sor canim yardimci olmaya calisiriz
sadece miktar bölümünde 3 yazıyo diğerleri sıfır tek tek yazmama gerek varmı, birde viskozite normal diyo renk ve görünümde kirli sarı bukadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sor canim yardimci olmaya calisiriz
neyse ben şimdi çıkıyorum dr gideceğim döndüğümde yine burası bıraktığım gibi sakin olrsa küserimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amin canım inşallah bulunur spermler.hastanedende geldim şimdi ultrasondu dr yaptığı bütün organlarım normal çiktı hepsi tam hiç yarım yokbelginciğim allah yardımcın olsun ümid et umutlu ol dua et seninle beraber yanındayız arkadşım inşallah spermleriniz bulunur senin de hastaneden sonuçlarında iyi çıkar
canım benim ben de dün gece adet oldum:)) aynı gidiyoruz seninle bu kadar olur... ama ben tedaviyi yine ertelemek zorunda kaldım. Çünkü işyerinden problem oluyor, maalesef doğum iznine çıkan arkadaş gelmeden başlayamıcam. Hayırlısı böyle olur inşallah.
seni öyle iyi anlıyorum ki, allahım yardım etsin canım. İnşallah bu sefer hayırlı sonuçla döneceksiniz. Ben Emre Bey'e güveniyorum ve ekibine her yerde çok güzel yorumlar okuyorum. İkinci tese de çıkıcak ve hayırlısıyla hamiş kalıp bebişinizi kucağınıza alacaksınız. Dualarım seninle canım ve buradaki herkesle.... Batın filminden de iyi sonuçlar alırsın inşallah, önemli bişey yoktur.Bence bizdeki bütün ağrılar sızılar hepsi stresten ve üzüntüden oluyor. İnşallah bugünleri tatlı birer anı olarak hatırlıcaz.....
amin canım inşallah bulunur spermler.hastanedende geldim şimdi ultrasondu dr yaptığı bütün organlarım normal çiktı hepsi tam hiç yarım yokbide dr ağrılı bi zamanda gelmemi söyledi ağrıların olunca ateşin çıkıyomu felan dedi bazı tahliller verdi ağrılıyken yaptırmam gereken akdeniz ateşi olabilirsin dedi anlamadım vallahiii
yaaaaa çok üzüldüm buna şimdi ne güzel karşılaşacaktık benimkide akşam biraz biraz geliyodu sabah tam anlamıyla başladı bugün ilk günüm oluyo dimi canım şimdi.ama neyse hayırlısıyla olsunda geç olsun farketmez bacım yaaaa
BELGİNCİM GEÇMİŞ OLSUN BU AKDENİZ ATEŞİ NEDİR Kİ
:uhm:
amin canım inşallah bulunur spermler.hastanedende geldim şimdi ultrasondu dr yaptığı bütün organlarım normal çiktı hepsi tam hiç yarım yokbide dr ağrılı bi zamanda gelmemi söyledi ağrıların olunca ateşin çıkıyomu felan dedi bazı tahliller verdi ağrılıyken yaptırmam gereken akdeniz ateşi olabilirsin dedi anlamadım vallahiii
yaaaaa çok üzüldüm buna şimdi ne güzel karşılaşacaktık benimkide akşam biraz biraz geliyodu sabah tam anlamıyla başladı bugün ilk günüm oluyo dimi canım şimdi.ama neyse hayırlısıyla olsunda geç olsun farketmez bacım yaaaa
geçmiş olsun belgincim tedavin umarım iyi geçer akdeniz ateşi hastalığını gayet iyi biliyorum işyerinden arkadaşım o hastalıktan ayda en az 2 defa atak geçiriyo kasıklarından vede adet dönemine denk geliyo herzaman inşallah sende öyle bişeyu yoktur genetik bir hastalık çünkü o tedaviside yok hatta üzgünüm o hastalar hamile kalsada düşükle sonlanıyo cvanıminşşah yoktur mutlaka doktora bukonudan bahset
yaaa korkutma beni canım kesin vardır demedide dr sadece karnım ağrıdığından olabilir bi ağrılı zamanda tahlil yaptır dedi inşallah allahım bide bunu göstermez bana gerçi benim adet döneminde olmuyo canım benimkinin zmanı yok bi bakıyosun ağrıyo bi bakıyosun aylarca ağrımıyo inşallah yoktur..arkadaşın tam olarak neler yaşıyo canım...
geçmiş olsun belgin umarım kotu birşey çıkmaz içini ferah tut arkadaşım tez zamanda iyileşrsin inşallah.ya bende de bu tarz ağrılar oluyodu dediğin gibi bir ağrıyo bir ağrımıyor doktor bana iltihap olabilir demişti
yok ya şimdi biraz araştırdımda kızlar benimm karın ağrısı dışında kas ağrılarım felan olmuyorkiii bence dr sadece sebebini bulmak için soyledi üstelik benim annem ve babamdada yok bu hastalıktan yaaa değilim ben ben bu ağrılarımı yengeme anlatıyorum onunkide benimkinde bence onunkinin adı ilitıbıl bağırsak sendromu buna daha çok benziyo benim şikayetlerim...
yaaa korkutma beni canım kesin vardır demedide dr sadece karnım ağrıdığından olabilir bi ağrılı zamanda tahlil yaptır dedi inşallah allahım bide bunu göstermez bana gerçi benim adet döneminde olmuyo canım benimkinin zmanı yok bi bakıyosun ağrıyo bi bakıyosun aylarca ağrımıyo inşallah yoktur..arkadaşın tam olarak neler yaşıyo canım...
Off ya diğer sayfaları okudum az önce. Herkes sayıyı arttırmaktan bahsediyor milyon spermlerden Bizlere ne kadar da uzak. tane tane arıyoruz kızlar işimiz çokmu zor. Diyorlarki 1 sperm yeterli o zaman neden olmuyor hala.
olsun canım hayırlısı olsun haklısın streste kötü etkiler iyi yapmışsın allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere amin.viksi ve torbayı ayaklarınamı uyguluyosun canım.ya canım benim de bazen karın ağrısı şikayetlerim olur, aynen senin gibi ultrasona falan girdim, hiç bişey çıkmadı, bizim ailenin genel problemi bolca gazdan başka :))))) Ben sıcak su torbası koyuyorum, bir de vicks sürüyorum o beni çok rahatlatıyor. Belki gazdan, belki aileden gelen mide ve bağırsak hastalıklarından kaynaklanıyor ama çok takmıyorum vallahi. Öyle oluyor ki bazen gece uykudan uyandırıp kıvrandırıyor, sağdan sola dönemiyorum yatakta ama aynı şikayetler annemde de vardı o yüzden pek te düşünmüyorum yani.
canımarakadaşım doğuştan babadan genedik geçme bu hastalağın diğer adı efmf araştır istersen inşallah yoktur onunki şiddettli ağrı atak denilecek şekilde geçiyo zaten o günlerde işe gelmiyosürekli rapo alıyo hatta bu fata düğünü var sürekli dinleniyo belgincim üzülme canım iyice testlerini yaptır ama her doktor bunu anlamıyor diye biliyorum neyse canım geçmiş olsun korkuttum sanırım özür dilerimmafoldumben
çok sevindim canım Allah devamınıda getirir inşAllah ,hamilede olursun tez zamanda,bebiş haberlerinide böyle alırız.Allah hepimize nasip etsin .:Saruboceq: