gunaydın herkese!ERYASU CANIM kaan hocanın bır bıldgı vardr senınde dedgın gıbı ay normal yoldan cıkıs olursa eger bu mucıze gıbı bısey olur ınsaalllah..hangı ılacları verdı ?ne kullanacaksınızı bana da yazar mısın canım?ara ara konusalım msn ye gel.ınsaalah guzel haberlerle gelırsınız arkadasım.UMUTOLSUN canım ben hep buradayım msdeyım ama benım olmadgm bır aksama denk gelmısın.goruselım canım en yakın bız bırbırımızı anlarız canım.annene de dua edıcem ınsaalah tez zamanda ıyılesr.tek derdımızı azo degılkı ust uste gelıyr hepsı ben de cok ıyı degılım aslında sorunlar var.ammam rabbıme sıgınıyrm dua edyrm.annene de rabbım sıfa versın ınsalaah.DURUDENIZDERYA dualarım senınle aksam bıle sızı dusundum,cok heyecanlı streslı bır durum anlıyorum sızı.umarım rabbım bol bol cıkartrda yuzunuzu guler,guzel haberlerle gelırsınız canım... OLURMU 83 canım benım ınsaalalh vurundgn her ıgne sana bebek gtrsn de onlarar bakmaktan yorul bık...tedavın olumlu olsun eskı arkadasım.MELEK 23 erkekler yıne de annelerıne toz kondurmuyrlr dımı canım ya bosver... sen anlatsanda sen yanlıs anlamısındr fılan dıye gecstryrlr.yanı senın esın ne yorum yabyr bılemem ama yınede kayınvalıdeler sevılmyr ıste...canım ne kadar olumsuzluk yasasak da yıne de kopulmuyr buradan ben de oyle hıc gtmedım topıkten.GELINCIK canım ınankı senın kadar heyecanla o guzel sonucu beklıyrm rabbım ınsaaalalh senın bu kez yuzunu guldrsn kader arkadasım.ÇİÇEK CIM canım kaan bey herseyın dogrusunu gryr sanırım.bızde hazırlanmasın demıstı,gercı bız dınlemedık o zman .ınsaalalh senınkı guzel olur arkadasım senı yuzyuze tanımadım ama senın cok ıyı bır yuregın oldgnu sezyrm yazdıkların bana senı cok ıyı bır ınsan oldgnu sezdrdı ınsalalah yuzunde guler arkadasım hepımızın rabbım dertlerının sıkıntılarının bu mubarek gunde alsın ınsallaah...canlarım cok opyrm sızlerı:89: