Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
s.a. bacılar... çok büyük umutlarla başladığım tedavim bugün iptal edildi :(( kısa protokol uygulanıyordu doktor duruma baktı yumurtalarımın gelişimlerinde düzensizlikler varmış bazılarının gelişimi iyiyken bazıları küçük kalmış bundan dolayı tedavimi durdurdu kısa protokol yerine uzun protokol uygulayalım daha kaliteli yumurta elde edeceğiz dedi... dün den beri kafam çok karışıktı ama bugün doktorumla konuşunca çok şükür rahatladım biraz... vardır bunda da bi hayır diyorum...elden başka bişey gelmiyor...

olsun canım geç olsun güç olmasın önemli olan sağlıklı bir bebek dünyaya getirmen bundada vardır bir hayır..

nolsun belgin bende herşey bildiğin gibi unu eledik eleği astık artık son umut kök hücreydi onu bekliyorduk kaan hocada çok beklemeyin evlatlık alın dedi bunada heri karşı çıkıyor işte sizlerden gelicek güzel haberleri bekliyorum sen kasım sonunda başlıcakmısın yoksa gene ötelicekmisin inşallah senin olur kucağın boş kalmaz çok zor milletin beşiğine bakıp iç geçirmek

nolsun belgin bende herşey bildiğin gibi unu eledik eleği astık artık son umut kök hücreydi onu bekliyorduk kaan hocada çok beklemeyin evlatlık alın dedi bunada heri karşı çıkıyor işte sizlerden gelicek güzel haberleri bekliyorum sen kasım sonunda başlıcakmısın yoksa gene ötelicekmisin inşallah senin olur kucağın boş kalmaz çok zor milletin beşiğine bakıp iç geçirmek

canım biliyorum çok zor inşallah olur buda bizim son şansımız bakalım artık kısmetimizde varsa olacak yoksa elden ne gelir napalım o zaman kaderrimiz deyip katlanacağız allah izin verirse ertelemeyeceğim bu sefer...

sağol belginim Allah razı olsun ... kısmetse artık aynı zamanlarda tedavi oluruz gibime geliyor...

gelincik öncelikle tedavin hayırlı olsun sonu mutlu bebeklerle sonlansın bu uzun yada kısa protokolu bern anlamıyorum tedavide büyük etkileri varmıdır

İYİ AKŞAMLAR umut yolcuları .sizlere bişey sorucaktım.patolaji sonuçları sıfır olan varmı ya bizimde öyle 5 yıl oldu tese olalı eşim. bu aralarr umut tüp bebeğe gidelim diyorum benim yaş preblemi var 39 olucam ne yapacağımıa bilemiyorum yok sa kaynanamın yanınamı yerleşsem didişecek biri olur alsanaalsanasmile

son umdum iyi fikir zaman cabuk geciyo belgin yoksa sendemi başladın tedaviye

demmicim...okadar çok üzüldümki..sizin sperm bulmanız bana umut oldu çok sevindimo güzel moralle bizde sperm bulduk hemde mucizevi bi şekilde kendi çıktı...bugün güzel bir moralle transfre giitim döndüm nete girdim ve çok üzüldüm topla kendini.. bi çok şeyi araştırıp paylaştın güçlüsün kuvvetlisin eminim en yakın zamanda toplayıp deneyeceksizniz birdaha...ben senin bebeğinin seni çok bekletmeyeceğine o kadar çok inanıyorumki....

mrb kızlar nasılsınız? masaalah kalabalıkız asagıda...ADAKCIM 12 gun sonra ınsaalah mujdeyı alırsın rabbım yuzunu guldrsn arkadasım.GELINCIK canım benım bunda da vard bır hayr .ınsaalah uzun protokol sana gec olsa da guzel snouclar versın ınsaalah.

kızlar kısaca bahsedeyim....cumartesi 9 yumurta toplandı eşimdende 15 in üstünde sperm çıkmış...( ogün verdiği 2 örnek ve daha önce verdiğimiz 1-2 spermlerin toplamı ) işleme 7 yumurta sokmuşlar ve en iyi 7 spermi...24 saat sonra pazar sabahi arayıp 6 embriyo döllendi dediler....3 gün sonra arıcaz haber bekleyin dediler...büyük gün bugün sabah arayıp 5 embriyomun bugüne ulaştığını söylediler ve transfere çağırdılar....gittik ve saat 3 te 8 hücreli bir embriyoyu yerleştirdiler....diğer kalanlarında 8-8-7-9 hücreli olduğunu dondurduklarını söylediler....ve nihayet 1 saat orda dinlenip evimize geldik.....

moralim çok ii değil...embriyom süper kalitede değil ve tutması çok zor biliyorum...zaten azoda ilk defa tutması imkansız onuda biliyorum.....rabbime sadece bugünü bile gösterdiği için şükrediyorum....bir gün ağzıma embriyo kelimesini alacağımı hiç düşünemezdim.....allahıma şükürler olsunki şimdi olmasada bir gün çok zorlu bir yol olsada yine deneyebilirim.....allah herkesi evlat sahibi yapsın ama sağlıklı ve hayırlı....

mrb kızlar nasılsınız? masaalah kalabalıkız asagıda...ADAKCIM 12 gun sonra ınsaalah mujdeyı alırsın rabbım yuzunu guldrsn arkadasım.GELINCIK canım benım bunda da vard bır hayr .ınsaalah uzun protokol sana gec olsa da guzel snouclar versın ınsaalah.

sağola arkadaşım inşallah....

Back
X