Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melısela cım ben asla ıs ortamında sır verılmesı kı en yakın arkadasım dahı olsa taraftarı degılım.cunku mutlaka sır duyuluyr.cok cok samımı oldgm arkadasım bıle hıcbısey bılmez.haaaaaa konu sureklı oaraya gelır acarlar ben hemen kalkarım onlarda anlıyrlr zaten hoslanmadgmı anlatmaak ıstemedgmımı acıkcası.sadece aıleler bılıyr benım babam harıc.o sorunu benden bılıyr.ya bısey soyleyımmmı acıkcası cocuksuz oldgm ıcınmıdır bılmeme oratamımı bende hıc sevmyrm cunku ogrt odası sabahtan aksamam kadar cocuk bebek konuları ıle ınler.sıkayetlerı bıtmezzzzzzzzzzzzz.cok sıkılırım cok

MELISELA cım senını rapor alman ıcın doktora gorunmen gereklı yanı gorundgn gun de raporun 1 .gun olarak kabul edlır.oysakı saglık ıznı mazaret ıznı gıbı bısey alsan 3 yada 5 gunluk .ozaman onceden alırsındıyelım bu hafta ıznın cıkar gereklı yerlree ımzalatrsn obur haftada rahatlıkla gdrsn anladınmı canım yanı bu mıllı egtde oyle oluyr.ama unıversıtede nasıl olur bılmem.

ben yıllık izin daha haketmedim ama normalde 10 gün mazeret iznim varmış ama işte adam vermiyor, bende onun için rapor alayım dedim ama pazartesi doktora gitsem, o gün işte olmam gerekiyor ve bide alamazsam ankda ölece işten kaçak olarak kalır durrum ortada..

melısela cım ben asla ıs ortamında sır verılmesı kı en yakın arkadasım dahı olsa taraftarı degılım.cunku mutlaka sır duyuluyr.cok cok samımı oldgm arkadasım bıle hıcbısey bılmez.haaaaaa konu sureklı oaraya gelır acarlar ben hemen kalkarım onlarda anlıyrlr zaten hoslanmadgmı anlatmaak ıstemedgmımı acıkcası.sadece aıleler bılıyr benım babam harıc.o sorunu benden bılıyr.ya bısey soyleyımmmı acıkcası cocuksuz oldgm ıcınmıdır bılmeme oratamımı bende hıc sevmyrm cunku ogrt odası sabahtan aksamam kadar cocuk bebek konuları ıle ınler.sıkayetlerı bıtmezzzzzzzzzzzzz.cok sıkılırım cok

ya sorma iğrenç bir durum birde o bilen ark biri geçen ay aramış beni adetim geçti, kanda belli olurmu, ne zaman yaptırmak gerekli, nie olmadım böle saçma sapan sorular için arıyor, dayanıyorum, biride dün bana geldi dengesiz diyorki ayy bu ayda hastalandım artık diyorum ki yakında senin gibi yumurta takibidir, şudur budur olaya gircem..ya benim nasıl moralim bozuluyor anlatamam..ya işte acemilik..ben böle dedikodulu bir ortam olduğunu bilmiyordum ve başta saflık yaptım..şimdide toparlayamıyorum malesef..ama beni kınayan benden beter olsun..çektiğimizi bir biz biliriz, beddua etmek istemiyorum ama zoruma gidiyor..bide sorun bende olsa inan bu kadar üzülmem...

melisela nasılsın canını sıkma boyle insanlar için ağızlarının payını ver oturt yerlerine ne olursa olsun seninle boyle muhabbete girmemeleri gerek.bişey sorucam sen öğrencimisin

yani öğrenci değilsen anladığım kadarıyla üniversitedesin neden direk üst kademeden mazeret bildirip rapor almıyorsun ben üniversitedeyken mazeret raporu almıştım doktordan ama bir gun sonraya yazdırtmıştım eğer yapabiliyorsan...

evet canım aynen ya aynı seylerı yasyrz hemen hemen.amam ben hıc bu konuu kımseyle paylasmadım.kayınvalıdem soranlara benden oldgnu demıs.tabbı nasıl dycek kkıı acıkcası ben demıstım sorun benden oldgnu soylersınızı cok soran olursa dıye....masaalah kımı gorsem mıllet bır recete veyry .kaplıcalara gıt,sunu ıcı sunu ye.. ay bu cok zoruma gdyr 2 paralık ınsanlar bana akıl verırıler sebebı ben olmadgm halde....ısın tuhaf yanı esımden de bu konuda pek anlayıs da gormedım.yanı sen fedakarlık yabtın saol dıyen yok.kımı gorsem o konu acılır akıl veren verene...o da kayınnvalıdem den kaynaklı .. kımı gorse yanı sorana soylemıs hata gelınde dıye....ya ben esımden bır guzel soz yanı bu fedakarlıgımla ılgılı beklerdım.yada suclandgm ıcın artık kırılgan mı oldum ne ...yanı melısela senın yasadıklarının farklı olaylarını yanı konu aynı bende yasyrm...ısımız cok zor....

yada hoca dediğin kimse fazla açık vermeden tedavi olucam da diyebilirsin okadar anlayış gösterir heralde

mrb arkadaşlar okuduğum kadarıyla birçoğunuz çevreden dertlisiniz.güzel allah ım hepinizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin.sakın başkalarına bakıpta moralinizi bozmayın allah ım eminim isteyen hiçbir kulunu geri çevirmez.allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...

