Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizimki uzun protokol canım benim evim burda yakın cebeciye otellerden ziyade misafirhanelere bakın tarım müdürlüğünün misafihanesi öğretmenevi gibi eşin memursa daha kolay olur yer bulmak otellere pek yaklaşmayın genelde oteller pavyonların olduğu yerde aile için olan yok yada hastane yakınında var onlarda pismiş duyduğuma göre misafirhaneleri bende sana araştırırım iyi bişey bulursam mesaj atarım sana özelden

hepinize iyi akşamlar kızlar ben kaçar, benim şu koca bebeğe bi çay demleyim, çay diye tutturdu görüşürüz sonra yine....

bizimki uzun protokol canım benim evim burda yakın cebeciye otellerden ziyade misafirhanelere bakın tarım müdürlüğünün misafihanesi öğretmenevi gibi eşin memursa daha kolay olur yer bulmak otellere pek yaklaşmayın genelde oteller pavyonların olduğu yerde aile için olan yok yada hastane yakınında var onlarda pismiş duyduğuma göre misafirhaneleri bende sana araştırırım iyi bişey bulursam mesaj atarım sana özelden

sagol canim sen iyisin insanin evi gibisi yokk
tamam canim onlari arastiririz sende bulursan atarsan sevinirim..orda yasadiyin icin bilirsin
insallah sende tedavinde olumlu sonuc alir kurtulursun bu dertten

estağfurlah çiçekç,im olurmu öyle şey ne kusuru, böyle birbirimizle paylaşarak öürenicez bilmediklerimiz yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, ALLAHIM İNŞALLAH RAST GETİRSİN İŞLERİNİZİ...

sagol canim benim

hayırlı akşamlar arkadaşlar... bugün çok kötüyüm akşam üstü pembemsi birazda koyu akıntım oldu devamı gelmedi ama heran gelecekmiş gibi hissediyorum. adet tarihime daha var ama benim hiç umudum kalmadı çok üzgünüm.. kaç gündür adet belirtisi yaşıyorum zaten... daha eşime bile söyleyemedim öyle büyük bir umutla bekliyorki sonucu yarın test yaptırmayı düşünüyorum salıyı bekleyemiyecem... Rabbim hayırlısını versin.....

GELINCIK canım sabahleyın de esıme senın test gununu konusyrdm ıcıme dogyr dedım olacak allahın ıznıyle dıye...herseyın hayırlısı ama sen sakın ıtınayı elden bırakma.dr bana bazen yerlesme kanaması yada lekesı gorulebılır demıstı.sen kendını yorma nete gırme cep tel den uzak dur sakın konusma,rabbıme sıgın .yarın ınsalalh yuksek bır deger gorursun arkadasım.

arkadaşlar, dün emre beye gittik, emre bey muayene etti ama doppler çekmdi, elle muayene sonucu tıkanıklık olmadığını söyledi,2008 de bir hamileleiğim olduğu için sperm üretiminde sorun olabileceği üzerinde durdu.sürekli esniyordu ve bazı tavırları garip geldi, eşimi tersledi mesela. deprem zamanı bekarken varikosel ameliyatı olmuş eşim, spermiyogram sonucun nasıl olmaz o zamandan diye çıkışır gibi konuştu,eşim de süreçten dolayı üzgün ve sıkkkın zaten. kafam karıştı, hormon ve genetik sonuçlar çıkınca görüşücez ama doppler çekmesi gerekmez miydi,deneyimli arkadaşlarım ben iyice ümitsizliğe kapıldım. bir de gnc marka vitamin verdi...

fsh, lh ve testesteron bir de genetik test, 1 ay sonra spermiogram... zaman mı kaybediyoru. Emre beye büyük umutla gittim ama tavırları rahatsız etti

