Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar günaydın herkese ...nasılsınız ne var ne yok ERYASU ve ADAK kızlar içinize kapanmayın gelin içinizi dökün buraya en azından az da olsa rahatlarsınız.Biz bu gece yola çıkıyoruz Allahın izniyle Ankaraya bakalım hayırlısı.....Kızlar izin almaktan bıktım artık ne yalan söyleyeceğimi bilemiyorum ne yalan uydursam diye :28:çalışırken çok zor oluyo ama napalım ... 3,5 yıl oldu bu dertle uğraşalı burdakiler anlamışlardır zaten aman napalım bunu da düşünemem ....................

yolun acıl olsun arkadasım ınsallah guzel haberlerle donersınız hadı hayılrlara vesıle olsun yolunuz:nazar:

kızlar günaydın:) dün akşam biraz moralim bozuldu, banyo yaptım sol göğsümde üst kısımda bir sertlik geldi elime..... adetim yeni bitti ve adet öncesi benim göğüslerim çok acır ve neredeyse 1 beden büyür, çok korktum, annem de adetin bitimiyle ilgililidir dedi ama ben önümüzdeki hafta doktora gidicem bizim yaşımızdakilere ultrason çekiliyormuş, inşallah kötü bişey çıkmaz. İyi düşünüyorum ama insan yine de tedirgin oluyor işte. Allah önce hepimize sağlık versin gerisi gelir inşallah, en önemli olan şey sağlığımız onsuz hiç bişey olmuyor....

sayes gecmış olsun arkadasım ama bence bu tıp belırtılerı fazla bekletme bence hemen bır doktora gıt :20:arkadasım ınsallah kotu bısey yoktur. bak ben bı karın agrısı şıkayetı ıcın gıttım kistim cıktı allah korusun hemen tahlıllerını yaptır bence

sayes gecmış olsun arkadasım ama bence bu tıp belırtılerı fazla bekletme bence hemen bır doktora gıt :20:arkadasım ınsallah kotu bısey yoktur. bak ben bı karın agrısı şıkayetı ıcın gıttım kistim cıktı allah korusun hemen tahlıllerını yaptır bence

canım haftaya izinli olucam o ara gidicem doktora. Asla ihmal etmem zaten, iyi de olsa biliyim rahatlıyım, bi de şubat ta tedavi düşünüyoruz ya allahım öncesinde bir olumsuzluk olmasın. Ama dediğim gibi benimkiler enteresan, belki de o orada hep vardı ama bu adet sonrası inmeyince ben fark ettim....

LEYLAK CIM ALLAH RAZI OLSUN TATLIM IYIYIM SUKUR gornedım yazını.senın de yolun acık ve aydın olsun.ınsaalah guzel haberlele donersınız tatlım.su an sen nasıl streslısındr.bol bol dua oku.SAYES canım gıt doktora ıhmal etme.umarım kotu bır sey degıldır.benım de kardesım de cıktı aynı senın gıbı .bunye kendı ueretyrmus ıyı huyluydu sukur ama kontrole gdyr.sen de ıhmal etme tatlım

kızlar günaydın:) dün akşam biraz moralim bozuldu, banyo yaptım sol göğsümde üst kısımda bir sertlik geldi elime..... adetim yeni bitti ve adet öncesi benim göğüslerim çok acır ve neredeyse 1 beden büyür, çok korktum, annem de adetin bitimiyle ilgililidir dedi ama ben önümüzdeki hafta doktora gidicem bizim yaşımızdakilere ultrason çekiliyormuş, inşallah kötü bişey çıkmaz. İyi düşünüyorum ama insan yine de tedirgin oluyor işte. Allah önce hepimize sağlık versin gerisi gelir inşallah, en önemli olan şey sağlığımız onsuz hiç bişey olmuyor....

canım korkma hemen kötüyede yorma,tabi bir doktora görün için rahat etsin.inşAllah önemli birşey değildir.amin canım tabiki önce sağlık sağlığımızı kaybedersek ne kendimize ne eşimize nede evladımıza hayrımız olur.

