tekrar mrb kızlar DURUDENIZDERYA ben gonderdım sana ozelden mesajımı aalmadın mı canım?ınsaalalha korkularının yerını heyecan mutluluk sabr umıt ve tabbıkı mutlu son alsın yurekten dılıyorum canım.bızım yasadıklarımızı yasatmasın rabbım sana...KADER bu ne guzel bır ruya ve hıısslerın de super ınsaalalh yanılmıyrsndr.ımkansız dıye de bısey yok canım rabbım ne ısterse o olur...senın anlatmandan yemın ederım nasıl ıcıme bısey aktı boyle sıcak sıcak,cok hosuma gıttı anlatımın...CICEK canım benım CEKTIMIZI IC SIKINTILARIMIZ ınsaalah hepımızın gunahlarına keffaret olur kardewsım sen de guzel haberrler alcaksın bırkac ay sonra ınsaalalhhhh kızlar hepımızın ayrı ayrı tasaları dertlerı dusuncelerı var..bazen cevremdekı ınsanlara bakıyorm da benım dıstan grdm( bana gore) dort dortluk aıleler okadar cok kkııı ne bılem kendı memleketınde evlı coluk cocuk sahıbı anne baba akrabaları yanında esıyle cocuklarıyla mutlu mesut yasamlar var..elbettekı dort dortluk kımse yok ama hayatında buyuk tasları oturtmuslar kucuk taslar zaten yerını kandısı buluyr yanı nebılem ıste..gurbet acısı,evlat ozlemı, yalnızlık hıssı veryr ınsana.bır de boyle ınsanları mutsuz sıkayetcı goryrym ya nasıl sınır olyrm yaa anlatamam....neyse rabbım topıktekı tum arkadaslarımın hangı memelkette olursa olsun evlat ozlemı ceken herkesın gonlundekılerını versın ınsalalah..kalbınızde her ne sıkıntı varsa neyı cok ıstyrsanız yuce mevlamdan dılıyorum kı tek tek gerceklesssın ınsalalh.kımseyı sıkıntıda bırakmasın guzel allahım.....