merabalar kader arkadaşlarım ben geldim, iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum çok sağolun, GELİNCİK inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun, bende sizle yaşadıklarımı paylaşayım adetimin 3,günü kaan hocadaydık hemen benim tedavilerime başladık, göbekten 2 farklı iğneyle başladık 8 gün iğne kullandım tamam yumurtalar hazır sayılır dediler, toplama işleminden önce teseyi yapalım dediler, eşim ibni sinada genel anesteziyle kaan hoca tarafından tese oldu, normalde tıp fakültesnde olacaktı ama tıp fakültesinde lokal anestezi yapılıyodu, genel anestezi yoktu geneller ibni sinada yapılıyomuş eşimin başka sağlık probleminden dolayıda lokal anestezi alamayacağı için kaan hoca genel anestezi yapalım dedi, nitekim ameliyatın sonucundada sperm çıkmadı ve tedavi yarım kaldı, ve ben çatlatma iğnemi olmadım, geçen hafta cuma günü tedavimiz sonlandı, bana salı günü kontrole gel tedaviyi yarım kestikya yumurtalar çatlamışmı diye bakalım dediler, tabi biz o ruh çöküntüsü içinde salıyı falan beklemeden hemen atladık izmirin yolunu tuttuk kontrole falan gitmedim, ve şuan nedenini bilmediğim kanamam var adetim desem değil daha adetime 10 gün var, sağlığm bozuldu eşimin 5 tane dikişi var ve evde daha işe falan başlayamadı henüz kendini toplayamadı, işte bizim yaşadıklarımız bu kadar, VEEEE YOLUN SONU İŞTE BOMBOŞ Bİ HAYAT...