Kızlar günaydın herkese ...nasılsınız ne var ne yok ERYASU ve ADAK kızlar içinize kapanmayın gelin içinizi dökün buraya en azından az da olsa rahatlarsınız.Biz bu gece yola çıkıyoruz Allahın izniyle Ankaraya bakalım hayırlısı.....Kızlar izin almaktan bıktım artık ne yalan söyleyeceğimi bilemiyorum ne yalan uydursam diye :28:çalışırken çok zor oluyo ama napalım ... 3,5 yıl oldu bu dertle uğraşalı burdakiler anlamışlardır zaten aman napalım bunu da düşünemem ....................

inşAllah olumlu haberlerle dönersin canım yol boyunca dilinden duanı eksik etme Allah yardımcın olsun.

LEYLAK CIM ALLAH RAZI OLSUN TATLIM IYIYIM SUKUR gornedım yazını.senın de yolun acık ve aydın olsun.ınsaalah guzel haberlele donersınız tatlım.su an sen nasıl streslısındr.bol bol dua oku.SAYES canım gıt doktora ıhmal etme.umarım kotu bır sey degıldır.benım de kardesım de cıktı aynı senın gıbı .bunye kendı ueretyrmus ıyı huyluydu sukur ama kontrole gdyr.sen de ıhmal etme tatlım

ZCU, JKLM sağolun kızlar:) ben de internetten araştırdım da, galiba benim ki de iyi huyluya benziyor.. ama dün banyoda şoka girdim nasıl çıktığımı bilemedim vallahi... haftaya salı gidicem doktora inşallah iyi haberler alırım.

LEYLAK iyi haberlerle dönün inşallah canım. Herkes anlasa da anlamasa da vallahi artık yapacak bişey yok. Ben de hep dua ediyorum, inşallah ilk tedavimizde hayırlısıyla güzel sonuçla döneriz de milletin de ağzı kapanır.. Hepimiz için allah güzel hamişlikler nasip etsin. Milletin gözüne sokalım :)))) :49:

akkurt canımgeçmiş olsun azo için 3 yıl şartı aranmıyor 1 aylık bile evli olsanız tüp bebek için başvuru yapabilirsiniz ama sakın acele etmeyin yoksa sizde bizim gibi paranızı kaptırırsınız ankaradaysan eğer kaan hocayı öneririm biraz sabırlı ol tedavi ve tahlil sonuçlarına göre yönlendirir seni. leylak canım hadi hayırlısı bende pazartesi kontrole gideceğim belki karşılaşırız bu arada bana gonal f i de eklediler artık iyice acıyo iğne yaptığım yerler bana dua edin kızlar nolur bol bol .bu arada melisela senin öğrettiğin kenzül arş duasını okuyorum sürekli ne kadar da güzel bir anlamı varmış Allah senden de razı olsun.
canım teşekkür ederim iii dileklerin için ..işallah seninde tedavin güzel geçer.dualarımdasın
canım sayes aklına kötü şeyler getirme işallah hiçbirşey yoktur ama ihmal etme hemen git dr

canım iii dileklerin için Allah razı olsun çok heyecanlıyım sorma artık hayırlısı.Bismillah deyip çıkıcaz yolla
RABBİm güzel yazı yazmıştır işallah

LEYLAK iyi haberlerle dönün inşallah canım. Herkes anlasa da anlamasa da vallahi artık yapacak bişey yok. Ben de hep dua ediyorum, inşallah ilk tedavimizde hayırlısıyla güzel sonuçla döneriz de milletin de ağzı kapanır.. Hepimiz için allah güzel hamişlikler nasip etsin. Milletin gözüne sokalım :)))) :49:

Ne güzel söylemişsin arkadaşım valla benimde umurumda değil artık eskiden çok takardım ama artık takmıyorum.ALLAH KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN herkezlere nasip etsin...

