dun dr kontrolum vardi ve cinsiyetini ogrendik bir kizim olacakmis :)) hayirlisiyla,cok mutluyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar,nasilsiniz guzel gelismeler var mi? kimler hamile kaldi?allahim insallah tedavide olan arkadaslari bos cevirmesin,isteyen herkese hayirli evlatlar versin.
dun dr kontrolum vardi ve cinsiyetini ogrendik bir kizim olacakmis :)) hayirlisiyla,cok mutluyumallahima binlerce sukur,en basindan beri kiz olacagini hissediyordum hatta emindim simdi kesinlesti,cok mutluyum... darisi isteyen herkesin basina
![]()
slm kızlar..eve yeni geldikk ..transferim oldu saat 3 te...rabbimden hqyırlısını istiyorum sadece....
gunaydin kizlar,nasilsiniz guzel gelismeler var mi? kimler hamile kaldi?allahim insallah tedavide olan arkadaslari bos cevirmesin,isteyen herkese hayirli evlatlar versin.
dun dr kontrolum vardi ve cinsiyetini ogrendik bir kizim olacakmis :)) hayirlisiyla,cok mutluyumallahima binlerce sukur,en basindan beri kiz olacagini hissediyordum hatta emindim simdi kesinlesti,cok mutluyum... darisi isteyen herkesin basina
[
Merhaba handenizuz,
Bende Adana da yaşıyorum canım nerede tedavi oldun daha dogrusu tup bebekle mı hamıle kaldın bu forumu cok yakından takıp edemıyorum daBen tüp bebek tedavısıne baslyacagım da sende Mersın de yasıyorsun gordugum kadarı ıle belkı senden bıraz onerı alırım dedım.Gozun aydın canım bu arada sağlıkla dogsun inşallah:))
adakçığım hayırlı olsun inşallah bebiş tutunmuştur sana da hayırlı g
haberlerini alırız en kısa zaman da
günaydın kızlar....istanbulda kapalı bir hava var içim sıkıldı...allah bu sıkıntıyı hayırlara çevirsin inşallah...herkes iyidir umarım....demmi..arkadaşım rabbimin nasip ettiğinden fazlasına sahip olamıyoruz o ne zaman isterse bakalım daha neler görücez lütfe üzülme.....[/QUOT
gözün aydın adakçım inşallah tebrik etme nayilinede kavuşuruz ne mutlu sana bu aşamlara gelmişiniz inşallah bizde tedaviye yılbaşından sonra başlıcaz
![]()
Kızlar tedavılerınızı nerede oluyorsunuz?Isatnbul da yasayanlar da mesela adak bılgı verebılırmısınız?Basarı oranlarını kıyaslayarak belkı dogru karar verebılırım dıyorum.Ben ılk kez tedavı olacagım yardım lutfen kızlaaarr:))
![]()
günaydın arkadaşım herşeyin yolunda gitmesi ne güzel..kızın olacakmış allah hayırlı evlat nasip etsin....benimde dün transferim oldu evde dinleniyorum bakalım kısmet....
handenuz tebrik ederim seni sen normal yollamı kaldın yoksa tüp bebeklemi nasıl bir sorun vardı sizde
canım benim, hayırlı uğurlu olsun tatlım..darısı bize olur inşAllah..
Adakçım inş bebiş haberinide verirsin 2 hafta sonra tatlım..
hande arkadaş doğal yolla kaldı, eşinden 3-4 sperm çıktı ve Allah nasip etti..
yeni arkadaşlar var soranlar olmuş kısaca hikayemi yazayım arkadaşlar....biz azoyu ocakta öğrendik...sonra eşim 3 spermiyogram yaptırdı hepsi koca 0.....sonra istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar ve osman ceylan denen adamlarla mart ayında acele bi şekilde tüp bebeğe hazırlandık....anlatıyorumki yanlış şeyler yapmayın....kesin sperm çıkar falan diye beni tedaviye aldılar 15 yumurta topladılar eşimi sonra teseye aldılar ve sperm bulamadık dediler ama yumurtalar gitti tabi olan bana oldu eşiminde dünyası yıkıldı.....ayrıca osman denen ürolog müsbettesi ben bu dalda çok iyiyim bidaha tese olmayın testisi kaybedersiniz sizin çocuğunuz olmaz diyerekte başarısızlığının üstüne birde tüm ümitlerimizi yoketti....neyse biz emre beyi hemen nisanda bulduk başımızdan geçenleri anlattık bize ilaç tedavisi verdi aslında vermek durumunda kaldı çünkü yeni ameliyat olmuşsunuz ve 6 ay beklicez dedi bu sürede bu ilaçları kullanın ekimde görüşür ameliyat ederim dedi...tamam dedik ve ilaçlara hemen başladık 3 ay sonra ağustos başı ilk defa spermiyogramda 2 adet sperm görüldü aman allahım bu bir mucizeydi...sonrada hep 1-2 çıktı ve emre beyin dediği gibi ekimde tekrar hazırlandık işte bugünde transferim oldu....dişimizden tırnağımızdan artırdığımız paralarla yaptık...şimdi rabbim ol derse olacak istemezse olmayacak ve bir gün yine deneyeceğiz....
günaydın canım mesajını aldım dediğim gibi özel atamıyorum sen hiç merka etme o konuda çünkü aynı sıkıntıyı yaşıyoruz b![]()
canım sağol anlayışın için zaten şüphem yoktu ama çok hassas bir konu olduğu için bir de söz konusu erkekler bizlerde sorun olsa hiç problem değil ama erkekte olunca kimseye bişey diyemiyorsun annene bile anlatamıyorsun en kötü yanıda o zaten
günaydın arkadaşlarrr