Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb kızlar .nasılsınız?ben okuyup slm verıp cıkıyorum.CUMHURIYETIMIZIN 87.. YILI KUTLU OLSUN.....

Son düzenleme:
kızlar yarımsaat sonra eşimin sperm testi sonucunu öğrenicem bana akslıcaklar tedaviyebaşladığımızdan beri bu ilk testimiz allahım inşallah çıkış olmuştır inşallah
inşAllah canım Allah yüzünüzü güldürsün.:Saruboceq:

(DEMMİ) (ZCU) tşkrler.... demmi aslında bu siteye 1 aydır göz atıyorum benim için son umut diye bile kalmamıştı aslın da sizin azmini görünce umut tüpbebeğe gidelim dedik bakalım sonuç ne olur 14 yıllık evliyiz sağolsun eşimden yana bir problemim yok biz 2 yıllıkken 29 yaşındaydı eşim inmemiş testis ameliyatı oldu ozamnlar sadece onun sağlığı önemliydi birde şimdiki kadar bilmiyordum hatta hiç duymamıştım .hatta doktor ozamn bize ameliyat çok iyi geçti canlı sperm bulunabilir demişti ..sonra izmire gittik ordaki dok.. eşime boşuna hiçbiryere gitme senin çocuğun asla olmas dedi.hormon tahlillerini hersene yaptır dedi kanser riski vardedi .moralimiz bozuk döndük .tahlilleri okadar kötü değil aslında ya bilmiyorum kafama okadar takmıyordum ama gitgide herkesten uzaklaşıyorum sanki gezmeyi seven biriyken evden çıkmak istemiyorum. bu yıl umreye götürdü ailem beni bendeki bu sessizliği farkettiler hayatımda ağlamadığım kadar kabenin karşısında ağladım ordan geldiğimden beri içimde bir umut bırakmıştım yorulmuştum çünki
hayırlısı bakalım

kızlarrrrrrrrrrrrrrr selam nasılsınız? ben çok iyim ve mutluyum bugün çok şükür :)))) kızlar eşim dün gece geldi ve bugün ünv gelip dekanla görüştü veeeeeeeeee izin aldık, yani rapor alıcaz :)) bayramdan sonraki hafta hem de benim adet günüme geliyor, bende muayene falan olurum belki..bakarsınız bide tedaviye başlarmışız :)) ama erken daha..Rabbim hayırlısını versin..

REDUCY canım ii yolculuklar, hayırlı haberle gel..
ESPOİR canım yarın seninde güzel haberini alırız inşAllah..Kızlar yarın bir kişiyi daha bu topikten bebişiyle yolcu edeceğiz hazırlanın :))

çok öpüldünüz canlar, ohhhhhhh 3 günde tahtil :))) süper oldu yaaa..

canım benim hadi gözünüz aydın çok sevindim hakkınızda ne hayılıysa o olsun

(DEMMİ) (ZCU) tşkrler.... demmi aslında bu siteye 1 aydır göz atıyorum benim için son umut diye bile kalmamıştı aslın da sizin azmini görünce umut tüpbebeğe gidelim dedik bakalım sonuç ne olur 14 yıllık evliyiz sağolsun eşimden yana bir problemim yok biz 2 yıllıkken 29 yaşındaydı eşim inmemiş testis ameliyatı oldu ozamnlar sadece onun sağlığı önemliydi birde şimdiki kadar bilmiyordum hatta hiç duymamıştım .hatta doktor ozamn bize ameliyat çok iyi geçti canlı sperm bulunabilir demişti ..sonra izmire gittik ordaki dok.. eşime boşuna hiçbiryere gitme senin çocuğun asla olmas dedi.hormon tahlillerini hersene yaptır dedi kanser riski vardedi .moralimiz bozuk döndük .tahlilleri okadar kötü değil aslında ya bilmiyorum kafama okadar takmıyordum ama gitgide herkesten uzaklaşıyorum sanki gezmeyi seven biriyken evden çıkmak istemiyorum. bu yıl umreye götürdü ailem beni bendeki bu sessizliği farkettiler hayatımda ağlamadığım kadar kabenin karşısında ağladım ordan geldiğimden beri içimde bir umut bırakmıştım yorulmuştum çünki
hayırlısı bakalım

Canim sperm testi yaptirdinizmi hic? veta Tese ile sperm aradinmi?
Nerede oturuyorsun?

canım benim hadi gözünüz aydın çok sevindim hakkınızda ne hayılıysa o olsun

bluuuumm benim çokk teşekkür ederim..hepimiz için hayırlısı olsun tatlım opuyorumnanaktan
turkbayragi cumhuriyet bayramınızda kutlu olsun kızlar..

iyi aksamlar kizlar ...
melisela nasilsin canim? bu arada biz aradik aktari yurt disina gönderemem dedi

Espoir canim yarin test günün insallah bebeklerin tutunmustur güzel haberler veririsin

kızlar nar almıştık pazardan şimdi sıktımda bi de netten bi araştırayım dedim aşağıdaki yazıyı buldum. Tam mevsimi:)

Nar suyunun erkeklerde bir diğer yararı da sperm kalitesi ve canlılığını artırması. Ülkemizde yapılan bir çalışmada sıçanlara yedi hafta boyunca her gün nar suyu verildiğinde hayvanlarda sperm sayısı ve hareketliliğinin arttığı, anormal sperm oranının azaldığı ve vücudun antioksidan kapasitenin arttığı tespit edilmiş, buna karşılık erkeklik hormonu (testosteron) seviyesinde belirgin bir artış gözlenmemiştir.
( kaynak strar gazete.com)

canım saç dökülmesi yani öyle yatakta felan toplu halde dökülmüş saç bulamıyorum ama elimi sürüp çektiğimde oluyo bunun dişinda yok ben kolay kolay acıkmamda bilmiyorum ayrıca bi dr göstermedim kadın doğumcuya mail attım bakalım ne diyecek eğer maile cevap vermezsede 15 gün sonra gidince soracağım bunun dışında ne gibi belirtileri varrr canım inşallah yokturrr

arkadaşım en belirgin belirtisi kalp çarpıntısı yani kalbin sanki soluk borunda atıyor ev işi yaparken merdiven çıkarken falan hipotroid te acıkma hissini kaybediyorsun ve kilo alıyorsun derler ya su içsem yarıyor onun gibi ama tedavisi yapılmayan hipotroidlerde inşallah yoktur canım merak etme dedim ya kullandığın ilaç varsa oda hormon seviyesini yükselti

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

arkadaşım sağol eşim dün test yaptırdı test sonucun da aynen şu yazıyor NADİR CANLI CANSIZ SPERM HÜCRESİ GÖRÜLDÜ SAYI YETERSİZ OLDUĞU İÇİN HAREKET VE MORFOLOJİ DEĞERLENDİRİLEMEDİ.

Back
X