Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
canımmmm gözün aydın çok sevindim inşl değerin katlanarak artar darısı keseyi görüp kalp atışını duyup kucağına almaya olsun inşl
bugün benim doğum günümdü 28 yaşına giriyorum... bu kadarlık ömrümde aldığım en güzel hediye oldu... inşallah beni hiç bırakmaz... heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın... hiç beklemediğim bi sonuç olduğu için çok şaşkınım hala..

doğum günün kutlu olsun gerçekten bundan daha güzel bir hediye olmaz heralde rabbimin sana hediyes:nazar:

BELGINIM SAOL TATLIM SUKURLER OLSUN IYIYIM sen de umarım ıyısndr.BU YILI INSALALH GUZEL HABERLERLE BITITRRRZ KIZLAR?ZCUUU nasılsın canım
amin inşallah canımm
görmemişim canım kusura bakma:10: .iyiyim arkadaşım ,sağolasın.sen nasılsın umarım sıkıntılarını atlattın.:24:
nasılsın canım
Meraba kızlar nasılsınız hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah topikten güzel haber kokuları geliyo sanki inşallah gelincik,blueavcı,durudenizderya...inşallah topikteki evlat sahibi olmak isteyen herkes güzel haberleri buradan verirler.ALLAHIM! NE OLUR BİZE EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLI,SAĞLIKLI,GÜZEL AHLAKLI EVLATLAR NASİP ET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMİNNN CANIMMMumutolsun;16839723]kızlar iyi hafta başları umarım bu hafta cok güzel gecmiştir tabiki bebeksiz ne kadar güzel gecebilirki
sanada canım
Bugün dr.a gittim kızlar hormon tahlillerim normal çıktı Allah'a şükür,bir sorun yok yani inşallah Rabbim eşime,hepimizin eşine şifalar versin ve bizim de güzel güzel evlatlarımız olsun inşallah.
sevindim canım sonucun güzel çıkmasınaaa
nasılsınız bacılar ben fena değilim işte idare ediyoruz demin komşuma indim 5dakikalıgına işim vardı ununda bebiş var daha 3 aylık nasıl özendim anlatamam çok tatlıydı uzun siredir bu kadar yakından bakmamıştım bir gülücüğü deldi geçti gene önceden olsa tedavideyiz olur inşallah diyordum artık drlar kapılarıda kapayınca kızlar böylesi daha bi başka koyuyor insana ama Rabbimden ümidim var inşallah bizimde olur
canım inşallah birgün bu özlem bitecek inanıyorumm
kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
:64::64::64::64:olaayyy canımmmmm bak belki okumamışındır ne dedim ben sana sabahhh bu yılı senin güzel haberinle bitirelim dedim ve şükürler olsun kabul oldu bu dileğim demekki okadar çok gönülden istemişim ki bunu allahım karşılıksız koymaaadı tebrikler canım allahım tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli hayırlı evlatların olsunnn aminn:74::74::74::74:
bugün benim doğum günümdü 28 yaşına giriyorum... bu kadarlık ömrümde aldığım en güzel hediye oldu... inşallah beni hiç bırakmaz... heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın... hiç beklemediğim bi sonuç olduğu için çok şaşkınım hala..

canım bugünü hiç unutmayacaksın artık en güzel hediyeyi allahım verdi sana inşallah bundan sonraki bütün doğum günlerinde hep mutlu olur hep güzel haberler alırsın çok mutlu oldum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:nazar::nazar::52::52:

arkadaşlar merhaba bende şimdiye kadar hep yazılanları okudum hiç yazmamıştım..birileriyle konuşmak istiyorum..şuan cevrim içi olan kardeşler konuşalım..:3:

gelincik gözün aydın canım inşallah ikizlere hamilesindir allahım sonuna kadar gitmeni nasip etsin bizlerede umut olsun inşallah hakkınızda hayırlı olsun seneye yılbaşında bebegin 3 aylık olsun inşallah biz bu yıl yine bebeksiziz seneye ne olur allah bilir ama bak sen son dakka bebekle sedneyi bitrimeyi başardın tekararadan GÖZÜN AYDIN OLSUN