Nasılsınız gamzecimpatolojiyi henüz almadınız dimi.siz teseyi kimde olmuştunuz.kaç kez oldunuz.biz bir kez olduk ,ikinci son şansmı bilmiyorum. valla çok çaresisiz.Allah yardımcımız olsun.spermiyoğram sonuçumuz sperm konsantrasyonu <2 diyor diğerleri sıfır.bu ne oluyor biliyormusun.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen

almadık daha canım.eşim bu aralar yoğun çalışıyo.gidemem bu hafta dedi.benm de boş günüm yok gidemiyorum.ölcem ama meraktan.biz 2 kez tese oldk .1. emre bey yaptı 2009 haziranda.2. yi 23 eylülde kaan hoca yaptı.patalojiden umutluyum dedi ama bilmiyrum bekliyrz işte.yine çıkmazsa bir kaç yıl aradan sonra tekrar tedaviyi düşünüyrum açıkcası.çünkü 3. tesede bulunanlar bile oluyo.

melisela nasılsın canını sıkma boyle insanlar için ağızlarının payını ver oturt yerlerine ne olursa olsun seninle boyle muhabbete girmemeleri gerek.bişey sorucam sen öğrencimisin

yani öğrenci değilsen anladığım kadarıyla üniversitedesin neden direk üst kademeden mazeret bildirip rapor almıyorsun ben üniversitedeyken mazeret raporu almıştım doktordan ama bir gun sonraya yazdırtmıştım eğer yapabiliyorsan...

canım ben ünv çalışıyorum. ya zaten üst kademeden hoca söylediğim kişi :(( adam direkt yok dedi, eşimde bölüm başkanıyla görüştü, birde o konuşacakmış bakalım, eğer ondanda sonuç çıkmazsa açıkca bunun benim için önemli bir konu olduğunu ve rapor alacağımı söyleyeceğim..inş olurda gerginliğe gerek kalmaz kızlar..nolur dua edin bana bu günlerde psikolojim çok bozuk..

evet canım aynen ya aynı seylerı yasyrz hemen hemen.amam ben hıc bu konuu kımseyle paylasmadım.kayınvalıdem soranlara benden oldgnu demıs.tabbı nasıl dycek kkıı acıkcası ben demıstım sorun benden oldgnu soylersınızı cok soran olursa dıye....masaalah kımı gorsem mıllet bır recete veyry .kaplıcalara gıt,sunu ıcı sunu ye.. ay bu cok zoruma gdyr 2 paralık ınsanlar bana akıl verırıler sebebı ben olmadgm halde....ısın tuhaf yanı esımden de bu konuda pek anlayıs da gormedım.yanı sen fedakarlık yabtın saol dıyen yok.kımı gorsem o konu acılır akıl veren verene...o da kayınnvalıdem den kaynaklı .. kımı gorse yanı sorana soylemıs hata gelınde dıye....ya ben esımden bır guzel soz yanı bu fedakarlıgımla ılgılı beklerdım.yada suclandgm ıcın artık kırılgan mı oldum ne ...yanı melısela senın yasadıklarının farklı olaylarını yanı konu aynı bende yasyrm...ısımız cok zor....

ama bende artık fırsat vermeyeceğim insanlara..hep kendimi üzüp, ağlayıp duruyorum, bu ne zamana kadar böyle devam edecek dimi??? Rabbim güç versin hepimize..Sabır inş birgün bugünlerde geçer..
bi ara bir yaşlı teyze benim karnıma bakmıştı öle, komşumun akrabası..dün gördüm sordu varmı bişey diye, bende yok dedim..bana ne dese beğenirsiniz..ya sende bişi varmış, o gün ben sen üzülme diye bişey söylemedim dedi..o kadar sinirim bozulduki..birde diyordki bu kadın biliyor, dediği çıkıyor..o kadar doktora gittim, rahim filmi çektirdim bişi çıkmadı, kadın bir elledi sorun buldu..bidaha tövbe ama, bu bana ders oldu..Zaten eşimde demişti, sorun sendenmide gidiyosun falan diye, adamı dinlememiştim..

hadi kızlar, çok öpüyorum sizi..daha bir sürü işim var yaa..ders çalışmam lazım, çeviri yapmam lazım...offffffffffffffff bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmm..
Lütfen dua bekliyorum sizlerden..

Son düzenleme:
gelincik öncelikle tedavin hayırlı olsun sonu mutlu bebeklerle sonlansın bu uzun yada kısa protokolu bern anlamıyorum tedavide büyük etkileri varmıdır

amin canım inşallah hayırlı olur. çok büyük etkisi varmı bilmiyorum ama doktor böyle olması daha iyi dedi.

arkadaşım yazdıklarımı okumuşsundur sanırım çok şükür bugün transfer oldu....senin tedavide uzamış olsun herşeyin hayırlısı olsun....

hayırla sonuçlansın canım tedavin bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah. ben inanıyorum başaracaksın sen moralini yüksek tut yeterki, kalitesine felanda takılma verecek olan Rabbim. 12 gün sonrayı senle beraber sabırsızlıkla bekliyorum canım benim...

mrb kızlar nasılsınız? masaalah kalabalıkız asagıda...ADAKCIM 12 gun sonra ınsaalah mujdeyı alırsın rabbım yuzunu guldrsn arkadasım.GELINCIK canım benım bunda da vard bır hayr .ınsaalah uzun protokol sana gec olsa da guzel snouclar versın ınsaalah.

evet canım bende öyle düşünüyorum bunda da vardır bi hayır diyorum ilk duyduğumda çok şaşırmıştım beklemediğim bi durumdu ama şimdi hiç dert etmiyorum. sende okulu çevreyi kafana takma . çalıştığımız için iş yerinde manevi yönden çok sıkıntılar çekebiliyoruz sinirimiz bozulabiliyor bende çok üzülüyorum ama sonrada boş veriyorum. şimdi herkes beni izne çıkacam diye biliyor gelde şimdi tedavi ertelendi diye niyesini anlat dur herkese...

Back
X