Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar size iyi geceler..çok öpüyorum canlarım..bluavcı tekrar gözün aydın tatlım :)) devamı gelecek..

Canim bu ay preseed jel kullan ben kullandigim ay hamile kaldim .
Proxeed plus ictimi esin birde? o da sayiyi cok arttiriyor
iliskiden sonra backalrini 1.5 saat dik havaya mutlaka
birde ovulasyon testi al mutlaka citf cizgi cikinca 3 gece ara vermeden iliskiye girin diger gunler gun asiri devam edin.
bunlari yaparsan sansin ikiye katlanir

canım eşime söylemiştim ben preesed jelide o yok dedi bana izin vermedi zaten bizde bu 3ay oluyo sperm çıkmaya başlayalı vitamin takviyesi almıyo eşimde kullandığı ilaçların yanında ben her akşam keçiboynuzu kürü içiriyorum ovulasyon testi benimde aklımdan geçiyo adetşm biteli 8gün oluyo ne zaman yapmaya başlım yoksa öbür ayamı kalsın valla artık kalkmıcam zaten yatacam bir saat 2saat rabbim biliyor niyetimizi
canım sen preesedlemi hamile kaldın normal yoldan hamile olduğunu biliyodumda ben tüp bebek yaptırmıştın sandım sizde problem neydi

Bizim de problem sizin gibiydi
Kaan Aydos tedavi etti fsh i yukseltti ilaclar ve ignelerle . proxeed plus ta kullandik
ben normal hamile kaldim:) preseed jel kullandim evet ovulasyon testiyle beraber

Bizim de problem sizin gibiydi
Kaan Aydos tedavi etti fsh i yukseltti ilaclar ve ignelerle . proxeed plus ta kullandik
ben normal hamile kaldim:) preseed jel kullandim evet ovulasyon testiyle beraber

aaa anladım canım çok sevindim valla rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşl peki sizin şu anki sperm durumunuz nedir canım cevap vermek istemezsen sorun değil senin söylediklerin içime su serpti çok teşekkür ederim

aaa anladım canım çok sevindim valla rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşl peki sizin şu anki sperm durumunuz nedir canım cevap vermek istemezsen sorun değil senin söylediklerin içime su serpti çok teşekkür ederim

En son sayi toplamda 90 milyon ileri hizli sifir morfoloji 1 toplam hiz 47 iken hamile kaldim ben .
iyi geceler arkadasim

En son sayi toplamda 90 milyon ileri hizli sifir morfoloji 1 toplam hiz 47 iken hamile kaldim ben .
iyi geceler arkadasim

maşallah arkadaşım sizin durumunuz çok çok iyi olmuş allah nazarlardan korusun bizim daha yol katetmemiz gerekecek hayırlısı olsun bu günümüze çok şükür bebeğin tekrardan hayırlı olsun güzel haberlerini bize ver burdan yardımların için çok teşekkür ederim canım iyi geceler

günaydın kızlar aaa bende geç kalktım diye korkuyordum oysaki kimsecikler uyanmamış galiba kızlar akşam adet oldum artık geri sayım başladı bir daki ay 27 kasımda allah nasip ederse tedaviye başlıyoruz ve ben çokkk korkuyorum...

kızlar bugün saat 14:30da karnımdan flim çekilecek ağrıların sebebini anlamak için nasıl çekiyolar acaba yaaa merak ettim sabah saat 8de kahvaltı yaptım başkada bişey yememeliymişim o zamana kadar.

mrb arkadaşlar geçmişi okudum biraz umutsuz konuşmalar olmuş hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki rabbim inşl hepimize anne olmayı tattrır eşlerinizde bol bol sperm çıkar inşl bugün eşim test yaptırdı biliyosunuz tedavideyiz ve her ay düzenli test yaptırıyoruz çok şükür bu ayda 20 milyonu gördük ve hareket yüzdeside gayet güzel arkadaşlar yavaş yavaş herşey yoluna giriyor çok mutluyum kendi adıma rabbim inşl sizlerede nasip etsin biliyorum sizler bunlarn 50-100 razısınız ve ben kalkmılış 20milyondan söz ediyorum ama bizde başlarken 0dan başladık evliliğimin ilk aylarıydı bütün odak noktam bütün düşüncem durumumuzdu ve o zamanlar sizler vardınız yanımda canım sıkıldı mutsuzdum siz teselli ettiniz siz akıl verdiniz siz yardımcı oldunuz sizin sevincinizle sevindim kederinizle üzüldüm bugünde bu mutluluğumu yine sizlerle yaşamak istedim hepinize çok teşekkür ederim inşl hep birlikte daha nice güzelliklere şahit olacağız hepinizi öpüyorum canlarım benim
çok sevindim canım Allah devamınıda getirir inşAllah ,hamilede olursun tez zamanda,bebiş haberlerinide böyle alırız.Allah hepimize nasip etsin .:Saruboceq:

kızlar bugün saat 14:30da karnımdan flim çekilecek ağrıların sebebini anlamak için nasıl çekiyolar acaba yaaa merak ettim sabah saat 8de kahvaltı yaptım başkada bişey yememeliymişim o zamana kadar.
inşAllah hastaneden için rahat dönersin canım seni sıktığı kadar ciddi birsey cıkmazda gönlün rahat tedavini olursun.bir ayın kalmış heyecanla geçmez artık o bir ay.hayırlısı olsun arkadaşım.

inşAllah hastaneden için rahat dönersin canım seni sıktığı kadar ciddi birsey cıkmazda gönlün rahat tedavini olursun.bir ayın kalmış heyecanla geçmez artık o bir ay.hayırlısı olsun arkadaşım.

sağol canım çok korkuyorum eşim tese olcak buda ikinci tesesi yaa bundada sperm çıkmazsa çektiğimiz sıkıntılar boşa çıkarsa korkuyorummmmmm

sağol canım çok korkuyorum eşim tese olcak buda ikinci tesesi yaa bundada sperm çıkmazsa çektiğimiz sıkıntılar boşa çıkarsa korkuyorummmmmm

İnşallah 5-10 sperm bulunur ve sen 1 tanesi ile hamile kalırsın. Allah emeğini boş çıkarmasın. Çok zorlu bir süreçteyiz. Rabbim de bizi böyle imtihan ediyor sanırım.

için rahat olsun canım bu işler strese gelmez.inşAllah çıkacak.ilk tesenizi nerde olmuştunuz .patoloji raporunda ne yazıyordu.bunlarda önemli ve son ayınız eşinin yemesine içmesine dikkat et dengeli beslensin .dengeli beslensinki spermçikler bol bol çıksın .:Saruboceq:

canım ilk teseyi ankarada olmuştu sperm evresinde duraksama yazıyordu bir kısminda bir kısmındada sanırım germ hücre yazıyodu aminnnnn

Son düzenleme:
neyse ben şimdi çıkıyorum dr gideceğim döndüğümde yine burası bıraktığım gibi sakin olrsa küserimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba bayanlar size bişey soracam spermiogram test sonucundan anlayan varmı ben emre beye mail attım ama daha dönmedi sizce dönermi mutlaka birde aranızda anlayan varsa ona sorucam

belginciğim allah yardımcın olsun ümid et umutlu ol dua et seninle beraber yanındayız arkadşım inşallah spermleriniz bulunur senin de hastaneden sonuçlarında iyi çıkar

Back
X