Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canim kapaliymis bende ciktim ama fazla bisey alamadim agir oluyor kendim esimle cikacaz erken gelecekmis bugun...
hadi bakalim hayirli olsun ins alirsin..bende 25 ocakta girecem tekrar birine diyeri belli degil..
iyi gecti canim okuldan arkadasti ikinci cocugu herkes ikinciyi doguruyor benim bir tane yok daha, heb arkadaslarin ikiser cocuklari var..dogumdan cocuktan konusuyorlar ben oyle dinliyorum
allahim herkesin evladina uzun ömurler versin...bizede tez vakitte saglik li sihatli evlat nasip etsin

amin canim rabbim insallah bizlerede verir yoksa dedigin gibi cok zor oluyo oyle ziyaretler seneler su gibi geciyor canim bilmiyorum bizim ne zaman olacak 6.5 yil olmus evleneli allahim insallah gec olmadan yavrularimizi bizlerede verirde yuregimizdeki evlat hasretini dindirir

kader sende kati meyve sikacagi varmi
biz yeni aldik kavuc suyu sikacam bakalim nasil olacak insallah iyi cikar

yok canim almadim ben ondan esim sigara icdigi icin havuc suyu veremiyorum zararli diye duymusdum burdan. bizde dun isirgan otu kurusunu aldik kaan hoca demisdi isirgan otu yesin diye bende kurusunu kaynatip cay gibi vericem bakalim

amin canim rabbim insallah bizlerede verir yoksa dedigin gibi cok zor oluyo oyle ziyaretler seneler su gibi geciyor canim bilmiyorum bizim ne zaman olacak 6.5 yil olmus evleneli allahim insallah gec olmadan yavrularimizi bizlerede verirde yuregimizdeki evlat hasretini dindirir

amin canim insllah..bizimde olacak canim ben inaniyorum her ay umut ediyorum ama sonu husran oluyor tabi..vardir bi zamani bizimde olacak insallah allahim bizede tattiracak o duyguyu
seneler gercekten cabuk geciyor yaza benim 4 yil bitecek

yok canim almadim ben ondan esim sigara icdigi icin havuc suyu veremiyorum zararli diye duymusdum burdan. bizde dun isirgan otu kurusunu aldik kaan hoca demisdi isirgan otu yesin diye bende kurusunu kaynatip cay gibi vericem bakalim

canim bizede dedi biz turkiyeden almistik bitti simdik sallama cayini buldum onu iciyor
nerden aldin canim sen kurusunu bende aliyim..bugun bende suyunu gordum o nasil bilmiyorum
insallah bol bol sperm yapar canim

canim bizede dedi biz turkiyeden almistik bitti simdik sallama cayini buldum onu iciyor
nerden aldin canim sen kurusunu bende aliyim..bugun bende suyunu gordum o nasil bilmiyorum
insallah bol bol sperm yapar canim

canim dukkanin ismini unuttum ama boyle bitkisel ilaclar falanm satan bir yerdi bizde noordaki winkelcentrumdan aldik o dukkan her yerde vardir bence gidersenm bidaha ismini soylerim sana insallah sifa olur canim neler yapicagimizi sasirdik dogrusu rabbim insallah sifa verir

sagol canim bende iyiyim...kur falan yapiyormusun sende esine
konusuyoruz iste ordan burdan iyki burasi var

iyi ki var canım dertleşiyoruz ne güzel canım biz nohut kürü yaptıkikeçi boynuzu kaynatık sabah akşam birer bardak içti ,bal,polen,arı sütü yaptık bir sürü bitki suyu içti öyle canım .Katı meyve sıkacağından bende mi alsam acaba havuç suyu için

canim dukkanin ismini unuttum ama boyle bitkisel ilaclar falanm satan bir yerdi bizde noordaki winkelcentrumdan aldik o dukkan her yerde vardir bence gidersenm bidaha ismini soylerim sana insallah sifa olur canim neler yapicagimizi sasirdik dogrusu rabbim insallah sifa verir

