Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım inşallah doğal yoldan çıkış olur bize tese yaptığı gün çok umutsuz konuştu cuma günü gelin detaylı konuşalım dedi cuma günü de aynen bunları söyledi yani doğal yoldan çıkış olabilir falan dedi bilmiyorum hayırlısı ile inşallah çocuk sahibi oluruz laremin eşi de germ hücre aplazisiymiş bak onlarda normal yoldan çıkış olmuş bu bana da umut oldu umutsuz yaşanmıyo zaten ne güzel tatile girmişsiniz bol bol dinlenip kafa dağıtırsınız artık
Slm kızlar nasilsiniz çok zamandır kkye pek takilamiyorum, sadece Diger topicte tedaviye başladığımı yazmıştım. Belgincim Diger topige gel demiş :) bende telden girdiğim için öyle fazla takilmiyorum. Ve tedaviye gelcek olursak gecen Perşembe randovum vardı Umut Tup bebekte iste başladım tedaviye bugün 3.iğnemi vurdum , esimin ameliyatida ben hazır olunca hemen onun ameliyat yapilcak, inşallah bulunur dua edin bize daha sonrasindada size müjdeli haberimi vermeyi çok isterim , hepimizin Allah gönlüne göre versin![]()
bizmde cikmayinca germ hcre aplazisi teshisi konmustu.bizim hormonal oldugunu soyledi dr. yuksek.
siizn hormonlar nasil arkadaslar yuksekmi dusukmu? normal yoldan cikis hormon seviyesine bakiyor galiba??/
Slm kızlar nasilsiniz çok zamandır kkye pek takilamiyorum, sadece Diger topicte tedaviye başladığımı yazmıştım. Belgincim Diger topige gel demiş :) bende telden girdiğim için öyle fazla takilmiyorum. Ve tedaviye gelcek olursak gecen Perşembe randovum vardı Umut Tup bebekte iste başladım tedaviye bugün 3.iğnemi vurdum , esimin ameliyatida ben hazır olunca hemen onun ameliyat yapilcak, inşallah bulunur dua edin bize daha sonrasindada size müjdeli haberimi vermeyi çok isterim , hepimizin Allah gönlüne göre versin![]()
günaydın arkadaşlar iyi haftalar herkese...nasılsınız...BSXXXX canım belkide varikoselde bir etkendir .bence onu bir halledin Allah yardımcınız olsun .SYMPASHİQUE canım tedavin inşAllah iyi sonuçlanırda güzünüz güler.DURUDERYADENİZ canım bizde ege üni. has. tedavi olmaya başlamıştık bütün tahlillerimiz bitmişti eşimin m. tesede sperm çıkmayınca yarım kaldı.eğer bizimle prof. ilgilensin derseniz bir miktar para veriyorsunuz hem işiniz hızlı yürüyor hemde özel ilgi görüyorsunuz .bu m. tese içinde geçerli biz maddi sorunlardan dolayı istemedik şimdi çok pisman olduk keske borç harç prof. olsaydık.devlette bile hersey paraya dayanıyor anlıycan.bizden iki üç ay sonra gelenler biz tese günü aldığımızda hamilelik testine gelmişlerdi.TEDAVİYE başlıycak arkadaşlarımada Allah kolaylık versin.ÖĞRETMENİM CANIM BENİM canlarım sizlerede iyi tatiller iyice dinlenin bi .bizde ilaçları annemlerde unutmuşuz cuma günü gidicez artık evde ne varsa idere edicez hayırlısı.
canım onlarda haklılar allahım kurtarsın bizleri bu dertlerdencanlarım nerlerdesiniz zcu jklim leylan nissan nurşen melisela hepiniz sağolun arkadaşlar size birşey sorucam her şey allahtan ama o testi görünce çokk üzüldüm bizim son 3 aylık bi kürümüz daha var hiçç yapmak içimden gelmiyor siz ne dersiniz bazılarınız harnup pekmezi falan demiş arkadfalar nerdeyse eşim 3 seneden beri ne harnup pekmezi incir bal polen arı sütü çakşır yedirmediğim ot çöp kalmadı sizce son kürüde yapıyım mı arkadaşlar bide benim eşimde varikosel var o yüzden de doktora çıkacak bakalım kendimden çokk eşime daha çokkkk üzülüyorum akşam bana diyorki benden bıktın mı artık beni gerçekten seviyormusun diyor hergün daha çokk üzülüyor
canımmmm hep aynıyız allahım bir an evvel bizlerede güzel günler görmeği nasip etsin inşallah bizlerde kimseden çekinmeden dolaşacağız yanımızda yavrularımızla.kizlar artik bir toplum icine girmeye korkuyorum hic girmek istemiyorum
herkes sen ne duruyon diyor sanki ben keyfimden duruyorum
rabbim insallah bizlerinde yüzünü güldürür alalhim bizi kimseden ayri koymasin cok zor
bu imtihandan hayirlisiyla cikmayi nasip etsin
haklısın canım..günaydın canlarım....bgn uyudum walla..yeni kalktım...ohhh uykumu da almışım..belgincim alışkanlık var ya erken kalkmaya dün sabah o yüzden uyandım sanırım..ama alışmak kolay oldu tatile:)))iyi pazarlar hepinizee....
