Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşların kaderdaslarım hayırlı cumalar allah hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine hepinizin gönlünün muradını versin olurmu83 allahım kucagınada almayı nasip etsin inşallah durudünya denizde bu mübarek günde sonucu güzel cıkar inşallah jklm nasılsın canım eryasu bacım umarım patoloji raporu iyi cıkar belgin ssen nasılsın bacık cicek nersi melek ismini hatırlayamadım dostlarım hepinizden allahım razı olsun

melisela çokk sevindim canım inşallah en kısa zamanda hamileyim habeerleriniede yazarsın buraya umutolsun canım allah şifalar versin annene

canım Allah razı olsun..inş hepimiz hamile oluruzda bu illetten kurtuluruz..kızlar bu topik benim ilk gözağrım ve asla burayı bırakıp gitmek istemiyorum..hepinizi çok seviyorum..

hoşgeldin umutolsun geçmiş olsun annene de eryasu canım sende hoşgeldin kaan hoca sanırım umutsuz gördüklerini hazırlıyo bana da hazırlanacaksınız size size sperm dondurma olmaz dedi bende bugün başladım iğnelere bakalım hayırlısı

Canim tedavin hayirli olsun insllah olumlu sonuc alirsin

gunaydın herkese!ERYASU CANIM kaan hocanın bır bıldgı vardr senınde dedgın gıbı ay normal yoldan cıkıs olursa eger bu mucıze gıbı bısey olur ınsaalllah..hangı ılacları verdı ?ne kullanacaksınızı bana da yazar mısın canım?ara ara konusalım msn ye gel.ınsaalah guzel haberlerle gelırsınız arkadasım.UMUTOLSUN canım ben hep buradayım msdeyım ama benım olmadgm bır aksama denk gelmısın.goruselım canım en yakın bız bırbırımızı anlarız canım.annene de dua edıcem ınsaalah tez zamanda ıyılesr.tek derdımızı azo degılkı ust uste gelıyr hepsı ben de cok ıyı degılım aslında sorunlar var.ammam rabbıme sıgınıyrm dua edyrm.annene de rabbım sıfa versın ınsalaah.DURUDENIZDERYA dualarım senınle aksam bıle sızı dusundum,cok heyecanlı streslı bır durum anlıyorum sızı.umarım rabbım bol bol cıkartrda yuzunuzu guler,guzel haberlerle gelırsınız canım... OLURMU 83 canım benım ınsaalalh vurundgn her ıgne sana bebek gtrsn de onlarar bakmaktan yorul bık...tedavın olumlu olsun eskı arkadasım.MELEK 23 erkekler yıne de annelerıne toz kondurmuyrlr dımı canım ya bosver... sen anlatsanda sen yanlıs anlamısındr fılan dıye gecstryrlr.yanı senın esın ne yorum yabyr bılemem ama yınede kayınvalıdeler sevılmyr ıste...canım ne kadar olumsuzluk yasasak da yıne de kopulmuyr buradan ben de oyle hıc gtmedım topıkten.GELINCIK canım ınankı senın kadar heyecanla o guzel sonucu beklıyrm rabbım ınsaaalalh senın bu kez yuzunu guldrsn kader arkadasım.ÇİÇEK CIM canım kaan bey herseyın dogrusunu gryr sanırım.bızde hazırlanmasın demıstı,gercı bız dınlemedık o zman .ınsaalalh senınkı guzel olur arkadasım senı yuzyuze tanımadım ama senın cok ıyı bır yuregın oldgnu sezyrm yazdıkların bana senı cok ıyı bır ınsan oldgnu sezdrdı ınsalalah yuzunde guler arkadasım hepımızın rabbım dertlerının sıkıntılarının bu mubarek gunde alsın ınsallaah...canlarım cok opyrm sızlerı:89:

canim benim bütün güzel sözlerin icin sana cok tesekkür edrim cok duygulandim...rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim sagol..insallah hepimizin yüzü güler senin benim burdaki bütün arkadaslarimin..ve sen aklima gelince hep kardesinde aklimda seni burdan taniyorum onu hic tanimiyorum allahim ikinizinde gönlünün muradi versin ayni anda hamile kalmak nasip etsin rabbim size..insalla hepimiz icin bundan sonrasi güzel olur

hoşgeldin umutolsun geçmiş olsun annene de eryasu canım sende hoşgeldin kaan hoca sanırım umutsuz gördüklerini hazırlıyo bana da hazırlanacaksınız size size sperm dondurma olmaz dedi bende bugün başladım iğnelere bakalım hayırlısı

