Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GUNAYDIN GUZEL HATUNLAR,MELISELA ZAMAN NASILSINIZ?topıktekı YENI GELEN arkadaslara allahım tez zmanda kurtarsın dıyerek gununuzun en guzel sekılde gecmesını dıleyerek baslayayayım ınsaallha soze...SYOLCU canım senın degerlerınden ben ılk konustmuzda suphelenmıstım genetık hastalık yonunden.rabbım sabrını ve sıfasını versın ama anlayamadım neden bu kadar umıtsız konusmuslar.bılıyrsun topıkte 5 arkadasız genetık hastalık olanlar...cogumuzda sperm bulundu her ne kadar olumsuz netıcelense de...bıze genetık danısmanlık verılmıstı tıp fakultesınde.oradakı dr 46xxy nın de bır cesıdı oldgnunu hebsının genetıge baglı oldgnu soylemıstı.yanı bence baska dr a gdn .umıtsız olma ne olur.evet bılıyrm bızım durumumuz cok agır..ama bız elımızden gelenı yapalım .herseyın hayırlısı canım benım....MELISELA haydı sana ıyı tatıller ohhhhhh rahatladın ınsalalah annenlerın yanına gtmeyı dusunmuyrmusun canım?EBANA rabbım sag salım sıze kavstrsn canım kardesını.hayırlı olsun ınsalalah gıdıs de gelıse de...sımdılık bu kadar ....:79::80::80::80::80::80:
Günaydın herkese dün Kaan hocanın yanındaydık öncelikle şünü söylemek isterim ki Kaan hoca çok iii bir doktor ve çok açıklayıcı konuşüyo.Kızlar eşime iii dedi yani kötünün iyisi muayne etti ve yumurtalıklar gayet iii dedi şaşırdı hatta nasıl hormon değeri yüksek diye ve çok sonradan olmuş o zaman dedi ben tıkanıklık var sandım dedi ve testojel verdi bir ay kullanıcaz ondan sonra mail atıcaz durumunuz iii dedi ve kızlar ilk defa dün biraz içime su serpildi......Bitkisel olarak yeşil yapraklı sebzeler ve ısırgan otu çayı ve incir,badem,fındık ve fasulye ve özelikle nohut yemesini
söyledi kızlar benden bu kadar tedaviye başlamak bile güzel bana iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlar Allah sizden razı olsun ..Bu zorlu yolda işallah hepimiz en son evlatlarımıza kavuşmuş olarak burdan ayrılıcaz
canımmmm merak etmezmiyizzz nasılsınnnasılsınız bacılar
bakıyorumda beni merak eden olmamış gerçi bende değişiklik sadece artık 38 beden olmuyor yanlara doğru genişleme başlamış artık 40 beden oluyor tek değişiklik bu başkada azo konusunda bişey yok ya bizim hatunlardan birisi herbalist selçuk kayanın ürünlerini kullanıyordu varmı değişiklik biriside ibrahim saraçoğlunun kürlerini uygulordu varmı sonuçlarını bilen merk ettim varsa bizde gidelim kızlar haberiniz varsa cevaplarsanız sevinirim
GUNAYDIN GUZEL HATUNLAR,MELISELA ZAMAN NASILSINIZ?topıktekı YENI GELEN arkadaslara allahım tez zmanda kurtarsın dıyerek gununuzun en guzel sekılde gecmesını dıleyerek baslayayayım ınsaallha soze...SYOLCU canım senın degerlerınden ben ılk konustmuzda suphelenmıstım genetık hastalık yonunden.rabbım sabrını ve sıfasını versın ama anlayamadım neden bu kadar umıtsız konusmuslar.bılıyrsun topıkte 5 arkadasız genetık hastalık olanlar...cogumuzda sperm bulundu her ne kadar olumsuz netıcelense de...bıze genetık danısmanlık verılmıstı tıp fakultesınde.oradakı dr 46xxy nın de bır cesıdı oldgnunu hebsının genetıge baglı oldgnu soylemıstı.yanı bence baska dr a gdn .umıtsız olma ne olur.evet bılıyrm bızım durumumuz cok agır..ama bız elımızden gelenı yapalım .herseyın hayırlısı canım benım....MELISELA haydı sana ıyı tatıller ohhhhhh rahatladın ınsalalah annenlerın yanına gtmeyı dusunmuyrmusun canım?EBANA rabbım sag salım sıze kavstrsn canım kardesını.hayırlı olsun ınsalalah gıdıs de gelıse de...sımdılık bu kadar ....:79::80::80::80::80::80:
sağol belgin nolsun hep aynı bildiğin gibi siz gene ertelemişsiniz tedaviyi emre beyede olcak dimi kesin karar verdinizmi
selamm arkadaşlar, uzun süredir giremedim foruma. Yeni gelenler hoşgeldiniz, İnşaallah kısa zamanda sevinçli haberlerimizi de paylaşırız..biz hala başlayamadık preglyn'eİnşaallah bugün başlıycaz.Yeni gelen arkadaşlara faydası olursa eğer, biz Emre beye gidiyoruz..ilk görüşmemizde mikro delesyon ve hormon testi verdik. sonuçlarda tes. düşük, fsh üst sınıra yakın lh normal çıktı,delesyon testi temizdi.iğne verdi.
