Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
OLURMU 83 canım hala gelmemişsin inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır allah yardımcın olsun

canlarım dr ilaca devam dedi çok yüksek değil ama sınırda.onun dişinda biliyosunuz uzun zamandır benim karnım ağrıyodu onada tahliller iyi çıkmasına rağmen akdeniz ateşi teşhisi koyup ilaç verdi aslında akdeniz ateşi değilim ama demekki denemek istedi dr karnım geçecekmi diye siz biliyomusunuz bu hastalığı?

anemi diye duymuştum canım ama akdeniz ateşi diye hiç duymadım,tahlilin iyi çıkmış ya sorun yoktur canım.

ADAK LEYLAK saolun kızlar cvlrınız ıcın evet canım ben de bılıyorum aslında hazın sonu da genetık tetstın ..bılmemem kı belkı bır onlemı var mıdır acaba dedım?bılıyrsnz bızde yabtrdık 2 yıl once o testlerı ve kotu sonuz aldık canım esımde genetık hastalık var ve dusuk yasadık maalesef....yanı kızlar sız benı korkutmadınız teskkur ederım tekrar.umarım sızınkı temız cıkar

BELGIN kuzum gelmıs gecmıs olsun umarım ılaclar sıfa olur kardesım.canım bıraz bılgı buldum ama bak ıstersen bır.... Akdeniz Ateşi irsi bir bağırsak rahatsızlığıdır. Tekrar eden ateşlenme ve iltihaplanma hastalığın özellikleridir. Bu rahatsızlıkta karın bölgesinde görülen iltihaplanma nedeniyle Ailevi Akdeniz hastalığına periodik peritonit (belli aralıklarla gelen peritonit) de denir. Ailevi Akdeniz hastalığı olan çoğu kimsede belirtiler 5 ila 15 yaş arasında ortaya çıkar. Çoğu nöbette ateş vardır. Ayrıca, peritonit zatülcenp, ve artrit belirtilerini anımsatan karın zannın göğüs bölgesinin ve mafsalların iltihaplanması gibi belirtiler de görülebilir. Ailevi Akdeniz hastalığına yakalanmış olan kimselerin dörtte birinde bacaklarının alt kısmında şişmiş kırmızı bir bölge vardır. Bu hastalıkta tekrar eden nöbetler olur. Nöbetlerin ağırlığı ve durumu bir olaydan diğerine değişiklik gösterir, birbirinin aynı değildir. Ailevi Akdeniz hastalığının sebebi bilinmemektedir. Bu hastalığın etkisinde olan kimselerde nöbetler arasında hiçbir belirti görülmez.

Belirtiler

- Ateş,

- Karın ağrısı

ya emre beye mesajatmistim 1 teseoldugumuuz bulunamadigini ve hormon degerlerini,cevabi beni cok uzdu ya.... soyle yazmis:
....... Hanım üretim bozukluğu olan erkeklerde çoğu zaman FSH yükseliyor, bu testislerin yapısal bozukluğu olduğunu gösteriyor. Ne yazık ki günümüzde bu durumları düzeltecek bir ilaç tedavisi yok. Eşinizin nerede ve kim tarafından mikro TESE operasyonuna alındığı çok önemli. Test sonuçlarını varsa patoloji sonucunu dğerlendirip tekrar Mikro TESE ile araştırma yapabiliriz.[/B][/B]
ya ben buna inanmak istemiyorum,ben hep duzelecegini umut ediyorum ,yani bu kadar caresizmiyiz?arkadaslar sizce nasil ,hic bir umut yokmu yani?birilerinin bana evet umut var demesini istiyorum.....

ya emre beye mesajatmistim 1 teseoldugumuuz bulunamadigini ve hormon degerlerini,cevabi beni cok uzdu ya.... soyle yazmis:
....... Hanım üretim bozukluğu olan erkeklerde çoğu zaman FSH yükseliyor, bu testislerin yapısal bozukluğu olduğunu gösteriyor. Ne yazık ki günümüzde bu durumları düzeltecek bir ilaç tedavisi yok. Eşinizin nerede ve kim tarafından mikro TESE operasyonuna alındığı çok önemli. Test sonuçlarını varsa patoloji sonucunu dğerlendirip tekrar Mikro TESE ile araştırma yapabiliriz.[/B][/B]
ya ben buna inanmak istemiyorum,ben hep duzelecegini umut ediyorum ,yani bu kadar caresizmiyiz?arkadaslar sizce nasil ,hic bir umut yokmu yani?birilerinin bana evet umut var demesini istiyorum.....

