Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar.ben yarın yine istanbula gidiyorum:((pazar veya pazartesi mikro tese ve yumurta toplama işlemi var.nolur dualarınızı eksik etmeyin de dönüşte hayırlı haberler vereyim.allaha emanet olun görüşmek üzre:nazar:
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle

Son düzenleme:
kızlar merhaba emre bey bana mail atmış eşimin test sonuçlarını yazmıştım ona eşimin azosperm olduğunu bukonu hakkında yüz yüze görüşüp bize bilgi verebileceğini söyledi oraya gitsek hemen test yaptırırmı acaba ön görüşmelerde ücret ödüyormuyuz

Iyi aksamlar arkadaslar.
Belgincim az kaldi basliyorsun tedaviye hayirlisi olsun hersey güzel olucak.
evet canım hayırlısı ile başlıyacagız bakalım inşallah yarın sendende güzel haberler alırız canım.
olsun canım hayırlısı olsun haklısın streste kötü etkiler iyi yapmışsın allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere amin.viksi ve torbayı ayaklarınamı uyguluyosun canım.

Vallahi güzelim stres ki ne stres 10 senedir çalışıyorum bu arkadaş yeni geldi evlendi hemen de allah nasip etti bebeği oldu. Ben sona kaldım dona kaldım anlayacağın:))) Olsun dediğin gibi kendini hazır hissetmekte önemli bi de herşeyden çabuk etkileniyorum kafamın biraz boş olması lazım bu da imkansız gibi görünüyor şu ara. yok canım karnıma uyguluyorum rahatlatıyor. Ama tabii ki çok sıcak olmasın su iyi değil çok sıcak koymak. Ama bir dene faydası olursa sevinirim inşallah.
olsun canım allahım bizlerede zamanı gelince nasip eder inşallah hayırlı evlatları tamam canım bi denerim...
belgincim geçmiş olsun canım doktora gitmişin bugün ama ciddi bişey yok değilmi? inşallah canım bu tedavinde yüzün güler korkuların boşa çıkar..
evet canım gittim inşallah bende bu yılı anne adayı olarak bitiririm hepimiz tabii..
slm kızlar.bu aralar fazla giremiyorum.inşallah hepiniz iyisinizdir.yarın istanbula gezmeye gidiyoruz.hep tedaviye gitcek değiliz ya:)) cuma bayram tatili olunca değernlendirelim dedik 3 günü.bu arada hala pataloji raporunu almadık.eşim sürekli erteliyo umutsuz olduğu için.benmse herşeye rağmen umudum devam ediyo.neyse canlarım pazar döncem görüşürüz.kendinize çook ii bakın...
güle güle git canım
arkadaşlar günayın eşim bugün sperm testi yaptırcak offf acaba ne çıkıcak allahım benim yanım sura herkese hayırlısını versin
allah yardımcınız olsunnn
evet canım karın ve kasık arasında biyerlerde oluyordu tam yerini tespit edemiyordum kıvranmaktan ilaç vermişti doktorum geçmişti ama ara ara oluyor hani kımıldayamıyordum kasılıp kalıyordum o derece.acaba sen üşütmüş olabilirmisin acaba o ağrılar da feleket olur

bilmiyorumki canım anlayamadım bir türlü.

kızlar merhaba emre bey bana mail atmış eşimin test sonuçlarını yazmıştım ona eşimin azosperm olduğunu bukonu hakkında yüz yüze görüşüp bize bilgi verebileceğini söyledi oraya gitsek hemen test yaptırırmı acaba ön görüşmelerde ücret ödüyormuyuz

evet nisanda bizde gitmiştik 150 ödemiştik...

