Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
okuyunca canım sıkıldı valla, sinirden msjı bile 2 kez yollamışım, neyse canlar ben geldim nasılsınız ÇİÇEK tedavide hazırlanmıcakmışsın en iyisini yaparsın boşver hazırlanma valla çok zor oluyo, yine benim yumurtalarım falan toplanmadıda sadece iğnelerle yırttım bide onlar falan toplansaydı boşu boşuna canım iyice yanacaktı,OLURMU 83 canım benim doktorum murat beydi, ama 15 günlük tedavim boyunca kendisiyle hiç karşılaşmadım tanışmadım, çünkü orda işler asistanlar tarafından yürüyo ya benim sadece reçetelerimin üstünde murat bey yazıyodu şuan soyadını hatırlayamadım...

evet canim senin yasadilarindan sonra korkuyorum..canim nasil yani doktoru niye gormuyosun
iyi degilmi canim orasi memnun kalmadinmi sen

eryasum doğru söyledin bak benim doktorum da batuhan bey bende daha kendisini hiç görmedim bişey daha sorcam kızmazsan senin yumurtaların toplanmadı ama sen nasıl ohhs olmadın

ÇİÇEK valla canım biz izmirde derdimize çare bulamayıpta internette arayışa geçince ve zaten bizim sorunda eşim ve spermler olduğu için bunun doktoru olarak kaan hocayı bulduk ve sırf kaan hoca için oraya gittik kaan hocaya sözüm yok erkek infertilitesi üzerine süper doktor, ama tüp bebekte bayanın tedavisi asistanlar tarafından yürüüyo sen doktoru görmüyosun, eğer doktorun bütün tedaviyle senle ilgilenmesini istiyosan doktorun özeline gitmen ve fark ücreti ödemen gerekiyomuş, oda 1200 tlymiş asistanlara güvenip herşeyi onlara bırakırsan sadece hastaneye 410tl ödüyomuşsun, tabi ibzde sperm çıkmayınca hiçbirini ödemedik, çünkü tüp bebek uygulanmadı ya sadece benim ilaç masraflarrım olmuştu..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız çiçekciğim tedaviye başlıyormuşsunuz inşalllah bu sefer eşinde bol sperm çıkar canım

hani yumurtalar çok büyüyo da toplanmayınca kalıyo ya işte o çok büyük rahatsızlıklar veriyomuş yumurtalıkların fazla uyarılması demekmiş bulantı kusma karın ağrısı 1 gün içinde iki kilo alma gibi belirtileri var.

hımm onu diyosun benim bulantı kusmam olmadı ama, şiddetli karın ağrısı, göğüslerde şişlik ve ağrı göğüslerim çok şişti ağrısından uyuyamadım geceleri ve 6 günde adet oluyo gibi kanamam oldu canım benim...

inşallah canım inşallah sadece bana değil burdaki herkese hayırlı bebişler inşallah, senin yumurtalar ne zaman toplancak eşin ameliyat olucakmı...

ÇİÇEK valla canım biz izmirde derdimize çare bulamayıpta internette arayışa geçince ve zaten bizim sorunda eşim ve spermler olduğu için bunun doktoru olarak kaan hocayı bulduk ve sırf kaan hoca için oraya gittik kaan hocaya sözüm yok erkek infertilitesi üzerine süper doktor, ama tüp bebekte bayanın tedavisi asistanlar tarafından yürüüyo sen doktoru görmüyosun, eğer doktorun bütün tedaviyle senle ilgilenmesini istiyosan doktorun özeline gitmen ve fark ücreti ödemen gerekiyomuş, oda 1200 tlymiş asistanlara güvenip herşeyi onlara bırakırsan sadece hastaneye 410tl ödüyomuşsun, tabi ibzde sperm çıkmayınca hiçbirini ödemedik, çünkü tüp bebek uygulanmadı ya sadece benim ilaç masraflarrım olmuştu..

canim valla bizde kaan hocaya güvendigimiz icin orayi istiyorz..suan bizim icin önemli olan sperm bulunmasi diye dusunuyorum insallah da bulunur...canim taransferi kim yapiyor onudami asistanlar merak ettim...birde ankarada nerde kaldiniz biz kalacak yer ariyoruzda

inşallah canım inşallah sadece bana değil burdaki herkese hayırlı bebişler inşallah, senin yumurtalar ne zaman toplancak eşin ameliyat olucakmı...

bakalım daha adet olmayı bekliyorum lucrin le başladık adetin ikinci günü gonal f e geçilecek daha çok var bize herhalde ocak ortası gibi olur eşim tese olacak bakalım hayırlısı

bu arada çiçek kalacağını z yeri mutlaka ayarlayın da gelin hastaneden artık kalacak yer için yönlendirmiyolar parti reklamı oluyomuş bi kaç çift en son gittiğimde açıkta kalmıştı öylesine otellere gittiler iyi araştırın

ÇİÇEK canım biz babamın bi asker arkadaşında kaldık, tabi bizim için çok zor oldu çok çekindik ama maddiyattan dolayı oteldede kalamadık sağolsun oda bize kapısını açtı orda kaldık, transferi asistanlar değilde hastaneden herhangi bi operatör doktor yapıyomuş, yani senin doktorun diyelimki murat bey, işte transferi murat bey değilde hastanenin herhangi bi tüp bebk doktoru yapıyomuş, tabi ibz o aşmalar gelemedik ama ordaki hemşireler falan meraktan sorarak öğrendiğim bilgiler bunlar...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız çiçekciğim tedaviye başlıyormuşsunuz inşalllah bu sefer eşinde bol sperm çıkar canım

bu arada çiçek kalacağını z yeri mutlaka ayarlayın da gelin hastaneden artık kalacak yer için yönlendirmiyolar parti reklamı oluyomuş bi kaç çift en son gittiğimde açıkta kalmıştı öylesine otellere gittiler iyi araştırın

tamam canim ayarliyip gelecez insllah
canim sen nerde kaliyorsun eger otel se iyi biryerse adini verirsen sevinirim
birde senin tedavin kisa protokolmu uzunmu

bakalım daha adet olmayı bekliyorum lucrin le başladık adetin ikinci günü gonal f e geçilecek daha çok var bize herhalde ocak ortası gibi olur eşim tese olacak bakalım hayırlısı

sizin uzun protokol olcak o zaman, hayırlısı inşallah canım rabbim yüzünü güldürsün...

ÇİÇEK canım biz babamın bi asker arkadaşında kaldık, tabi bizim için çok zor oldu çok çekindik ama maddiyattan dolayı oteldede kalamadık sağolsun oda bize kapısını açtı orda kaldık, transferi asistanlar değilde hastaneden herhangi bi operatör doktor yapıyomuş, yani senin doktorun diyelimki murat bey, işte transferi murat bey değilde hastanenin herhangi bi tüp bebk doktoru yapıyomuş, tabi ibz o aşmalar gelemedik ama ordaki hemşireler falan meraktan sorarak öğrendiğim bilgiler bunlar...

tammam canim sagoll cok soru sordum kusura bakkma

Back
X