Espoir canim benim cok ama cok sevindim gözün aydin
alllah tamamina erdirsin lülülülülülü lülülülülülü :lepi::lepi:
canim cok sevindim gozun aydin allah kucagina almayida nasip etsin
canım tebrık ederım allah analı babalı büyütsun..darısı bılzerın basına bızım için bol bol dua et hamıle kadınların dualrı makbul olurmuş :))))))))))):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canımmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrr..Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin..Darısı bize olsun inşAllah..dualarını bekliyoruz..dur bir halayda ben çekeyim..
:teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey: :içelim:
canım biz alalım gönderelim diyecem ama nasıl olacak ya??:uhm:
öyle bir imkan olursa ben alıp yollarım ama nasıl olur bilmem canım..
canım benim allah tamamına erdirsin sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin![]()
slm kızlar kaç gündür giremöedim yoğunluktan sayfayı açar açmaz espoirin hamilelik haberini aldım çok sevindim hayırlı olsun bebeğin canım allahım tamamına erdirsin inşalllah darısı bana ve isteyen diğer arkadaşlarıma
gözün aydın hayatım hayırlı uğurlu olsun inşl kucağına aldığın günleride görürsün senin adına çok sevindim tebrikler![]()
canım gözün aydın allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:sırf senin için girdim bu saatte eve daha yeni geldimmmm
Sagolun arkadaslar allah razi olsun güzel dilekleriniz için.
Dualarim sizinle insallah sizede nasip olur.
Umudunuzu yitirmeyin sakin ben basardiysam sizde basaracaksiniz sakin ucunu birakmayin.