Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağolasın canım.. allah hepimizin gönlüne göre versin.. iki yıla kadar benimde yaşım ilerlemiş olur, biyolojik saatimiz işliyor ama sizler için çözüm olur inşallah..

canım benimde yaşım çok küçük sayılmaz 34 yaşındayım.Allah yazdıysa olur gerisi boş .hepimiz emekler veriyoruz ama nasipse oluyor.

selamün aleyküm arkadaşlar. uzun zamandır arada bir uğrayıp çıkıyorum. bu aralar birhayli yoğun geçiyor. allah yardımcımız olsun inşallah.:72: kardeşimi askere uğurladık. allahım ne kadar zormuş.... canımın içi diyarbakırda asker. şimdide mardin nusaybine gidecekmiş.:72: allahım hayırlısıyla gidipte sağ sağlim gelir inşallah. allah cümlesini korusun...... bende bu ay hormon tahlillerimi tekrar yaptırdım. sonuçları henüz doktor görmedi bakalım hayırlısı...... eşimde bugün sperm tahlili yaptırdı sonucu yarın alacak allah hayırlısını versin inşallah.
canım kardeşin hayırlısıyla gitsin gelsin sperm testide inşallah bolca sperm çıkar..
iyiyim belginim sen nasılsın sıkıntılı olduğunu yazmışsın inşallah geçecek canım inşallah hepimizin sıkıntıları son bulacak artık
amin canım
gunaydin kizlar umarim herkes iyidir :71:
iyi canım sen
hayırlı cumalar kızlar .Allah bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin.buradaki ve daha bilemediğimiz bizimle aynı kaderi baylaşan herne dilden her ne ırktan her ne vatandan olursa olsun evlat ateşiyle yanan tüm insanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.hayırlısıysa dualarımız kabul olsun.:97:
aminnnn
selam kızlar..
hepimizin bir umudu ve hayalleri var.. hep bi bebişimiz olsun istiyoruz. Bütün acılar, emekler, göz yaşlarımız, adet olduğumuz zaman yaşadığımız üzüntülerimiz... hepsi evlat sahibi olabilmek için ödediğimiz bedeller değilmi..? sizleri çok iyi anlıyorum, benimde eşim azospermi ama sizlerin durumundan biraz daha farklı benimkisi.. benim ilk eşimden 7 yaşında dünya tatlısı bi kızım var ama şuanki eşim malesef baba olamıyor. Bundan 6 yıl önce eşim lenfoma teşhisi ile kanser tedavisi görüyor ve kemoterapi uygulanıyor. Sonrasında ise kısırlık meydana geliyor. Çok şükür şuan sağlık durumu çok iyi ama baba olmayı çok istediği için bizde tedaviye başladık. Benim tüm tahlil sonuçlarım iyi olmasına rağmen eşimde sıfır sperm çıktı. sonrasında mikro tese ameliyatı yapıldı ama malesef sonuç yine değişmedi. doktorun söylediğine göre, şuanki tıp imkanlarına göre yapılacak birşey yokmuş.. tabii bu durum eşimi oldukça üzdü, kızımda bi kardeşi olsun istiyor ve hergün allaha dua ediyor. tıbbi olanaklar yolun sonu desede, içimden bi ses "bekle ve pes etme" diyor... Hepinizi sevgiyle öpüyorum..
allah büyük canım belki 2.tesede bulunur kim bilir
canım benimde yaşım çok küçük sayılmaz 34 yaşındayım.Allah yazdıysa olur gerisi boş .hepimiz emekler veriyoruz ama nasipse oluyor.

ewet inşallah allahım nasip eder

canım geçmiş olsun .....değerler yüksek sizinde bizim gibi değerler yüksek olunca dr.genelde böyle yapıyo ...direk tüp bebek tedavisi yok deyip gönderiyo...Allah yar ve yardımcın olsun ....Canım sperm bulunursa tüp bebek yapılıyo bulunmazsa o dayok malesef bizim gibi azolara ....