canım belki şuan kafan karışık ve işte daha fazla ilgi ve alaka bekliyorsundur o yüzden sana biraz tuaf gelmiş olabilir ama sonuçta oda insan belki sorunu vardır belki sitreslidir evinde bi olay olmuş olabilir yani kişisel algılamamak gerekir sonuçta o doktor ne yapılması gerekiyorsa söylemiş ve yardımcı olmaya çalışmış onun harici davranışı tavrı falan ufak tefek şeyler takılma canım böyle şeylere bizde sonuçta sorunumuz olunca ister istemez suratımızı asıp karışımızdaki insanın bi suçu olmadığı halde iğneleyici olabiliyoruz yani kişisel değildir çünkü bizde o doktorun hastasıyız bende o hastenede tedavi oldum eşim mikro tese oldu mesela eşim sigara içiyor ve ikinci denememizdi dedi eşime içki sigara varmı??? sigaram var içmem dedi doktor dedi ilk tedavinde söylemediler mi senin durumunda sigaranın bile çok etkisi var eşimde evet azaltmaya çalışıyorum dedi sonuçta buda tavırlı konuşmaydı ama bizim iyiliğimiz için mesela ben eski hastanenin yapmış olduğu bütün tetikleri getirdim dedi doktor işte bazı hastalarım kendilerini doktora çok teslim ediyor siz sonuçta para veriyorsunuz size ne yapılıyorsa belgesini isteyin ki sonraki aşamalarda yardımcı olabilelim tekrar tekrar başa dönmeyelim ve soru sormak sizin hakkınız cevabını alana kadar sorun doktorunuz bunu size anlatmak zorunda dedi bunlarıda bize söylemesin nedeni eşim 8-9 yıl önce tese oluyor ve sperm bulunamıyor sonra patolojiye yollanıyor parça alınıp ama eşime o belgeler verilmiyor sadece bulunamadı deyip kapatılıyor ve 3 yıl önce benim desteğimle tekrar tese oldu ve sperm bulundu ve 6 ay önceki mikro tesedede sperm çıktı açıkcası biz öyle çok kaptırmışız ki kendimizi bizim çocuğumuz olsunda yapılan işlem para mara önemli değil deyip sorgulamıyoruz taki 2, veya 3, işlemde biri veya doktorumuz bizi sorgulayana dek o yüzden biz para ödüyoruz ve bunun sonucunda ne yapılamsı gerekiyorsa yapılacak ve ne bilmemiz gerekiyorsa biliceğiz :))

hayırlı akşamlar arkadaşlar... bugün çok kötüyüm akşam üstü pembemsi birazda koyu akıntım oldu devamı gelmedi ama heran gelecekmiş gibi hissediyorum. adet tarihime daha var ama benim hiç umudum kalmadı çok üzgünüm.. kaç gündür adet belirtisi yaşıyorum zaten... daha eşime bile söyleyemedim öyle büyük bir umutla bekliyorki sonucu yarın test yaptırmayı düşünüyorum salıyı bekleyemiyecem... Rabbim hayırlısını versin.....

canim insallah hamilesindir kötü düsünme

iyi akşamlar canlar

gelincik yarın tets yapacakmışsın inşl canım pozitifi görürsün değerin çok yüksek olur güzel haberlrini bekliyoruz

kızlar benimde bugün itibariyle adetim 2gün geçti bekliyorum bakalım test yapmaya cesartim yok henüz tırsıyorum:18: hakkımızda hayırlıysa inşl hamileyimdir dualarınızı esirgemeyin lütfen

blueavcı kardeşim nasılsın.benim içime doğdu kesin hamilesindir gülüm.olmasada takma canım.elbet bugün yarın da olsa sonu iyi gözüküyor canım.ama benim içme doğuyor.2010 bitmeden bu kız blueavcı hamile kalacak diye içime doğuyordu.ve dediğim gibi boşuna ümitlenmemişim desene.sende de bi tıkıırtı var ( : emre beyde demiş ya sizden hamilelik haberleri bekliyorum diye.bak gözdemmm hamile nihayet.bu hafta bol sevinçli güzel haberler duymak istiyoruz arkadaşlardan... :34::49::52::65::71::74:

