Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HOSGELDIN BELGIN SEVGI DOLU NASILSINIZ KIZLAR? SAYES canım evet maalesef olumsuz sonucu alanlar ıcın daha da zor dedgın gıbı.canım o dedıgın duayı esım bana da okudu (elını karnıma okuyarak) tedavım boyunca hemen hemen her gun okudum.ama nasıpte yokmus kı bebegım dustu.... kızlar rabbım emegınızı bosa cıkarmasın tedavıde olanlar ve olacaklar.benım gıbı olumsuzu sonucu alıp cıkana da sabr ve tez zamanda hamıle bıraksın ınsaalalahhhhhhhhhhhhhhhh amınnnnnnnnn
Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.
"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak¬kak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
arkadaşlar bunuda deneyin belki olur bildiklerimi sizinle paylaşmaya çalışlıyorum
hayırlısı olsun GAMZECİĞİM kaderimiz neyse onu yaşıyoruz elden ne gelir
Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.