tamam sagol canim evet var cayinida ben oyle yerden aldim
noord dakine bizde bakariz sagol
evet canim hakkatten sasirdik ne yapacagimi bilemiyorum inssallah sifa olur hepsi
esine sigarayi biraktirmaya calis canim

iyi ki var canım dertleşiyoruz ne güzel canım biz nohut kürü yaptıkikeçi boynuzu kaynatık sabah akşam birer bardak içti ,bal,polen,arı sütü yaptık bir sürü bitki suyu içti öyle canım .Katı meyve sıkacağından bende mi alsam acaba havuç suyu için

bende bir kavuc suyu yapmamistim aklimda kalmasin diye sikacagi aldik insallah sifa olur

durudenizderya güzel haberi bekliyorum arkadasim hadi ver güzel haberi

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız jklm,olurmu 83 teşekkür ederim beni aydınlattığınız için canlarım.

kızlar iyi akşmalar nasılsınız bakalım olurmu canım uzun ile kısa arasında ne fark var biliypomusun neye göre bu şekilde karar veriyolar denizden haber yokmu bu iyiye işratmi yopksa allah korusun kötüyemi

NURSEN CIM canım gormedın yazdgnın eskılerı okuyrdm teesekkur ederım sukur rabbbıme....canım egegr ılk gun cok gelıyrsa adetın 4 gunu etkıler yanıı tedavıyı ama az gelıyrsa 3.gun de baslanaabıldgnın bılıyrm .benımkı de 1 gun farkla geldı cunku doktor azsa etkılemes 3 .yada 4 .gun demıstı... hersey de de vardr bır hayr...kotu dusunme doktora bır danıs yada sıtedekı doktora sor.soru cvblıyrlryr ya canım..CICEK CIM SORMA BIZ DE 1 DERT DEGILKI ben anneme cok uzulurym ya kardesımınde yok beraberınde bırtakım problemler de var ıste boyle canım .rabbım ne eyşlerse guzel eyler asla offf cekmıyrm OLUR MU 83 hjerseyın hayırlısı canım MELISELA ınsaaalh senın ıyı haberının alıcaz ınanıyorum ben buna
jklmmmmm benimmm canım ağzından akan bal maşallah :)) rabbim inş tez zamanda hepimize nasip eder..
slm canlar UMUTOLSUN akşam farketmemişim kusuruma bakma annecine geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin... MELİSELA evet sanırım olurmu 83 nikli arkadaşımız öyle yazmış tabi arkadaşımızın düşüncesine saygı duyuyorum fakat ben öyle düşünmüyorum, hazırlan yada hazırlanma diyosada vardır kaan hocanın bi bildiği, biz aynı anda tedaviye başlayan 6 kişiydik orda tanıştık arkadaş olduk 6mızda eşlerimizden önce hazırlandık 3müzün tedavisi sperm çıkmayınca yarım kaldı 2sinin bugün hamile haberlerini alllllldııııııııım, 1inde tutunma olmamış, onlardada sperm çıkıp çıkmıca belli değildi eşlerimiz aynı anda ameliyat oldu yani demek istediğim sen en başta ALLAHA sonrada kaan hocaya güven vardır opnun bi bildiği, OLURMU 83 kııııııııııızzzz o kadar karamsar olma inşallah vurunduğun her iğnen şifan olsun tedavinin sonu bebişle sonlansın innnnşşşşşşş, JKLM tabiki canım ben gelişmelerden seni haberdar ederim, ben şimdilik kaçar ara ara gelirim yine aklım sizlerde....

