canım inşallah kavuşuruz yavrularımızaERYASU canım ne denir bilmiyorum( Ama allahtan umut kesilmez, inşallah sizinde yüzünüz güler her zaman dualarımdasın bunu bil....
BELGİNİM canım oluyoruz işte ara sıra böyle, bana da geliyorlar, canım inan şurdan şuraya gitmek istemiyor. Tükendiğimi, bittiğimi hissediyorum ama rabbim inşallah mükafatımızı verecek canım, er ya da geç. Allah sağlık, mutluluk ve geçim versin buradaki herkese, sonra da bebişlerimizi versin,feraha çıkarsın hepimizi....
ewet hayırlısı canmGUNAYDIN FISTIKLAR! BLUEAVCI canım benım cok ama cok ıcıme doguyr sen hamıle kalacaksın allahın ıznnıyle ınsalaalh.zaten sızın durumdakılerı den cocugu olmayan yok hemen hemen...darısı sana tatlım benım UMUTOLSUN ne olsun canım eryasunun uzuntusunu paylasyrz.kaan hoca olumlu konusmamıs evletlık,kok hucre falan demıs.ne olacak senın benım onun halı bılmıyorum.ama hep soyluyorum MEVLAM NE EYLERESE GUZEL EYLER INSAALALH.MAVIMENEKSE hıc grmryrsn tedavıye devam dımı.ınsalalah sen de bız de guzel haberler yazars bırgun su topıke.BELGINIM canım oluyr bazen bana da gelıyrlr boyle,bazende cok sıkıntı ust uste gelıyr.ama sankı cocugumuz olunca baska baska dertler olucak.yanı herseyın hayırlısı tatlım....AKKURT yolun cok basındasın umarım herseyınız su gıbı gecsın
canım geçmiş olsun kötü düşünme hemen bişey yoktur inşallahhhhkızlar günaydın:) dün akşam biraz moralim bozuldu, banyo yaptım sol göğsümde üst kısımda bir sertlik geldi elime..... adetim yeni bitti ve adet öncesi benim göğüslerim çok acır ve neredeyse 1 beden büyür, çok korktum, annem de adetin bitimiyle ilgililidir dedi ama ben önümüzdeki hafta doktora gidicem bizim yaşımızdakilere ultrason çekiliyormuş, inşallah kötü bişey çıkmaz. İyi düşünüyorum ama insan yine de tedirgin oluyor işte. Allah önce hepimize sağlık versin gerisi gelir inşallah, en önemli olan şey sağlığımız onsuz hiç bişey olmuyor....
bu arada herkese gunaydın![]()
merhaba canım