra bir dua buluyorlar böyle bala ısırgan togumu çörek otu falan gibi şeyler katılıp 40 güün o balı duayı pokuyorsun sonra 40günde eşinle beraber yiyorsun abla banada vermişti ama ben kağıdı kaybettim onlarında böyle oldu epey tedavi falanda oldular ama olmadı sonra bu duayı yapıyorlar bitimide umreye denk geliyor özellikle ayarlamamışlar umreyi tevafuk işte öyle denke geliyor ordada dua ediyorlar sonra türkiyeye dönünce regli olmuyor bide bakıyorki ikiz hamilesi şimdi 1 yaşında falanlar hani yakından şahit olmasam inanmakta zorlanırdım ama oldumu oluyor işte

zamancigim allahim insallah bizede nasip eder bende özendim
allahim sen büyüksün bizi magrum birakma bu duygudan yeter artik bu özlem

kızlar size bahsederken duadan aklıma geldi kalktım aradım çok şükür buldum kaybettiğimi sanıyordum
aynen yazıyorum
ali imran suresinin 37. ayeti kerimesi 71 defa aşagıdaki karıma okunacak
1kğ hakiki bal 50gr arı sütü 250 gr çörek otu 250 gr ısırgan tohumu 100 gr antep fıstıgı tedarik edilerek ısırgan tohumu ile çörek otu ögütülür ve arı sütü ve bala karıştırılarak cam bir kap içerisinde saklanır cam kabın dışına ışıktan muhafaza etmek için bir folyo sarılır sabah akşam aç karnına 41 gün yemeye devam edilir
kızlar işte bahsettiğim dua bu ben demeneyi düşünüyorum ay başında herif maaşını alınca yapmayı düşünüyorum

Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.

canım söyleyecek söz yok umut allahtan :(((((:çok üzgünüm: kendini çabuk toparlamaya bak

Back
X