Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim sizin tam olarak sorun ne neden ilac tedavisi onermemis soylemistir..
ne yönden kadrosunu yetersiz bulmus..bizde kaan hocanin orayi dusunuyoruz o yuzden merak ettim
çiçekçim tektaraflı inmemiş testisten dolayı azospermi bizim.sperm sayısı sıfır.kaynımla konuşmadım.aynı evde yaşıyoruz ama bu konuda utandığım için bişey soramıyorum.kaynanama söylerken duydum.sadece ilaç önermediğini ve mikrotese olacağını birde kadrosunu beğenmediğini söyledi.ama ben ve eşim kaan beyi çok istiyoduk.ben halen kaan beyde yapalım istiyorum.bakalım artık kısmet canım.

kızlar hepinize hayırlı akşamlar.kafam çok karışık.kaynım dün kaan hocanın yanına gitti bizim için.konuşmuşlr bizim durum için ilaç tedavisi yok demiş.sadece mikrotese.ama bildğim kadarıyla ilaç tedavisi veren doktorlardan bitanesiydi kaan hoca.benim kaynım da doktordur.kaan hoca yı önermiyo bize.çünkü kadrosu yetersizmiş.araştırmaya devam edecekmiş.ama büyük ihtimal amerikan hastanesini düşünüyo.kızlar ne yapalım ya bana bi akıl verin lütfen.daha vakit var ama kafam allak bullak.:26:
canım bence yolundan şaşma, çünkü kaan hoca iyi bir doktor..kaynın neciki kadrosu yetersiz diyor? anlıyormu yani? kaan hoca sayesinde sperm bulunup hamile kalan çok kişi var, bence gidin..yada istda emre beye gidin..ama mutlaka bu 2 doktordan birini tercih edin derim ben..hem siz gidin görüşün, niye kaynın gidiyor ki sizin için..bende böle şeylere sinir olurum yaa..belki siz önyargılı olmayacaksınız, görmeden şimdi bir negatif enerji olmuştur..

saol melisela inşallah bende okuyacam artık bırakmam bu duayı
canım çok sevindim okuyacak olmana, rabbim inş mükafatınıda verecektir..ben tüm kalbimle inanıyorum buna.sende yazacaksın duayı okuduktan sonra olacak, olan gelişmeleri..

Kızlarrrr neden kimse yok nerelerdesiniz belginn nasıl oldun benim de tsh hormonu çok yüksek gözümden ameliyat olucam ama tsh hormonu yüksek olduğu için narkoz alamıyorum anestezi uzmanı onay vermedi doktorum da sıkı bir takibe aldı 10 gün sonra tekrar yapturucaz tahlili bakalım eğer düşerse ameliyata giricem

merhaba kızlar benım esım azosperm degıl ama azospermden beter bı prpblemımız var:(( esımde % 42 oranında dna hasarı var yanı bu da o kadar spermden ıse yarycak sperm yok demek.mıkroda bıle cok az sans verılıyormus.offf cok kotuyum.4 defa mıkro debeyıp olmayan arkadaslar var.nasıl bır ıllettır anlamadım.bı arkadasın esının 29 mılyon spermı varmıs ama 4 . denemesıde buyuzden negatıf olmus.yanı sperm olsada fayda etmıyor.sızde 1 tane bıle bulunsa tutabılır.ama bızım ıse yaramıyor.ne yapıcaz bu konuda bılgısı olan varmı.yada bızım gıbı olup hamıle kalan varmı:14:

arkadaşlar, emre beye gidiyoruz, birazdan yola çıkıcaz, dua edin bize:(

canım selam ..Allah yardımcınız olsun, inş güzel haberlerle dönersin..

merhaba kızlar benım esım azosperm degıl ama azospermden beter bı prpblemımız var:(( esımde % 42 oranında dna hasarı var yanı bu da o kadar spermden ıse yarycak sperm yok demek.mıkroda bıle cok az sans verılıyormus.offf cok kotuyum.4 defa mıkro debeyıp olmayan arkadaslar var.nasıl bır ıllettır anlamadım.bı arkadasın esının 29 mılyon spermı varmıs ama 4 . denemesıde buyuzden negatıf olmus.yanı sperm olsada fayda etmıyor.sızde 1 tane bıle bulunsa tutabılır.ama bızım ıse yaramıyor.ne yapıcaz bu konuda bılgısı olan varmı.yada bızım gıbı olup hamıle kalan varmı:14:

canım olumsuz düşünme lütfen, bir hadiste diyorki Allah şifasını vermediği hiç bir hastalığı kuluna vermemiştir..inş eşinin durumu da düzelir..nasıl bir şeydir bilmiyorum ama o kadar sperm varsa bunun %42 sinde dna hasarı varsa geri kalanlar sağlam değilmidir? yani ben bilmediğim için soruyorum ama lütfen sende olumsuz düşünme, inş çözümü vardır..

