Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydin kizlar hayirli haftalar dilerim herkese.. belgin insallah test sonuclarin temiz cikar canim guzel haberlerini bekliyoruz.

NISSSAN SANA DA IYI HAFTALAR TATLIM NASILSIN?BELGIN INSAAALH GUZEL DEGERLER GORURSUN SEN VE OLURMU arkadasımızı guzel haberler gtrsn ınsaalah canlarım

gunaydın sultanlar, gununuz aydın guzel ve hayırlı gecsın ınsalalah.LEYLAK CIM saol tatlım sana da gunaydın.acaba o testlerıden esıne tek mı yapıldı yanı sende yabtrdın mı?temız cıktıgına sevndım .cunku cok pıs bır ıllet bu genetık hastalıklar...ADAKCIM emre bey esıne mı dedı sen de yaptırcan mı kendıne?yanı emre bey ıkınızede mı soyledı?rabıım temız sonuc aldrsın ınsaalah o testlerden yuzunuzu guldrsn .uzak etsın bu baslı basına bır ıllet genetık durum:(((((

arkadaşım sadece eşimden istedi....yani anne ve babası amca çocukları eşimin ayrıca ekimde gördüğümüz tüp bebek tedavisinde embriyolarımız 3. günden sonra ilerlemedi bu sebeple bir tedavi daha görmeden genetik test istedi...cumartesi gidip yaptırcaz ...aradım 400 ytl dediler vercez artık yapçak bişi yok mahfolduk bittik ama uğraşımızı bırakmadık kısmet nasip herşey ötesi yok.....

canım tedavin hayırlı olsun biz genetik testi ve kromozom testini burç genetikte yaptırdık burdan gönderdiler 1 ay da geldi bize şükür ki ikiside temizde biz ücret ödemedik....

arkadaşım sanırım ankaradan bahsediyorsun biz istanbulda oturuyoruz ayrıca emre beyde tedavideyiz tabi o da burda bizim merkezde yaptırın dedi haklı olarak....bende sordum 400 ytl dediler ...MECBUREN BU CUMARTESİ YAPTIRCAZ ZATEN YAPTIRMADIĞIMIZ BİR O KALDI....BU ARADA TEDAVİYEDE DEĞİLİZ HENÜZ...2 AY OLDU BİZ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRELİ DAHA EN ERKEN PARADA BULABİLİRSEK MART GİBİ YENİ BİR TEDAVİ PLANLAYACAĞIZ....

günaydın kızlar....haftasonu emre beydeydik...1 sperm görülmüş ve işe yaramayacağını düşündükleri için dondurmamışlar...yani artık çıkış olmuyor nerdeyse emre beyde böyle olmaz tese olmanız şart dedi tamam dedik ama bu hafta genetik test için çağırdı geçen tüp tedavisinde tutupta düştüğü için....şimdiye kadar istememişti aslında ama bizde bu tedaviye başlamadan önce yaptıralım diyoruz ..genetik testi yakın zamanda yaptıran arkadaşlar var nasıl oluyor??ve ücreti ne kadardı emre beyde??çünkü çok hazırlıksızız iğneler ilaçlar bitkiseller testler falan derken artık iyice çöktük....

mrb Adak Genetik testlerden iki tanesini istedi Emre Bey bizden.Y-mikrodelasyon testi ve Preferik kanda karyotif testini.Bunların ikisi için 570 ytl verdik diye hatırlıyorum.Ama 3. genetik (son genetik test) yani kistik fibroz mutasyonu bizden istemedi...Bu testlere kanda bakılacak kan alındı sadece ve 25-30 gün sonra çıkacağını telefonla bildireceklerini söylediler..Umarım bilgilendirebilmişimdir iyi günler

ADAK LEYLAK kızlar sızlere de soruyorum bılgısı olan varsa yazabılır mı?acaba genetık test kotu cıkarsa acaba emre bey yada dıger doktorlar ne gıbı bır onlem alabılırler kı?yanı sayet allah korusun kotu cıktı testlerınız ne yapılabılır mıskı?ılgı verıldı mı kızlar? OLURMU 83 INSAALAH GUZEL HEBRLER VERIRISN KARDESIM

NISSSAN SANA DA IYI HAFTALAR TATLIM NASILSIN?BELGIN INSAAALH GUZEL DEGERLER GORURSUN SEN VE OLURMU arkadasımızı guzel haberler gtrsn ınsaalah canlarım

sagol tatlim iyi olmaya calisiyorum gecip gidiyor gunler sorunler hic bitmiyor biri bitmeden digeri yetisiyor arkasindan oof bunalimlardayim:14:

