Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaslar bir sey kafama takildi da;
fsh dusuk oluncatedaviyle normal yoldan sperm cikiyormus diye yazmissiniz yani
fhs i yuksek olanlarin dusurulerek normal yoldan cikis saglanamazmi?
bizim 6 ay once fsh 20 ydi,kaan beyde ilac tedavisi oluyor esim simdi 16 ya dusmus.
bizde hep bir umut bekliyoruz belki bizim de normal yoldan cikar diye....bir fikriniz varmi????

sağol arkadaşım iyiyim...estrofem yutuyorum günde 3 tane...halsiz bırakıyor beni...kısmetse embriyom iyi olursa bayrama denk gelecek gibi ama kaçıncı günü bilemiyorum kısmet yarın randevum var heralde belli olur....

hadi hayırlısı olsun canım. estrofem bende kullanmıştım dondurulmuş embriyo transferimde bende de aynı halsizliği yaptı ama gün geçtikçe alıştı bünyem...estrofeme transfer sonrasıda devam edeceksin.. benim transerim yanlış hatılamıyorsam adetimin 19 günüydü..

maddi manevi o kadar zorluklar yaşıyoruz ki. Bizim bebişi erteleme nedenlerimizden biri de maddiyattı, şimdi diyorum ki, yine aynı sıkıntıları yaşıcaz. Ama öyle zor öyle zor ki, hem maddi hem manevi yönden alt üst oluyoruz. İnşallah tek duam daha fazla bekletmez allah bizi. Rabbim hayırlısıyla hemencecik hepimizin yüzünü güldürür. Sperm bulunması da bişey ifade etmiyor allah vermedikten sonra. Bahara kadar biriktirebileceğimiz kadar biriktirmeye çalışıcaz biz de. Benim bi birikimim var bireysel emeklilikte onu bozdurucam üstünü de borç harç tamamlıcaz. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmamızı nasip eder.

maddi manevi o kadar zorluklar yaşıyoruz ki. Bizim bebişi erteleme nedenlerimizden biri de maddiyattı, şimdi diyorum ki, yine aynı sıkıntıları yaşıcaz. Ama öyle zor öyle zor ki, hem maddi hem manevi yönden alt üst oluyoruz. İnşallah tek duam daha fazla bekletmez allah bizi. Rabbim hayırlısıyla hemencecik hepimizin yüzünü güldürür. Sperm bulunması da bişey ifade etmiyor allah vermedikten sonra. Bahara kadar biriktirebileceğimiz kadar biriktirmeye çalışıcaz biz de. Benim bi birikimim var bireysel emeklilikte onu bozdurucam üstünü de borç harç tamamlıcaz. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmamızı nasip eder.

inşllah sayescim hiç birimizin emeği boşa gitmesin. bizde para biriktirelim başlayalım dedik ama birikimim sadece ilaç parasına yetti.daha fazla beklemeye sabrımız kalmadı biran önce olsun istiyoruz gönlümüz söz dinlemiyor..

inşllah sayescim hiç birimizin emeği boşa gitmesin. bizde para biriktirelim başlayalım dedik ama birikimim sadece ilaç parasına yetti.daha fazla beklemeye sabrımız kalmadı biran önce olsun istiyoruz gönlümüz söz dinlemiyor..

gelincik inşallah bu son tedavi olur da, senin de Adak ın da bebeklerinize kavuşursunuz. Allah yüzümüzü güldürsün. Ben de bir an önce hem olsun istiyorum hem de korkularım var tabii ki. Bir hayır var belki, hep ertelemek zorunda kalıyoruz. Öğreneli mayısta bir sene oldu 2 seneyi bulucak neredeyse tedaviye başlamamız. Allahım geç olsun da güç olmasın rabbim nasip etsin.

inşallah sayescim.hepimizde burdan güzel haberler vermeyi ne kadar çok istiyoruz... korkular hiç bitmiyor canım ama biran öncede olmasını da istiyorsun. Tedavinin de ertelenmesin de de tabiki bi hayır vardır önemli olan sonucunun güzel olsun gerisi boş... daha önce tedavi olmamıştınız değilmi bu ilk olacak...

allah yardımcımız olsun çok pahalı kızlar tedavi...allah bir kerede kurtulmak nasip etsin yoksa bi çoğumuz için 2. Deneme çok zor maddi olarak....ki zaten manen müthiş yıpratıcı bişey....isterseniz rapor çıkartın ama hsg falan herşeyi çıkartmak istediğiniz hastanede yeniden yaptırmak zorunda kalıyosunuz ki ben onu çektir meyi hayatım boyunca asla istemiyorum bi daha....

adakçığım bu hsg nedir tüp bebek için illaki çekiliyor mu çok mu zor bişey sana başka ne işlem yapıldı

SAYESÇİĞİM BİZDE BUGÜNE KADAR NE HAYALLERLE BİRİKTİRDİK EVİMİZ Var ama küçük çocuğumuz için bir tane büyük ev almak istiyorduk ama nerde şimdi, bu çıktı inşallah allah bir kerette bizlerede o mutluluğu yaşatır

Konuştuk adakçım. bende 5000 den 3500 e falan inerler diye tahmin ediyordum ama nerdee ine ine 4500 e iniyorlar çok acımasızlar. O ne ya 1. 5000 2. 4500 3. 4250 dedi koordinatör bize. lütfettin hiç inmesen de olurdu. ama maalesef böyle. başka yerde yapalım desen onlarda 1. deneme için ilaçlarla beraber 4500 den aşağı çıkmıyor. ilaçsız 3500-3000 diyen yerler var ama spermleri taşıma riskinden korkuyoruz. başka bir yere gidemiyoruz. ilaç dahil 3500 denecekki gitmeyi göze alalım. ama yok ki öyle bir yer istanbul'da

sorma ceylinsu kazandığından hiç birşey anlamıyorsun. tamamen onlara çalışıyorsun belki 1 sene boyunca. bu öyle yıpratıcı ki canından beziyorsun. Biz ilk seferde herşey mükemmel olsun diye moral bozmak olmasın ama 2005 model arabamızı sattık üstüne de 1000TL kadar daha koyduk. olmadı. 2. deneme için sadece merkeze ödeme yapabileceğiz ekstra hiç bir şeye gücümüz yok artık. bu da olmazsa 3. deneme için adakında dediği gibi belki 1 seneyi bulabilir maddi toparlanmamız. öyle zorki Allah bu dertten çeken herkesi en kısa sürede kurtarsın.

demmicim atnen bizde düğündeki takılarımı bozdurup bankaya koyduk onlar duruyor daha sonra bir araba aldık ona kredi çektik kredi ödüyoruz ne yapalım sürekli çalışıyoruz eşek arısı gibi ama bal yok anam bal

slm arkadaslar umarım ıyısınzdr ADAKCIM hayırlısıyla ben de ocak sonu gıbı dondurulmuslarımla tekrar deneyecegım .canım neler kullanıyrsn ıgne ılac? nasıl bır tadavı daha az kulfetlı sanırım dımı?umarım kımsenın emegı bosa cıkmaz

slm ben geldim... bayadır gelemiyorum... temizlik bayram telaşı o bu derken günler su gibi geçiyo... bayramdan sonraki hafta gidiyorum kızlar o kadar heyecanlıyımki... diğer tedavimizin üstünden 4 sene geçti... bakalım bunda yüzümüz gülücekmi yoksa (ALLAH KORUSUN) 4 sene önceki acıları yenidenmi yaşıcaz... acayip gerginim heyecanlıyım....

Back
X