gelincik canım sen nasılsın? test günün ne zamandı? heyecanla bekliyorum haberini..

bugün benim eşimde dopler ne ondan yaptırdı ve 1.9 varikosel var demiş doktor ama çok önemli değil falan demiş, 3 ay ilaçları kullanın bir değişiklik olmazsa ameliyat edelim demiş..ama kaan hoca baktığında bişi dememişti, hem elle muayene de hemde ultrasonda..

melisela iyi olamaya çalışıyorum canım... evde günler zor geçti ama gün bitti sayılır... hayırlısı bakalım ne olacak... sen nasılsın canım?

inşallah sabırsızlıkla beklediğinize değer canım... 28 aralık salı günü belli olacak. bugün 9. günüm...

melisela iyi olamaya çalışıyorum canım... evde günler zor geçti ama gün bitti sayılır... hayırlısı bakalım ne olacak... sen nasılsın canım?

ayy canım sabırsızlıkla bekliyoruz haberini ama ben inanıyorum ki sen hamilesin..belirti falan var mı peki? bugün 2milyondan 76 milyona isimli topiktede bir arkadaşımız hamile olduğunu öğrendi, onbların da fsh yüksekliğinden sperm azlığı imiş..ama bugün değeri 128 çıktı, tüp bebek yaptırmışlardı..ya sizleri görünce çok heyecanlanıyorum ben..ve biran önce bende yaptırmak istiyorum ama sabır sabır diyorum..az kalmış 28 aralığa, geçer şu günlerde inş sorunsuz bir şekilde..dikkat et kendine canım..

melisela iyi olamaya çalışıyorum canım... Evde günler zor geçti ama gün bitti sayılır... Hayırlısı bakalım ne olacak... Sen nasılsın canım?

gelincik selam canım nasılsın uzun zamandır topiğe giremedim transferib olmuş hayırlısı olsun test gününe 3 gün var değilmi hadi hayırlısı inşallah hayırlı haberleri alırız dualarım seninle canım

çiçekçim tektaraflı inmemiş testisten dolayı azospermi bizim.sperm sayısı sıfır.kaynımla konuşmadım.aynı evde yaşıyoruz ama bu konuda utandığım için bişey soramıyorum.kaynanama söylerken duydum.sadece ilaç önermediğini ve mikrotese olacağını birde kadrosunu beğenmediğini söyledi.ama ben ve eşim kaan beyi çok istiyoduk.ben halen kaan beyde yapalım istiyorum.bakalım artık kısmet canım.

pembecim sagol cevap yazdigin icin..gecmis olsun evet soramassin o yüzden canim kendiniz konusun doktorla senin icin daha iyi olur..allah yardimciniz olsun

Kızlarrrr neden kimse yok nerelerdesiniz belginn nasıl oldun benim de tsh hormonu çok yüksek gözümden ameliyat olucam ama tsh hormonu yüksek olduğu için narkoz alamıyorum anestezi uzmanı onay vermedi doktorum da sıkı bir takibe aldı 10 gün sonra tekrar yapturucaz tahlili bakalım eğer düşerse ameliyata giricem

ceylınsu gecmıs olsun arkadasım nıye gozunden amelıyat oluyorsun?umarım kotu bışey yoktur allahtan acıl sıfalar dılerım canım:71:

hoşgeldın demek adettendır umarım sorununuza tez zamanda care bulursun rakadasım aslında benım de bu konuda bır bılgım yok ama %42 nın gerı kalanının saglam olması gerekmez mı

kizlar esim kaan hocaya sormus niye esimde hazirlanmiyor diye..
kaan beyde hazirlanirsa bir aya yakin burda kalmaniz gerekiyor eger hazirlanmak isyorsa adetin ikici günü gelin demis..ama eger sperm bulunamassa tedavinin bosa gidecek olmasi demis... gine bizi düsünmüs anlayacaginiz...insalla alllahim olumlu sonuc almak nasip eder

Back
X