ADAK LEYLAK kızlar sızlere de soruyorum bılgısı olan varsa yazabılır mı?acaba genetık test kotu cıkarsa acaba emre bey yada dıger doktorlar ne gıbı bır onlem alabılırler kı?yanı sayet allah korusun kotu cıktı testlerınız ne yapılabılır mıskı?ılgı verıldı mı kızlar? OLURMU 83 INSAALAH GUZEL HEBRLER VERIRISN KARDESIM

slm kızlar...canım bildiğim kadrıyla bu durumda yapılabilecek bişey yok...ama yine korkutmayım sizi..çok emi olarak sylemiyorum.tahminim bu..

kizlar bu genetik testler nekadar da pahaliymis :53:
bu testleri universite hastanelerinde yaptiramiyormusunuz en azindan bu kadar tutmaz diye tahmin ediyorum??

mrb adak genetik testlerden iki tanesini istedi emre bey bizden.y-mikrodelasyon testi ve preferik kanda karyotif testini.bunların ikisi için 570 ytl verdik diye hatırlıyorum.ama 3. Genetik (son genetik test) yani kistik fibroz mutasyonu bizden istemedi...bu testlere kanda bakılacak kan alındı sadece ve 25-30 gün sonra çıkacağını telefonla bildireceklerini söylediler..umarım bilgilendirebilmişimdir iyi günler

anladım çok sağol arkadaşım...bizdende y delesyon istedi sanırım başka bişi de istermi bilmiyorum cumartesi verip halledicez artık 400 ü gözden çıkardık başka istersede onu da yaptırcaz mecbur....bizede 3 hafta sonra sonuç çıkacak dedi...yani haftaya yaptırcaz 3 haftada beklicez 1 ay eder....zaten biz iğne kullanıyoruz 1 ayı bitirmek zorundayız....sonra iğneleri kesti...bakalım...allah yardımcınız olsun şifa versin arkadaşım....

anladım çok sağol arkadaşım...bizdende y delesyon istedi sanırım başka bişi de istermi bilmiyorum cumartesi verip halledicez artık 400 ü gözden çıkardık başka istersede onu da yaptırcaz mecbur....bizede 3 hafta sonra sonuç çıkacak dedi...yani haftaya yaptırcaz 3 haftada beklicez 1 ay eder....zaten biz iğne kullanıyoruz 1 ayı bitirmek zorundayız....sonra iğneleri kesti...bakalım...allah yardımcınız olsun şifa versin arkadaşım....

adakcım emre beye gittik bizde delesyon testi 350 tl, muayene 150..

canım benim bildiğim kadarıyla tedavisi yok ..kaan bey bize genetik testleri yaptırıp ve diğer testleri yaptırıp o şekilde gelin demişti önemli olduğunu söylemişti bu testlerin ....Hayırlısı artık ....OLURMU_83 gelmemiş daha işallah iiii haberlerle gelir

adak leylak kızlar sızlere de soruyorum bılgısı olan varsa yazabılır mı?acaba genetık test kotu cıkarsa acaba emre bey yada dıger doktorlar ne gıbı bır onlem alabılırler kı?yanı sayet allah korusun kotu cıktı testlerınız ne yapılabılır mıskı?ılgı verıldı mı kızlar? Olurmu 83 ınsaalah guzel hebrler verırısn kardesım

canım çok derin bir bilgim yok ama yinede o zaman durum vahim diyebilirim...yani sperm çıksada genetik olunca ya tutmuyor yada tutunca düşüyor...yani eyvah....allah korusun genetik olursa yapılacak çok fazla şey yok diye biliyorum....ve benimde tutup hemen düştü 1 hafta sonra emre beyde genetik düşündü allah korusun ama yaptırıp görmekten başka çaremiz yok.....moralini bozmıyayım arkadaşım bildiğim bu kadar....

nasılsınız kızlar .iyi haftalar diliyorum herkeze:71:.OLURMU canım inşAllah iyi haberlerle gelirsin.BELGİN canım seninde tahlillerin iyi gelir inşAllah canım.eşin içinde gönlünüze göre atamanız olmasını diliyorum.eeee kızlar başka ne var ne yok şubatta tedaviye başlıycak arkadaşlar var inşAllah göbişiniz dolu dönersiniz :49:bizde burada bayram yaparız.görüşürüz kızlar öpüyorum sizleri:54:

canlarım dr ilaca devam dedi çok yüksek değil ama sınırda.onun dişinda biliyosunuz uzun zamandır benim karnım ağrıyodu onada tahliller iyi çıkmasına rağmen akdeniz ateşi teşhisi koyup ilaç verdi aslında akdeniz ateşi değilim ama demekki denemek istedi dr karnım geçecekmi diye siz biliyomusunuz bu hastalığı?

Back
X