Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
üzülme canım cenabı hak diyor ki sizi malınızla canınızla ve evladınızla imtihan ederim bizler bir imtihandan geçiyoruz elbet atlatıcaz sonuçta eşinin üretimi var tesede mutlaka çıkar üzülme sakın keşana daha önce geldin mi

evet keşana çok yakınız malkarada oturuyorduk sürekli glirdim keşana , evet canım inşallah dediğiniz gibi çıkar tesede hemen bulunur ama tedavi olmak için biraz bekliyoruz yılbaşından sonra çünkü izinlerimizi ayarlayacağız ona göre eşimle yani daha tedaviye var bizim için

şimdi size kaan hoca hangi ilaçları verdi bize verdiği ilaçlar da da en az üç ay dedi emre bey en az üç ay da sonuç alınabiliyormuş
çünkü
nabçaz bilmiyorum canım kaan hoca yarım klomen ve testojel vermişti.45 gündür kullanıyor eşim birde biz vitamin ve bitkisel ekstratlar aldık.kullandı .hormonlardan daha önce prolaktin yüksekti fsh sınırdaydı vede testosteron düşüktü hepsi normale dönmüş.bilmiyorum artık ya kaan hocanın verdiği ilaçlar yada bizim kullandıklarımız iyi geldi.sperm tahlilinin sonuçu sıfır yazıyor fakat sperm kosantrasyonu < 2 yazıyor.bilmiyorum artık umut dünyası .sizin eşlerinizin sperm konsantrasyonu ne yazıyor.:uhm:

canim cok uzuldum umutlarim bir kere daha yikildi

kizlar size birsey soyleyecegim ama lutfen beni yanlis anlamayin

azosperm ile mucadele edenler yani bizler asla bu savasi kazanamayacagiz gibime geliyor
kimsinde hic bulunmuyor
kimisinde bulunuyor dolllenme olmuyor
kimisi dolleniyor ama transfer ediliyor ama anneye tytunmuyor
kimisi anneye tutunuyor anne hamile kaliyor dusuk oluyor
yani kizlar sifir elde var sifir durumundayiz
hepimiz teker teker kaybediyoruz
savasi kazananllar azinlikta
her gecen gun umudum daha da azaliyor
allahim bizlere yardim etssin umutlarimiz tukenmeden yesersin:Saruboceq: :Saruboceq:

Evet benimde dikkatimi çekti.Azosperm sorunu olanlar için gebelik dahamı zor arkadaşlar.Neden hepimiz tek tek dökülüyoruz. Umudumu kaybediyorum artık.Demmi çok üzüldüm canım.Allah yardımcımız olsun hepimizin.

hayırlı günler kızlar..........

nazmiyem canım benim bayadır girmiyordum topiğe evde değildim çok sevdiğim kaynanamım yanındaydım 1 hafta 1 yıl gibi geldi evime kendimi zor attım ama maalesef kısa süreliğine cuma günü tekrar gideceğim bir kaçgün daha kalacağım sonrada bayrama kadar görünmek istemiyorum açıkçası neyse güzelim sen neler yapıyorsun tedaviye başlamayacakmısın hadi sende gir tedavidekiler listesine canım seninde güzel haberlerini alalım........

heeee bu arada kızlar eşim tahlillerini yaptırdı 2 haftayı geçti gerçi sonucuda yazmıştım kaan beye trentalla endol kullan fsh düşük onu yükseltelim ilaçlar bittikten sonra tekrar test yaptır ona göre tedaviye devam edelim yazmış cevap gelelide 2 hafta oldu ama ilaçları alıp kullanmak kismet olmadı çokkkkkk tembel biriyim bu konuda itiraf ediyorum yarın gideceğim eczaneden alacağım ilaçlarıda kullansın bakem eşim bende adet oldum felaket sancılı geçiyor tam 3 aydan beridir teşrif etmiyodu ama şimdide acısını çıkartıyor bendede pco var eşimde azo bilmiyorum sonumuz ne olur hayırlısı artık........

neyse ben şimdilik kaçar birazda başka yerlerde takılayım sonra görüşürüz............

nazmiyem senlede karşılaşırız birgün inşallah nedense hiç denk gelemiyoruz gerçi ben fazla girmiyorum ondanda olabilir öptüm seni şekerim

amanın geçmişi okumadım demmiden kötü habermi geldi allah hakkında hayırlısını versin inşallah sonuçta sperm çıktı caneylomdada 4 denemede laremdede 2 denemede hamilelik oluşmuştu kızlar gülencimide unutmayayım sonuçta 3 de şimdi çocuklarıyla beraberler ilklerinde tutmadı sonrakilerde yüzleri güldü azolular olup sperm çıkanlarda maalesef birkaç tedaviden sonra hamile kalabiliyor galiba

nabçaz bilmiyorum canım kaan hoca yarım klomen ve testojel vermişti.45 gündür kullanıyor eşim birde biz vitamin ve bitkisel ekstratlar aldık.kullandı .hormonlardan daha önce prolaktin yüksekti fsh sınırdaydı vede testosteron düşüktü hepsi normale dönmüş.bilmiyorum artık ya kaan hocanın verdiği ilaçlar yada bizim kullandıklarımız iyi geldi.sperm tahlilinin sonuçu sıfır yazıyor fakat sperm kosantrasyonu < 2 yazıyor.bilmiyorum artık umut dünyası .sizin eşlerinizin sperm konsantrasyonu ne yazıyor.:uhm:

