dualarım seninle canım güzel haberlerle gelinsağol canım yaaa dua edin bana ne olur iyi haberlerle geleyim aranıza tekrardan bakalım tedaviye hemen başlayacakmıyız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dualarım seninle canım güzel haberlerle gelinsağol canım yaaa dua edin bana ne olur iyi haberlerle geleyim aranıza tekrardan bakalım tedaviye hemen başlayacakmıyız![]()
Allah yardımcınız olsun canım.bu heyecanın nasıl birşey olduğunu tahmin edebiliyorum.hadi siz bi gidin kaan hocaya ardınızdan biz.hayırlı haberlerle gelin.slm ben geldim... bayadır gelemiyorum... temizlik bayram telaşı o bu derken günler su gibi geçiyo... bayramdan sonraki hafta gidiyorum kızlar o kadar heyecanlıyımki... diğer tedavimizin üstünden 4 sene geçti... bakalım bunda yüzümüz gülücekmi yoksa (ALLAH KORUSUN) 4 sene önceki acıları yenidenmi yaşıcaz... acayip gerginim heyecanlıyım....
evet ya hiç sorma pek nazlılar.umarım kısa zamanda iyi haberlerini almak nasip olur.bize de umut olursun.ben de eşime zorla macun yediriyom.beraberinde böğürtlen kökü bugünde nohuta başladı ama kürünü istemiyo ben de haşlayıp veriyom.umarım işe yarar.ikna edebilirsem klomene de geçicem.beraberinde de çinko iyiymiş diye duydum.sonuçta bu kadar şeyden sonra zehirlenmez umarım.iyiyim canım ya uğraşıyoruz işte düştük nazlı adamlara koşturup duruyoruz peşlerinden.tedaviyi soruyorsan iki ayı geçti ilaç kullanıyoruz.bunun yanında bitkisel kapsüller, vitaminler ,birde antioxidanlar kullanıyoruz.zeytinyağında incir yediriyorum her gün. bugün nohut kürünede başladık.iki ayda hormonlar normale indi.bu tedaviden Allahın izniyle umutluyum.Allah hiçbirimizin umutlarını yarıda bırakmasın.ilaç olarakta testojel ve yarım klomen alıyor her gün.siz neler yapıyorsunuz.
slm ben geldim... bayadır gelemiyorum... temizlik bayram telaşı o bu derken günler su gibi geçiyo... bayramdan sonraki hafta gidiyorum kızlar o kadar heyecanlıyımki... diğer tedavimizin üstünden 4 sene geçti... bakalım bunda yüzümüz gülücekmi yoksa (ALLAH KORUSUN) 4 sene önceki acıları yenidenmi yaşıcaz... acayip gerginim heyecanlıyım....
merhaba arkadaslar bir sey kafama takildi da;
fsh dusuk oluncatedaviyle normal yoldan sperm cikiyormus diye yazmissiniz yani
fhs i yuksek olanlarin dusurulerek normal yoldan cikis saglanamazmi?
bizim 6 ay once fsh 20 ydi,kaan beyde ilac tedavisi oluyor esim simdi 16 ya dusmus.
bizde hep bir umut bekliyoruz belki bizim de normal yoldan cikar diye....bir fikriniz varmi????
bacım bizimde 20lerin üstündeydi kaan hoca normal seviyeye ilaçlarla çekti 3 ay sabitledi 4. ay ikinci mteseyi olduk ama sonuç aynı spermin evreleri var yani fsh yüksek olursa sorun büyük demek düşüklerde yükselince sperm çıkıyor yükseklere oranla daha çok çıkıyor ama bu yüksek olanlardada çıkmıcak anlamına elmez sonuçta Rabbim ol derse oluyor
canım güle güle git hayırlı haberlerle dön inşl bu tedavinin sonucunda yüzün güleriyiyim canım ne olsun heyecenlıyım yarın yola çıkıyoruz ctesi randevumuz var. lütfen sende üzme kendini
slm ben geldim... bayadır gelemiyorum... temizlik bayram telaşı o bu derken günler su gibi geçiyo... bayramdan sonraki hafta gidiyorum kızlar o kadar heyecanlıyımki... diğer tedavimizin üstünden 4 sene geçti... bakalım bunda yüzümüz gülücekmi yoksa (ALLAH KORUSUN) 4 sene önceki acıları yenidenmi yaşıcaz... acayip gerginim heyecanlıyım....