canım bizim durumdan az buçuk haberin vardır bizde sayı çıktı ancak %100 hareketsizdi..kaan hoca belki bu duruma göre dedi..bakıcaz eğer hepsi ölü ise ameliyat yaparız dedi..belki olumsuz değildir ama ne bileyim hassas olduğumuzdan herşeyi yanlış anlar olduk valla :)) Allah akıl versin bize..yazıda aşağıda ..
hoşgeldin umutolsun geçmiş olsun annene de eryasu canım sende hoşgeldin kaan hoca sanırım umutsuz gördüklerini hazırlıyo bana da hazırlanacaksınız size size sperm dondurma olmaz dedi bende bugün başladım iğnelere bakalım hayırlısı

gunaydın herkese!ERYASU CANIM kaan hocanın bır bıldgı vardr senınde dedgın gıbı ay normal yoldan cıkıs olursa eger bu mucıze gıbı bısey olur ınsaalllah..hangı ılacları verdı ?ne kullanacaksınızı bana da yazar mısın canım?ara ara konusalım msn ye gel.ınsaalah guzel haberlerle gelırsınız arkadasım.UMUTOLSUN canım ben hep buradayım msdeyım ama benım olmadgm bır aksama denk gelmısın.goruselım canım en yakın bız bırbırımızı anlarız canım.annene de dua edıcem ınsaalah tez zamanda ıyılesr.tek derdımızı azo degılkı ust uste gelıyr hepsı ben de cok ıyı degılım aslında sorunlar var.ammam rabbıme sıgınıyrm dua edyrm.annene de rabbım sıfa versın ınsalaah.DURUDENIZDERYA dualarım senınle aksam bıle sızı dusundum,cok heyecanlı streslı bır durum anlıyorum sızı.umarım rabbım bol bol cıkartrda yuzunuzu guler,guzel haberlerle gelırsınız canım... OLURMU 83 canım benım ınsaalalh vurundgn her ıgne sana bebek gtrsn de onlarar bakmaktan yorul bık...tedavın olumlu olsun eskı arkadasım.MELEK 23 erkekler yıne de annelerıne toz kondurmuyrlr dımı canım ya bosver... sen anlatsanda sen yanlıs anlamısındr fılan dıye gecstryrlr.yanı senın esın ne yorum yabyr bılemem ama yınede kayınvalıdeler sevılmyr ıste...canım ne kadar olumsuzluk yasasak da yıne de kopulmuyr buradan ben de oyle hıc gtmedım topıkten.GELINCIK canım ınankı senın kadar heyecanla o guzel sonucu beklıyrm rabbım ınsaaalalh senın bu kez yuzunu guldrsn kader arkadasım.ÇİÇEK CIM canım kaan bey herseyın dogrusunu gryr sanırım.bızde hazırlanmasın demıstı,gercı bız dınlemedık o zman .ınsaalalh senınkı guzel olur arkadasım senı yuzyuze tanımadım ama senın cok ıyı bır yuregın oldgnu sezyrm yazdıkların bana senı cok ıyı bır ınsan oldgnu sezdrdı ınsalalah yuzunde guler arkadasım hepımızın rabbım dertlerının sıkıntılarının bu mubarek gunde alsın ınsallaah...canlarım cok opyrm sızlerı:89:

canım eşim evet benim annem ailem böyledir bunlar hep böyleydi değişmezler benim yapabileceğim bişey yok diyor gerektende öyle benim eşim annesinin bu tutumu yüzünden 3 ay konuşmamış annesiyle ama huylu huyundan vazgeçer mi ne yapalım bende artık eşimin ailesiyle sık görüşmüyorum böyle daha mutluyum her biaraya geldiğimizde laf sokulmasındansa onları görmem onlarla atışmam daha iyi kafamda rahat olur

sağol canım hepimize hayırlı cumalar

sanırım bir ikimiz varız şeker :)) nasılsın? neye karar verdin? doktora ne zaman gitceksin?

iyiyim canım sen nasılsın?Gitmeye karar verdim canım pazartesi günü bakalım hayırlısı,jklm,olurmu83 ün söyledikleri rahatlattı beni 1 ay daha bekleyemicem ya...bakalım hormonlar falan ne durumda en son prolaktin yüksekti 32 idi ondan sonra da ilaç falan hiç kullanmadım,bi gideyim bakayım.

Back
X