umut her zaman var canım moralini bozma Allaha sığın veren Allah alan da Allah.

canım Emre bey zaten ilaç tedavisine pek olumlu bakmıyor.bizede size yakın bir çevap verdi .biz Kaan beyde tedaviye başladık .biz emek verelimde verecek olan yüce Allah umudunu kaybetme canım.:92:

benim esimde azoperm mikro tesa ameliyatı oldu ve sperm bulundu bulunan spermlerle 2 kez tüp bebek denediz bölünme sayımız 4 ile 6 arasıydı ana malesef tutmadı bölünmelerimizde saglıklı olmadı suan acık olan arkadaslar var ama mej atamadım özlden sizler kac kez denedınız bebısınız oldumu

benim esimde azoperm mikro tesa ameliyatı oldu ve sperm bulundu bulunan spermlerle 2 kez tüp bebek denediz bölünme sayımız 4 ile 6 arasıydı ana malesef tutmadı bölünmelerimizde saglıklı olmadı suan acık olan arkadaslar var ama mej atamadım özlden sizler kac kez denedınız bebısınız oldumu

öncelikle geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda bebiş sahibi yapsın.sizde en azından tesede çıkmış malesef bizde oda yok.hangi has. denediniz.emriyolarda bölünmede sorunlar oldu ve tutmadıysa genetik testleriniz oldumu canım genelde sanırım ondan oluyor.

iyi akşamlar arkadaşlar maalesef sizlere iyi haberler vermek isterdim ama bu kadar beklemenin sonu sıfır tese de hiçbirşey bulunamadı kaan hoca testislerin durumu çok iyiydi hormonlarınız da çok güzel herşey olması gerektiği gibiydi dedi çıkmamasına çok şaşırdı çok üzüldü ama yapacak bişey yok artık gelen dert Allah tan sabredip katlanacağız bir kaç gün kendimi topladıktan sonra size yeniden yazarım bu arada merkez olarak ankara üniversitesini hiç beğenmedim yumurta toplama işleminde anestezi yapmadılar lokal uyuşturdular canımın acısından ağlamaktan bi hal oldum kötü haberi duyduğumda artık gözyaşım kalmamıştı bile çok üzgünüm belgin en çok da sana umut dolu haberler veremediğim için üzgünüm.

Zaman çok teşekkür ederim dileklerin için inşallah bizede birgün güneş doğar.Rabbim büyük buradaki inşallah herkesin duasını kabul eder sağlıklı analı babalı bebek nasip eder.Öğretmenim ve bu dönem okulda o kadar çok hamile var ki sürekli dr sana ne dedi kız mı erkek mi gibi laflar dolanıyor öğretmenler odasına girmek istemiyorum artık .Ben anlamadım Amerikada biçok tedavide kök hücre kullanıyor artık neden bizim ülkemiz buna sıcak bakmıyor anlamıyorum. İllaki kötü amaçlı mı kullanılacak ..devletsen onlarıda sen kontrol et..Bu kadar insan acı çekerken bu nedir anlamadım.Zamancım sen daha çok gençsin eminim olacak .Eşimle ben evleneli 1.5 yıl oldu.İkimizde 30 yaşındayız.Bu olayıda 2 hafta oldu öğreneli Emre bey bana sakin olmamı bunu henüz sindirememiş olduğumu kendimi buna henüz alıştıramadığımı biraz beklememizi olayı kabullenip öyle m tese için gelmemizi söyledi.
bacım bu konunun devletle alakası yok ve sadece bizim ülkemizde değil dünyanın bir çok ülkesinde çalışmalar yani embriyotik kök hücre çalışmaları durdu nedeni ise etik tartışmaları tıp camiası bile ikiye bölünmüş durumda ayrıca kök hücreden bir çok organ ve doku yapılmasına karşılık sperme dönüşmesi henüz tam olarak sağlıklı olmadı aslında yapılan çalışmalar var ama sperm konusunda kök hücreler diğer hücre yapılarına nazaran çok olumlu tepkiler vermiyor Rabbim inşallah en kısa sürede nasip eder
ZAMAN canım ara ara degıl sık sık ugra.senı burada gormek bızı mutlu edyr.guzel dıleklerın ıcın yurekten amın dıyorum canım.GOFRETTTO tatlım ben de ogretmenım aynen senın yasadıklarını yaklasık 4 yıldır yasıyorum yanı cocuk muhabbetlerı.... 6 yıllık evlıyım ama ogrenelı cocuk ısteyelı 4 yıl oldu.ama hala devam edyr dusun benmle evleenenler ın 2 .kez bebeklerı oldu ve ben ılkındede 2 .de de aynı muhabbetlerı duydum duyurum da.ama artık pek takmıyorum rabbım herseyın hayırlısını versın bu da benım ımtıhanım dyrm.bızdekı azo sebebı de genetık.ınsaalah rabbım bebeklerımız bıze kavsrtrzn hayırlı zamanda...