"Hiç düşündünüz mü;Hz.Yakup neden Hz.Yusuf ile imtihan edildi?Çünkü Hz.Yakup en çok Hz.Yusuf'u sevmişti ve kişi daima en çok sevdiği ile imtihan edilirdi..."
bunu okur okumaz yüzümde bi tebessüm oluştu.. çok sevdiğim eşimi düşündüm hemen evet Rabbim beni onunla imtihan ediyor ve ben ona sımsıkı sarıldım imtihanım iyi geçecek ve başarıya ulaşacağım dualarımız kabul olunacak Allah'ın izniyle... :)

akkurt canımgeçmiş olsun azo için 3 yıl şartı aranmıyor 1 aylık bile evli olsanız tüp bebek için başvuru yapabilirsiniz ama sakın acele etmeyin yoksa sizde bizim gibi paranızı kaptırırsınız ankaradaysan eğer kaan hocayı öneririm biraz sabırlı ol tedavi ve tahlil sonuçlarına göre yönlendirir seni. leylak canım hadi hayırlısı bende pazartesi kontrole gideceğim belki karşılaşırız bu arada bana gonal f i de eklediler artık iyice acıyo iğne yaptığım yerler bana dua edin kızlar nolur bol bol .bu arada melisela senin öğrettiğin kenzül arş duasını okuyorum sürekli ne kadar da güzel bir anlamı varmış Allah senden de razı olsun.

canım sağol özel merkezlerde evet 3 yıl aranmıyor ama tıp fakültesinde 3 yıldan önce tüp bebek desteği var mı onu merak ediyorum gerçi yoksa da özel merkeze gideriz dayanamam 2 yıl daha. canım bir de meryem suresi var onun da anlamı mükemmel kuran-ı kerimimizde ki her ayetin anlamının olduğu gibi. Allah kabul etsin inşallah :)

merhaba kızlar.dün gece çok yoğun geçti eşimle beraber.eşimin memur arkadaşının hanımı doğum yapacaktı 15-20 günü vardı dün gece suyu gelmiş sancıları başlamış.bizde eşimle beraber evde çay demledik ve içmeye hazırlanırken eşime arkadaşından telefon geldi hocam acele yetiş eşim doğuruyor çok acil v.s deyince acayip panik olduk.aniden evden çıktık bize en yakın İL merkezine konyaya hareket ettik 170 km.anneyi görecektiniz ağrı sızı sancı v.s acıdım anneye.neyse eşim hemen 2 saatte yetiştirdi yollar acayip dağlık tehlikeli karlı zemin buzlu.ne olduğunu anlayamadık o şaşkınlık ve panik içerisinde yola çıktık 22,00 gibi saat 00,30 gibi hastanedeydik.özel bi hastanenin doğum servisine gittik hemen bebeğin kalbini dinlediler bebeğin kalbinin sesini duymalıydınız acayip bir duygu çok hızlı atıyordu kalbi sanki havuzun suyun içinden sesler geliyor gibiydi.hemen hastaneye yatış işlemlerini yaptılar müşahede altında tuttular anneyi.04,00'e kadar bekledik çocuk hala doğmamıştı neyse biraz uyuduk 2 saat kadar uyandığımızda annenin sancıları iyice artmaya başladı ve yavaş yavaş doğum gerçekleşmeye hazırlanıyordu.5 saat sonra annenin acısından sancısından sonra 10,00 gibi kız bebekleri dünyaya geldi muhteşem bir duygu anlataılamaz.birebir bizde olaylara şahit olmuş olduk.o kadar şirin bir bebekti görecektiniz bir ağlaması sızlaması var insan kıyamıyor.civciv yavrusu gibi.sabaha kadar biz dokuz doğurduk desek yeridir.anne çok sancılı bir doğum yaptı.hayırlısıyla evlatlarını dünyaya getirdiler.:49::49::49: eşimle beraber içimizdeki bebek hasreti daha da fazlalaştı.bize de geriye kalan tatlı bir yorgunluk kaldı geriye ve de ailenin annenin babanın annanenin teyzelerinin amcalarının v.s hepsinin hayır dualarını aldık.içimiz kuş gibiydi bugün eşimle.göreceksiniz ne dualar ettiler allah ne muradınız varsa versin evladım allah size de nasip etsin allah yüzünüzü güldürsün v.s...kızlar rabbim o insanların dularının hürmetine bizlere de en kısa zamanda azospermi yenip hayırlı evlat vermeyi nasip eder inş.

