Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese slm çile arkadaşlarım benim sabır taşlarım.sabrımızla milleti çatlatalım.bizi bizim acımızla vurmasınlar .bebeğimiz olsada olmasada önce kendi RUH sağlığımızı korumalıyız.lütfen arkadaşlar daha metin olalım bu umutsuzluk tan kurtuluş yolunu bulmamlıyız kendi kendimizin doktoru olmalıyız.zaten millet hemen damğayı vuruyor bebeği yok psikolojisi bozuk boşver diyorlar.bir şeye kızamazsın bir şeye sevinemezsin hemen damga hazır.bebeği yok ya...Rabbim bizlere güç kuvvet ver bu imtahanı kaybetmek istemiyorum.bunun için bana güç ver.bu acıyı yaşayan tüm kardeşlerime ve bana yardım et.:Saruboceq:

ayyy melisela rabbim ağzından dua niyetiyle alısın inşl canım normal testte 3,6ml de %30 hareketli ve bunların %60 normal hızda bide yıkamalı yaptırdık biz doktorumuz ikisinide istiyo diye yıkamalıdada 1,0ml de%61hızlı bununda %74ü çok hızlı yazıyo testte çok şükür canım inşl darısı başıınıza olsun benim eşim haftada 1prengly 5000 ve haftada 3defa fostimon 75kullanıyor yanlız benim eşimin lh ve fsh çok düşüktü tedaviden önce 0ın altındaydı değerler ilaç tedavisiyle değerleri yükseltip çıkış sağlanıyor çok şükür

canım peki bu değerler normal yoldan gebelik olması için yeterlimi yani olurmu olmaz mı allah bilir ama tıbbı açıdan en azından peki benim yapmam gereken bişelre varmı acaba iyice afalladım biraz tecrübesizimdebilmiyorumkismile

gözün aydın darısı hamileliğine canım

olsun canım hayırlısı olsun haklısın streste kötü etkiler iyi yapmışsın allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere amin.viksi ve torbayı ayaklarınamı uyguluyosun canım.

Vallahi güzelim stres ki ne stres 10 senedir çalışıyorum bu arkadaş yeni geldi evlendi hemen de allah nasip etti bebeği oldu. Ben sona kaldım dona kaldım anlayacağın:))) Olsun dediğin gibi kendini hazır hissetmekte önemli bi de herşeyden çabuk etkileniyorum kafamın biraz boş olması lazım bu da imkansız gibi görünüyor şu ara. yok canım karnıma uyguluyorum rahatlatıyor. Ama tabii ki çok sıcak olmasın su iyi değil çok sıcak koymak. Ama bir dene faydası olursa sevinirim inşallah.

slm kızlar.ben yarın yine istanbula gidiyorum:((pazar veya pazartesi mikro tese ve yumurta toplama işlemi var.nolur dualarınızı eksik etmeyin de dönüşte hayırlı haberler vereyim.allaha emanet olun görüşmek üzre:nazar:

recduy hayırla gidin gelin canım dualarımız seninle merak etme inşallah bizlere güzel haberlerle döneceksin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun... eşin ilk defamı tese olacaktı?

sağol canım çok korkuyorum eşim tese olcak buda ikinci tesesi yaa bundada sperm çıkmazsa çektiğimiz sıkıntılar boşa çıkarsa korkuyorummmmmm

belgincim geçmiş olsun canım doktora gitmişin bugün ama ciddi bişey yok değilmi? inşallah canım bu tedavinde yüzün güler korkuların boşa çıkar..

slm kızlar.bu aralar fazla giremiyorum.inşallah hepiniz iyisinizdir.yarın istanbula gezmeye gidiyoruz.hep tedaviye gitcek değiliz ya:)) cuma bayram tatili olunca değernlendirelim dedik 3 günü.bu arada hala pataloji raporunu almadık.eşim sürekli erteliyo umutsuz olduğu için.benmse herşeye rağmen umudum devam ediyo.neyse canlarım pazar döncem görüşürüz.kendinize çook ii bakın...

gözün aydın darısı hamileliğine canım
canım çok teşekkür ederim
slm kızlar.ben yarın yine istanbula gidiyorum:((pazar veya pazartesi mikro tese ve yumurta toplama işlemi var.nolur dualarınızı eksik etmeyin de dönüşte hayırlı haberler vereyim.allaha emanet olun görüşmek üzre:nazar:

güle güle git hayırlı haberlerle gel canım tedavinin sonunda bebeğine kavuşursun inşl

