Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya duymak görmek istiyorum eşi azospermi olupta hamile kalan var mı lütfen bana seslenin

canım selam, hoşgeldin aramıza, aramızda hamile kalanlar var canım, hatta düşün doğal yoldan hamile kalanlar var..o yüzden sıkıntı yapma, ama sabır gerekiyor azcık..

arkadaşlar bizdede azosperm problemi var 3 kez tüp bebek denedik olmadı size tavsiyem iyi bir uroloji doktoruna araştırma yaptırın bazen bir tıkanıklıktan sperm dışarıya çıkamaya biliyor ameliyatla halledilebiliyor bazen ben şu an araştırma yaptırıyorum hepimize ALLAH yardım etsin:nazar:
hoşgeldin canım..demekki sperm bulundu sizde, sormak istediğim, tüp bebeğin tutmama nedeni ne? acaba söylendimi size? inş Rabbim en kısa zamanda doğal yoldan nasip eder size..

bilgiler için çok sağol esma112233 net olarak bilmiyoruz.1.5 yıllık evliyiz.ilk 1 sene bebek düşünmedik ve düşündüğümüzdede eşimin azosperm olduğunu öğrendik.Ama ilkokuldayken inmemiş testis ameliyatı geçirmiş araştırmama göre ona bağlı olabilir.Ama kesin bilmiyoruz teşhisi emre bey koyacak.Sizin sebebi belli mi?Bi de bu tahliller kaç gibi tutuyor bir bilgin varmı tahmini olarak
verirsen sevinirim.

aynı kaderleri paylaşıyoruz desene gofretto kardeş.benim eşimde ilkokul bitiminde 11-12 yaşlarında inmemiş testis ameliyatı geçirmiş şu an hipgonadizm hastası.emre bey ile görüştük daha önceki doktoralara göre hormonlara bakarak iyimser konuştu ve ümit verdi bakalım sonuç ne olur bu ay sonunda yine sperm tahlili yaptıracak eşim.birbirimizi burada takip sayesinde tedavilerimizde paylaşımlarda bulunarak yardıımcı oluruz.emre bey gerçekten çok doğru adres gülüm.tahlil tahmini 2-3 tahlil yaptırır 250-300 civarı.birde muayene ücreti v.s derken 500 tl bulur.ama her zaman yaptırmayacaksınız o tahlilleri 1-2 defa yapılaabilir daha sonra ilaçları kullanınca emre bey sizden her ay sperm tahlili ister her ay muyaneye v.s çağırmıyor.gerek gördüğünde çağırabilir.ama şunu baştan lütfen kabül et canım bizler sabıesız olabiliyoruz uzun süreli tedavi ilk 6 ay fazla beklenti içerisinde olma 6 aydan sonra yavaş yavaş sperm çıkışı v.s görülebilir.18-24 aya kadar devam edilir o zamana kadar doğal yoldan hamile kalamazsan o zaman tüp bebek v.s geçilebilir.biz 6 aylık çiçeği burnunda evliyiz eşim ve ben 29 yaşındayız.bizim durumumuzla aynı gibi gözküyor gülüm.bize emre bey hormonları değerlendirdikten sonra 5 günde 1 ovitrelle haftada 3 kez fostimon 150 verdi size de aynısını verecektir büyük ihtimal belki ovitrelle yerine prenglyn 5000 verebilir.aallah yarmcın ve yardımcımız olsun.üzülme gülüm aynı kaderi paylaşan bizler yanında olacağız dert etme.aklına takılan soruları tüm içtenlikle buradaki arkadaşlar yardımcı olurlar.

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah allah şifamızı verir ve evlat sahibi oluruz sabırlı olmak lazım

ebana inşallah kardeşin askerliğini bitirir sağlıkla döner inşallah :72:

çiçek , belgin, blueavcı, mavimenekşe allah razı olsun iyi dilekleriniz için. amiiiiiiiiinnnnnnnn. blue canımcım birhayli yoğunum o yüzden giremiyorm. allah herkesin gönlüne göre versin. az önce kardeşimle konuştum ağlamamak için kendimi zor tuttum. annemler kardeşimin yanında . cuma günü yemin töreni vardı. evci iznine çıkardılar. şimdi teslim zamanıymış. allahım cümlesini korusun. bu aralr bizim afacnında drsleri yoğun. karne almaya az kaldı peş peşe performans ödevleri, sınavlar nete girmeye zaman kalmıyor. hayırlı günler

kızlar cok yogun olduğumdan dolayı cok sık giremiyorum ne var ne yok ne gibi değişiklikler var

yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz insallah cok kisa surede hamile kalirsinizda burdan sizde bizde kurtuluruz:49:

