Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca yarın akşam test sonucunu ayrıntılı yazacağım kızlar..
kaan beyemi gidiyorsunuz MELİSELAAA
teşekkür ederim canım .neden olmasın beraberde gidebiliriz.slm kızlar a.s.
ZCU ve MELİSELA muayene ücreti 200 tl verdik...
MELİSELA dondurtma işlemi hakkında konuşmadık pek bi bilgim yok yani, bizde sperm olmadığı ve çıkıp çıkmayacağı belli olmadığı için senağlama sormadık çıkarsa bakçaz artık....
ZCU canım bizde o kadar acemiydikki otobüsle gittik, garaja iner inmez eşim hemen hemen 10 kişiye sormuştur eee acemilik işte:kedi: garajın hemen az bi yanında metro var ordan dikimevine giden metroya bindik en son dikimevi durağında indik, orda bi daha sorduk 100 150 metre gittik hemen ordaymış zaten çok basitmiş ohaoldumsmile büyük bi askeriye var onun hemen karşısında, umarım anlatabilmişimdir böyle adres vermede biraz cahilimdirde :kedi: ama inan sadece hepsi bu kadar çok basit bi yerde hiç uğraşmadan bulucaksın, isterseniz beraber gideriz dicemde hep beraber benim adeti beklicez o zaman kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok sevindim canım,hemen yazarsan bizde alırız o karışımdan başka neler kullandınız
inş canım benim..biz işte 22 kasım pazartesi ordayız..
tşk canım bilgi için, bayada alıyormuş..herneyse kızlar size bomba gibi bir haberim var, şimdi eşimle konuştum, bana sürpriz yapmış ve test yaptırdığını söylememiş..ve şimdi son sayımızı açıklıyorum sıkı durun : 51.2 milyon..kızlar şok oldum resmen..arkadaşlar size tavsiyem, eşinize bizim kullandığımız bir toz var onu alın derim..çünkü biz bu durumu öğreneli yani 2 aydır o tozdan ve keçiboynuzundan faydalandık..ayrıca sadece ağustosda klomen ve pharmaton kullandık..Ama bir sorun var tabiki..özel yerde yaptırmış ve detaylı bakılmış, haraket sıfırmış malesef..Sizve hareketi düzeltme şansımız olabilir mi?lütfen yardım edin kızlar..Allah'ıma şükürler olsun kızlar..
bende iki günden beri sonuç bekliyorum sizde .sonuç nasıl diyede soramıyorum kötümü acaba diye allah yüzünüzü güldürsün arkadaşım.melisela çok sevindim arkadaşım gözünüz aydın inşl harekette en kısa zamanda yoluna girer şstersen kaan hocaya mail at anlat durumu belki onun içinde bir ilaç verir aslında eşin yanında olsa sen ona her sabah havuç suyu yapardın benim eşimde dün öğleden sonra test yaptıracaktı testi yapacak olan kişi izin alıp 12de çıkmış yaptıramadı bizimki pazartesiye kaldı 4gün perhiz sonrada test inşl bizde sizin gibi böyle artış görürüz arkadaşım
melisela çok sevindim arkadaşım gözünüz aydın inşl harekette en kısa zamanda yoluna girer şstersen kaan hocaya mail at anlat durumu belki onun içinde bir ilaç verir aslında eşin yanında olsa sen ona her sabah havuç suyu yapardın benim eşimde dün öğleden sonra test yaptıracaktı testi yapacak olan kişi izin alıp 12de çıkmış yaptıramadı bizimki pazartesiye kaldı 4gün perhiz sonrada test inşl bizde sizin gibi böyle artış görürüz arkadaşım
çok sevindim canım,hemen yazarsan bizde alırız o karışımdan başka neler kullandınız
bende iki günden beri sonuç bekliyorum sizde .sonuç nasıl diyede soramıyorum kötümü acaba diye allah yüzünüzü güldürsün arkadaşım.
