yeni arkadaşlar var soranlar olmuş kısaca hikayemi yazayım arkadaşlar....biz azoyu ocakta öğrendik...sonra eşim 3 spermiyogram yaptırdı hepsi koca 0.....sonra istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar ve osman ceylan denen adamlarla mart ayında acele bi şekilde tüp bebeğe hazırlandık....anlatıyorumki yanlış şeyler yapmayın....kesin sperm çıkar falan diye beni tedaviye aldılar 15 yumurta topladılar eşimi sonra teseye aldılar ve sperm bulamadık dediler ama yumurtalar gitti tabi olan bana oldu eşiminde dünyası yıkıldı.....ayrıca osman denen ürolog müsbettesi ben bu dalda çok iyiyim bidaha tese olmayın testisi kaybedersiniz sizin çocuğunuz olmaz diyerekte başarısızlığının üstüne birde tüm ümitlerimizi yoketti....neyse biz emre beyi hemen nisanda bulduk başımızdan geçenleri anlattık bize ilaç tedavisi verdi aslında vermek durumunda kaldı çünkü yeni ameliyat olmuşsunuz ve 6 ay beklicez dedi bu sürede bu ilaçları kullanın ekimde görüşür ameliyat ederim dedi...tamam dedik ve ilaçlara hemen başladık 3 ay sonra ağustos başı ilk defa spermiyogramda 2 adet sperm görüldü aman allahım bu bir mucizeydi...sonrada hep 1-2 çıktı ve emre beyin dediği gibi ekimde tekrar hazırlandık işte bugünde transferim oldu....dişimizden tırnağımızdan artırdığımız paralarla yaptık...şimdi rabbim ol derse olacak istemezse olmayacak ve bir gün yine deneyeceğiz....