annesine babasına hayırlı bi evlat olsun inşallah. yakınlarının da duaları kabul olsun inşallah Rabbim kimseyi annelik babalık duygusundan mahrum etmesin

selam kızlar..
hepimizin bir umudu ve hayalleri var.. hep bi bebişimiz olsun istiyoruz. Bütün acılar, emekler, göz yaşlarımız, adet olduğumuz zaman yaşadığımız üzüntülerimiz... hepsi evlat sahibi olabilmek için ödediğimiz bedeller değilmi..? sizleri çok iyi anlıyorum, benimde eşim azospermi ama sizlerin durumundan biraz daha farklı benimkisi.. benim ilk eşimden 7 yaşında dünya tatlısı bi kızım var ama şuanki eşim malesef baba olamıyor. Bundan 6 yıl önce eşim lenfoma teşhisi ile kanser tedavisi görüyor ve kemoterapi uygulanıyor. Sonrasında ise kısırlık meydana geliyor. Çok şükür şuan sağlık durumu çok iyi ama baba olmayı çok istediği için bizde tedaviye başladık. Benim tüm tahlil sonuçlarım iyi olmasına rağmen eşimde sıfır sperm çıktı. sonrasında mikro tese ameliyatı yapıldı ama malesef sonuç yine değişmedi. doktorun söylediğine göre, şuanki tıp imkanlarına göre yapılacak birşey yokmuş.. tabii bu durum eşimi oldukça üzdü, kızımda bi kardeşi olsun istiyor ve hergün allaha dua ediyor. tıbbi olanaklar yolun sonu desede, içimden bi ses "bekle ve pes etme" diyor... Hepinizi sevgiyle öpüyorum..
mrb canım aramıza hoşgeldin eşine geçmiş olsun inşl birdaha nüksetmez canım benim eşimde 15 yaşında beyin tümörü ameliyatı olmuş ve ameliyattan bir kaç ay sonrada kemoterepiye başlanacakmış fakat şöyle bir güzel rtarafı oldu bizim durmun eşim gerek kalmadan kemoterapiye gerek kalmadan tedaviye güzel cevap vermiş eşimde her yıl rütin konturölde inşl tekrarlamaz her geçen yıl sonuçları daha iyi çıkıyor neyseki benim eşimdede 0sperm vardı ama hastalığımızın adı hipogonodzmmiş çok şükür bununda tedavisi var şuan normal yoldan evlat sahibi olabilecek durmdayız allahım inşl sanada burdaki tüm arkadaşlarımada ve bilmediğim evlat hasretiyşe yanan arkadaşlarımada nasip etsin inşl eşinede tekrardan geçmiş olsun diyorum sana durmumuzu yzmamın sebebi ben hep düşünürdüm eşim kemoterpi almış olsaydı diye şimdi sende böyle yazınca kendimi dinliyomuşum gibi oldum canım
canlarım kader nissan zcu aminnn inşallah. allah ileklerinizi kabul etsin inşallah. zcu canım bende sizleri özledim. can yoldaşlarım allah hepinizden razı olsun. ben sonuçlarımı aldım. fsh yüksek. progesteron düşük. eşiminkinide pazartesi alacağız. allah hayırlısını versin. kadercim kardeşininde yolu açık olsun. sağ salim gidip döner inşallah. hepinize hayırlı cumalar

ebanacım hoşgeldin canım nerelerdesin sen bir gittin pir gittin derlerya o hesap seninkide kardeşine uğurlar olsun canım güle güle gidip gelsin oda diğer askerlerimizde inşl kazasız belasız benim kasıda gidecek kardeşim allah hepsinin yardımcısı olsun eşinde test vermiş inşl güzel sonuçlar alırsınız canım sende yazmışsın test sonucunu ama ben anlamaöm iyi mi kötümü inşl herşey yolunda giderde çocuğuna kardeş gelir bizleri unuttma gelişmelerden haberdar et aradada gir kendini özletme

kızlar öncelikle Mevlam cümlemize amel defterimize biz öldükten sonrada sevap yazılmasına vesile olacak evlatlar nasip etsin. tıbbi tedavilerin yanısıra bol bol da dua edelim. bu akşam tesadüfen (aslında tesadüf diye bir şey yoktur tevafuk vardır yani Rabbimin bizlerin karşısına bilerek çıkardığı şeyler ) bu sitede başka bi bölümde bi mesaj okudum belki okumayanlar vardır sorunları azospermi değil ama derdi veren Allahım dermanı da verir inşallah diyerek sizinle paylaşmak istedim