canım yok bir yıldır gitmiyoruz ilaçlar bi işe yaramamışştı inşallah içeride gelişmeler olmuştur bakalım allah büyük sağol canım eğer allahım nasip ederse olur yoksa elden ne gelirr eşim bu hafta sağlıkçı atamalarında tercih yapacak lütfen namazlarda dua et benide unutma eşimin ataması olsun bunu benim için yaparmısın..
ay bacım benim belgin tabi ederim aklıma geldikçe gerçi namaz kılmıyorum şimdi ama kısmet olursa yarın başlarım galiba reglimin son günü inşallah yarın başlayınca aklıma geldikçe dua ederim Rabbim gönlünüzdeki yeri hayırlısıyla nasip etsin
adak bacım hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer sayılaru ve hareketlei artar Rabbim bizede nasip etsin sperm çıkmasını nasılda seviniriz Rabbi bizimde yüzümüzü güldürsün
canım gözün aydın allahım hepimizin yardımcısı olsun sağol canım allah izin verirse inşallah olur bizim bebeğimizde çok sabrettim halada ediyorum bakalımmmarkadaşım..inşallah herşey gönlünce olsun...tedavin hayırlısıyla bebekle sonuçlansın...sabırla bekleyişin mutlulukla sonlansın...
ay bacım benim belgin tabi ederim aklıma geldikçe gerçi namaz kılmıyorum şimdi ama kısmet olursa yarın başlarım galiba reglimin son günü inşallah yarın başlayınca aklıma geldikçe dua ederim Rabbim gönlünüzdeki yeri hayırlısıyla nasip etsin
adak bacım hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer sayılaru ve hareketlei artar Rabbim bizede nasip etsin sperm çıkmasını nasılda seviniriz Rabbi bizimde yüzümüzü güldürsün
Merhaba kızlar...inşallah keyifler yerindedir....herkese iyi haftalar diliyorum...yeni gelen arkadaşlar allah kurtarsın....bizde 1 aydır fostimon 75 kullandık ilk kez cumartesi tahlil verdik 1-2 sperm görülmüş allahıma şükürler olsun...gerçi 2 ay önce tedavide de 1-2 sperm çıkıyodu ve hiç bir netice alamadık ama buna da şükürler olsun inşallah belki bu defa alırız...tabi bir tedaviye daha gücümüz yeterse......
canım gözün aydın allahım hepimizin yardımcısı olsun sağol canım allah izin verirse inşallah olur bizim bebeğimizde çok sabrettim halada ediyorum bakalımmm
canım arkadaşım allahım kabul etsin inşallah napıyım canım inşallah bu sefer atanır eşimde en azından yer değişikliği felan derken biraz rahatlarım biliyosun kayın valıdemle yaşıyorum pek sorunum yok ama bende evim olsun yuvam olsun istiyorummmm
belgincim canım Rabbim inşAllah her iki muradınıda kabul etsin dualarımız birbirimiz için![]()