canim ari sutu polen bali nasil yapip kullandin ne kadar kattin hepsinden
canım aktarlar onu ayarlıyor ben hazır karışım vardı tarım bakanı onaylı ondan aldım ayrı ayrı alsamda aktarlar onu ayarlıyor dene bence yararı oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ari sutu polen bali nasil yapip kullandin ne kadar kattin hepsinden
evet canım haklısın..ne yapabilirim bilmiyorum mesela keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor?onu yapmak istiyorum ayrıca başka ne işe yarar?bizde kalite yok ....
melisela canım biziz sigarayı bırakan. Ben bıraktım ama çok çok çok zor. Hafta sonu abanta gittik, orada biriki fırt çektim vallahi. Sigara içmeyen yok sülalede :) Ama kendimi çok zorluyorum, eminim bu ayın sonunda canım istemeyecek!! :) eşim de günde 1-2 taneye düşürdü. Tamamen bırakamadı maalesef. Ama günde 1,5 paket içiyodu, sabah kalkar kalkmaz yakıyordu, aç tok fark etmiyordu. Önümüzdeki zamanlarda kesin bırakıcam diyo. Allah nefretlik versin vallahi tedaviye bişey kalmadı şubat sonu yani 2,5 ay var bırakmalıyız....
gunaydin kizlar nasilsiniz? Adak gecmis olsun guzelim iyice dinlen ,Harzem sen nasilsin allah kavustursun canim testlerinizde de umarim iyi cikar,Sayes valla ne guzel sigarayi birakmissiniz bende azalttim ama henuz birakamadim,Melisele sana da kolay gelsin semineri sen mi vericeksin???
JKLM canım zaten 2,5 aylık bir süre kullanıcak. Ayrıca özellikle sordum hepsi bir arada biraz fazla geldi diye ama bir zararı olmayacağını, Hatta kendilerinin azospermi için bunları ve ayrıca bir karışım kullandırttığını söyledi. İnşallah bişey olmaz bitkisellerden ben de korkarım ama, şifa olsun zaten bir anormallik görürsek keseriz.
aman canım içmeyin yaa..bizde bırakalı 3 ay oldu, çok şüküğr kurtulduk valla..ben de 2002den beri içiyordum devamlı, günde 1 paket, eşim ortaokulda başlamış düşün senelerdir, oda günde bir paket içiyordu ama çok şükür kurtulduk valla..sigarasız hayat süper bişeymiş..ben önceden asla bırakacağımı düşünmezdim ama bitti o kabus :)) Rabbim bize nasip etti bırakmayı, inşAllah en kısa zamanda sizede tamamen unutturur..
evet canım yaa..doktora ders aşamasındayım daha seminer dersi aldırdı bu dönem hoca..konumda küresel ısınmanın tarıma ve sulamaya etkisi..güncel konu aslında ama işte panik yapıyorum, daha yeni yeni alışıyorum bu hayata :))) 1 sene oldu başlayalı ünvde de..derslerede bazen giriyorum benim için tecrübe oluyor açıkcası..bu dönem hocam bir dersini bana verdi, herşeyiyle sen yap dedi, sınavını falan..ufaktan başladım işte..ama heyecan yapıyorum ders anlatırken..geçer inşAllah..
ay ne guzel universitede hocalik yapmak benim de oyle bir sansim vardi ama ben ozaman ki aklimla kalmadim simdi olsa ....ah ah peki alanin varmi yani hangi branstasin