Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaslar
kizlar bana bir akil verin her ay kan tahlili yaptirip mail atiyoruz ya bu ayda attik
ve kaan bey ocakta gelin tese tarihini kararlastiralim diyor..degerler iyiymis.
kizlar sizce gidelimmi yoksa böyle devammi edelim erkenmi daha teseye bu ikinci olacak.tese olali 6 ocakta bir yil oluyor..korku ve heycan icindeyim duygular karma karisik

kızlar selam nasılsınız? ben iyim çok şükür..eşim sabah gitti hem kan hemde sperm testlerini yaptırdı ancak sonuçlar 3de çıkacakmış..artık akşam yazarım size..inş güzel bir şeyler olmuştur..herkese çok teşekkür ediyorum..öpüldünüz..

FATFATA ve SYOLCU arkadaşlar sizde hoşgeldiniz..leylakcım ssen nasılsın canım? görüşürüz akşam kendinize iyi bakın ve dua edin bana lütfen..

sonucu merakla bekliyorum işallah bu sefer iii çıkacak:1:canım iyim sağol bizimde perşembe hormon testini yaptırıcak bakalım işallah düşüş olmuştur..

merhaba arkadaslar
kizlar bana bir akil verin her ay kan tahlili yaptirip mail atiyoruz ya bu ayda attik
kizlar sizce gidelimmi yoksa böyle devammi edelim erkenmi daha teseye bu ikinci olacak.tese olali 6 ocakta bir yil oluyor..korku ve heycan icindeyim duygular karma karisik

merhaba çiçek:71: bizde Aralıkta tesa olmuştuk hemen hemen aynı zamanda olmuşüz.kaan hoca değerler iyi diyosa zamanı gelmiş demeki canım.Bence yaptırın ameliyatı korkma canım bol dua et ve kaan hocaya güven hadi HAYIRLISI:emir_bebek:

merhaba arkadaslar

merhaba çiçek
sizin problem neydi hangi ilaçları kullanıyorsunuz

merhaba çiçek:71: bizde Aralıkta tesa olmuştuk hemen hemen aynı zamanda olmuşüz.kaan hoca değerler iyi diyosa zamanı gelmiş demeki canım.Bence yaptırın ameliyatı korkma canım bol dua et ve kaan hocaya güven hadi HAYIRLISI:emir_bebek:

merhaba leylakcigim
sagol canim hakkimizda hayirisi olur insallah...degerler iyi diyorda ya gine olmassa offf
siz konturole gideceksiniz dimi tese icin degil

merhaba arkadaslar

Merhaba cicek.
Aradan bir yil geçti degerlerin güzelmis kaan beyin dedigine göre.
Ben bekleme derim ve ocak'ta esin TESE olsun.
Insallah bu kez bulunur.

Merhaba arkadaslar.
Insallah hepiniz iyisiniz.
Zaman zaman ugrayip sizden haber almaya çalisiyorum yazmasamda okumaya çalisiyorum.
Aklim hep sizde insallah sizde en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.
Allah yardimciniz olsun.
Bizi sorarsaniz allaha sükür iyiz.
Yarin allahin izniyle 10 hafta olucak.

Merhaba arkadaslar.
Insallah hepiniz iyisiniz.
Zaman zaman ugrayip sizden haber almaya çalisiyorum yazmasamda okumaya çalisiyorum.
Aklim hep sizde insallah sizde en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.
Allah yardimciniz olsun.
Bizi sorarsaniz allaha sükür iyiz.
Yarin allahin izniyle 10 hafta olucak.

merhaba espoir. Sanırım hamilesin çok giremediğim için takip edemedim.Sende mi tüp bebekle hamile kaldın. Azosperm miydi sorun merak ettim.

kızlar yazdıklarınızı bazen göremiyorum sitede sorun var ama anlayamadım bi türlü.. o yüzden sohbetleri kaçırıyorum bi kopukluk oluyor... sizler de aynı sorunlar ouyormu yoksa benim pc den mi kaynaklıyor.

meraba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benim eşimede azosperm teşhisi kondu fakat tahlilde 14 15 lökasit görüldü şuan antibiyotik kullanıyo acaba bu iltahabın sperm çıkışına yada spermlere bi etkisi varmı biliyormusunuz?offffff allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahh:emir_bebek:

Back
X