- 28 Mayıs 2009
- 1.517
- 222
- 173
evet baya doğuymuşbende ünvdede hocayım canım..ay valla çok güldüm..demişsinya türkçe konuşan az, dedim bende doğudamı? hahahaaha
tamam canım sana ii geceler..
sen hangi ildesin ,,,sanada iyi aksamlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet baya doğuymuşbende ünvdede hocayım canım..ay valla çok güldüm..demişsinya türkçe konuşan az, dedim bende doğudamı? hahahaaha
tamam canım sana ii geceler..
merabalar kader arkadaşlarım ben geldim, iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum çok sağolun, GELİNCİK inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun, bende sizle yaşadıklarımı paylaşayım adetimin 3,günü kaan hocadaydık hemen benim tedavilerime başladık, göbekten 2 farklı iğneyle başladık 8 gün iğne kullandım tamam yumurtalar hazır sayılır dediler, toplama işleminden önce teseyi yapalım dediler, eşim ibni sinada genel anesteziyle kaan hoca tarafından tese oldu, normalde tıp fakültesnde olacaktı ama tıp fakültesinde lokal anestezi yapılıyodu, genel anestezi yoktu geneller ibni sinada yapılıyomuş eşimin başka sağlık probleminden dolayıda lokal anestezi alamayacağı için kaan hoca genel anestezi yapalım dedi, nitekim ameliyatın sonucundada sperm çıkmadı ve tedavi yarım kaldı, ve ben çatlatma iğnemi olmadım, geçen hafta cuma günü tedavimiz sonlandı, bana salı günü kontrole gel tedaviyi yarım kestikya yumurtalar çatlamışmı diye bakalım dediler, tabi biz o ruh çöküntüsü içinde salıyı falan beklemeden hemen atladık izmirin yolunu tuttuk kontrole falan gitmedim, ve şuan nedenini bilmediğim kanamam var adetim desem değil daha adetime 10 gün var, sağlığm bozuldu eşimin 5 tane dikişi var ve evde daha işe falan başlayamadı henüz kendini toplayamadı, işte bizim yaşadıklarımız bu kadar, VEEEE YOLUN SONU İŞTE BOMBOŞ Bİ HAYAT...
canim aklina hic kotu birsey getirme olacagina inan insaalah Allahin izniyle olacak dualarim seninle[/QUO
çok teşekkürler canım inan elimde dğil içimi bir kurt kemiriyor hatta eşim seni götürmeyeceğim bile diyor artık .ama inşanlah bayılmazsam gideceğim inan elimde değil keşke tedaviye başlamasaydık bile diyorum bazen belki hiç umutlanmadan böyle çocuksuz yaşamaya alışır giderdik.
canım, tatlım, kader arkadasım su an yazdıklarınla o kadar cok uzuldum ve gozlerım doldu kı tarıf edemem.ne olur bırakma kendını.ben de bu yıkımı yasadıgım an sadece sunu dusundum BU BIR SINAV VE BEN EGER UZULURDE BIRAKIRSAM KENDIMI RABBIMIN HUZURUNDA IMTIHANI KAYBETMIS SAYILIRIM.DEDIM VE ESIME ANNEME TESELLIYI BEN VERDIM.hatta esım o gun oructu ve actı orucunu bana da basıma ımam kesıldın dedı kızdı.sonra da hungur hungur agladı.erkekler daha hasaas canım ne olur bırakma kendını.esıne de destek ol. evet belkı de bız gıbılerın genetık hastalık yanı hıc cocugu olmayacak ama bunu allahım boyle ıstemıs ve yazmıs.sınavdan yuksek alarak belkı de dıger tarafta yuzumuz gulecek.oysakı boyle uzuntulerle ıkı dunyanı da bıtırme canım arkadasım.kımının spermı bulunmaz ,kımının spermı bulunur da tutunma olmaz,kımının de tutunur da sureklı dusukler yasanır.yanı bu ımtıhan dunyası.rabbım ne eylerse guzel eyler.kanamnın olması yumurtaların toplanmadıgı ıcın ılacları da bırakınca kendılıgnden atyr canım.karnındakı sıslıklerın de sebebı bu .cok da fazla bılmıyrm ama sanırım oyle.aklım sendeydı sureklı yazdım ama gormedın yanı topıke gelmedın ıcıne kapnma canım gel konusalım dok ıcındekılerı.yalnız degılsın....