canım biz bir kere yaptırdık spermiogram bir daha yaptırmadık o yüzden hatırlayamıyorum ne olduğunu ama ilaç olmazsa tese mutlaka olucak sadece size biraz zaman kaybettirir

evet keşana çok yakınız malkarada oturuyorduk sürekli glirdim keşana , evet canım inşallah dediğiniz gibi çıkar tesede hemen bulunur ama tedavi olmak için biraz bekliyoruz yılbaşından sonra çünkü izinlerimizi ayarlayacağız ona göre eşimle yani daha tedaviye var bizim için

ay ben de malkaraua geliyordum amcamlar orada oturuyorlar pazar yerine yakın hatta amcamın damadı hastanede görevli belki tanırsın

nasılsınız kızlar ben eve geldim akşamada yemek yapıcam birazdan kızlar kasıklarımda bir agrı var nedeni ne bilmiyorum gögüslerimde aşırı agrıyor ilk tüpten sonra her regliye ortalama 10 gün falan kala oluyordu 2.tüp denemesinden sonra ise şimdiye kadar rahat sayılırdım ama gene başladı birde düzensizlik oldu gecen ay 40gün sonra oldum bu ayda erken olucak gibiyim düzelir diye bekliyorum zira gidip çatala çıkmak istemiyorum gögüslerim agrımaya başlıyınca şişiyor normalin 2 katı büyüklükte oluyor sonra agrı arttıncada gösümden böyle koyu renkli su geliyor acaba tüp denemelerinden sonra böyle olması normal mi

geçmişe baktım demminin olmamış ama ikincide olur üzülme bacım
adaktan olumlu sonuç gelmiş galiba esponun sonucu ne
kız melda anam o ne cesaret hem nişanlıyken hamile kal hem aldır ailen anlamadımı birde eşinin ozaman spermi varmış nolduda sonradan gitti hastalık falanmı geçirdi ama aldırmasaydın hemen evlenseydiniz sonuçta kürtaj haram ya ay inşallah gene olur

geçmişe baktım demminin olmamış ama ikincide olur üzülme bacım
adaktan olumlu sonuç gelmiş galiba esponun sonucu ne
kız melda anam o ne cesaret hem nişanlıyken hamile kal hem aldır ailen anlamadımı birde eşinin ozaman spermi varmış nolduda sonradan gitti hastalık falanmı geçirdi ama aldırmasaydın hemen evlenseydiniz sonuçta kürtaj haram ya ay inşallah gene olur

sorma bacım cahillik işte zamanı geri çevirmek ne yazıkki mümkün değil artık ileriye bakıcaz durum bunu gösteriyo bilmiyorum kafam çok karışıkeşimde bir hastalık geçirmedi çok şükür ama kader işte dr. da böyle durumlar nadirde olsa oluyormuş:kedi:

sorma bacım cahillik işte zamanı geri çevirmek ne yazıkki mümkün değil artık ileriye bakıcaz durum bunu gösteriyo bilmiyorum kafam çok karışıkeşimde bir hastalık geçirmedi çok şükür ama kader işte dr. da böyle durumlar nadirde olsa oluyormuş:kedi:
olur böyle şeyler canım. ozaman çare oymuş onu yapmışsınız.nereden bileceksin ileride nolucak.insan ölüceğini bilse mezarını kazar.

off kimse yok neyse hadi kızlar hepinize hayırlı akşamlar görüşmek üzere

canım mesajını aldım ama ben yazamıyorum daha yeni olduğum için burada ama emin olki o dedğin kşiler benim yakın arkadaşım tesadüfün böylesi kadere bak çok şaşırdım hatta facete bile var :smiley-cool:

s.a. bacılar... çok büyük umutlarla başladığım tedavim bugün iptal edildi :(( kısa protokol uygulanıyordu doktor duruma baktı yumurtalarımın gelişimlerinde düzensizlikler varmış bazılarının gelişimi iyiyken bazıları küçük kalmış bundan dolayı tedavimi durdurdu kısa protokol yerine uzun protokol uygulayalım daha kaliteli yumurta elde edeceğiz dedi... dün den beri kafam çok karışıktı ama bugün doktorumla konuşunca çok şükür rahatladım biraz... vardır bunda da bi hayır diyorum...elden başka bişey gelmiyor...

s.a. bacılar... çok büyük umutlarla başladığım tedavim bugün iptal edildi :(( kısa protokol uygulanıyordu doktor duruma baktı yumurtalarımın gelişimlerinde düzensizlikler varmış bazılarının gelişimi iyiyken bazıları küçük kalmış bundan dolayı tedavimi durdurdu kısa protokol yerine uzun protokol uygulayalım daha kaliteli yumurta elde edeceğiz dedi... dün den beri kafam çok karışıktı ama bugün doktorumla konuşunca çok şükür rahatladım biraz... vardır bunda da bi hayır diyorum...elden başka bişey gelmiyor...
canım bundada vardır bir hayır .geç olsun güç olmasın Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

aman be gelincik sağlıklı olsun yumurtalarında geç olsun bacım bunca zaman bekledin 1 ay daha bekle hayırlısı olsun üzülme moralini yüksek tut

adak uzun süredir yoktum senin bebiş tutdumu kaç haftalık oldunuz

amin zcu Allah razı olsun canım. açıkcası hiç beklemediğim bi durum olduğu için ilk başta zor oldu kabul etmek ama şimdi içim çok rahat dediğin gibi geç olsun güç olmasın Rabbim yeterki hayırlısını versin.

Back
X