Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım haklısın ama benim ailem biliyo anlatmak zorunda kaldım eşim çok anlayışlı ve sakin biri bu duruma çok üzülmüyo benim gibi belkide numara yapıyo bilemiyom ama çok anlayışlı bana hep destek oluyo ama ben sürekli kırıyorum onu çünkü daha yeni öğrendik durumu hala kaldıramıyorum

bu arada sana deneme attım demin artık mesaj atabiliyorum zemuszemus

kızlar osman başladı ben çıkıyorum sonra görüşürüz
evet çok seviyorum osman ı kurban olurum ben onaaa
sağol arkadaşım benimki 1 kasımda seninki ne zaman
ne güzel canım inşallah halaylar çekeriz kasımın ilk günü...
Benimki 29 ekim senden 3 gün önce.
Insallah ikimiz iyi haber aliriz tutusuruz halaylara :teytey: :teytey:
ne güzel peş peşe halalar çekecez biri kasım ilk günü biride en güzel günde çifte bayram yaşayacaksın inşallahhh
belgin son sansım gibi bişey demişsin neden sonmuş kaçkere tedavi oldun sen ve eşin
canım benim eşim bir kez tese oluştu 2007de gelişmemiş sperm hücreleri bulunmuş emriyo oluşmuş fakat tutmamıştı şimdide aynısı olursa başka denememize gerek kalmayacaktır inşallah bu sefer sperm bulunur..
:nazar:gunaydin kizlar,nasilsiniz guzel gelismeler var mi? kimler hamile kaldi?allahim insallah tedavide olan arkadaslari bos cevirmesin,isteyen herkese hayirli evlatlar versin.
dun dr kontrolum vardi ve cinsiyetini ogrendik bir kizim olacakmis :)) hayirlisiyla,cok mutluyum :3: allahima binlerce sukur,en basindan beri kiz olacagini hissediyordum hatta emindim simdi kesinlesti,cok mutluyum... darisi isteyen herkesin basina:nazar:

gözün aydın canım pıtırcık bi kızın olcak hemi allahım tamamına erdirsin ömrü uzun olsun inşallahhhhhhhhh

arkadaşlar dün 4444 kere okunan salat-ı tefriciye duasını iyice araştırdım onun 4444 kere okumak şart değil asıl niyet Allahtan isteyip a.s Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine olursa daha hayırlı olurmuş yoksa 4444 kere okumak diye bişey yok Allah hepimizin dualarını kabul etsin

canım aslında duada sayı lmamalı tabikide cenabı hak katın da dualrın biri de bir binide birdir ben ce ama en önemlisi kadere inanmak kaderimizde evlat sahibi olmak var ise olur ama yok ise ne yapsak çaresi yok dün akşam bir şey öğrendim sinirimden öldüm öldüm ağladım çok kötü oldum eşimin teyzesinin gelini 1 buçuk yaşında bir kızı var kendisini de yaşı daha ufak 19 yaşında tekrar hamile kalmış ve gidip aldırmış
o kadar kızdım o kadar kızdım ki o an karşımda olsaydı sanki saçını başını yolardım gerçi tercih meselesi yani şartlar belki de onu gerektirdi ama benim belkide bu konuda aşırı bir hassasiyetim olduğu içindir.bir de anlatıyomuş kürtaj oldum diye yaaa offf rabbim niye öyle bizlere ver allahım haketmeyene değil bizlere ver

evet canım haklısın ama benim ailem biliyo anlatmak zorunda kaldım eşim çok anlayışlı ve sakin biri bu duruma çok üzülmüyo benim gibi belkide numara yapıyo bilemiyom ama çok anlayışlı bana hep destek oluyo ama ben sürekli kırıyorum onu çünkü daha yeni öğrendik durumu hala kaldıramıyorum

kolay değil tabikide kabullenmek yani çok zor ben 3, yıllık evliyim ve hep sorunu kendimde düşünüyordum ilk tahlili edirne de yaptırdık eşime hastane değil edirne başıma yıkıldı eşim gelirken arabayı nasıl kullandığını hatırlamıyor bile biz şok olduk ağlamaktan mahf olduk ama 6 ay geçti üzerinden alıştık şimdi bekliyoruz bakalım ne olucak kısmet akşama fostimon iğnesini yapıcaz

canım bence ilk olacaksan umut tüpbebeği tavsiye ediyor herkers eşimin doktoruda orayı tavsiye ediyo emre veya kaan bey geçmiş olsun canım

Cok sagol canım bızımkı erkek ınfertılıtesı ve sıtede bırcok kısıde memorıal dıyor kafam karıstı valla.Umut diyordum ben ilk tedavıye baslamaya karar verdıgımızde ama memorıalde daha gelısmıs yontemler var dıyorlar.Aslında tedavıye baslamadan 2 - 3gun once gıdecegız Istanbul a ıkı merkezle gorusup ancak ole karar verebılecegız sanırım.