Canim tedavin hayirli olsun insllah olumlu sonuc alirsin

gunaydın herkese!ERYASU CANIM kaan hocanın bır bıldgı vardr senınde dedgın gıbı ay normal yoldan cıkıs olursa eger bu mucıze gıbı bısey olur ınsaalllah..hangı ılacları verdı ?ne kullanacaksınızı bana da yazar mısın canım?ara ara konusalım msn ye gel.ınsaalah guzel haberlerle gelırsınız arkadasım.UMUTOLSUN canım ben hep buradayım msdeyım ama benım olmadgm bır aksama denk gelmısın.goruselım canım en yakın bız bırbırımızı anlarız canım.annene de dua edıcem ınsaalah tez zamanda ıyılesr.tek derdımızı azo degılkı ust uste gelıyr hepsı ben de cok ıyı degılım aslında sorunlar var.ammam rabbıme sıgınıyrm dua edyrm.annene de rabbım sıfa versın ınsalaah.DURUDENIZDERYA dualarım senınle aksam bıle sızı dusundum,cok heyecanlı streslı bır durum anlıyorum sızı.umarım rabbım bol bol cıkartrda yuzunuzu guler,guzel haberlerle gelırsınız canım... OLURMU 83 canım benım ınsaalalh vurundgn her ıgne sana bebek gtrsn de onlarar bakmaktan yorul bık...tedavın olumlu olsun eskı arkadasım.MELEK 23 erkekler yıne de annelerıne toz kondurmuyrlr dımı canım ya bosver... sen anlatsanda sen yanlıs anlamısındr fılan dıye gecstryrlr.yanı senın esın ne yorum yabyr bılemem ama yınede kayınvalıdeler sevılmyr ıste...canım ne kadar olumsuzluk yasasak da yıne de kopulmuyr buradan ben de oyle hıc gtmedım topıkten.GELINCIK canım ınankı senın kadar heyecanla o guzel sonucu beklıyrm rabbım ınsaaalalh senın bu kez yuzunu guldrsn kader arkadasım.ÇİÇEK CIM canım kaan bey herseyın dogrusunu gryr sanırım.bızde hazırlanmasın demıstı,gercı bız dınlemedık o zman .ınsaalalh senınkı guzel olur arkadasım senı yuzyuze tanımadım ama senın cok ıyı bır yuregın oldgnu sezyrm yazdıkların bana senı cok ıyı bır ınsan oldgnu sezdrdı ınsalalah yuzunde guler arkadasım hepımızın rabbım dertlerının sıkıntılarının bu mubarek gunde alsın ınsallaah...canlarım cok opyrm sızlerı:89:

canim benim bütün güzel sözlerin icin sana cok tesekkür edrim cok duygulandim...rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim sagol..insallah hepimizin yüzü güler senin benim burdaki bütün arkadaslarimin..ve sen aklima gelince hep kardesinde aklimda seni burdan taniyorum onu hic tanimiyorum allahim ikinizinde gönlünün muradi versin ayni anda hamile kalmak nasip etsin rabbim size..insalla hepimiz icin bundan sonrasi güzel olur

çiçek çok teşekkür edim ve iyi dilekerini sunan bana destek olan diğer arkadaşlar hepinize çok teşekkürler Allah hepimizin kucağını bebeklerimizle doldursun inşallah.

nursen benim de adetin ikinci günü doktor çağırmıştı cuma akşamı adet oldum araya hafta sonu girdi pazartesi gel bişey olmaz dediler pazartesi gittim test yaptılar e2 değeri oldukça düşük çıktı haliyle tedavimi ertelemişlerdi sen bilirsin bi git istersen.
canım yeni okudum ertelenmiş tedavi ne zaman peki hayırlısı olsun
hayırlı cumalar arkadaşlar... Rabbim bu mürarek gün yüzü suyu hürmetine hepimizinde kucaklarını doldursun...

amin canımmm

iyi akşamlar kızlar, eşim kurtlar vadisine bakarken 5 dk bi göz atayım dedim, geçmişi biraz okudum tek tek alıntı yapamıyorum pek beceremiyorum, yanımda olup dertlerimi paylaştınız için çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun kader arkadaşlarım, ben biraz daha iyiyim toparlanmaya başladık artık, ALLAHA şükür kanamamda durdu... eşim biraz daha kendini toplasın haftaya tekrar ankaraya gidicez patoloji sonucumuzu bilmiyoruz henüz, kaan hocayla tlfda konuştukta kendinizi toplayın ankaraya gelin tekrar yüzyüze patoloji sonucunu konuşalım dedi, fazla ümitlenmeden tedaviye devam edelim kesmeyelim dedi, ilaç tedavisi uygulayalım 3 ayda bi ankaraya gelin sperm testi yapalım belki çıkış olur dedi sevinelimmi ümitlenelimmi bilemedik zaten karmakarışığız...