GUNAYDIN FISTIKLAR! BLUEAVCI canım benım cok ama cok ıcıme doguyr sen hamıle kalacaksın allahın ıznnıyle ınsalaalh.zaten sızın durumdakılerı den cocugu olmayan yok hemen hemen...darısı sana tatlım benım UMUTOLSUN ne olsun canım eryasunun uzuntusunu paylasyrz.kaan hoca olumlu konusmamıs evletlık,kok hucre falan demıs.ne olacak senın benım onun halı bılmıyorum.ama hep soyluyorum MEVLAM NE EYLERESE GUZEL EYLER INSAALALH.MAVIMENEKSE hıc grmryrsn tedavıye devam dımı.ınsalalah sen de bız de guzel haberler yazars bırgun su topıke.BELGINIM canım oluyr bazen bana da gelıyrlr boyle,bazende cok sıkıntı ust uste gelıyr.ama sankı cocugumuz olunca baska baska dertler olucak.yanı herseyın hayırlısı tatlım....AKKURT yolun cok basındasın umarım herseyınız su gıbı gecsın
sağol canım alah razı olsun inşl en kısa ve hayırlı zamanda gelir bebişim seninde dediğin gibi bizim durumumuzda olanların çocuğu oluyormuş ama işte ne aşamalardan geçtiğimizi acanba olcakmı olmayacakmı diye düşündüğümüzde ister istemz sters oluyo insanhakkımızda hayırlısı olsun inşl hepimiz en kısa zamanda anne olurz
canım güle güle gidin hayırlı haberlerle dönün inşl gerçekten çaılşırken zor oluyordur hem izin almak hem de çaktırmamak için elinden geleni yapmak ama başka çare olsa keşke malesef yok
i
canım rabbi,m korktuğuna uğratmasın inşl hiç bişe çıkmayacak ama haklısın önlem amaçlı gidip bir muayene olmak lazım hayırlı haberlerini alırız inşl

akkurt canımgeçmiş olsun azo için 3 yıl şartı aranmıyor 1 aylık bile evli olsanız tüp bebek için başvuru yapabilirsiniz ama sakın acele etmeyin yoksa sizde bizim gibi paranızı kaptırırsınız ankaradaysan eğer kaan hocayı öneririm biraz sabırlı ol tedavi ve tahlil sonuçlarına göre yönlendirir seni. leylak canım hadi hayırlısı bende pazartesi kontrole gideceğim belki karşılaşırız bu arada bana gonal f i de eklediler artık iyice acıyo iğne yaptığım yerler bana dua edin kızlar nolur bol bol .bu arada melisela senin öğrettiğin kenzül arş duasını okuyorum sürekli ne kadar da güzel bir anlamı varmış Allah senden de razı olsun.

allah yardımcın olsun canım tedavinin sonu bebekli olsun inşl

arkadaşlar mrb. bir konuda bilginizi almak istiyorum.46 xxy kromozom anomalisi hakkında bilgisi olan varmı 47xxy değil yani.

Leylakcigim insallah güzel haberle gelirsin canim allah yardimciniz olsun..yolun acik olsun güle güle git gel

sayescim insallah kötü bisey cikmaz allah yardimcin olsun

kızlar günaydın herkese ...nasılsınız ne var ne yok eryasu ve adak kızlar içinize kapanmayın gelin içinizi dökün buraya en azından az da olsa rahatlarsınız.biz bu gece yola çıkıyoruz allahın izniyle ankaraya bakalım hayırlısı.....kızlar izin almaktan bıktım artık ne yalan söyleyeceğimi bilemiyorum ne yalan uydursam diye :28:çalışırken çok zor oluyo ama napalım ... 3,5 yıl oldu bu dertle uğraşalı burdakiler anlamışlardır zaten aman napalım bunu da düşünemem ....................

arkadaşım yolun açık olsun...çıktığınız bu zorlu yolda tüm engeller su gibi aksın gitsin...çok heyecanlısın tahmin edebiliyorum hep yaşadık bunları ...ama güzel düşünmek zorundasın...başka çaremiz yok...allah yardımcın olsun....ben evet tam olarak düzelemedim yazılanları ara ara okuyorum ama pek yazacak bişey bulamıyorum açıkçası....inşallah bir gün herşey yoluna girer....

leylak canım Allah yardımcınız oldun.umarım herşey istediğiniz gibi olur.sen gönlünü ferah tut.Allah sabredenlerin ve inananların her zaman yar ve yardımcısı olmuştur.Allah senin de yardımcın olsun.

YOLCU canım Bu sendromda erkeğin karyotipi 46 XY olması gerekirken 46 XXY dir.Bu sendrom % 0,1 oranında görülür. Burada anneden gelen yumurtanın mayoz bölünmesinde sorun vardır ve bu şekilde bir kromozom hatası ortaya çıkar. Böyle erkeklerin kolları, bacakları, boyları uzundur. Testisleri küçük, memeleri gelişmiştir. Vücut kılları azdır. Ancak seksüel fonksiyonları normaldir. Bu vakalar infertildirler. TESE işleminde sperm bulmak çok zor olabilir. Genellikle alınan testis parçasında maturasyon arresti veya sertoli cell only şeklinde histolojik neticeleri alınır.
SIZDEMI CIKTI YOKSA CANIM 47 XXY NININ CESIDIYMIS TATLIM

Back
X