Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben halaya geç kalmışım espoir tebrikler canım çok ama çok sevindim.... yazıyorum yazdıklarım çıkmıyor inşallah bu sefer başarabilirim..

bu arada kızlar ben hala oldum perşembe günü yeğenim doğdu ailemizin ilk bebeği hepimizde çok mutluyuz ama bizimki biraz buruk bir mutluluk benim içinde eşim içinde çok zor doğduğunda ben kendimi tutamadım ağladım.... ama yeğenim çok tatlı bi görseniz çok yakışıklı... Rabbim bizlere de nasip eder inşallahhh... annemlerdeydim grip olduğum için eve geldim o koşuşturmacada hastlandım ufaklığa geçmesin diye eve geldim bende... inşallah bu günleri atlatacaz bizlerde kendi yavrularımızı kucağımıza alacaz...

gelincik gözünüz aydın allah analıı babalaı büyütmelerini nasip etsin inşallah allah sana da nasip etsin canım ama inanki onu kucağına aldığında kendi acını unutucaksın ben de halayım ve bütün acılarını ona sarıldığında unutuyorsun bir nebzede olsa

gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsun darısı sana inşl buarada çok geçmiş olsun hayatım

teşekkür ederim canım amin inşallah darısı hepimize...

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin inş.darısı bizlere arkadaşım

amin asicim Allah razı olsun...

hayirli olsun canim gule gule buyutun yigeninizi allahim uzun omurler versin darisinida sana ve bizlere versin 5 ay sonrada ben hala olcam canim simdiden bi an once dogsa diyorum bi nebze olsun cocuk hasretimi giderir belki cok zor olsada allahim insallah bizleride gorur daha fazla bekletmez :(((((

sağol canım inşallah rabbim tez zamanda bizlere de nasip eder... çok güzel bi duyguymuş hala olmak yeğeni göremeden yapamıyorum şimdiden onu görünce çok daha fazla hissettim çocuk özlemini.. güzel Allahım bizlerede yaşatır bu mutlluğu inşallah...senin yeğende hayırlısıyla gelir inşallah evinizi şenlendirir...

gelincik canim allah anali babali buyutsun dunyadaki en guzel seylerden biri bence hala olmak
bende halayim ve yegenlerimi gorunce o kadar mutluoluyorum ki anlatamam

adakcigim senin icin cok uzuldum napalim iste bu da bizim kaderimiz bakin kac kisi tedaviye basladik hepimiz kaybettik
allahtan tek umidimiz espoir kaldi

cok sukur ki espoir hamile simdi tek tesellimiz o

gelincik gözünüz aydın allah analıı babalaı büyütmelerini nasip etsin inşallah allah sana da nasip etsin canım ama inanki onu kucağına aldığında kendi acını unutucaksın ben de halayım ve bütün acılarını ona sarıldığında unutuyorsun bir nebzede olsa

amin ceylincim gerçekten öyle onu kucağımı aldığım zaman herşeyi unutuyorum hiç bırakasım gelmiyor çok tatlı bişey ya...

Espoir canım çok mutlu oldum.........allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı başımıza ...adak canım üzüldüm,rabbim yardımcın olsun ama üzülm en azından deneme şansın var tekrar denersin bizde daha spermde yok..neyse kendinize dikkat edin ..espoir bebeğine dikkat et o bizim hepimizin umudu...

kızlar bugün sonucum belli oldu...bebeğim tutunmadı hamile değilim.çok üzgünüm.

adakcigim üzülme demek anlamsiz biliyorum allah yardimcin olsun..demek zamani gelmemis daha,cikis var canim esinde insllah dogal yoldan hamile kalirsin üzülme

ben halaya geç kalmışım espoir tebrikler canım çok ama çok sevindim.... yazıyorum yazdıklarım çıkmıyor inşallah bu sefer başarabilirim..

bu arada kızlar ben hala oldum perşembe günü yeğenim doğdu ailemizin ilk bebeği hepimizde çok mutluyuz ama bizimki biraz buruk bir mutluluk benim içinde eşim içinde çok zor doğduğunda ben kendimi tutamadım ağladım.... ama yeğenim çok tatlı bi görseniz çok yakışıklı... Rabbim bizlere de nasip eder inşallahhh... annemlerdeydim grip olduğum için eve geldim o koşuşturmacada hastlandım ufaklığa geçmesin diye eve geldim bende... inşallah bu günleri atlatacaz bizlerde kendi yavrularımızı kucağımıza alacaz...

