Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GUNAYDIN HAYIRLI GUNLERIMIZI OLSUN INSALALH.MELISELA CICEK RABBIM devanımında gstrsn ınsaalah ne guzel sonuclar bunlar..ınsaallah bız de tek tuk de olsa goruruz bu sayıları...LEYLAK CANIM ben de aynen bugun cok ısteksızım calısyrm ama cok yorgunum.kızlar moralım bozuk ALLAH RIZASI ICIN BANA DUA EDERMISINIZ.BEBEK DEGIL BASKA DERDIM VAR.dardayım rabıımden bu sıkıntımı almasını ıstyrm ınsaalh kızlar sızde dualarınızda benı de soylersenız da soylemesenız de allah razı olsun sızden.ADAKCIM ınankı zmaan zaman hepımız gelgıtler yasyrz.zaten sınav da, tam sıkıntılarımızın basladıgı en ust noktada bızım hareketımız ve davranısımıza gore belırlenırmıs.ne mutlu sanan namaza baslamısın.allahım kabul etsın ınsaalh.BELGIN NE GUZEL kız kafan dagılır o telaslr tatlı telaslardr.SYOLCU allah razı olsun ne guzel bır paylasım bu...hepıznızı opym ....
gelincik...arkadaşım inan aklım sende ...dualarımdasın allah yardımcın olsun...beklemek o 10 günün geçmesi ne zor 2 kez yaşadım bekledim hele de test yaptırmak ve o sonucun eline ulaşması ...allah yardımcın olsun sana sağlıklı hayırlı bir bebek diliyorum
GUNAYDIN HAYIRLI GUNLERIMIZI OLSUN INSALALH.MELISELA CICEK RABBIM devanımında gstrsn ınsaalah ne guzel sonuclar bunlar..ınsaallah bız de tek tuk de olsa goruruz bu sayıları...LEYLAK CANIM ben de aynen bugun cok ısteksızım calısyrm ama cok yorgunum.kızlar moralım bozuk ALLAH RIZASI ICIN BANA DUA EDERMISINIZ.BEBEK DEGIL BASKA DERDIM VAR.dardayım rabıımden bu sıkıntımı almasını ıstyrm ınsaalh kızlar sızde dualarınızda benı de soylersenız da soylemesenız de allah razı olsun sızden.ADAKCIM ınankı zmaan zaman hepımız gelgıtler yasyrz.zaten sınav da, tam sıkıntılarımızın basladıgı en ust noktada bızım hareketımız ve davranısımıza gore belırlenırmıs.ne mutlu sanan namaza baslamısın.allahım kabul etsın ınsaalh.BELGIN NE GUZEL kız kafan dagılır o telaslr tatlı telaslardr.SYOLCU allah razı olsun ne guzel bır paylasım bu...hepıznızı opym ....
hayırlı günler arkadaşlar... nasılsınız ben hem iyi hem kötüyüm... dün akşam çok ağladım yine olmadımı diye... adet ağrılarına benzer belirtilerim vardı bugünde öyle sanki heran adet olacakmışım gibi hissediyorum çok korkuyorum... tevekkül etmeye çalışsamda bazen başaramıyorum... bi gerginlik var üzerimde her adetimden önce de böyle olurdu... transferden sonra 6. gündeyim bugün yolu yarı ediyoruz... bi de su gibi akıntım oluyo sanırım o kullandığım jelden olsa gerek diye düşünüyorum...Rabbim hayırlısını versin...karışık bi haldeyim..inşallah kendimi boşuna üzüyorumdur...
hayırlı günler arkadaşlar... nasılsınız ben hem iyi hem kötüyüm... dün akşam çok ağladım yine olmadımı diye... adet ağrılarına benzer belirtilerim vardı bugünde öyle sanki heran adet olacakmışım gibi hissediyorum çok korkuyorum... tevekkül etmeye çalışsamda bazen başaramıyorum... bi gerginlik var üzerimde her adetimden önce de böyle olurdu... transferden sonra 6. gündeyim bugün yolu yarı ediyoruz... bi de su gibi akıntım oluyo sanırım o kullandığım jelden olsa gerek diye düşünüyorum...Rabbim hayırlısını versin...karışık bi haldeyim..inşallah kendimi boşuna üzüyorumdur...
çok sağol adakcım allah razı olsun canım.. Evet haklısın beklemek çok zor tedavinin en zor kısmı bu olsa gerek.... şimdi de evdeyim izne çıktım tek başıma çok daha zor geçiyor zaman...
gözün aydın içime doğmuştu dün senden güzel haber geliceğini Allah bebeğini kucağına aldığın günleri de nasip eder işallah
canım ben alıntıda grdm ama sen yazmısın CICEKCIM YOK YA YANILMADIMKI...... BAKSANA.. DURUDENIZDERYA NISSAN MELISELA allah razı olsun canalarım RABBIM SIZINDE GONLUNUZDEKILIERINI VERSIN INSAALAH GERCEKTEN COK agır gunler yasyrm kızlar....