arkadaşlar ben bugün hormon testleri yaptırdım fsh ve prolaktin dışında ilçede olduğum için burda yapmıyorlar yarında tatıl merkeze gidemeyeceğim ne olcak bilmiyorum şu değerlerime bi bakın lütfen..
TSH:0,27_4,2 OLMALIYMIŞ BENİMKİ 10.23 ÇIKTI
FT3 :2_4,4OLMALIYMIŞ BENİMKİ 2,65 ÇIKTI
FT4: 0,93_1,7 OLMALIYMIŞ BWNİMKİ 1,09 ÇIKTI TSH yüksek çıkmış anlamadım ben bunun zararı olurmu...

slm canım inşallah iyi sonuçlarla eve döner eşin spermiogram testimi yaptırıyo hayırlısı olsun bu arada 3 gün evdeyim bayram tatilini evde dinleenerek geçiricem sen çalışıyormusun

malasef canım çalışıyorum şahıs olunca bir de manav market olduğu için gıda sektöründe serbes burada bize de izin yok işte eşim spermiogram yaptırıcak canım ama edirne merkezde ve bırada çok yapış var fakulte girişinde aracı kaydırmış çamura saplanmış çıkamamış çekici bekliyo şuan da eğer saat 15:30 a yetişirse vericek tahlili

meldacım gittiğinde ilk önce siden genel bir bilgi alıyo eşinle ilgili bir form doldırıyo sonra muayne ediyo ve tahlil yaptırıyo ama eşin özel hastanede çalışıyorgitmeden önce spermiogram ve hormon testlerinizi yaptırıp gittiğinizde sadece muayne ücreti 150 lira ödüyorsunuz tahlili yaptırmadan giderseniz eğer size 600 liraya patlar bize öyle oldu çünkü ön görüşme falan değil direk muayne ye alıyor emre bey

arkadaşlar ben bugün hormon testleri yaptırdım fsh ve prolaktin dışında ilçede olduğum için burda yapmıyorlar yarında tatıl merkeze gidemeyeceğim ne olcak bilmiyorum şu değerlerime bi bakın lütfen..
TSH:0,27_4,2 OLMALIYMIŞ BENİMKİ 10.23 ÇIKTI
FT3 :2_4,4OLMALIYMIŞ BENİMKİ 2,65 ÇIKTI
FT4: 0,93_1,7 OLMALIYMIŞ BWNİMKİ 1,09 ÇIKTI TSH yüksek çıkmış anlamadım ben bunun zararı olurmu...

arkadaşım ben geçen yıl hipertroiddten ameliyat oldum benim tsh sürekli 0,05 ti bu da demek oluyor ki guatr rahatsızlığı yani hipertroid çok çalışan troid senin tsh yüksek olduğu için sen de hipotroid olabilir yani az çalışan troid oda guatr rahatsızlığı yine de bir doktora danış troid lerinde problem var çünkü troid bezin az çalışıyor normal değil buşekilde bebeği ertelemk zorunda kalabilirsin ama önce bir doktoruna danış geçmiş olsun canım

arkadaşım ben geçen yıl hipertroiddten ameliyat oldum benim tsh sürekli 0,05 ti bu da demek oluyor ki guatr rahatsızlığı yani hipertroid çok çalışan troid senin tsh yüksek olduğu için sen de hipotroid olabilir yani az çalışan troid oda guatr rahatsızlığı yine de bir doktora danış troid lerinde problem var çünkü troid bezin az çalışıyor normal değil buşekilde bebeği ertelemk zorunda kalabilirsin ama önce bir doktoruna danış geçmiş olsun canım

inşallah öyle bişey olmaz canım bu hormonları adetimi 2.günü yaptırdım inşallah ondan kaynaklanıyordur şimdi bi mail atcam dr zaten 15 sonra orada olacağım...

inşallah öyle bişey olmaz canım bu hormonları adetimi 2.günü yaptırdım inşallah ondan kaynaklanıyordur şimdi bi mail atcam dr zaten 15 sonra orada olacağım...[/QU

inşallah canım aldığın ilaç varsa oda etkileyebilir peki belgincim sen de çaarpıntı halsizlik yattığında böyle boğazına biri bastırıyomuş gibi saç dökülmesi ve acıkma hissinin jkaybı yani bu hormon tsh yüksek olduğunda böyle olur ben ameliyattan sonra bunları yaşadım sana tavsiyem doktor eğer hipotroid derse sabhları aç karnına bir yemek kaşığı kıyılmış dere otu ye üzerine de bir bardak su içi ben yaptım ve 1 ay kadar kısa sürede normale döndü gerçi ben ameliyat olduğum için şuan troid bezim yok alındı ve sürekli dışarıdan sentetik hormon takviyesi alıyorum allahım inşallah yoktur sen de bişey bu karnında ki ağrılarını sebebi de olabilir dr na ondan da bahset arkadaşım inşallah yoktuır

kızlarrrrrrrrrrrrrrr selam nasılsınız? ben çok iyim ve mutluyum bugün çok şükür :)))) kızlar eşim dün gece geldi ve bugün ünv gelip dekanla görüştü veeeeeeeeee izin aldık, yani rapor alıcaz :)) bayramdan sonraki hafta hem de benim adet günüme geliyor, bende muayene falan olurum belki..bakarsınız bide tedaviye başlarmışız :)) ama erken daha..Rabbim hayırlısını versin..

REDUCY canım ii yolculuklar, hayırlı haberle gel..
ESPOİR canım yarın seninde güzel haberini alırız inşAllah..Kızlar yarın bir kişiyi daha bu topikten bebişiyle yolcu edeceğiz hazırlanın :))

çok öpüldünüz canlar, ohhhhhhh 3 günde tahtil :))) süper oldu yaaa..

Son düzenleme:
kızlar yarımsaat sonra eşimin sperm testi sonucunu öğrenicem bana akslıcaklar tedaviyebaşladığımızdan beri bu ilk testimiz allahım inşallah çıkış olmuştır inşallah

inşallah öyle bişey olmaz canım bu hormonları adetimi 2.günü yaptırdım inşallah ondan kaynaklanıyordur şimdi bi mail atcam dr zaten 15 sonra orada olacağım...[/QU

inşallah canım aldığın ilaç varsa oda etkileyebilir peki belgincim sen de çaarpıntı halsizlik yattığında böyle boğazına biri bastırıyomuş gibi saç dökülmesi ve acıkma hissinin jkaybı yani bu hormon tsh yüksek olduğunda böyle olur ben ameliyattan sonra bunları yaşadım sana tavsiyem doktor eğer hipotroid derse sabhları aç karnına bir yemek kaşığı kıyılmış dere otu ye üzerine de bir bardak su içi ben yaptım ve 1 ay kadar kısa sürede normale döndü gerçi ben ameliyat olduğum için şuan troid bezim yok alındı ve sürekli dışarıdan sentetik hormon takviyesi alıyorum allahım inşallah yoktur sen de bişey bu karnında ki ağrılarını sebebi de olabilir dr na ondan da bahset arkadaşım inşallah yoktuır

canım saç dökülmesi yani öyle yatakta felan toplu halde dökülmüş saç bulamıyorum ama elimi sürüp çektiğimde oluyo bunun dişinda yok ben kolay kolay acıkmamda bilmiyorum ayrıca bi dr göstermedim kadın doğumcuya mail attım bakalım ne diyecek eğer maile cevap vermezsede 15 gün sonra gidince soracağım bunun dışında ne gibi belirtileri varrr canım inşallah yokturrr

kızlar şuanda nette araştırmalarım sonucu mide ilaçlarının bu hormonu yükselttiğini gördüm ve bende bu karın ağrısı yüzünden geçen ay çok fazla mide bağırsak ilacı içmiştim inşallah bundandır bide merkeze gidince yaptıracağım bu hormonu...

kızlar yarımsaat sonra eşimin sperm testi sonucunu öğrenicem bana akslıcaklar tedaviyebaşladığımızdan beri bu ilk testimiz allahım inşallah çıkış olmuştır inşallah

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Back
X