canım aslında duada sayı lmamalı tabikide cenabı hak katın da dualrın biri de bir binide birdir ben ce ama en önemlisi kadere inanmak kaderimizde evlat sahibi olmak var ise olur ama yok ise ne yapsak çaresi yok dün akşam bir şey öğrendim sinirimden öldüm öldüm ağladım çok kötü oldum eşimin teyzesinin gelini 1 buçuk yaşında bir kızı var kendisini de yaşı daha ufak 19 yaşında tekrar hamile kalmış ve gidip aldırmış
o kadar kızdım o kadar kızdım ki o an karşımda olsaydı sanki saçını başını yolardım gerçi tercih meselesi yani şartlar belki de onu gerektirdi ama benim belkide bu konuda aşırı bir hassasiyetim olduğu içindir.bir de anlatıyomuş kürtaj oldum diye yaaa offf rabbim niye öyle bizlere ver allahım haketmeyene değil bizlere ver

evet canım haklısın benimde dayımın karısı hamile 40 yaşında ve 3 aylık 3cü olacak ama onlar genç yaşta 2 tane evlat sahbi oldular kızları 22 ve 17 yaşında şuan ama 3.yü aldırmadılar keşke bana verseler ben bakarım

Cok sagol canım bızımkı erkek ınfertılıtesı ve sıtede bırcok kısıde memorıal dıyor kafam karıstı valla.Umut diyordum ben ilk tedavıye baslamaya karar verdıgımızde ama memorıalde daha gelısmıs yontemler var dıyorlar.Aslında tedavıye baslamadan 2 - 3gun once gıdecegız Istanbul a ıkı merkezle gorusup ancak ole karar verebılecegız sanırım.

aslında memorial da tedavi olup tüp bebekle hamile kalan arkadaşım var şuan 1,5 yaşında oğlu var genede sen bilirsin tabi

kolay değil tabikide kabullenmek yani çok zor ben 3, yıllık evliyim ve hep sorunu kendimde düşünüyordum ilk tahlili edirne de yaptırdık eşime hastane değil edirne başıma yıkıldı eşim gelirken arabayı nasıl kullandığını hatırlamıyor bile biz şok olduk ağlamaktan mahf olduk ama 6 ay geçti üzerinden alıştık şimdi bekliyoruz bakalım ne olucak kısmet akşama fostimon iğnesini yapıcaz

ozaman siz tedaviye başladınız biz yılbaşından sonra başlıcaz malesef izinlerimiz biriktiriyoz eşimde bende hatta yaz iznini bile kullanbilirim kafam karışk bilmiyom yanlız eşimin hormoın testleri iyi çıktı herşeyi ona bağlamk doğrum yanlış hatırlamıyosam fhs 3,30 du diğerlerini hatırlamıyom

:nazar:gunaydin kizlar,nasilsiniz guzel gelismeler var mi? kimler hamile kaldi?allahim insallah tedavide olan arkadaslari bos cevirmesin,isteyen herkese hayirli evlatlar versin.
dun dr kontrolum vardi ve cinsiyetini ogrendik bir kizim olacakmis :)) hayirlisiyla,cok mutluyum :3: allahima binlerce sukur,en basindan beri kiz olacagini hissediyordum hatta emindim simdi kesinlesti,cok mutluyum... darisi isteyen herkesin basina:nazar:[

Merhaba handenizuz,
Bende Adana da yaşıyorum canım nerede tedavi oldun daha dogrusu tup bebekle mı hamıle kaldın bu forumu cok yakından takıp edemıyorum da :( Ben tüp bebek tedavısıne baslyacagım da sende Mersın de yasıyorsun gordugum kadarı ıle belkı senden bıraz onerı alırım dedım.Gozun aydın canım bu arada sağlıkla dogsun inşallah:))
cnm benim esim ankara kaan aydosa tedavi oluyordu 1 yil tedavi ilac tedavisi gordu kendiliginden 3/4 tane sperm cikisi oldu ve ben mucize eseri normal yolla hamile kaldim tup bebek yaptirmamiza bir kac ay kala hamile kaldim,sormak istedin bise varsa yardimci olabilirim adanada iyi bir merkez var bildigim kadariyla

canım merhaba sanırım merkez arıyorsunuz diğer arkadaşlar memorıal diyorlardır ama emre bey oradayymış daha önce şimdi bahçeci ve umut ta ikisi de aynı aslında ama bahçeci kliniği birazda teknik olarak önde ama emre beyin olduğu heryer aynı yani tercihi merkez olark değil de öncelikle eşinin tedavisibni yapacak olan ürolog çok önemli o yüzden merkezden önce doktor araştır

ozaman siz tedaviye başladınız biz yılbaşından sonra başlıcaz malesef izinlerimiz biriktiriyoz eşimde bende hatta yaz iznini bile kullanbilirim kafam karışk bilmiyom yanlız eşimin hormoın testleri iyi çıktı herşeyi ona bağlamk doğrum yanlış hatırlamıyosam fhs 3,30 du diğerlerini hatırlamıyom

aslında siz istanbulda sınız umut tüp bebek tem,i tedaviye başladınız siz de

canım merhaba sanırım merkez arıyorsunuz diğer arkadaşlar memorıal diyorlardır ama emre bey oradayymış daha önce şimdi bahçeci ve umut ta ikisi de aynı aslında ama bahçeci kliniği birazda teknik olarak önde ama emre beyin olduğu heryer aynı yani tercihi merkez olark değil de öncelikle eşinin tedavisibni yapacak olan ürolog çok önemli o yüzden merkezden önce doktor araştır