ERYASU gel bırakma kendınıcanım, tatlım, kader arkadasım su an yazdıklarınla o kadar cok uzuldum ve gozlerım doldu kı tarıf edemem.ne olur bırakma kendını.ben de bu yıkımı yasadıgım an sadece sunu dusundum BU BIR SINAV VE BEN EGER UZULURDE BIRAKIRSAM KENDIMI RABBIMIN HUZURUNDA IMTIHANI KAYBETMIS SAYILIRIM.DEDIM VE ESIME ANNEME TESELLIYI BEN VERDIM.hatta esım o gun oructu ve actı orucunu bana da basıma ımam kesıldın dedı kızdı.sonra da hungur hungur agladı.erkekler daha hasaas canım ne olur bırakma kendını.esıne de destek ol. evet belkı de bız gıbılerın genetık hastalık yanı hıc cocugu olmayacak ama bunu allahım boyle ıstemıs ve yazmıs.sınavdan yuksek alarak belkı de dıger tarafta yuzumuz gulecek.oysakı boyle uzuntulerle ıkı dunyanı da bıtırme canım arkadasım.kımının spermı bulunmaz ,kımının spermı bulunur da tutunma olmaz,kımının de tutunur da sureklı dusukler yasanır.yanı bu ımtıhan dunyası.rabbım ne eylerse guzel eyler.kanamnın olması yumurtaların toplanmadıgı ıcın ılacları da bırakınca kendılıgnden atyr canım.karnındakı sıslıklerın de sebebı bu .cok da fazla bılmıyrm ama sanırım oyle.aklım sendeydı sureklı yazdım ama gormedın yanı topıke gelmedın ıcıne kapnma canım gel konusalım dok ıcındekılerı.yalnız degılsın....
arkadaşlar merhaba, 2009ocakta bir düşüğüm oldu ve 15 ay korundum son 9 aydır ise korunmuyorum, en sonunda dr. eşimden spermiyogram istedi. sonuç: hiç sperm bulunamadı. kocaelinde oturuyorum ve internetten araştırarak üroloji dktoru bulmaya çalışıyorum. tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum, ne yapmam gerek açıkçası bilmiyorum ve eşim de benle iletişimini kesti. çocuğumuz olmayacak mı tedavi şasımız var mı bir sürü soru var kafamda ama en önemlisi eşimi kaybetmekten korkuyorum çünkü yıkıldı ...
bana istanbul , ankara hiç farketmez dr. ismi, tedavi örneği ve akıl verirseniz minnettar kalıcam,Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin, şifa versin inş.
merabalar kader arkadaşlarım ben geldim, iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum çok sağolun, GELİNCİK inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun, bende sizle yaşadıklarımı paylaşayım adetimin 3,günü kaan hocadaydık hemen benim tedavilerime başladık, göbekten 2 farklı iğneyle başladık 8 gün iğne kullandım tamam yumurtalar hazır sayılır dediler, toplama işleminden önce teseyi yapalım dediler, eşim ibni sinada genel anesteziyle kaan hoca tarafından tese oldu, normalde tıp fakültesnde olacaktı ama tıp fakültesinde lokal anestezi yapılıyodu, genel anestezi yoktu geneller ibni sinada yapılıyomuş eşimin başka sağlık probleminden dolayıda lokal anestezi alamayacağı için kaan hoca genel anestezi yapalım dedi, nitekim ameliyatın sonucundada sperm çıkmadı ve tedavi yarım kaldı, ve ben çatlatma iğnemi olmadım, geçen hafta cuma günü tedavimiz sonlandı, bana salı günü kontrole gel tedaviyi yarım kestikya yumurtalar çatlamışmı diye bakalım dediler, tabi biz o ruh çöküntüsü içinde salıyı falan beklemeden hemen atladık izmirin yolunu tuttuk kontrole falan gitmedim, ve şuan nedenini bilmediğim kanamam var adetim desem değil daha adetime 10 gün var, sağlığm bozuldu eşimin 5 tane dikişi var ve evde daha işe falan başlayamadı henüz kendini toplayamadı, işte bizim yaşadıklarımız bu kadar, VEEEE YOLUN SONU İŞTE BOMBOŞ Bİ HAYAT...
canim bizlerin gitti doktorlar cok iyi ankarada kaan aydos var istanbuldada emre bakirci oglu var bunlardan birinekesinlikle git canim kaan hoca ilk basda ilacla tadavi edip tese yapiyo ama sizin durumunuz biraz farkli gibi once sperm olupda sonra olmamasi garip dogrusu ama kaan aydosla gorus canim email yollarsa cevap veriyo allah hepimizin yardimcisi olsun
yanıtın için teşekkür ederim ben de bu iki dr.u buldum karar verememiştim. dr.um bu tarz sorunları olan ların tesadüfen hamila kalabileceğini zaten düşeceğini söyledi ki zaten kalbi atmamıştı bebğimn. bu arada eşim 11 yıl önce de varikosel ameliyatı geçirmiş, bilemiyorum belki tıkanıklık var. çoooookk kafam karışık ve eşimi toparlayamıyorum![]()