canımmm bak ne kadar çok dua aldın allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz..Slm kızlar nasilsiniz çok zamandır kkye pek takilamiyorum, sadece Diger topicte tedaviye başladığımı yazmıştım. Belgincim Diger topige gel demiş :) bende telden girdiğim için öyle fazla takilmiyorum. Ve tedaviye gelcek olursak gecen Perşembe randovum vardı Umut Tup bebekte iste başladım tedaviye bugün 3.iğnemi vurdum , esimin ameliyatida ben hazır olunca hemen onun ameliyat yapilcak, inşallah bulunur dua edin bize daha sonrasindada size müjdeli haberimi vermeyi çok isterim , hepimizin Allah gönlüne göre versin![]()
allah yardımcın olsun canımmmselam can canlar nasılsınız? İnş herkes iyidir, bende iyi olmaya çalışıyorum, yazacak birşey olmadığından okuyup geçiyorum..Ne bileyim yaa nasıl olacak ne olacak, Allah'ım hayırlısını versin hepimize..Sabırla bekliyoruz bakalım, başka topiklere falanda bakmıyorum artık, akışına bıraktım açıkcası..Tedaviye devam ediyoruz, şubat 23 te test yaptırmamız lazım, kan ve sperm, kaan hocaya gönderilecek, ona göre bakacağız duruma..hepinizi öpüyorum, dua ile inşAllah..
gece kuşu gece kuşuuuu nasılsınnnnıyı geceler kızlar,gece kusu oldum.tatılın keyfını cıkartıyorum.sympatıgue ve tedavıdekı arkadaslarım yolunuz acık olsun ınsaaalh guzel haberlerınız olsun topıkte...kıb grsrz
sanada canımbu arada herkese gunaydinlar guzel bir hafta diliyorum![]()
acikcasi bende pek yazicak biseyler yok arada girip sizleri takip ediyorum allah hayirlisi ile herkese bu mutlulugu yasatsin....amin
sanada iyi haftalar canımmmgünaydın arkadaşlar iyi haftalar herkese...nasılsınız...BSXXXX canım belkide varikoselde bir etkendir .bence onu bir halledin Allah yardımcınız olsun .SYMPASHİQUE canım tedavin inşAllah iyi sonuçlanırda güzünüz güler.DURUDERYADENİZ canım bizde ege üni. has. tedavi olmaya başlamıştık bütün tahlillerimiz bitmişti eşimin m. tesede sperm çıkmayınca yarım kaldı.eğer bizimle prof. ilgilensin derseniz bir miktar para veriyorsunuz hem işiniz hızlı yürüyor hemde özel ilgi görüyorsunuz .bu m. tese içinde geçerli biz maddi sorunlardan dolayı istemedik şimdi çok pisman olduk keske borç harç prof. olsaydık.devlette bile hersey paraya dayanıyor anlıycan.bizden iki üç ay sonra gelenler biz tese günü aldığımızda hamilelik testine gelmişlerdi.TEDAVİYE başlıycak arkadaşlarımada Allah kolaylık versin.ÖĞRETMENİM CANIM BENİM canlarım sizlerede iyi tatiller iyice dinlenin bi .bizde ilaçları annemlerde unutmuşuz cuma günü gidicez artık evde ne varsa idere edicez hayırlısı.
canım bizim fsh ve testosteron yüksek bizde patoloji sonucundan sonra germ hücre teşhisi kondu
tedavin hayırlı olsun işallah olumlu sonuç alırsın canım![]()
çiçek canım nasılsın? ne zamandın karşılaşamadık hayırlısıyla az kaldı tedaviye bol bol du et canım Rabbim nasip etsin ...Canım sen çalışıyomusun yoksa evdemisin
iyi aksamlar cicekcigim nasilsin canim .... bugun esim kan verdi bakalim sonuclari nasil olacak .....haa bide ilk girdim 2 sinavi almisim canim bugun okulu arayip sorduk bilgisayardan bakdilar 1 tane den daha haber yok bakalim
iyi aksamlar olurmu canim sen nasilsin?
iyi akşamlar çiçekciğim iyiyim evi topluyorum hafta sonu taşıncaz inşallah arada bi bakıp çıkıyorum var mı bi haber diye sen nasılsın
iyilik canim sen nasilsin? canim benim cok sevindim gözün aydin oburunude alirsin sen..insallah sonuclar iyi olur canim
biz bir haftada aliyoruz sonuclari sizdemi oyle
sag ol canim darisi sana insallah oburunde pek umutlu degilim ama bakalim sans.....canim bu hafta ici alacak esim sonuclari oncekilerde 3 gun iicnde aliyorduk