teşekkürederim :10: mutlu ediyor dedinya havalara girdim

kızlar bugün dün bahsettim bebek görmesine gittim peki noldu hiç bişet 1 saat durdum geldim ikindi namazını kıldım yemek yaptım sonra uyudum yani ne ağlama ne zırlama sadece aklımda mutfaga digipde bebekle odada yanlız kalışım kaldı komşum yokken şöyle imrene imrene rahat rahat baktığım hali kaldı aklımda özenmi evet içim cız ettimi evet eskisi kadar koydumu hayır

iyi akşamlar arkadaşlar maalesef sizlere iyi haberler vermek isterdim ama bu kadar beklemenin sonu sıfır tese de hiçbirşey bulunamadı kaan hoca testislerin durumu çok iyiydi hormonlarınız da çok güzel herşey olması gerektiği gibiydi dedi çıkmamasına çok şaşırdı çok üzüldü ama yapacak bişey yok artık gelen dert Allah tan sabredip katlanacağız bir kaç gün kendimi topladıktan sonra size yeniden yazarım bu arada merkez olarak ankara üniversitesini hiç beğenmedim yumurta toplama işleminde anestezi yapmadılar lokal uyuşturdular canımın acısından ağlamaktan bi hal oldum kötü haberi duyduğumda artık gözyaşım kalmamıştı bile çok üzgünüm belgin en çok da sana umut dolu haberler veremediğim için üzgünüm.
canımmm çok üzüldüm yaa işte Allahın takdiri ama insan üzülmeden edemiyo kendini koyverme canım inşallah Rabbim ummadığınız anda mutlu haberi sizlere yaşatır Rabbim sabır versin.:38:

vah bacım benim kız yazdıkların deldide geçti içimi Rabbim sabır versin onasıl bir acıdır nasıl bir çaresizliktir ama inan geçiyor yaşan biri olarak diyorum geçiyor sabret bacım napalım duadan başka Rabbim yardımcınız olsun

kızlar ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar güzel haberlerde buluşmak ümidiyle hepiniz Allaha emanet olun canlar :71:

canım ne denir, nasıl denir bilmiyorum, şuan yemin ederim sana ağlıyorum, ALlah'ım inş dindirir bizim bu çilemizi..Dayanmak çok zor herşeye, iice bozdum ben bugün, bu haber üstüne zaten koptum..Bende orda tüp bebek düşünüyordum ama dediğin gibiyse çok kötü yaa..

duaların seninle canım Rabbim gönlünün isteğini çok çabuk ve en güzel hayırlısı ile kabul etsin.:97:

Canım Allah razı olsun..çok bunalımdayım bu aralar, rabbim feraha çıkarır inşAllah..SAbır sabır Allah'ım sabahtan beri ağlıyorum, resmen hastalandım yaa..sinir hastası olacam yakında..

Back
X