canım karamsar düşünüpte üzme kendini iyi düşün iyi olsun Allaha bol dua et bence hamilesin hepimiz senin müjdeli haberini bekliyoruz![]()
pozitif dusun arkadasim sikma canini luften toparla biraz kendini icime bebeginin tutundugu doguyor az kaldi mujdeli hebari vermene![]()
canım güzel oluyoda çok yoruluyorummmcanım afiyet olsun size biz çalışalım siz sefada oh oh kolay gelsin![]()
sorma canım birazda yorucu olmasa evi temizledim pastayıda biraz dinleniyimde öyle yaparım dedimGUNAYDIN HAYIRLI GUNLERIMIZI OLSUN INSALALH.MELISELA CICEK RABBIM devanımında gstrsn ınsaalah ne guzel sonuclar bunlar..ınsaallah bız de tek tuk de olsa goruruz bu sayıları...LEYLAK CANIM ben de aynen bugun cok ısteksızım calısyrm ama cok yorgunum.kızlar moralım bozuk ALLAH RIZASI ICIN BANA DUA EDERMISINIZ.BEBEK DEGIL BASKA DERDIM VAR.dardayım rabıımden bu sıkıntımı almasını ıstyrm ınsaalh kızlar sızde dualarınızda benı de soylersenız da soylemesenız de allah razı olsun sızden.ADAKCIM ınankı zmaan zaman hepımız gelgıtler yasyrz.zaten sınav da, tam sıkıntılarımızın basladıgı en ust noktada bızım hareketımız ve davranısımıza gore belırlenırmıs.ne mutlu sanan namaza baslamısın.allahım kabul etsın ınsaalh.BELGIN NE GUZEL kız kafan dagılır o telaslr tatlı telaslardr.SYOLCU allah razı olsun ne guzel bır paylasım bu...hepıznızı opym ....
canım arkadaşım allahım korktuğun yerlere uğratmasınn inşallah bişey yoktur..hayırlı günler arkadaşlar... nasılsınız ben hem iyi hem kötüyüm... dün akşam çok ağladım yine olmadımı diye... adet ağrılarına benzer belirtilerim vardı bugünde öyle sanki heran adet olacakmışım gibi hissediyorum çok korkuyorum... tevekkül etmeye çalışsamda bazen başaramıyorum... bi gerginlik var üzerimde her adetimden önce de böyle olurdu... transferden sonra 6. gündeyim bugün yolu yarı ediyoruz... bi de su gibi akıntım oluyo sanırım o kullandığım jelden olsa gerek diye düşünüyorum...Rabbim hayırlısını versin...karışık bi haldeyim..inşallah kendimi boşuna üzüyorumdur...
nasılsınız kızlar ...sabahtan beri topige giremedim .bir girdimki ne girmek sayfalar uçmuş gitmiş .yaklaşık bir saattir okuyorum.MELİSELACIM çok sevindim canım darısı hepimize inşAllah.ADAKCIM tabi yaşadıkların kolay değil kısa sürede üç yıkım Allah sabrınıda mükafatınıda verir sadece sen ona yönel.JKLM canım azodan başka dertlerde var demi Allah bütün sıkıntılardan arındırır inşAllah.ÇİÇEKÇİM canım iyi düşün iyi olsun canım Allah ismin gibi çiçek gibi gelişmeler yaşatsın.BLUEAVCI canım ilk bebiş haberini sende ve gelinçikten bekliyorum elini sıkı tut çalışmalara devam .GELİNCİK canım niye karamsar oluyorsun yoksa hamilelik depresyonunamı girdin Allah bebişini sana bağaşlasın.DURUDERYADENİZ canım cuma mubarek günde hayırlı haberlerle dönersin inşAllah.BELGİNCİM oh günler münler hani bize ikram.ESPOİR canım hamilelik nasıl gidiyor kendini fazla yorma bak kulağını çekerim sonra.LEYLAKCIM senden ne haber canım tedavi nasıl gidiyor. NİSSAN canım kist tedavin nasıl oldu.soğan kürüne devam demi.ZAMAN canım nasıl gidiyor kurslar iyi zaman geçiriyorsun sanırım eskisi gibi gelmiyırsun topige arada gel kız.ERYASU canım gel dertleşelim kız içine kapanma bu günlerde geçeçek.KADERCİM canım grip geçtimi nasıl gidiyor kar varmı hala orda.ve diger hatırlayamadıgım canlarım herkeze selamlar.birde yeni katılan arkadaşlar var daha sizin isimlerinizi ezberleyemedim sizede selamlar:92:
nasılsınız kızlar ...sabahtan beri topige giremedim .bir girdimki ne girmek sayfalar uçmuş gitmiş .yaklaşık bir saattir okuyorum.MELİSELACIM çok sevindim canım darısı hepimize inşAllah.ADAKCIM tabi yaşadıkların kolay değil kısa sürede üç yıkım Allah sabrınıda mükafatınıda verir sadece sen ona yönel.JKLM canım azodan başka dertlerde var demi Allah bütün sıkıntılardan arındırır inşAllah.ÇİÇEKÇİM canım iyi düşün iyi olsun canım Allah ismin gibi çiçek gibi gelişmeler yaşatsın.BLUEAVCI canım ilk bebiş haberini sende ve gelinçikten bekliyorum elini sıkı tut çalışmalara devam .GELİNCİK canım niye karamsar oluyorsun yoksa hamilelik depresyonunamı girdin Allah bebişini sana bağaşlasın.DURUDERYADENİZ canım cuma mubarek günde hayırlı haberlerle dönersin inşAllah.BELGİNCİM oh günler münler hani bize ikram.ESPOİR canım hamilelik nasıl gidiyor kendini fazla yorma bak kulağını çekerim sonra.LEYLAKCIM senden ne haber canım tedavi nasıl gidiyor. NİSSAN canım kist tedavin nasıl oldu.soğan kürüne devam demi.ZAMAN canım nasıl gidiyor kurslar iyi zaman geçiriyorsun sanırım eskisi gibi gelmiyırsun topige arada gel kız.ERYASU canım gel dertleşelim kız içine kapanma bu günlerde geçeçek.KADERCİM canım grip geçtimi nasıl gidiyor kar varmı hala orda.ve diger hatırlayamadıgım canlarım herkeze selamlar.birde yeni katılan arkadaşlar var daha sizin isimlerinizi ezberleyemedim sizede selamlar:92: