Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
durucum çok saol bitanem,sen nasılsın?gergin değilsin demi?

kızlar bu arada sperm sayılarını yanlış yazmışım..15 milyon ve 43 milyon olacak..

yok gün yaklaştıkça dahada stres yapıyorum Rabbimden ümidim sonsuz ama içim içime sığmıyor bilmiyorum 2 gün kaldı ne olur dua edin .sizin adınızada çok ama çok sevindim inşanlah çok yakın zamanda hamile kalırsın bunuda burada bağır çakır kutlarız.demekki ortak acı böyle birşeymiş

kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..merak etmişsiniz beni Allah razı olsun hepinizden..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..

sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..

kan
LH 8.61
FSH 4.24 olmuş.. bunlarda son testte 3 küsürlerdeydi..

sağol canım darsısı başımıza artık allah tamamına erdirsin mutluluklarının devamını getirsin :))

amin oh ohh:64::64::64::64: haydee :64::64::64::64::49::49::49::49: çok sevindim ya işallah hepimiz bu mutluluğu yaşıycaz :92::92::103:artık pembe gözlüklerle bakıyorum dünyaya :128::123:biz iyi günde kötü günde eşlerimizle olmaya söz verdik allahımıznda izniyle hep birlikte aşıcağız :))

kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..merak etmişsiniz beni Allah razı olsun hepinizden..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..

sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..

kan
LH 8.61

canım çok sevindim güzünüz aydı çok şükür ilaçlarişe yaramış geriside gelecek hamiş haberlerini alacaz:49:

blueavcı kardeşim inş bir an önce hamilelik hamilelik haberlerini alırız nete ne zaman girsem seninle ilgili güzel haberler almak istiyorum.hergün yazılanları takip ediyorum fakat cevap yazmaya fırsat kalmıyor.bugün biz de sperm tahlili yaptırdık 6 aylık ilaç raporu çıkarttık ovitrelle ve fostimon için.biraz zorlu oldu allah kimseyi şu devlet hastanesine düşürmesin eşim 1,5 saat sabah sıra almak için bekledi muayene sırası o sırası v.s derken çıldrdı neredeyse bugün.keşke özel hastanelerden alma fırsatı olsa hiç uğraşmazdık.sperm tahlili her zamanki gibi 0 çıktı azosperm.eşim üzüldü bayağı bana belli etmemeye çalıştı ama bayağı yıkıldı sonuç karşısında emre beyde ilk 3 ay fazla beklenti içerisinde olma demiş eşime.7 aylık tedavinin son 1 ayını emre beyin ilaçları ile sürdürüyoruz.bakalım hayırlısı.emre beye sonuçları faxladık.ama eşimin sevindiği taraf akşama kadar acayip yoruldu garibim bi rapor çıkartabilmek ne zorluklara katlandı.çok gerildi çok sinirliydi bugün.bir de bu gerginliğin üzerine 17,00 gibi sonuçları aldık yüzünden bin parça düştü.1 aydır puregon 600 ile devam ediyorduk şimdi yarın sabahtan beri fostimon 150 ile devam edecek artık.hayırlısı ben üzülmüyorum sadece eşimin üzüldüğüne üzülüyorum.hayırlısı bakalım.rabbim muhakkak birgün yüzümüzü güldürür inş.sonuçları güzel olan bütün arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.darısı bizlerin başına inş.

çicekcim

adına cok sevındım..ama canım merak ettım senın azo sebebı neydi..hormanal..yada baskaa bırseymıydı..bızde klomen ve proxeed kullandık..siz mıcrotese felan oldunuzmu yada kaan kocada ne zaman basladınız tedavıye ve ilk defa sperm ne zaman cıkmıstı canım biraz fazla sordum ama işte umut dünyası neyaparsın

çicekcim

adına cok sevındım..ama canım merak ettım senın azo sebebı neydi..hormanal..yada baskaa bırseymıydı..bızde klomen ve proxeed kullandık..siz mıcrotese felan oldunuzmu yada kaan kocada ne zaman basladınız tedavıye ve ilk defa sperm ne zaman cıkmıstı canım biraz fazla sordum ama işte umut dünyası neyaparsın

iyi aksamlar canim sebebi yok bizim azonun.canim tese oldu bir kere olgunlasmamis sperm bulundu dediler.marttan beri tedavideyiz canim, yok canim ya bizde hic cikis olmadi keske olsa..