slm kızlar.sürekli yazdıklarınızı okuyorum ama inanın bişey yazsım gelmiyo.tedavi yok,beklediğim bi gelişme yok...ancak sizin gelişmelerinizi okuyup seviniyorum.bu arada kaan bey ve emre bey arasında kalanlar olmuş sanırım.biliyosunuz biz ikisinde de m tese olduk.ilkini emre bey,2. yi kaan bey yaptı.ikisi de çok iyi doktorlar.yanlız umut özel olduğu için ortam biraz daha iyi tabi.benm size tavsiyem hiç ilaç kullanmadan m tese diyosanız emre beye gidin.sperm sayısı 0 olduğunda genelde emre bey hemen tese diyo zaten.ama eğer tedavi görelim bir süre,şansımızı deneyelim diyosaız da kaan bey tabiki.hiç korkmayın bence ve incelemyen hangisi daha iyi diye.inanın üretim varsa ve testislerde sperm varsa ikiside bulur ve sizi mutlu sona ulaştırır..
tedavin hayırlı olsun canım inşl sonu güzel olur ve bebekle sonuçlanır
Hoşgeldin aramıza. İnşallah ilk ve son denemen olur sonucun pozitif olur. Benimde 2. denemem olacak, İlkinde tese ile 3-5 sperm bulundu malisef tutmadı. Çok zorlu bir süreç.Yazıkki 6-7 deneme yapan arkadaşlarımız var. Ne kadar zormuş Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
canım inşallah olumlu sonuçla dönersiniz. Benim de tek isteğim o en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almak. İlk tedavide yüzümüzün gülmesi allah hiç kimseyi daha çok aratmasın inşallah!!
hoşgeldin tedavin hayırlı olur inşallah ilk denemende kavuşursun bebeğine
canım işallah iii geçer tedavin hangi dr gidiyosun eşinin hormon değerleri nasıl ...bilgilendirirsen bizi .... :2:
kızlar iyi dilekleriniz için tesekkür ederim.eşimin y kromozomu ve karyotip te bir anormallik saptanmadı.fsh çok yüksek testesteron düşük.ilk denememiz olcak.dr yüzde elli şans verdi tabii sperm bulunursa morfolojiside önemli.hayırlısı olsun hepimiz için diyorum eşimin doktoru bülent alıcı.ama tabii heyecandan ölüyorum .yarın gidiyorum yine sanırım bu sefer yumurta büyütücü iğnelere başlıycazallah hepimizin yardımcısı olsun.
slm arkadaşlar yazılarınızın tamamını okuyamadım emre beyin ismi birkaç yerde geçiyor tedaviye başlıycaz doğru yeri arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
biz ilaç kullanmadan 2009 da ameliyat olduk. sonra istanbulda çok tanınmış bir özel hastaneye gittik. doktor kibarca imkansız dedi. ancak biz gene de ümidimizi yitirmeyip ankarada çok iyi bir aktara gidip bal yaptırdık. hemen kaan hocaya mail atıp görüşme ayarladık. sağolsun ümitlendirdi.8 aydır kullanıyoruz. allah sonumuzu hayır getirsin.
biz ilaç kullanmadan 2009 da ameliyat olduk. sonra istanbulda çok tanınmış bir özel hastaneye gittik. doktor kibarca imkansız dedi. ancak biz gene de ümidimizi yitirmeyip ankarada çok iyi bir aktara gidip bal yaptırdık. hemen kaan hocaya mail atıp görüşme ayarladık. sağolsun ümitlendirdi.8 aydır kullanıyoruz. allah sonumuzu hayır getirsin.
kızlar kaan hocaya mail atmıştım cecap vermiş de.. bu yazdığı ilaçlar nedir bilen varmı yada kullanan.. bziz yalovada yız ve ankara gidip gelmek çok zor olur.. ama bi şansımızı ilaç tedavisiylede denemek istiyoruz... sebepsiz azoyuz sanırım.. ne yapsak bilemiyorum ve 2 ay sonra eşim askerede gidecek.. ilaca mı başlasak yada hemen gün alıp tese mi olsak.. herşey belirsiz herşey karışık.. hocanın cevabın yapıştırıyorum..
Tıkanıklık ya da testislerde çalışma bozukluğu olabilir. Önce sabahları 1 adet Endol tablet, akşamları da 1 adet Sudafed tablet adlı ilaçlardan almaya başlayın. 15 gün devam edin ve kanda FSH, testosteron hormonlarınıı tekrarlatıp, lütfen hastaneye gelin, sizi muayene edeyim.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS