Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu arada kızlar birşey öğrendim bugün sizlerle de paylaşmak istedim biliyosunuz dua herşeyin ilacı Rabbimize sığınırsak kendimizi daha iyi hissedeceğimize inanıyorum.
Kuran-ı Kerim'den Fetih Suresini her ne dileğiniz,muradınız varsa ona niyet ederek hergün belli sayılarda okunursa Allahın izniyle muradımız olur inşallah.
Cumartesi günü başlanacak
cumartesi 1 kere
pazar 3 kere
pazartesi 5 kere
salı 7 kere
çarşamba 7 kere
perşembe 7 kere
cuma 11 kere(bitince sela ile ezan arasında duası yapılacak.)Rabbim dualarımızı kabul etsin.

selam bacılar benim için bugün de güneş doğmadı Allahım ne zor şeymiş bu olmayacağını bilmek bütün umutlarının bi anda sönüp gitmesi teselli veren destek olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun içim yanıyo en çok da geçmiş olsun demek için gelen genç misafirler durumu öğrenince ''aman Allah ım ben olsaydım dayanamazdım inşallah bizim başımıza böyle şeyler gelmez'' demeleri biz onlardan teselli beklerken şu söyledikleri çok can yakıcı

canım benim üzme kendini ne yapalım canım buda bizim kaderimiz allahım dayanıp sabretme gücü versin bizlere.

canım benim üzme kendini ne yapalım canım buda bizim kaderimiz allahım dayanıp sabretme gücü versin bizlere.

amin belginim hepimize kaan hoca ilk tesenizde gelişmemiş hücreler bulunmuştu aslında ilk tesede bulunupta ikincisinde ya da daha sonrakilerde bulunmaması gibi bi durum olamaz belki ben şimdi laboratuvara çıkıp sizden lınan parçaları incelesem yine gelişmemiş bişeyler bulabiliriz ama birbirimizi kandırmanın gereği yok olgunlaşmamış sperm ile döllenme yapılmaz yapılsada tutmaz dedi çok içim yandı bizi nasıl da kandırdılar ilk merkezde nasılda umutlandırdılar meğer bizim ilk tesemizdede birşey çıkmamış

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Sertoli Cell Only Sendromu Y-Mikrodelasyon testi sonucunda mı çıkıyor? Yoksa tese yapıldıktan sonra mı teşhis konuluyor?

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Sertoli Cell Only Sendromu Y-Mikrodelasyon testi sonucunda mı çıkıyor? Yoksa tese yapıldıktan sonra mı teşhis konuluyor?

mikrodelesyon kanda bakılıyor y kromozomundaki bozukluk tespitidir
Sertoli Cell Only Sendromu ise testis dokusu incelemesi ile anlaşılır teseden sonra
kaan hocanın androloji sitesinden bilgi alabilirsin
ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ

GOFRETTO tatlım mıkrotese sonucu olarak cıkıyr,bır dr demıstı sonucta bu yazarsa kotu umıtsız bır durum demıstı.ama allahtan hıbırzman umıt kesılmez tabıkıde...

amin belginim hepimize kaan hoca ilk tesenizde gelişmemiş hücreler bulunmuştu aslında ilk tesede bulunupta ikincisinde ya da daha sonrakilerde bulunmaması gibi bi durum olamaz belki ben şimdi laboratuvara çıkıp sizden lınan parçaları incelesem yine gelişmemiş bişeyler bulabiliriz ama birbirimizi kandırmanın gereği yok olgunlaşmamış sperm ile döllenme yapılmaz yapılsada tutmaz dedi çok içim yandı bizi nasıl da kandırdılar ilk merkezde nasılda umutlandırdılar meğer bizim ilk tesemizdede birşey çıkmamış

allah sabır versin ama ümidini kesme bitkisellere devam et

selam kızlar....bişey sormak istiyorum ....bu işle o kadar kafam meşgul olduki başka bişeylerle uğraşmaya karar verdim....mesela üniversite sınavına yeniden hazırlanıp meslek değiştirmek istiyorum....ÇOK ZOR BİR İŞİM VAR NÖBET FALAN DAHA FAZLA YAPAMAYACAĞIMA KARAR VERDİM....HEM ÇOCUKTA YOKKEN BELKİ OKUYABİLİRİM........ARANIZDA YENİ SINAV SİSTEMİNDEN ANLAYAN VARMI??SINIF ÖĞRETMENLİĞİ NASIL BİR MESLEK ARANIZDA ÖĞRETMEN OLAN VARMI??VE NASIL KAZANABİLİRİM NE ÇÖZMELİYİM NASIL ÇALIŞMALIYIM??ARKADAŞLAR SORULARIMA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM......

adak yeni sınav sistemi biliyosun ki 2 basamaktan oluşuyor ygs ve lys. sınıf öğretmenliği için her ikisine de girmen gerek 1. basamakta yani ygs de baraj puanını geçersen lys ye girebilirsin ve bu branşla ilgili olan esas sınav budur burda edebiyat matematik ve sosyal bilimlerden başarılı olman gerekir. sana tavsiyem hiç vakit kaybetmeden final yayınlarının haftalık setlerine abone olman. her iki sınav için de her hafta kitapların dergilerin gelecektir. hem güncel hem de kaliteli bir yayın ben kullandım tabi ben birazcık tembellik yaptım iyi sonuç alamadım o ayrı:1:

bu arada kızlar birşey öğrendim bugün sizlerle de paylaşmak istedim biliyosunuz dua herşeyin ilacı Rabbimize sığınırsak kendimizi daha iyi hissedeceğimize inanıyorum.
Kuran-ı Kerim'den Fetih Suresini her ne dileğiniz,muradınız varsa ona niyet ederek hergün belli sayılarda okunursa Allahın izniyle muradımız olur inşallah.
Cumartesi günü başlanacak
cumartesi 1 kere
pazar 3 kere
pazartesi 5 kere
salı 7 kere
çarşamba 7 kere
perşembe 7 kere
cuma 11 kere(bitince sela ile ezan arasında duası yapılacak.)Rabbim dualarımızı kabul etsin.