SLM
bugünlerde herkesde bi umutsuzluk var .kızlar size birşey sorucaktım eşinde germ hücre aplazisiolup tedaviye sonuç veren oldumu biz bizim sorun inmemiş testislerden kaynaklı birkee mikro tese oldu sonuç sıfır üretimde yokmuş doktor suratımıza söledi ama ameliyata kendi girmemiş eşim bida gitmiyor offf of kadıköy acıbademde olduk orasını bilen varmı ne yapacaz inanın bende problem olsa doktordan gelmem hep bizmi düşünücez ya yoruldum hiçbir işe kendimi veremiyorum ev işler bile zor geliyo artık mafoldumben
Sonumudum eşinin testisleri o kaç yaşındayken indirilmiş? Çok üzgünüm ki germ(spermin en temel, en basit, en kök hali) hücre aplazisi(yokluğu, bulunmayışı) erkek kısırlığındaki en ileri, en ağır en çaresiz durum. mikrotesede her iki testis de açıldı mı?eğer biri açıldıysa diğeriyle yeniden mikrotese denenebilir. Kadıköy acıbademde kaç tane androlog var ki kendi girmeyip kadın doğumcuya mı yaptırıyor. koşuyolu umut tüp bebekte emre bakırcıoğlu var ona da görünün derim. ilaç tedavisiyle ilerleme yok denecek kadar azdır sizin durumunuzda. akupunkturu deneyebilirsiniz.
dualarımız senin ve eşinle recduy inşallah herşey gönlünüzden geçenden farksız olur.
slm kızlar.bu aralar fazla giremiyorum.inşallah hepiniz iyisinizdir.yarın istanbula gezmeye gidiyoruz.hep tedaviye gitcek değiliz ya:)) cuma bayram tatili olunca değernlendirelim dedik 3 günü.bu arada hala pataloji raporunu almadık.eşim sürekli erteliyo umutsuz olduğu için.benmse herşeye rağmen umudum devam ediyo.neyse canlarım pazar döncem görüşürüz.kendinize çook ii bakın...
sefanız olsun gamze gönlünüzce gezip eğlenin biz de trakyanın güney taraflarını düşünüyoruz cumhuriyet için

Kızlar aşağıdaki bilgilendirmeyi yapayım dedim
Çok yağlı yiyeceklerle beslenmenin, spermlere zarar verebileceği belirlendi.

Harvard Tıp Fakültesinden bilim adamlarının yaptığı araştırma, doymuş yağ ve tek doymamış yağ asidi oranı yüksek yiyeceklerle beslenen erkeklerin sperm sayısının azalabileceğini ortaya koydu.

Araştırma, özellikle omega 3 ve omega 6 gibi yağları içeren gıdalarla sağlıklı beslenen erkeklerin spermlerinin sağlıklı olduğunu gösterdi.

Sucuk, salam, sosis gibi şarküteri ürünlerinde doymuş yağ oranının yüksek olduğunu, zeytinyağının tek doymamış yağ asidi içerdiğini belirten bilim adamları, beslenme alışkanlıklarında yapılacak bazı değişikliklerin genel sağlığın yanı sıra üreme sağlığına faydalı olabileceğini vurguladı.

Araştırmaya ilişkin sonuçlar, Amerikan Üreme Sağlığı Birliği'nin konferansında sunuldu. Konuyla ilgili makale, İngiliz The Independent gazetesinin internet sitesinde yayımlandı.

espoir senin yarındı dimi test günün Adak'ında pazartesi. Her ikinizde üç basamaklı değerlerle coşturursunuz inşallah topiği

arkadaşlar günayın eşim bugün sperm testi yaptırcak offf acaba ne çıkıcak allahım benim yanım sura herkese hayırlısını versin

peki baktırmadınmı canım nerede olabiliyormuş iltihap geçtimi peki benimkide bazen ağrıyooo

evet canım karın ve kasık arasında biyerlerde oluyordu tam yerini tespit edemiyordum kıvranmaktan ilaç vermişti doktorum geçmişti ama ara ara oluyor hani kımıldayamıyordum kasılıp kalıyordum o derece.acaba sen üşütmüş olabilirmisin acaba o ağrılar da feleket olur

arkadaşlar günayın eşim bugün sperm testi yaptırcak offf acaba ne çıkıcak allahım benim yanım sura herkese hayırlısını versin

slm canım inşallah iyi sonuçlarla eve döner eşin spermiogram testimi yaptırıyo hayırlısı olsun bu arada 3 gün evdeyim bayram tatilini evde dinleenerek geçiricem sen çalışıyormusun

sonumudum canım ...bence fazla zaman kaybetmeden iyi bir androloji uzmanınla görüşün.bitkisel ve vitaminleri hiç denedinizmi,hormonlarınız nasıl.benim eşiminde inmemiş testisten dolayı azosperm biz şimdilik ilaçla deniyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
herkese slm çile arkadaşlarım benim sabır taşlarım.sabrımızla milleti çatlatalım.bizi bizim acımızla vurmasınlar .bebeğimiz olsada olmasada önce kendi RUH sağlığımızı korumalıyız.lütfen arkadaşlar daha metin olalım bu umutsuzluk tan kurtuluş yolunu bulmamlıyız kendi kendimizin doktoru olmalıyız.zaten millet hemen damğayı vuruyor bebeği yok psikolojisi bozuk boşver diyorlar.bir şeye kızamazsın bir şeye sevinemezsin hemen damga hazır.bebeği yok ya...Rabbim bizlere güç kuvvet ver bu imtahanı kaybetmek istemiyorum.bunun için bana güç ver.bu acıyı yaşayan tüm kardeşlerime ve bana yardım et.:Saruboceq:
amin canım amin...

Back
X