sperm

kan
LH 8.61

ne guzel bır haber bu:46: hadı hayırlı olsun arkadasım umarım daha da hareketlenır
ılaclara devam edıceksınız dımı?? ınsallah mutlu haberlerını de alırız

hoşbulduk canım sağol amin cümlemizi inşallah ya bi sebep söylemediler herşey normalmiş fsh hormonlar gen tahlili bile yaptırdık bi sorun çıkmadı nisanda ilk tüp bebek deneyimizi yapıcaz inşallah şuan eşimin işi dolayısıyla yapamıyoruz bide bu mesa yada tese ameliyatı olan kişi kaç günde ayağa kalkıyo biliyomusunuz?

hoşgeldın demek adettendır umarım tez zamanda dermanını bulur da ayrılırsın buradan

yok gün yaklaştıkça dahada stres yapıyorum Rabbimden ümidim sonsuz ama içim içime sığmıyor bilmiyorum 2 gün kaldı ne olur dua edin .sizin adınızada çok ama çok sevindim inşanlah çok yakın zamanda hamile kalırsın bunuda burada bağır çakır kutlarız.demekki ortak acı böyle birşeymiş

canım ınsallah hersey yolunda gıder az kaldı cuma sabahı mı olucak esın amelıyat?

Merhaba arkadaslar.
Insallah hepiniz iyisiniz.
Zaman zaman ugrayip sizden haber almaya çalisiyorum yazmasamda okumaya çalisiyorum.
Aklim hep sizde insallah sizde en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.
Allah yardimciniz olsun.
Bizi sorarsaniz allaha sükür iyiz.
Yarin allahin izniyle 10 hafta olucak.

sen nasılsın canım hamılelık nasıl gıdıyor allahım bıze de yasatır bu duyguyu ınsallah
kendıne ve meleklerıne ıyı bak

sperm

kan
LH 8.61

canim gozun aydin senin adina cok sevindim tez zamanda bebisini alirsin insalllah ucagina rabbim bizlere yasatir insallah bole mutluluklar

Merhaba arkadaslar.
Insallah hepiniz iyisiniz.
Zaman zaman ugrayip sizden haber almaya çalisiyorum yazmasamda okumaya çalisiyorum.
Aklim hep sizde insallah sizde en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.
Allah yardimciniz olsun.
Bizi sorarsaniz allaha sükür iyiz.
Yarin allahin izniyle 10 hafta olucak.

oh ohh maaşallah :nazar: allahım herkese nasip etsin senin yaşadığın mutluluğu :) sağsalim kucağına almak nasip olur,10 hafta olmuş bile :)

MELİSELA gözünüz aydın canım, ne güzel haberler inşallah doğal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğin size gelir :)

ne guzel bır haber bu:46: hadı hayırlı olsun arkadasım umarım daha da hareketlenır
ılaclara devam edıceksınız dımı?? ınsallah mutlu haberlerını de alırız

canim gozun aydin senin adina cok sevindim tez zamanda bebisini alirsin insalllah ucagina rabbim bizlere yasatir insallah bole mutluluklar

MELİSELA gözünüz aydın canım, ne güzel haberler inşallah doğal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğin size gelir :)

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum..bizim yaptığımız inanın birşey yok, Rabbim kısmet etmeseydi bunların hiçbiri olmazdı..Allah'ım kimsenin emeğini boş bırakmaz, lütfen sizde elinizden geleni yapıp tevekkül Allah'tan deyin..Asla ümitsizliğe düşmeyin arkadaşlarım, biliyorum ben bunları görmek için fazla beklemedim burdaki arkadaşlarım gibi ama Allah dilerse herşey oluyor kızlar..lütfen bol dua edin, kenzul arş okuyun ve en önemlisi inanın güzel şeylerin olacağına..kimseye akıl vermek benim haddime düşmez ama ben sizle samimi duygularımı paylaşmak istedim..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah..

Back
X