Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arada f5 ee bas sayfa yenilenir o zaman..cok iyi biri kaan bey hayirli olsun tedaviniz insallah olumlu sonuc alirsiniz.. ne kadardir biliyorsunuz azoyu sebebi bellimi? ben yurdisindayim

canım 8 aylık evliydik..durmadan sorunu ben kendimde arıyordum devamlı kadın doğuma gidiyordum..bi sorun yok diyordu doktorlar..sonra eşimi ikna ettim büyük doğum hastanesine gittik gitmez olaydık keike o haberi hiç almamış olsaydık..çok dehşet verici bişey.inanamadım..3-4 kere daha yaptırtık sonuç aynı 7ay bitkisel macun kullandık yine bişey yok..şimdi kağan hocaya başladık tes.çok düşük..sizce hormanalmi acaba bizimki dr.bişey söylemedi..1 aylık ilaç verdi..onları kullanıyoruz ..bu dert çooook zor allah kimsenin başına vermesin..verdiklerinede devalar versin inşaallah...

canım 8 aylık evliydik..durmadan sorunu ben kendimde arıyordum devamlı kadın doğuma gidiyordum..bi sorun yok diyordu doktorlar..sonra eşimi ikna ettim büyük doğum hastanesine gittik gitmez olaydık keike o haberi hiç almamış olsaydık..çok dehşet verici bişey.inanamadım..3-4 kere daha yaptırtık sonuç aynı 7ay bitkisel macun kullandık yine bişey yok..şimdi kağan hocaya başladık tes.çok düşük..sizce hormanalmi acaba bizimki dr.bişey söylemedi..1 aylık ilaç verdi..onları kullanıyoruz ..bu dert çooook zor allah kimsenin başına vermesin..verdiklerinede devalar versin inşaallah...

amin amin...bilmiyorum canim.insallah ilacaklar sifa olur hangi ilaclari verdi kaan hoca

kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...

canımmm çok mutlu oldum benim de içime doğmuştu ne güzel allah devamını getirsin değerin katlansın:))))) Allah'ım buradaki herkese nasip etsin herkes dualarımda....

endol ve trental verdi canım ne alakası var ama bilmiyorum artık inş.şifa olur siz biraz daha ilerlediniz galiba ne kadar süredir gidiyorsunuz..siz..bitkisel kullandınızmı?

kaan hocaya güven canim o biliyor isini..biz mart ayindan beri tedavideyiz kaan beyde
kullandik canim keci boynuzu incir simdik nohut yapiyorum inslalah sifa olur hepsi

kaan hocaya güven canim o biliyor isini..biz mart ayindan beri tedavideyiz kaan beyde
kullandik canim keci boynuzu incir simdik nohut yapiyorum inslalah sifa olur hepsi

ayyyyy mart ayından berimiiiiiii ama çok uzun olmuş...siz hiç tese olmadınızmı...ben böyle uzun süre istemiyorum..sabredemiyorum artık çok üzüldüm bak şimdiii.

ayyyyy mart ayından berimiiiiiii ama çok uzun olmuş...siz hiç tese olmadınızmı...ben böyle uzun süre istemiyorum..sabredemiyorum artık çok üzüldüm bak şimdiii.kaç yıllık evlisin?

kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...

canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin

ayyyyy mart ayından berimiiiiiii ama çok uzun olmuş...siz hiç tese olmadınızmı...ben böyle uzun süre istemiyorum..sabredemiyorum artık çok üzüldüm bak şimdiii.kaç yıllık evlisin?

bende üzülüyorum ama napiyim canim hemen olacak bisey degilki bu...ocak ayinda tese oldu burda
3 yili gecti evleneli...insllah sizin tedaviniz kisa surer

Son düzenleme:
:20:
bende üzülüyorum ama napiyim canim hemen olacak bisey degilki bu...ocak ayinda tese oldu burda
3 yili gecti evleneli...insllah sizin tedaviniz kisa surer

inş.canım neyse sonra tekrar görüşürüz şimdi ben çıkıyorum yurt dışında nerde yaşıyosun tesede bulunmadı galiba iyi geceler...

offf ya sabah sabah :47: sinirlerim bozuldu..
eryasu sen nasilsin canim valla bi bakayim dedim ama hic bolyle bisey beklemiyordum acikcasi:53:
l
nissancım cevabım biraz gerç oldu kusuruma bakma ama yeni girdim siteye yeni gördüm msjını, iyiyim ALLAHIMA şükür baya toparlandık iyiyiz sen nasılsın...

valla çok sevindim, ALLAHIM sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
halaya biraz geç kaldım ama bende kendim çekeyim :9::74::92::74::92::74::92::74::92::74::92::74::92::74::92::74::92::74::92::74::92::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62:

bugün benim doğum günümdü 28 yaşına giriyorum... bu kadarlık ömrümde aldığım en güzel hediye oldu... inşallah beni hiç bırakmaz... heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın... hiç beklemediğim bi sonuç olduğu için çok şaşkınım hala..

canımmmmmmmmmmmmmm gözün aydın tatlışım..değerini yazmamışsın ama olsun :))) çok ama çok sevindim..Rabbim kucağınada almayı nasip etsin..doğum günün de kutlu olsun..Rabbim en güzel hediyeni vermiş artık sana..inş hep seninle olur..:49::49::52::52::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64:

ayyyyy mart ayından berimiiiiiii ama çok uzun olmuş...siz hiç tese olmadınızmı...ben böyle uzun süre istemiyorum..sabredemiyorum artık çok üzüldüm bak şimdiii.

canım öle deme..bu sabır işi..rabbim inş fazla bekletmez sizi ama herşeyede hazırlıklı ol..tese olsa bile bulunamayabiliyor..

selamun aleykum hayırlı gecelerınız olsun ınsaalah.rabbım ne guzel bır gece bu geceyenı gelen arkadaslar allah kurtarsn ınsaalah sııznkı tez zmanda olur tedavılerınız..GELINCIK kader ortagım hamıleymısssın ne muthıs ne guzel bır haber bu..ne buyuk ne guzel ne muhtesem bır hedıye almısın bugun sen gelıncıkım.RABBIM INSAALAH DEVAMINDA GTRRR,ELLERIN BOŞ DONMESSIN,ınsalah sonu da guzel olur tatlım.ben cok sevındım ,BIZE DE ısık oldun allahın ıznıyle..degerın kac cıktı tatlım?senı sabahtan berı merak edyrdm.gırp cıkıp baktım.halaya devam:74::92::92::74::92::74::92::74::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::74::74::74::74:

gelincik hayırlı olsun Rabbim tamına erdirsin maşallah
bu topikte bu kaçıncı hamile haberi kızlar Allah büyüktür sabredelim inşallah hepimizin olucak çok sevindim hayırlısıyla kucagına almakda nasip olsun bacıma inşallah

gelincik canım gözün aydın daha doğrusu gözümüz aydın ne kadar mutlu oldum anlatamam.saat 01:15 ve ben o kadar yorgunum ki anlatamam.sırf seni merak ettiğim için bilgisarayın başına geçtim.ve böyle müjdeli bi haberle karşılaşacağımı inan ki hissediyodum arkadaşım.inşallah dokuz ay sonra kucağına almak nasip olur.ya okadar sevindim ki gözlerim doldu yaaaaaa.darısı inşaalah hepimizin başına.AMİNNNNNNNNNNN.:nazar:

Back
X