nursen Allah razı olsun sana da muradını versin inşallah.. regl dönemindeyim inşallah cumartesiye yetişirim :)

iyigeceler kızlar,nasılsınız?..birkaç gündür giremiyorum foruma.Dün çok sevindirici bir gelişme oldu çok şükür.eşimin hormon değerleri az da olsa düzelme gösterdi.Belki çok büyük bir gelişme değil ama.benim için çok büyük birşey.. bebeğimize yaklatığımızı hissediyorum inşallah..

Yaklaşık bir buçuk aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz.Bir etkisi oldu mu diye merak ettik test yaptırdık.Fsh ı nerdeyse normale geldi.Lh da normale geldi. Birtek testesteron düşük. Testesteronu yükseltmek için çinko kullanıyolarmış sanırım ama doktor söylemeden kullanmak istemedik.Bunula ilgili bilgisi olan var mı?

cok super kubra cok sevindim insaalah yakinda sperm de cikar.sizin hormonlar yuksekmiydi dusukmuydu

Akkurt ...sağol arkadaşım...evet bende finalle çalışmayı düşünüyorum ...bakalım seneye zaten hazırlanıcam bu sene yetişmez... Dersane takviyeside alıcam...kısmet lys1 ve 3 e girmeliymişim....yani mat-geo-edebiyat ve coğrafya demekmiş....tabi ben 2003 girişliyim 9 yıl önce...herşeyi unuttum doğal olarak bakalım nasıl olacak yapabilecekmiyim....ben daha çok öğretmen arkadaşlardan mesleğin avantaj ve dez avantajlarını öğrenmek istiyorum yani tüm bu hazırlığa ve 4 yılı tekrar okumaya değecekmi??kafamda kesinleştirirsem inşallah yaparım....

günaydın canlar nasılsınız.NURSENCİM iyiyim canım ne yapalım işte idare ediyoruz dün görmemişim kusuruma bakma.ADAKCIM hayırlısı ne ise öyle olsun canım belki sınavlarla biraz kafayı dağıtırsın.KÜBRACIM inşAllah daha sevindirici gelişmelerde olur canım.OLURMU canım Allah sabır versin tabi yaşadıklarımız kolay şeyler değil birde konuşmayı bilmeyenlerle uğraşıyoruz boşver sen onları toplumumuzda cahil insan çok.GOFRETTO canım söylediğin tanımı duydum ama ne anlama geldiğini bilmiyorum canım dr. sitelerine bak istersen.

Bsxxx in eşi nerde kime tese olacakti arkadaşlar ama kenidisi hazırlanmadı sanıyorum? Doğru değilmi?? Birde eşimin yarın genetik testi var yine yine emre beydeyiz anlayacağınız....yani dualarınızı bekliyoruz ...çok korkuyorum....

Bsxxx in eşi nerde kime tese olacakti arkadaşlar ama kenidisi hazırlanmadı sanıyorum? Doğru değilmi?? Birde eşimin yarın genetik testi var yine yine emre beydeyiz anlayacağınız....yani dualarınızı bekliyoruz ...çok korkuyorum....

dualarım seninle canım ben sanmıyorum genetik çıkacağını ,inşAllahta çıkmaz.bsxxxx arkadaşımızın eşi tese olmıycaktı sanırım üç aydan bu yana İbrahim Saraçoğlunun bitkisel çaylarını içmiş eşi sperm testi hormon testi olacaktı.ama haber hala yok.

hayırlı cumalar kızlar rabbım dıleklerınızı kabul etsın ınsaalalah.ADAK CANIMSEN HEMSIRE MISIN?devlette mı?bıldgm kadaryla ayda 8 defa gun calısyrsnz nobetlerı var dımı:yanı nedense bız ogretmenler de hemsırelere ozenıyoruz.ogretmenlık guzel fakat beyın yorgunlugu o kadar cok kııı anlatamam.yanı cocukların enerjısıne yetısemyrm artık...senın ne hayırlıysa o olsun tatlım bu mubarek cuma gunu den hem de testınız temız cıkar ınsaalalh fsh kacı sızın genlede fsh cok yuksek olanlarda genetık bozyukluk cıkıyr....mevlam guzel haberlerle donmek nasıp etsın sızı emre beyden

RABBİM hayırlı sonuçlar nasip etsin canım .bu derdi çeken herkesin derdine derman olsun inşallah...
Bizde Emre beyde tedaviye başlıcaz.Yani m.tese olucak bu hafta geçti böyle,eşimin yoğun iş ve mesaileri vardı gidemedik maalesef ben acele ettikçe hep bişeyler çıkıyo:( bu hafta ayarlıcak bakalım hangi gün uygunsa başlıcaz.ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VERSİN,BU arada Adak arkadaşım Emre beyden memnun musunuz?

Back
X