arkadaşlar merhaba.benim eşimde kromozom translokasyonu var ve bu sorun hakkında bilgi sahibi olanlar çocuk sahibi olmanın diğer hastalara göre nekadar zor olduğunu bilirler.ilk tüp bebek tedavimde transfere bile gidemedim çünkü genetik açıdan sağlıklı bir embriyo bulamadık.ikincide 1 tane sağlıklı embriyo bulduk oda tutmadı.üçüncü tedavimde yine 5 embriyom içerisinden sağlıklı embriyo bulunamadığı için trasferimiz iptal oldu.4. ve son tedavimde ise 2 sağlıklı embriyo oldu ve bugün sonucumu aldım sonuç pozitif yüce rabbimin izniyle. asıl söylemek istediğim bukadar zorluktan sonra pozitif sonucun nasıl olduğu.rabbimin ayetlerinden daha etkili bir ilaç yok gerçekten.41 adet yasin okuduk eşimle,hergün okumak süretiyle 41 adet meryem suresi.3 cuma arka arkaya sela ile ezan arasında taha suresinin ilk sayfası 21 defa , 4444 tefriciye ve bol bol dua ettik eşimle ve tüm dostlarmla.ama bu sureleri imkanınız varsa kendiniz okuyun.birde ballı çörekotu karışımını yedim.sabahtan beri mutluluktan ağlıyoruz eşimle.rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.Allaha emanet olun sevgiler...

Sahih Hadisler
bu siteden kuranı kerim deki tüm sureleri dinleyebilirsiniz aynı anda ekranda meali de var ilk ayetleri okurken ve dinlerken hıçkıra hıçkıra ağladım.. bizim şifamız önce RABBİMde sonra doktorların ellerinde her ikisine de sonsuz itibar etmemiz gerek..
Mevlam dualarımızı kabul etsin inşallah...
canım bu güzel bilgiler için çok teşekkürler..umarım birgün bizimde bebelerimiz olur..

selam canlar ben geldim :85: yine kocaman bi sıfırla döndük patolojinin sonucuda 00000 :14::14: kaan hoca artık ne ilaç tedavisi nede 3, bi tese önermedi, bitkisel bişiler kullanıp keçi boynuzu ısırgan falan filan 3 ayda bi gidip ankarada sperm testi yaptırmamızı önerdi, nolur nolmaz ALLAHIN işi belki bi çıkış olurmu olur dedi, evlatlık almamızı önerdi bunada şimdilik eşim pek sıcak bakmıyo, bide kök hücreyi bekleyin daha yaşınız 26 - 30 çok erken kesinlikle size kök hücre yetişecek, hayvanlar üzernde olumlu sonuçlar alındı dünyada bikaç ülkede daha yavaş yavaş insan üzernde uygulanmaya bile başlandı dedi, türkiyeyede 2 seneye kadar tamamiyle gelir dedi, biz binasını bile hazırladık gelir gelmez hemen başlıcaz bizde uygulamaya dedi, şimdilik benden havadisler bu kadar, artık benim yazacak bişeyim yok gelip arada sizleri takip eder inşallah sizlerden güzel haberler alırım :43::43::43::48:
canım üzülme dicem ama boş, rabbim hayırlısını versin, yumarım herşey düzelir birgün..ama ümidini asla kaybetme..
sağol melisalacım yiym sen nasılsın arada girip takip ediyorum sizi yeni gelişmeler varmı diye varsa yazıyorum bazende ipin ucunu kaçırıyorum yetişemiyorum size bende nasıl hamile kalabilirm araştırmaları yapıyorum canımya eşimde bugün tekrardan test yaptırıyor artık biz çok şükür atlattık normale döndük nasıl hamile kalabilirim aşamasına geçtim 2aydır adetim gün atlıyor ilk ay zaten kimyasal gebeik denen şeydi sanırım bu seferde 4gün geçti 5.gün test yapacaktım kırmızılar geldi demekki vakti zamanı gelmemiş yumurta var spermde var ama gebelik yok işte nasip kısmet bide benim adetlerim normalde çok düzenlidir şimdi diyolarki kadının adeti düzensizleştiğinde bebek yerini hazırlar derllermiş inşl öyledir bizim inatçı keçi yerşini hazırlayıpt gelsin inşl en kısa zamanda hayırlısıyla

sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum canım hep aklımdasınız

ayy canım benim, zaten senin güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda, inş sonuçlarınız iyi çıkmıştır, geçmişi okudum ama göremedim..çok şükür atlattın sen, bizde atlatma aşamasındayız inş..%90 hareketsize düştük bizde :))) Allah'ım hayırlısını versin..inş bu aylarda olacak senin..ben inanıyorum tüm kalbimle..ve en kısa zamanda bekliyorum hayatım güzel haberini..

Selam herkese..kaç gündür giremedim ve geçmişi okuyamamıştım..çok şükür okudum.bende dönemi bitirdim, seminerimi verdim..1 ay rahatım..kızlar nolur duaya ihtiyacım var bugünlerde..dua istiyorum sizden..

sağol meliselacım inşl en kısa zamanda güzel haberleri vermek nasip olur sonucu yazmamıştım ben ondan görmedin canım en son yaptırdığımız testte toplamda 76milyon spermimiz var canım ama bu şuanlık bizimde hızda problemimiz var hızlı %34 hareketsiz %63 bizimde hareketlide artış olması geerkiyor yıkamalıda bi sıkıntı gözükmüyor ama yıkama yağılınca %58 hızlı %30 hareketsiz aşılamada tutma ihtimali yüksek tabi allah nasip ettiyse şimdi 1ay daha kullanıp ilaçları test yaptıracağız eğer hızda değişiklik olmazsa 2hafta daha durup emre beye gidicez artık neyin ne olduğu çıkacak meydana hakkımızda hayırlısı olsun bende senin güzel haberlerini bekliyorum

dönemide kapatmışsın semineride çıkarmışsın aradan çok sevindim umarım dinlenme fırsatı bulursun öpüyorum canım kocaman:54::54:

sağol meliselacım inşl en kısa zamanda güzel haberleri vermek nasip olur sonucu yazmamıştım ben ondan görmedin canım en son yaptırdığımız testte toplamda 76milyon spermimiz var canım ama bu şuanlık bizimde hızda problemimiz var hızlı %34 hareketsiz %63 bizimde hareketlide artış olması geerkiyor yıkamalıda bi sıkıntı gözükmüyor ama yıkama yağılınca %58 hızlı %30 hareketsiz aşılamada tutma ihtimali yüksek tabi allah nasip ettiyse şimdi 1ay daha kullanıp ilaçları test yaptıracağız eğer hızda değişiklik olmazsa 2hafta daha durup emre beye gidicez artık neyin ne olduğu çıkacak meydana hakkımızda hayırlısı olsun bende senin güzel haberlerini bekliyorum

dönemide kapatmışsın semineride çıkarmışsın aradan çok sevindim umarım dinlenme fırsatı bulursun öpüyorum canım kocaman:54::54:

ayyy canım benim süper maşşallah..aman nazar değmesin :nazar: artık strese gerek yok, oluruna bırak canım..sizin doktorunuz emre beydi dimi..bize tedavimizde hiç iğne vermediler niyeyse..kaan hoca direkt klomen ve vitamin verdi..bu arada canım sizde hareket için proxeed kullanabilirsiniz, veya diğer vitaminlerden..ama çok seviniyorum sizin adınıza canım.. evet dönemde bitti, 1ay dinleneceğim..eşimde yanımda ohh..çok şükür..bende çok öpüyorum..

ayyy canım benim süper maşşallah..aman nazar değmesin :nazar: artık strese gerek yok, oluruna bırak canım..sizin doktorunuz emre beydi dimi..bize tedavimizde hiç iğne vermediler niyeyse..kaan hoca direkt klomen ve vitamin verdi..bu arada canım sizde hareket için proxeed kullanabilirsiniz, veya diğer vitaminlerden..ama çok seviniyorum sizin adınıza canım.. evet dönemde bitti, 1ay dinleneceğim..eşimde yanımda ohh..çok şükür..bende çok öpüyorum..