Arkadaslar cevremdeki belki bi 10 kişi gecen yıl hamile kalıp bu yıl ocaktan beri sırayla doğurdular bende nisandaydı tedavim bende bu gün doğum yapmış olucaktım bende onların arasına katılıp aradki farkı kapatıp bütün gelinler bu yıl doğurmuş olucaktık cok mutlu olmuştum onlar gecen yıl hamile kaldı ben bu yıl kalıcam ve bebeklerimiz aynı yılın cocugu olucak diye ama olmadı malesef

umutolsun merhaba canım seninle yazışmak bir türlü nasip olmadı..seninle kağan hocanın hastanesinde tanışmıştık..şimdi ne durumdasın bebeğin varmı canım..gerçi bu soru bizleri oldukça çok üzüyo biliyorum ama birbirimizin tecrübelerine ihtiyacımız var..

slm kızlar topiği bir açtım gelinciğpin hamile olduğunu öğrendim gelincik çok sevindim alllahım 9 ay soonra bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşalllah hepimiz bu dertten kurtulur bebeklerimizle mutlu bir ömür geçiririz amin

harika bi haber arkadaşım allahım kucağanada almayı nasip etsinnn çok ama çoooooookkkkkk sevindim ya allahım bizlerede nasip ederde bizde paylaşırız buralarda iyiki doğdun

Arkadaslar cevremdeki belki bi 10 kişi gecen yıl hamile kalıp bu yıl ocaktan beri sırayla doğurdular bende nisandaydı tedavim bende bu gün doğum yapmış olucaktım bende onların arasına katılıp aradki farkı kapatıp bütün gelinler bu yıl doğurmuş olucaktık cok mutlu olmuştum onlar gecen yıl hamile kaldı ben bu yıl kalıcam ve bebeklerimiz aynı yılın cocugu olucak diye ama olmadı malesef
herşey nasip canım,olsun bozma moralini bir gün o da olur inşallah,bizim de yüzümüz gülür :61:

slm kızlar topiği bir açtım gelinciğpin hamile olduğunu öğrendim gelincik çok sevindim alllahım 9 ay soonra bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşalllah hepimiz bu dertten kurtulur bebeklerimizle mutlu bir ömür geçiririz amin

a.s canım hoşgeldin :71:

hoşgeldin kardelen,nasılsın içini dök anlat rahatla sen de canım...

canım teşekkür ederim sizlerle yazışmayı çok istiyodum ilk defa bugün nasip oldu..benim eşimdede malesef sperm yok azo demiyorum çünli artık bu tabire çok sinir oluyorum..fakat detaylı sperm testi yapılıyomuş galiba..yıkamalı..boyalı..felan onlardan henüz yaptıramadık..kağan hocaya tedaviye başladık bakalım inş.hayırlı bir netice alırız..testosteron ayrıca çok düşük sizce bundan kaynaklanabilirmi?..

canım teşekkür ederim sizlerle yazışmayı çok istiyodum ilk defa bugün nasip oldu..benim eşimdede malesef sperm yok azo demiyorum çünli artık bu tabire çok sinir oluyorum..fakat detaylı sperm testi yapılıyomuş galiba..yıkamalı..boyalı..felan onlardan henüz yaptıramadık..kağan hocaya tedaviye başladık bakalım inş.hayırlı bir netice alırız..testosteron ayrıca çok düşük sizce bundan kaynaklanabilirmi?..
canım azospermin iki sebebi varmış:biri tıkanıklığa bağlı,diğeri de testisler sperm üretemiyomuş ve üretememesi de hormonlara bağlı nedenlerden de oluyomuş,dr.ilaç vermiştir heralde değil mi?

Back
X