Selamünaleyküm.Herkese iyi akşamlar. birkaç zamandır foruma bakıyorum. buradaki sıcaklık ve paylaşım çok güzel.
Yazarak size katılmak bugüne nasipmiş. Ben de sizin gibi eşi azosperm olanlardanım. birbuçuk yıllık evliyiz.Bunu yaklaşık 1-1,5 aydır biliyoruz. Biz daha önceden konuyla ilgili azbuçuk birşeyler duyduğumuz için -yakın çevrede yaşayan arkadaşlarımız vardı- azosperm hakkında yapılabilecek çok fazla şey olmadığını düşünüyorduk ve tek ümit olarak tese için uygun zamanı bekliyorduk. Ancak sonra kaan beyi duyduk biyerlerden ve özellikle buradaki arkadaşların yazdıklarından.
Bu arkadaşlardan birşeyi öğrenmek istiyorum.eşimin hormon değerleri: fsh:14,49(yüksek)prolaktin normal total testesteron 263(düşük) lh:13,62(yüksek).
böyle bir durumda ilaç ya da bitkisel kürlerle tedavi mümkün mü?böyle bir durumda olup da kaan beyin ilaç tedavisi önerdiği kimse var mı? Lütfen bilen arkadaşlar cevap verirlerse çok yardımcı olacaklar çünkü hemen tese olup olmamakta çok kararsız kaldık.Eğer tedavi mümkünse kaan beye gitmek istiyoruz.bilgilendirmenize ihtiyacım var arkadaşlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Selamünaleyküm.Herkese iyi akşamlar. birkaç zamandır foruma bakıyorum. buradaki sıcaklık ve paylaşım çok güzel.
Yazarak size katılmak bugüne nasipmiş. Ben de sizin gibi eşi azosperm olanlardanım. birbuçuk yıllık evliyiz.Bunu yaklaşık 1-1,5 aydır biliyoruz. Biz daha önceden konuyla ilgili azbuçuk birşeyler duyduğumuz için -yakın çevrede yaşayan arkadaşlarımız vardı- azosperm hakkında yapılabilecek çok fazla şey olmadığını düşünüyorduk ve tek ümit olarak tese için uygun zamanı bekliyorduk. Ancak sonra kaan beyi duyduk biyerlerden ve özellikle buradaki arkadaşların yazdıklarından.
Bu arkadaşlardan birşeyi öğrenmek istiyorum.eşimin hormon değerleri: fsh:14,49(yüksek)prolaktin normal total testesteron 263(düşük) lh:13,62(yüksek).
böyle bir durumda ilaç ya da bitkisel kürlerle tedavi mümkün mü?böyle bir durumda olup da kaan beyin ilaç tedavisi önerdiği kimse var mı? Lütfen bilen arkadaşlar cevap verirlerse çok yardımcı olacaklar çünkü hemen tese olup olmamakta çok kararsız kaldık.Eğer tedavi mümkünse kaan beye gitmek istiyoruz.bilgilendirmenize ihtiyacım var arkadaşlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
alaykumusselam,,hosgeldin kubra insaalh tez zamanda kurtulursunuz bu dertten,bizimde yuksek fsh,testesteron dusuk,kaan hoca ilac verdi bize ,bence git derim kaan beye

Son düzenleme:
alaykumusselam,,hosgeldin kubra insaalh tez zamanda kurtulursunuz bu dertten,bizimde yuksek fsh,testesteron dusuk,kaan hoca ilac verdi bize ,bence git derim kaan beye

hoşbulduk lamyay. inşallah..Allah herkesin derdine derman versin.Dünyadaki herkes bir ya da birçok dertle uğraşıyo.Mevlam da bize bunu vermiş biz de arıyoruz dermanını vermesi için:)
bu arada bana hemen bir cevap yazmana çok sevindim bu kadar çabuk beklemiyordum. Duyarlılığın Allah razı olsun..Sormak istediğim çok şey var aslında.Siz ne zaman gittiniz ne zamandan beri bu tedavi ile uğraşıyorsunuz, değerlerde değişim var mı?Bir de fsh yüksek testesteron düşük yazmışsın lh da düşük mü o ne kadar etkiliyor acaba? eşimde sol testiste varikosel de var.kaan beye mail attık tedaviden bahsetmedi ama önce varikosel ameliyatı 6 ay sonra da mikro teseyi önerdi.gittiğimiz doktorlar varikosel ameliyatı olmadan tese yaptırmamızı ve sperm bulunursa tüp bebeği önerdiler.sperm bulunma olasılığı ise yüzde 30- 50 arası imiş.öyle olunca da tedavi ile bu olasılığı yükseltebilirmiyiz diye düşündük. o yüzden soruyorum..

geçen hafta eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve çok kötü olduk yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar bizdede azosperm problemi var 3 kez tüp bebek denedik olmadı size tavsiyem iyi bir uroloji doktoruna araştırma yaptırın bazen bir tıkanıklıktan sperm dışarıya çıkamaya biliyor ameliyatla halledilebiliyor bazen ben şu an araştırma yaptırıyorum hepimize ALLAH yardım etsin:nazar:

hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar allahım yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu dertten

nasılsınız bacılar
bakıyorumda beni merak eden olmamış gerçi bende değişiklik sadece artık 38 beden olmuyor yanlara doğru genişleme başlamış artık 40 beden oluyor tek değişiklik bu başkada azo konusunda bişey yok ya bizim hatunlardan birisi herbalist selçuk kayanın ürünlerini kullanıyordu varmı değişiklik biriside ibrahim saraçoğlunun kürlerini uygulordu varmı sonuçlarını bilen merk ettim varsa bizde gidelim kızlar haberiniz varsa cevaplarsanız sevinirim

ooooooo ben kapattım ben açtım nerdesiniz kızlar buarada
günaydın dünyanın en mücadeleci en inatçı en sabırlı anne adayları gününüz hayır ve bereketle dolsun

günaydın kızlar..herkese güzel bir haftasonu diliyorum...zamancım maşallah erkencisin :))) inş herşey yolundadır..kendine iyi bak..çok öpüyorum sizleri :))

GUNAYDIN GUZEL HATUNLAR,MELISELA ZAMAN NASILSINIZ?topıktekı YENI GELEN arkadaslara allahım tez zmanda kurtarsın dıyerek gununuzun en guzel sekılde gecmesını dıleyerek baslayayayım ınsaallha soze...SYOLCU canım senın degerlerınden ben ılk konustmuzda suphelenmıstım genetık hastalık yonunden.rabbım sabrını ve sıfasını versın ama anlayamadım neden bu kadar umıtsız konusmuslar.bılıyrsun topıkte 5 arkadasız genetık hastalık olanlar...cogumuzda sperm bulundu her ne kadar olumsuz netıcelense de...bıze genetık danısmanlık verılmıstı tıp fakultesınde.oradakı dr 46xxy nın de bır cesıdı oldgnunu hebsının genetıge baglı oldgnu soylemıstı.yanı bence baska dr a gdn .umıtsız olma ne olur.evet bılıyrm bızım durumumuz cok agır..ama bız elımızden gelenı yapalım .herseyın hayırlısı canım benım....MELISELA haydı sana ıyı tatıller ohhhhhh rahatladın ınsalalah annenlerın yanına gtmeyı dusunmuyrmusun canım?EBANA rabbım sag salım sıze kavstrsn canım kardesını.hayırlı olsun ınsalalah gıdıs de gelıse de...sımdılık bu kadar ....:79::80::80::80::80::80:

GUNAYDIN GUZEL HATUNLAR,MELISELA ZAMAN NASILSINIZ?topıktekı YENI GELEN arkadaslara allahım tez zmanda kurtarsın dıyerek gununuzun en guzel sekılde gecmesını dıleyerek baslayayayım ınsaallha soze...SYOLCU canım senın degerlerınden ben ılk konustmuzda suphelenmıstım genetık hastalık yonunden.rabbım sabrını ve sıfasını versın ama anlayamadım neden bu kadar umıtsız konusmuslar.bılıyrsun topıkte 5 arkadasız genetık hastalık olanlar...cogumuzda sperm bulundu her ne kadar olumsuz netıcelense de...bıze genetık danısmanlık verılmıstı tıp fakultesınde.oradakı dr 46xxy nın de bır cesıdı oldgnunu hebsının genetıge baglı oldgnu soylemıstı.yanı bence baska dr a gdn .umıtsız olma ne olur.evet bılıyrm bızım durumumuz cok agır..ama bız elımızden gelenı yapalım .herseyın hayırlısı canım benım....MELISELA haydı sana ıyı tatıller ohhhhhh rahatladın ınsalalah annenlerın yanına gtmeyı dusunmuyrmusun canım?EBANA rabbım sag salım sıze kavstrsn canım kardesını.hayırlı olsun ınsalalah gıdıs de gelıse de...sımdılık bu kadar ....:79::80::80::80::80::80:

mrb canım çok tşk ederim düşüncelerin için,bilmiyorum ya doktor öyle söyledi tıbbi olarak yapılabilecek günümüz şartlarında bir tedavisi yok dedi.artık ne düşüneceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum.biraz kafamızı topladığımızda kaan aydos a gitmeyi düşünüyoruz.bütün olasılıkları değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.normal xxy olsa anlıycam çogu yerde sitelerde bilgi var.ama 46xxy olarak bulamıyorum hiçbirşey.ne tuhaf birşey ya.

arkadaşlar gün geçtikçe çoğalıyoruz farkında mısınız? ne kadar kötü bir durum bu ya salgın gibi yayılıyor sanki bu hastalık.ben şüpheleniyorum artık acaba yediğimiz beslendiğimiz gıdalardan mı oluyor bu hastalık,hergün bir iki kişi katılıyor foruma.keşke başka kimse gelmese bu hastalıklardan dolayı.

Back
X