Zaman Kaan Hoca maillere cevap veriyormu ? Bize hiç ilaç verilmedi kafam ona takılıyo. Neden acaba .FSH 15 yüksek demediler .Tedavi zamanıda yaklaştı.Önce kaan hocaya mı gitsek acaba .Kafam iyice karıştı off
bacım bizimde 20lerin üstündeydi kaan hoca normal seviyeye ilaçlarla çekti 3 ay sabitledi 4. ay ikinci mteseyi olduk ama sonuç aynı spermin evreleri var yani fsh yüksek olursa sorun büyük demek düşüklerde yükselince sperm çıkıyor yükseklere oranla daha çok çıkıyor ama bu yüksek olanlardada çıkmıcak anlamına elmez sonuçta Rabbim ol derse oluyor
günaydın canlarım bugün saat 13:00 gibi yola cıkacağız daha erkende olabilir bilmiyorum kendi arabamızla gideceğiz eşim öğlene kadar çalışacak daha sonra gelecek belki fırsat bulupta giremem diye kalkar kalkmaz topiğimize girdim henüz kimseler yok hepinize hayırlı cumalar bugün ettiğiniz dualar birazda benim için olsun bu tedaviye ilk adımı atacağım zamanda beni dualarınızla yanlız bırakmayın inşallah bu kısa süreli ayrılığımızda güzel haberlerle dönerim aranıza hepinizi tek tek öpüyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar.istanbuldada fırsat buldukça net buldukça girerim yine hoşçakalın...
inşallah sayescim.hepimizde burdan güzel haberler vermeyi ne kadar çok istiyoruz... korkular hiç bitmiyor canım ama biran öncede olmasını da istiyorsun. Tedavinin de ertelenmesin de de tabiki bi hayır vardır önemli olan sonucunun güzel olsun gerisi boş... daha önce tedavi olmamıştınız değilmi bu ilk olacak...
günaydın canlarım bugün saat 13:00 gibi yola cıkacağız daha erkende olabilir bilmiyorum kendi arabamızla gideceğiz eşim öğlene kadar çalışacak daha sonra gelecek belki fırsat bulupta giremem diye kalkar kalkmaz topiğimize girdim henüz kimseler yok hepinize hayırlı cumalar bugün ettiğiniz dualar birazda benim için olsun bu tedaviye ilk adımı atacağım zamanda beni dualarınızla yanlız bırakmayın inşallah bu kısa süreli ayrılığımızda güzel haberlerle dönerim aranıza hepinizi tek tek öpüyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar.istanbuldada fırsat buldukça net buldukça girerim yine hoşçakalın...
canım tabiki dualarımız seninle bu hayırlı günde ve tüm tedavide olan olmıyan evlat hasretiyle yanan tüm kader arkadaşlarımız için.günaydın canlarım bugün saat 13:00 gibi yola cıkacağız daha erkende olabilir bilmiyorum kendi arabamızla gideceğiz eşim öğlene kadar çalışacak daha sonra gelecek belki fırsat bulupta giremem diye kalkar kalkmaz topiğimize girdim henüz kimseler yok hepinize hayırlı cumalar bugün ettiğiniz dualar birazda benim için olsun bu tedaviye ilk adımı atacağım zamanda beni dualarınızla yanlız bırakmayın inşallah bu kısa süreli ayrılığımızda güzel haberlerle dönerim aranıza hepinizi tek tek öpüyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar.istanbuldada fırsat buldukça net buldukça girerim yine hoşçakalın...