- 26 Aralık 2008
- 3.975
- 1.647
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sızler nasılsınız kızlar umarım ıyısınızdır
ya bacılar eryasunun yazdıklarından sonra bende bebek özlemi depreşti ah bir gelse yavrum imesin ordan ne zaman geçsem bebek mobilyaları satan dükkanlar gözüme çarpar inşallah nasip olur hadi ben çıktım hepinize hayırlı geceler
saol nissancım sen nasılsın? ne var ne yok? ya arkadaşlar zamanın dediği gibi bende bebek istiyorum :))) Allah'ım nolur en kısa zamanda ver bize meleklerimizi..
biraz yorgunum sadece...
adaktan ses çıkmıyor acaba alındı mı soyledıklerımıze...
iyi geceler herkese
yok canim nerde ailem yok hic bir akrabam yok burda cok az turk var zaten cok olsada farketmez cunku derdini kimseye acamiyorsun acsan bile bisey degismiyor sadece sana aciyarak bakiyolar bande bundan nefret ediyorum ,Rabbim kimsesizlerin kimsesidir su gurbette insaalah bizide birakmayip ellerimizden tutup dertlerimize derman verir insaallah
merabalar kader arkadaşlarım ben geldim, iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum çok sağolun, GELİNCİK inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun, bende sizle yaşadıklarımı paylaşayım adetimin 3,günü kaan hocadaydık hemen benim tedavilerime başladık, göbekten 2 farklı iğneyle başladık 8 gün iğne kullandım tamam yumurtalar hazır sayılır dediler, toplama işleminden önce teseyi yapalım dediler, eşim ibni sinada genel anesteziyle kaan hoca tarafından tese oldu, normalde tıp fakültesnde olacaktı ama tıp fakültesinde lokal anestezi yapılıyodu, genel anestezi yoktu geneller ibni sinada yapılıyomuş eşimin başka sağlık probleminden dolayıda lokal anestezi alamayacağı için kaan hoca genel anestezi yapalım dedi, nitekim ameliyatın sonucundada sperm çıkmadı ve tedavi yarım kaldı, ve ben çatlatma iğnemi olmadım, geçen hafta cuma günü tedavimiz sonlandı, bana salı günü kontrole gel tedaviyi yarım kestikya yumurtalar çatlamışmı diye bakalım dediler, tabi biz o ruh çöküntüsü içinde salıyı falan beklemeden hemen atladık izmirin yolunu tuttuk kontrole falan gitmedim, ve şuan nedenini bilmediğim kanamam var adetim desem değil daha adetime 10 gün var, sağlığm bozuldu eşimin 5 tane dikişi var ve evde daha işe falan başlayamadı henüz kendini toplayamadı, işte bizim yaşadıklarımız bu kadar, VEEEE YOLUN SONU İŞTE BOMBOŞ Bİ HAYAT...
saol nissancım sen nasılsın? ne var ne yok? ya arkadaşlar zamanın dediği gibi bende bebek istiyorum :))) Allah'ım nolur en kısa zamanda ver bize meleklerimizi..
kimin depreşmiyor ki çocuk özlemi acaba aklımızdan çıkarabiliyormuyuz ki ?????
merhaba melek sizde tesede sperm bulunmusmuydu?
canim aklina hic kotu birsey getirme olacagina inan insaalah Allahin izniyle olacak dualarim seninle[/QUO
çok teşekkürler canım inan elimde dğil içimi bir kurt kemiriyor hatta eşim seni götürmeyeceğim bile diyor artık .ama inşanlah bayılmazsam gideceğim inan elimde değil keşke tedaviye başlamasaydık bile diyorum bazen belki hiç umutlanmadan böyle çocuksuz yaşamaya alışır giderdik.
canim neden bu kadar negatifsin bosu bosuna kendini paraliyorsun cikar insaalah bir suru kiside cikiyor ve bbekleri oluyor o birisi sen niye olmayasin...dusunduklerimiz duamiz olabiliyor bunu unutma ..Rabbim yar ve yardimcin olsun ve sakin unutma esine cok belli etmemeye calis onlar daha hassas bize gore...
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.. dün tranferim yapıldı evde dinleniyorum şimdi..annem burda sağolsun yardımcı oluyor...geçmişi okuyamıyorum bi sorun var sanırım..
herkese günaydın ve iyi haftalar !!! :) Umutsuzluk mutsuzluk ruzgarları esmiş topikte... Gelincikin güzel haberi hariç tabii :)
rabbim yüzümüz güldürsün arkadaşlar şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. Bir tek ondan isteyebiliriz olmazları olduran o . İmtihanımız bu maalesef bizimde.
İş yerinde bir arkadaşın çocuğu olmadı 3 sene psikologlara gitti antidepresanlar kullandı, sonunda tüp bebek yaptı şimdi ikiz bebekleri var. Ama işe başlayacağı zaman kendiliğinden hamile kalmış ve 3 çocuğa zaman ayıramaz, işe başlaması gerek diye bebeği aldırmış. Peki bu nasıl bir imtihan???? Bana sorarsanız ben aldırmazdım, rabbim o kadar arattıktan sonra bana buldurmuş hem de 2 tane birden, çok korkardım. Ama işte diyorum ya herkesin imtihanı farklı, inşallah biz kendi imtihanımızdan yüzümüz akıyla çıkarız......
kız ağlatın beni eryassu canım allah yüzünüzü güldür inşallah dağıtmayın kendinizi ne yapalım çok zor bi sınav bi gün daha geçtikçe daha ağır geliyor insana hep hayal kuruyorum kemndime bu gün eşimin halasının kızını ikinci çocuğu oldu ona gidicem ayaklarım geri geri gitsede gitmek zorundayım benden 9 ay sonra evlendi ama 2 ci çocuğu kıskanmıyorum saslında ama içim acıyor acaba ben o duyguyu hayatım boyun ca yaşabilecekmiyim diyorum geçenlerde hayal kurarken doğuma bilwe gittim kızlar allahım herkesi kurtarsın bu derttenmerabalar kader arkadaşlarım ben geldim, iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum çok sağolun, GELİNCİK inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun, bende sizle yaşadıklarımı paylaşayım adetimin 3,günü kaan hocadaydık hemen benim tedavilerime başladık, göbekten 2 farklı iğneyle başladık 8 gün iğne kullandım tamam yumurtalar hazır sayılır dediler, toplama işleminden önce teseyi yapalım dediler, eşim ibni sinada genel anesteziyle kaan hoca tarafından tese oldu, normalde tıp fakültesnde olacaktı ama tıp fakültesinde lokal anestezi yapılıyodu, genel anestezi yoktu geneller ibni sinada yapılıyomuş eşimin başka sağlık probleminden dolayıda lokal anestezi alamayacağı için kaan hoca genel anestezi yapalım dedi, nitekim ameliyatın sonucundada sperm çıkmadı ve tedavi yarım kaldı, ve ben çatlatma iğnemi olmadım, geçen hafta cuma günü tedavimiz sonlandı, bana salı günü kontrole gel tedaviyi yarım kestikya yumurtalar çatlamışmı diye bakalım dediler, tabi biz o ruh çöküntüsü içinde salıyı falan beklemeden hemen atladık izmirin yolunu tuttuk kontrole falan gitmedim, ve şuan nedenini bilmediğim kanamam var adetim desem değil daha adetime 10 gün var, sağlığm bozuldu eşimin 5 tane dikişi var ve evde daha işe falan başlayamadı henüz kendini toplayamadı, işte bizim yaşadıklarımız bu kadar, VEEEE YOLUN SONU İŞTE BOMBOŞ Bİ HAYAT...