ohhh cancağızım dinlen bakalım eşinde yanında sefasını sür bu durumun.meliselacım acaba stres yapmamak mümkünmüki çünkü biz normal insanlara göre bebk için 1-0 geriden gidiyoruz zor aşamalardan geçtiğimiz için acaba olurmu olmazmı kaygımız illaki var evet canım bi,zim doktoumuz emre beydi benim eşime verilen iğneler rutin hipo hastalarına verilenlerden sizin böyle durumunuz olmadığından bi sıkıntı yok canım eşimde bitkisel olarak takiveye bişe demiyor ama ilaç felan içmem diyor oda haklı bişe diyemiyorum zaten ameliyatından dolayı haftanın her günü içmesi gerekn 2ilacı var ee bide haftanın 4günü iğne zorlayamıyorumda o sebepten

ohhh cancağızım dinlen bakalım eşinde yanında sefasını sür bu durumun.meliselacım acaba stres yapmamak mümkünmüki çünkü biz normal insanlara göre bebk için 1-0 geriden gidiyoruz zor aşamalardan geçtiğimiz için acaba olurmu olmazmı kaygımız illaki var evet canım bi,zim doktoumuz emre beydi benim eşime verilen iğneler rutin hipo hastalarına verilenlerden sizin böyle durumunuz olmadığından bi sıkıntı yok canım eşimde bitkisel olarak takiveye bişe demiyor ama ilaç felan içmem diyor oda haklı bişe diyemiyorum zaten ameliyatından dolayı haftanın her günü içmesi gerekn 2ilacı var ee bide haftanın 4günü iğne zorlayamıyorumda o sebepten

canım haklısın biz çok heyecanlıyız ama napalım, etkilenirsin diye korkumdan söylüyorum, bende aynen senin gibiyim valla..bazen diyorum, %2 hareketle bile Allah kısmet ederse belki hamile kalırım diyorum ve heyecanla bekliyorum adetimi..herşeyin hayırlısı olsun ama inş aşacağız bunlarıda..2011 hepimize uğurlu gelir inş..bu sene olmasını çok istiyorum bebeğimiz, eşiminde durumu bu ay belli olacak, yanıma gelip gelmemesi..birde onun heyecanı var bu ara, dua et bizede lütfen..yan yana olursak belki bakarsın tutar :))) :1: çok öpüyorum iyi geceler..

cnm senin eşinin problemi neydi tam olarak

Günaydın herkese dün Kaan hocanın yanındaydık öncelikle şünü söylemek isterim ki Kaan hoca çok iii bir doktor ve çok açıklayıcı konuşüyo.Kızlar eşime iii dedi yani kötünün iyisi muayne etti ve yumurtalıklar gayet iii dedi şaşırdı hatta nasıl hormon değeri yüksek diye ve çok sonradan olmuş o zaman dedi ben tıkanıklık var sandım dedi ve testojel verdi bir ay kullanıcaz ondan sonra mail atıcaz durumunuz iii dedi ve kızlar ilk defa dün biraz içime su serpildi:1:......Bitkisel olarak yeşil yapraklı sebzeler ve ısırgan otu çayı ve incir,badem,fındık ve fasulye ve özelikle nohut yemesini:56: söyledi kızlar benden bu kadar tedaviye başlamak bile güzel bana iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlar Allah sizden razı olsun ..Bu zorlu yolda işallah hepimiz en son evlatlarımıza kavuşmuş olarak burdan ayrılıcaz

Günaydın herkese dün Kaan hocanın yanındaydık öncelikle şünü söylemek isterim ki Kaan hoca çok iii bir doktor ve çok açıklayıcı konuşüyo.Kızlar eşime iii dedi yani kötünün iyisi muayne etti ve yumurtalıklar gayet iii dedi şaşırdı hatta nasıl hormon değeri yüksek diye ve çok sonradan olmuş o zaman dedi ben tıkanıklık var sandım dedi ve testojel verdi bir ay kullanıcaz ondan sonra mail atıcaz durumunuz iii dedi ve kızlar ilk defa dün biraz içime su serpildi:1:......Bitkisel olarak yeşil yapraklı sebzeler ve ısırgan otu çayı ve incir,badem,fındık ve fasulye ve özelikle nohut yemesini:56: söyledi kızlar benden bu kadar tedaviye başlamak bile güzel bana iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlar Allah sizden razı olsun ..Bu zorlu yolda işallah hepimiz en son evlatlarımıza kavuşmuş olarak burdan ayrılıcaz

gunaydin canim kaan hoca ne guzel seyler soylemis senin adina sevindim canim insallah kremin faydasi olurda tez zamanda hamile kalirsin canim.