ERYASU Canım, inşallah bu son üzülmeniz olur, kaan hoca öyle konuştuysa mutlaka bir bildiği vardır canım. İnşallah güzel haber ler alırsınız pataloji raporundan, rabbim yüzünüzü güldürsün.....

olur mu 83 tedaviniz hayırlısıyla başlasın ve mutlu sonla bitsin inşallah :) Allah emekleriniz boşa çıkarmasın, bebişinizle dönünü inşallah tedavinizden...

öyle yoğunum ki iş yerinde, yılbaşından nefret ediyorum bu yoğunlaşan işler yüzünden, yetişemez oldum artık. Neyse ki, yeni yılla beraber biraz yüküm hafifleyecek, allah yüzümüzü güldürsün 2011'de, hepimizi bebişlerine kavuştursun :)

NURSEN CIM canım gormedın yazdgnın eskılerı okuyrdm teesekkur ederım sukur rabbbıme....canım egegr ılk gun cok gelıyrsa adetın 4 gunu etkıler yanıı tedavıyı ama az gelıyrsa 3.gun de baslanaabıldgnın bılıyrm .benımkı de 1 gun farkla geldı cunku doktor azsa etkılemes 3 .yada 4 .gun demıstı... hersey de de vardr bır hayr...kotu dusunme doktora bır danıs yada sıtedekı doktora sor.soru cvblıyrlryr ya canım..CICEK CIM SORMA BIZ DE 1 DERT DEGILKI ben anneme cok uzulurym ya kardesımınde yok beraberınde bırtakım problemler de var ıste boyle canım .rabbım ne eyşlerse guzel eyler asla offf cekmıyrm OLUR MU 83 hjerseyın hayırlısı canım MELISELA ınsaaalh senın ıyı haberının alıcaz ınanıyorum ben buna

sonumudum nasılsın?canım siz kaan hocaya gitiğinizde ne dedi size ,muayne etti mi?Birde sizin sorun hormonlar yüksekti sanırım genetik test nasıldı sizin çok sordum ama

NURSEN CIM canım gormedın yazdgnın eskılerı okuyrdm teesekkur ederım sukur rabbbıme....canım egegr ılk gun cok gelıyrsa adetın 4 gunu etkıler yanıı tedavıyı ama az gelıyrsa 3.gun de baslanaabıldgnın bılıyrm .benımkı de 1 gun farkla geldı cunku doktor azsa etkılemes 3 .yada 4 .gun demıstı... hersey de de vardr bır hayr...kotu dusunme doktora bır danıs yada sıtedekı doktora sor.soru cvblıyrlryr ya canım..CICEK CIM SORMA BIZ DE 1 DERT DEGILKI ben anneme cok uzulurym ya kardesımınde yok beraberınde bırtakım problemler de var ıste boyle canım .rabbım ne eyşlerse guzel eyler asla offf cekmıyrm OLUR MU 83 hjerseyın hayırlısı canım MELISELA ınsaaalh senın ıyı haberının alıcaz ınanıyorum ben buna

canim allahim hakkinizda hayirlisini versin üzülme bu günlerde gececek insallah

iyiyim canim bende alisverisden geldim yarin tatilmis ben unuttuydum kapaliymis her yer..benim sinav tarihi belli oldu ocak 18 girecem bakalim insallah 1 kerede alir kurtulurum...sen neler yapiyorsun canim dun bebek gormesi nasil gecdi

evet canim kapaliymis bende ciktim ama fazla bisey alamadim agir oluyor kendim esimle cikacaz erken gelecekmis bugun...
hadi bakalim hayirli olsun ins alirsin..bende 25 ocakta girecem tekrar birine diyeri belli degil..
iyi gecti canim okuldan arkadasti ikinci cocugu herkes ikinciyi doguruyor benim bir tane yok daha, heb arkadaslarin ikiser cocuklari var..dogumdan cocuktan konusuyorlar ben oyle dinliyorum
allahim herkesin evladina uzun ömurler versin...bizede tez vakitte saglik li sihatli evlat nasip etsin

kader sende kati meyve sikacagi varmi
biz yeni aldik kavuc suyu sikacam bakalim nasil olacak insallah iyi cikar

Back
X