canım belki şuan kafan karışık ve işte daha fazla ilgi ve alaka bekliyorsundur o yüzden sana biraz tuaf gelmiş olabilir ama sonuçta oda insan belki sorunu vardır belki sitreslidir evinde bi olay olmuş olabilir yani kişisel algılamamak gerekir sonuçta o doktor ne yapılması gerekiyorsa söylemiş ve yardımcı olmaya çalışmış onun harici davranışı tavrı falan ufak tefek şeyler takılma canım böyle şeylere bizde sonuçta sorunumuz olunca ister istemez suratımızı asıp karışımızdaki insanın bi suçu olmadığı halde iğneleyici olabiliyoruz yani kişisel değildir çünkü bizde o doktorun hastasıyız bende o hastenede tedavi oldum eşim mikro tese oldu mesela eşim sigara içiyor ve ikinci denememizdi dedi eşime içki sigara varmı??? sigaram var içmem dedi doktor dedi ilk tedavinde söylemediler mi senin durumunda sigaranın bile çok etkisi var eşimde evet azaltmaya çalışıyorum dedi sonuçta buda tavırlı konuşmaydı ama bizim iyiliğimiz için mesela ben eski hastanenin yapmış olduğu bütün tetikleri getirdim dedi doktor işte bazı hastalarım kendilerini doktora çok teslim ediyor siz sonuçta para veriyorsunuz size ne yapılıyorsa belgesini isteyin ki sonraki aşamalarda yardımcı olabilelim tekrar tekrar başa dönmeyelim ve soru sormak sizin hakkınız cevabını alana kadar sorun doktorunuz bunu size anlatmak zorunda dedi bunlarıda bize söylemesin nedeni eşim 8-9 yıl önce tese oluyor ve sperm bulunamıyor sonra patolojiye yollanıyor parça alınıp ama eşime o belgeler verilmiyor sadece bulunamadı deyip kapatılıyor ve 3 yıl önce benim desteğimle tekrar tese oldu ve sperm bulundu ve 6 ay önceki mikro tesedede sperm çıktı açıkcası biz öyle çok kaptırmışız ki kendimizi bizim çocuğumuz olsunda yapılan işlem para mara önemli değil deyip sorgulamıyoruz taki 2, veya 3, işlemde biri veya doktorumuz bizi sorgulayana dek o yüzden biz para ödüyoruz ve bunun sonucunda ne yapılamsı gerekiyorsa yapılacak ve ne bilmemiz gerekiyorsa biliceğiz :))

canım sağolasın vakit ayırıp yazmışsın:)haklısın fazla takılmamam lazım.. ben asıl dopplere takıldım. sizdeki tedavi sürecinde ilk etapta ultrason kullanmış mıydı? birde sanırım tedavinin uzun süreceğini hissettim...hayırlısı Allahtan, inşaallah hepimize hayırlısıysa eğer buduyguyu tattırır Allahım...

blueavcı kardeşim nasılsın.benim içime doğdu kesin hamilesindir gülüm.olmasada takma canım.elbet bugün yarın da olsa sonu iyi gözüküyor canım.ama benim içme doğuyor.2010 bitmeden bu kız blueavcı hamile kalacak diye içime doğuyordu.ve dediğim gibi boşuna ümitlenmemişim desene.sende de bi tıkıırtı var ( : emre beyde demiş ya sizden hamilelik haberleri bekliyorum diye.bak gözdemmm hamile nihayet.bu hafta bol inçli güzel haberler duymak istiyoruz arkadaşlardan... :34::49::52::65::71::74:

sağol canım iyyim sen nasılsın.inşl canım içine doğan hayırlısıyla gerçektir eğer gelen giden olmazsa elinde sonunda test yaptıracam ama cesaretimi bi toplayabilirsem neyse beklyeyim biraz daha o heyecanla belemek bile güzelmiş bozulmasından korkuyorum:18:

buarada esmacım gözdemin hamil olduğunu duymamıştım ben şubatta tedaviye başlayacaktı raporları temiz çıkmıştı acaba senmi yanlış hatırladın benmi hiç denk gelmedim inşl hamiledir

buarada hepinize günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum

Arkadaşlar günaydın, bahsetmiştimm Emre beye gittik diye..ilk muayenede ultrason yapmaması normal misadece fiziksel muayene ettive hormon testi ile genetik testi istedi..

Kusura bakmayın, belki sürekli kendimden bahsediyorum ama..öğreneli 1 hafta oldu ve ben doğru yolda mıyım tedirginim..tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum, çünkü tıkanıklık yok dedi..neye dayanarak söyledi..kaan aydos mailinde tıkanıklık olabilir yazmış, endol ve trenetrol vermiş 1 ay sonra gelin demiş,,yardımcı olursanız sevinirim

gunaydin kizlar nasilsiniz umarim yilin bu son haftasi herkes icin iyi gecer ve 2011 bizim icin umutlarimizin yeserdigi bir :71: yil olur

nasılsınız kızlar...iyi haftalar diliyorum herkeze .beni sorarsanız pek iyi değilim bi yorgunluk bi bitkinlik galiba bu yıl bizi fazla yordu.:23:

Back
X