gunaydin canim kaan hoca ne guzel seyler soylemis senin adina sevindim canim insallah kremin faydasi olurda tez zamanda hamile kalirsin canim.

işallah canım faydası olur bende o günleri görürüm.Kızlar dua ederken inan hepimize dua ediyorum İşallah hepimiz görürüz o günleri o gün benim doğduğum gün olur herhalde o haberi duyunca

herkese gunaydın.. leylakcım sana da gunaydın demek ıstıyorum senın adına cok sevındım ınsallah tedavınız de guzel ılerler ve ıyı haberler verırsınız sızın sonucları tam hatırlayamadım ama doktor gayet guzel demıs sanırım artık morallerı bıraz yukseltmenın zamanı geldı rahat bırak kendını stres yapma yolunuz acık olsun arkadasım

gozun aydin leylak cok sevindim
bende aynen senin gibi hissetmistim gecen yil kaan hocaya gidince ...cok guzel bir duygudur bilirim en dar zaamnainda sana olabilir deneyin demesini doktorun..insaallh en kisa surede bu problemden kurtulursunuz canim

gözün aydın canım çok sevindim inşallah bu güzel haberin devamı olarak tez zamanda hamiş olduğunu da öğrenirsin de mutluluğun katlanır

YOLCU canım Bu sendromda erkeğin karyotipi 46 XY olması gerekirken 46 XXY dir.Bu sendrom % 0,1 oranında görülür. Burada anneden gelen yumurtanın mayoz bölünmesinde sorun vardır ve bu şekilde bir kromozom hatası ortaya çıkar. Böyle erkeklerin kolları, bacakları, boyları uzundur. Testisleri küçük, memeleri gelişmiştir. Vücut kılları azdır. Ancak seksüel fonksiyonları normaldir. Bu vakalar infertildirler. TESE işleminde sperm bulmak çok zor olabilir. Genellikle alınan testis parçasında maturasyon arresti veya sertoli cell only şeklinde histolojik neticeleri alınır.
SIZDEMI CIKTI YOKSA CANIM 47 XXY NININ CESIDIYMIS TATLIM

evet canım malesef bizde böyle bir problem çıktı, ve malesef ki daha önceden yanış yapılan ve temiz çıkan delesyon sonucu da değişti incelenen tüm bölgelerde delesyon saptandı.yani bizim için tıbbi olarak herşey bitti diyebilirim.m.tese şansı bile vermiyorlar.46 xxy sonuç.aslında fazladan gelen bir tane x in y nin içine saklanmasıymış küçük bir noktada gizlenmiş ve üzeri y kromozomu ile kapatılmış ve bundan dolayı ayrılamamış anne karnındayken kromozomlar.hiç duymamıştım böyle birşey 47 xxy kategorisine girmiyormuş.görünüm olarak da hiçbir problem yok kıllanma normal boy uzun değil kas yapısı da normal ne yapıcaz bilmiyorum hiçbirşeyden ümidim de umudum da kalmadı herşeyden bıktım arkadaşlar.her defasında umutlanmak ve hüsranla sonuçlanması hele de başındayken bitmesi ümitlerin hazmedemiyorum bu duruma.lbizim imtihanımızda böyleymiş diyorum artık bu dünyada olmasa da ahirette evlat özlemimizi inş.dindirir rabbim.onun herşeye gücü yeter.