gelincik gözünüz aydin güle güle büyütün yegenini allah uzun ömurler versin
allahim en kisa zamanda sana ve bizlerede nasip etsin

canım çok üzüldüm allah normal yoldan nasip eder inşallah... kelimeler kifayetsiz kalıyor birşey diyemiyorum canım. Allah'ım mucizesini göstersin sen de bir mucize oldu hamileyim yazacaksın :Saruboceq:

IYI AKSAMLAR KIZLAR ESPOIR canım rabbım devamın da gtrsn ınsaalah tebrıkler...kımbılır ne kadar guzel bır duygudur,ben de cok ıstemıstım degerımın yukselmesının umarım senınıkı kat kat yukselır canım arkadasım.ADAK canım herseyın hayırlısı ne denır kı zor cok zor atlatmak.....

slm kızlar adkaçığım çok üzüldüm canım allah sabrını versin tez zamanda bebeğin sana gelsin inşalllah

canım çok üzüldüm ama napalım demekki zamanı gelmemiş henüz üzme kendini arkadaşım..

canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı anne oacağın günlere inşallahhh

CANIMMM ESPOİR ÇOK SEVİNDİM:)) :nazar::nazar:MAAŞALAH:):nazar::nazar:

seninle aynı zamanda öğrenmiştik geçen sene, inşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur canım. Ohh be kurtuldunuz allahın izniyle.... seni ve babayı kutlarım :) :teytey:

Gozun aydin canim cok sevindim:) Allah kucagina almayida nasip etsin insallah saglikla. Kendine cok dikkat et iyi dinlen iyi beslen. Buyuk Allahim diger arkadaslarimizada en kisa zamanda verir insallah dualarimiz onlarla .

espoir canim hayirli olsun seni tebrik ederim cok sevindim senin adina
tam umutlarimiz tukenmisti ama sen tam tukenecegimiz zaman da sevindirdin bizi
darisi bizlere osun
annenler biliyor mu

:teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile2

Sagolun kizlar.
Darisi hepinize dualarim sizinle benim mutlulugum sizim mutlulugunuz derdimi burda paylastim siz bana yardimci oldunuz yönlendirdiniz ve allahin sayesinde hamileyim.

canım ne kadar sevindim bilemezsin değerinde maşallah yüksek ikizdir inş sağlıcakla kucağına almayı Allahım nasip etsin tamamına erdirsin bizlere umut oldun:teytey: Adaktan da güzel haber alsaydık çifte bayram yapacaktık ama nasip işte

:64::64:Sagol asicim güzel dileklerin için :7:
Degerim yüksek bilemicem ikizmi degil mi allah saglikli bebis versin.
Sali tekrar kan vericem insallah degerim katlanir.

Espoir canım çok mutlu oldum.........allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı başımıza ...adak canım üzüldüm,rabbim yardımcın olsun ama üzülm en azından deneme şansın var tekrar denersin bizde daha spermde yok..neyse kendinize dikkat edin ..espoir bebeğine dikkat et o bizim hepimizin umudu...

Sagol selva bende çok mutlu oldum.
Ben hastayim bir haftadir korkuyorum endiselleniyorum bebegime birsey olucak diye.
Hamile olmakla bitmiyor kizlar. allahim saglikli kucagima almayi nasip eder insallah.

IYI AKSAMLAR KIZLAR ESPOIR canım rabbım devamın da gtrsn ınsaalah tebrıkler...kımbılır ne kadar guzel bır duygudur,ben de cok ıstemıstım degerımın yukselmesının umarım senınıkı kat kat yukselır canım arkadasım.ADAK canım herseyın hayırlısı ne denır kı zor cok zor atlatmak.....

Tesekkür ederim arkadasim.

Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :emir_bebek: zemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin darısı tüm topiktekilere inşallah :64::64::64::62::nazar::nazar::nazar:

Back
X