Canım çok teşekkur ederim.Ama akafamı karıştıran su benim yani eşimin sperm sayısı 5 milyon cıktı son tahlilde.İleri hareketli olmadığı için tüp bebeğe yönlendirrdiler.Yani biz tüp bebek tedavisine başladığımızda eşim sadece spermiogram yaptırmayacak mı?Yani tedavi aşaamsı eşim için değil sadece benim yumurtalarımın cogaltılması ve dısarıda eşimden sperm alınarak dollendirilmesi değil mi?Yani merkez ön plana cıkmıyor mu bu durumda ve aynı zamanda transferı yapacak olan doktor?Emre bey hakkında ve kaan bey hakkında cok olumlu yorumlar var evet ama Emre beyle bizim bır tedavımız olacak mıki?

cnm benim esim ankara kaan aydosa tedavi oluyordu 1 yil tedavi ilac tedavisi gordu kendiliginden 3/4 tane sperm cikisi oldu ve ben mucize eseri normal yolla hamile kaldim tup bebek yaptirmamiza bir kac ay kala hamile kaldim,sormak istedin bise varsa yardimci olabilirim adanada iyi bir merkez var bildigim kadariyla

Teskkurler handecım.Kaan beye bende maıl youyla ulastım yaklasık 2 ay kadar once sagolsun bızede ılac tedavısı onerdı.Endol-trental kullandık.Bu ayda proxeed plusa basladık.Faydası da oldu sayımız yukseldı ama ılerı hareketlı sayımızhep sıfır.Sızde ılerı hareket nasıldı pekı canım?Ve sayınız?

günaydın arkdaşlar maşallah sayfalar uçmuş yetişene kadar yoruldum valla kaydirigubbakcemile3
handecim kızın olacakmış çok sevindim arkadaşım sağlıkla sıhattle gelsin inşl
kızlar eşim öğleden sonra test yaptıracak inşl herşey yolundadır

Insallah bol sans dılıyorum.Valla dedıgın gıbı ben aslında varıkosel amelıyatından sonra hamıle kalanlar topiğinden takibe başladım kadınlar klübünü.Sonra bır donem eşim azospermi oldu ve eşi azospermi olanlar buarad dertleşelim de başladım takibe ama yetişmek mümkün olmuyor.Güncel mesajları ancak okuyabılıyorum sayı olarak cok fazlayız burada.Allah hepimizin yulzerını guldursun ınsallah:)))

günaydın kızlar nasılsınız
hande hadi hayırlı olsun birde kızımız olucak maşallah zaman ne kadar çabuk geçiyor daha 1 hafta olmuş gibi hamileyim dediğin çok sevindim bende isterdim hep kızım olsun herifte özellikle kız isterdi Rabbim inşallah bizede nasip eder sen şimdi hamilesin duan kabul olur banada dua et nolur

Canım çok teşekkur ederim.Ama akafamı karıştıran su benim yani eşimin sperm sayısı 5 milyon cıktı son tahlilde.İleri hareketli olmadığı için tüp bebeğe yönlendirrdiler.Yani biz tüp bebek tedavisine başladığımızda eşim sadece spermiogram yaptırmayacak mı?Yani tedavi aşaamsı eşim için değil sadece benim yumurtalarımın cogaltılması ve dısarıda eşimden sperm alınarak dollendirilmesi değil mi?Yani merkez ön plana cıkmıyor mu bu durumda ve aynı zamanda transferı yapacak olan doktor?Emre bey hakkında ve kaan bey hakkında cok olumlu yorumlar var evet ama Emre beyle bizim bır tedavımız olacak mıki?

canım önce bir ürologla görüşün ben ce yada emre beye bir mail at eşin için mutlaka tedavisi vardır ve tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabilirsin belki bwn cw mutlaka emre beyle görüşün mail at

ADAKCIM canım dualarım seninle inşallah bebiş haberlerini alırız.HANDECİM Allah hayırlısıyla kızını kuçağına almayıda nasip etsin inşallah bizleride bebiş sahibi etsin.HANDECİMsiz kaan beyden hangi ilaçları kullandınız.sizdeki sorun neydi biliyordum ama unutmuşum kusura bakma dalgınım bu aralar.

Back
X