Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar ben iyi değilim biliyorsunuz salı günü sohbete gidiyorum eşimin arkadaşının eşide oraya geliyor bu akşam az önce bizdelerdi otururken birden yüzüme senin cocugun olmuyor dedi ya sohbetten biri var bilmem bu tarz şeyleri nasıl karşılarsın dedi bana verdi dedi sana daha yakınım diye kime verdiysen cocugu oldu dedi bir macun varmış haftalardır cüzdanımda taşıyordum dedi baktı ama bulamadı evde unutmuşum dedi nerden biliyorsunuz dedim benim cocugumun olmadıgın arkandan herkez bunu konuşuyor dedi şok oldum bide demezmi bende söyledim yüzüne karşı bu konuyu açmayın diye nasıl içim yandı anlatamam Allahım ne zor bir imtahan ben çıkıyorum arkamdan macunlar laflar dönüyor demek herkez yüzüme gülüyor ardımdan ne laflar olmuyor kızlar olmuyor insanlardan kaçmama rağmen olmuyor laflar bitmiyor canım acıdı alıcak gibi oldum gözlerim doldu hani yumsam yaşlar süzülücek o halimi görüncede sende baya duygusalsın dedi halindedn belli dedi ya bu durumda olupta duygusal olmamak nasıl olur yandım kavruldum ses çıkaramadım

canim cok haklisin hepimizin oyle yani insanlar konusuyor ,onlarada laf lazim.bunun nasil zor bir dert oldugunuda kavrayamiyorlar ve cok kolay incitiyolar oyle.bende derdimi yakin buldugum bir arkadasima acmistim acmaz olaydim,birgun yine konusurken bana dediki artik alissan iyi olur ,donk etti yani kesinlikle kimseye soylemeye gelmez bu dert ,gizli gizli Allaha acacaksin

canim cok haklisin hepimizin oyle yani insanlar konusuyor ,onlarada laf lazim.bunun nasil zor bir dert oldugunuda kavrayamiyorlar ve cok kolay incitiyolar oyle.bende derdimi yakin buldugum bir arkadasima acmistim acmaz olaydim,birgun yine konusurken bana dediki artik alissan iyi olur ,donk etti yani kesinlikle kimseye soylemeye gelmez bu dert ,gizli gizli Allaha acacaksin
evet canım çok haklısın.başkasının ölüsü insana uyuyor gelirmiş.bizim derdimizde insanlar basit sıradan bir sorun gibi görünüyor.tabi herkezide suçlamıyalım bazıları gayet iyi niyetle yaklaşıyor.bizim hassatiyetimizi anlayamıyabiliyorlar bazende kaş yapayım derken göz çıkarıyorlar.ama bunu bazen can yakmak için kullananlar var ben onları ALLAHA havale ediyorum.

melisela canım proxeed plus kullanmaya başladınızmı. bizde alıcaz da kaç liradan aldınız.:26:

kızlar nerdesiniz ya...zaten canım sıkkın valla benim bu gidişle pek umudum kalmadı .eşime belli etmemeye çalışıyorum ama bu derdi unutmak için bir uğraş bulmak lazım.sizlerin nasıl gidiyor.NİSSANCIN soğan kürüne başladınmı.yanılmadım inşAllah bazen karıştırıyorum kafam dalgın.:37:

kızlar nerdesiniz ya...zaten canım sıkkın valla benim bu gidişle pek umudum kalmadı .eşime belli etmemeye çalışıyorum ama bu derdi unutmak için bir uğraş bulmak lazım.sizlerin nasıl gidiyor.NİSSANCIN soğan kürüne başladınmı.yanılmadım inşAllah bazen karıştırıyorum kafam dalgın.:37:

iyiyim canim basladim sogan kurune bakalim artik umarim bir etkisini gorurum

ben 10 gun yaptim dun biraktim adet oldumda ,,adetliyken yapilmaz heralde

bu sogan kurunu yaparken esimi tam olarak anladim,hergun birsuru sey yiyip iciyo nerdeyse 2 yil olacak ,ben 10 gunde bunaldim sogandan,yemeklerde bile gorme istemiyorum

canım adetliykende devam ediliyor. ya 50 tl.denmi çok uygunmuş nerden aldınız .

internetten aliyoruz 6 paketi 200 dolar.
EBAY.COM adli siteden aliyoruz,amerikadan yolluyolar,10 gun icinde geliyo,ben yurt disindayim burda eczanelerde yok ama turkiyede var (turkiyede dahali pahali nedense bilmiyorum,bizimkiside turkiyedekinn aynisi*

hayırlı akşamlar kızlar... kaç defadır yazıyorum çıkmıyor inşallah bu kez çıkar...

yarın transferim var Allah nasip ederse.. karnımda biraz şişlik var o yüzden korkuyorum transferim ertelenirse diye ama doktorumla görüştüm korkmamamı söyledi. bu aralar dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar..

internetten aliyoruz 6 paketi 200 dolar.
EBAY.COM adli siteden aliyoruz,amerikadan yolluyolar,10 gun icinde geliyo,ben yurt disindayim burda eczanelerde yok ama turkiyede var (turkiyede dahali pahali nedense bilmiyorum,bizimkiside turkiyedekinn aynisi*

sağ ol canım Türkiyeye aynı fiyata gönderiyorlarmı.birde ben internetten hiç alış veriş yapmadım nasıl alabilirim.

sağol arkadaşım...aniden yine 0 çıkış....anlamıyorum tek tükte olsa çıkıyodu o da bitti ya çok korkuyorum...şimdi 3 aylık iğnelere başladık bitince hala değişmezse bişey bırakıcaz artıık....çok yoruldum çocuksuz bir hayatta istemiyorum...eşimde istemiyor...yani son kez bu tedavi için uğraşıcaz sperm çıkarsa son bir tüp tedavisine giricem çıkmazsada zaten yapacak bişi yok...belki o zaman ayrılma kararı alıcaz bilemiyorum...

ah canım benim, şu anda böyle düşünmen normal geliyor bana. Üst üste 2 tedavi, ondan önce bir tedavi başarısız... kim olsa yıkılır kim olsa kafası karışır. Ama benim senden istediğim azcık sabır arkadaşım. Biraz toparlanın bakalım, dediğim gibi çok sevindim en azından 3 ay ara vermenize... Bırak nisan olmasın temmuz olsun, ama hakkınızda hayırlısı olsun. Bizim de 2. sene öğrendiğimiz ama ne yapalım zamana yaydık biz, allah ne diyorsa o oluyor çünkü. Toplam da 6 yılımız bitti eylülde çocuk soruları problem mi var soruları, bir şekilde güç kuvvet veriyor allah. Bugünler de geçecek canım...

hayırlı akşamlar kızlar... kaç defadır yazıyorum çıkmıyor inşallah bu kez çıkar...

yarın transferim var Allah nasip ederse.. karnımda biraz şişlik var o yüzden korkuyorum transferim ertelenirse diye ama doktorumla görüştüm korkmamamı söyledi. bu aralar dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar..
canım Allah yardımcın olsun.senden güzel haber almaya bu topiğin o kadar çok ihtiyacı varki dualarım hepimiz için.kendine dikkat et :nazar:

sağ ol canım Türkiyeye aynı fiyata gönderiyorlarmı.birde ben internetten hiç alış veriş yapmadım nasıl alabilirim.

Internet fiyati sabit zaten 180 kusur dolar ustune sadece kargo parasi koyuyorlar 20=30 dolar
once ebay sitesine uye olman gerekiyor. sonra sitede arama yaparsin sonra kredi kartin ile odeme yapman gerekiyor.

Back
X