Son düzenleme:
herkese gunaydın.. leylakcım sana da gunaydın demek ıstıyorum senın adına cok sevındım ınsallah tedavınız de guzel ılerler ve ıyı haberler verırsınız sızın sonucları tam hatırlayamadım ama doktor gayet guzel demıs sanırım artık morallerı bıraz yukseltmenın zamanı geldı rahat bırak kendını stres yapma yolunuz acık olsun arkadasım

gozun aydin leylak cok sevindim
bende aynen senin gibi hissetmistim gecen yil kaan hocaya gidince ...cok guzel bir duygudur bilirim en dar zaamnainda sana olabilir deneyin demesini doktorun..insaallh en kisa surede bu problemden kurtulursunuz canim

gözün aydın canım çok sevindim inşallah bu güzel haberin devamı olarak tez zamanda hamiş olduğunu da öğrenirsin de mutluluğun katlanır
Kızlar hepinizden Allah razı olsun ümit yolculuğum başlaı işallah sonu da güzel olur .Günlerdir ilk defa kendimi mutlu hisediyorum içim içime sığmıyo ....

canım haklısın biz çok heyecanlıyız ama napalım, etkilenirsin diye korkumdan söylüyorum, bende aynen senin gibiyim valla..bazen diyorum, %2 hareketle bile Allah kısmet ederse belki hamile kalırım diyorum ve heyecanla bekliyorum adetimi..herşeyin hayırlısı olsun ama inş aşacağız bunlarıda..2011 hepimize uğurlu gelir inş..bu sene olmasını çok istiyorum bebeğimiz, eşiminde durumu bu ay belli olacak, yanıma gelip gelmemesi..birde onun heyecanı var bu ara, dua et bizede lütfen..yan yana olursak belki bakarsın tutar :))) :1: çok öpüyorum iyi geceler..
evet canım mümkün olduğu kadar relaks olmamız lazım becerebildiğimiz kadar artık hiç belli olmaz canım eğer rabbim nasip ettiyse %2lik hareeketlede olur biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış inşl canımcım bu yıl herkese uğur getirsin inşl eşinde senin yanına dönebilir en azından yumoş dönemlerini boş geçirmezsiniz dualarımdasın canım ben sende güzel haberler bekliyoruz her zaman
cnm senin eşinin problemi neydi tam olarak
canım önceki sayfada ayrıntılı yazmıştım aslında benşm eşim beyin tümörü ameliyatı geçirmiş küçükken buna bağlı olarak hormonları(lh ve fsh düşük testesteron normaldi)düşük hastalığın adı hipogonodzm tedaviden önce bizdede 0 sperm vardı ama tedaviyle düzeltilebilen bir hastalıkmış biz derdimizin dermanını bulduk sıra bebekte inşl darısıdasizlere olsun bende sizin yaşadığınızı yaşadık çok iyi anlıyorum sizi tek farkımız vardı benimkinde düzelebileceği ihtimali vardı işte

canım çok güzel bir haber verdin bize böyle umutlu dönmene çok sevindim kaan hocanın listesine harfiyen uy bu süre zarfın da iyice besle kocacığını sonunda herşey çok güzel olacak inşl

evet canım malesef bizde böyle bir problem çıktı, ve malesef ki daha önceden yanış yapılan ve temiz çıkan delesyon sonucu da değişti incelenen tüm bölgelerde delesyon saptandı.yani bizim için tıbbi olarak herşey bitti diyebilirim.m.tese şansı bile vermiyorlar.46 xxy sonuç.aslında fazladan gelen bir tane x in y nin içine saklanmasıymış küçük bir noktada gizlenmiş ve üzeri y kromozomu ile kapatılmış ve bundan dolayı ayrılamamış anne karnındayken kromozomlar.hiç duymamıştım böyle birşey 47 xxy kategorisine girmiyormuş.görünüm olarak da hiçbir problem yok kıllanma normal boy uzun değil kas yapısı da normal ne yapıcaz bilmiyorum hiçbirşeyden ümidim de umudum da kalmadı herşeyden bıktım arkadaşlar.her defasında umutlanmak ve hüsranla sonuçlanması hele de başındayken bitmesi ümitlerin hazmedemiyorum bu duruma.lbizim imtihanımızda böyleymiş diyorum artık bu dünyada olmasa da ahirette evlat özlemimizi inş.dindirir rabbim.onun herşeye gücü yeter.

canım ne diyeceğimi bilmiyorum allah yardımcın olsun sabrını versin inşl hiç ummadığın beklemediğin bir anda bi kapı açar sana inşl bir mucize gerçekleşirde hamile kalırsın canım

Back
X