Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim senin esivin doktoru emre bey olmus peki senin doktorun kim oldu?kimi oneriyorsunuzzzz?insallah hayirli haberini aliriz bizede guzel umut olurr

benim doktorum ulun ulug'du ben cok memnundum cok sempatik bisey :) tabi herkes kendi doktorunu tavsiye eder
zaten orda suleyman bey ve ulun bey var, sen ikisinden birisini seciyosun, sonucta birlikte calisiyolar, ikisinin yaptiklari farkli degil ayni yani
insallah canim

merhaba arkadaşlar:64::64::64::64::64::64::64::64:bulundu mevlid kandilinde mikrotese olduk ve sperm bulundu iki tüp donduruldu bugün aradım bir yumurtam döllenmiş biride döllenme belirtisi göstermiş.rabbime ne kadarşükretsem azdır,çok mutlu olduk çok rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu..büyük ihtimalle yarın transferim var.

merhaba arkadaşlar:64::64::64::64::64::64::64::64:bulundu mevlid kandilinde mikrotese olduk ve sperm bulundu iki tüp donduruldu bugün aradım bir yumurtam döllenmiş biride döllenme belirtisi göstermiş.rabbime ne kadarşükretsem azdır,çok mutlu olduk çok rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu..büyük ihtimalle yarın transferim var.

cok sevindim canim hadi gozunuz aydin olsun insallah hayirli olur
sizde bizim gibi en onemlisini atlatmisiniz ,insallah transferden sonra bekleyisten sonra hayirli haberini aliriz

SELVACIM MASALLAH NE MUTLU NE HAYIRLI BIR Haber bu .rabbım devamında gtrsn ınsalalh.hayırlı ugurlu gelsın sıze mutluluk gtrsn tatlım senı cok merak ettım hep yazdım sana....cvb gelmeyınce neyse bu mutlu haberı halay bası olaraktan kutlyrm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kizlar emrebeyi oneriyorsunuz beki tup bebek icin kimi oneriyorsunuzz kusra bakmayin sormamin nedeni ben uzaktan gelicem o yuzden soruyorum yardiminiza ihtiyacim var
canm ben normal yoldanhamile kaldım benim eşimde azospermdi ama sebebi hipogonodzm yani hormonlar düşük sperm çıkışı olmuyodu emre beyde tedavideydik ve çok şükür hamile kaldım kadın doğum doktorları hakkında bilgim yok maşesef canım
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah:nazar:
benim internet problem giremiyordum çok sevindim okuyunca
canım benim çok teşekkür ederim sağolasın inşl rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda

canım nasıl mutlu oldum anlatamam gözünüz aydın hayatım mübarek günde rabbim yüzünüzü güldürdü demek ne yalan söylim sen bulunursa hemen gelirim haber vermeye bulunmazsa gelemem demiştinya ben için için korkmaya başlamıştım ama rabbim korktuğumuza uğratmadı şükür tekrardan gözün aydın darısı hamileliğine inşl ve iğer arkadaşlarımızında bu güzel haberi vermesine tuttum halayın ucundan:64::64::64::64::64::64::64:

canm cok sevindim gözün aydin darisi basimiza insallah merak etmistim seni
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlar canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..size en baştan yaşadıklarımı anlatayım.eşimle sabah hastaneye geldik kaan hocanın yanına hoca gelmemişti önce beni aldılar yumurta toplamaya çok ağrılı oldu masada çok ağladım demirlerden tuttum ama sürekli dua ediyorum ara ara sesli olarak rabbim gör halimi..şimdi anlatırken bile gözlerim dolu dolu..neyse acılı bi şekilde yatağıma getirdiler eşim girecek meteseye dedim yatmadım bile sancılı sancılı çıktım eşimin yanına sonra eşimi aldılar kapıda yalvardım yaradana ver rabbim sadece bana değil herkese diye sonra eşim çıktı kaan hoca bişey dememiş yine yıkıldım çıksa söylerdi dedim parça labaratuarda dediler kapısına gittim bekledim hemşire gördü beni o an yüzünde bi sıcaklık hissettim yan tarafa gelin dedi ve direk o kadar ağlamıştın bak birsürü bulundu dedi ne diyeceğimi bilemedim sadece ağladım baktım eşimde ağlıyor ilaçları yazdılar dışarı çıktık ailelerimizi arayıp uzun süre ağladık..işlemleri hallederken kaan hocanın yanına gittik toplantısı varmış bizim sonucu duymamış biz söyledik o kadar heycanlandıki hemen ayağa kalktı kutladı bizi hadi gözünüz aydın dedi..bugün aradım iki yumurtan döllendirilecek demişlerdi biri döllenmiş biride döllenme belirtisi göstermiş yarın sabah belli olacak transfer günü...kızlar spermin bulunduğunu ilk duyunca aileleri ararken aklıma geldiniz şimdi dedim bulunmadı sanmışlar ve üzülmüşlerdir dedim ama net yoktu..rabbim mevlitd kandilinde bize bayramı yaşattı rabbimden tüm kalbimle herkesin en kısa zamanda bu mutluluğu yaşamasını diliyorum ve sizi seviyorum..

LAREM bacım hoşgeldin bebegin nasıl büyüdümü eski kadro dagıldı akşama kadar burdan cıkmadğımı bilirim ben ama şimdi arada bul jklm bacım sen nasılsın neler yapıyosun be aynı aynı tas aynı hamam gelincikten kötü bi habermi vardı öyle bişey yazmışsın umarım kötü bişey yoktur belgin sende selam yazıyorum cevap yok küstükmü yoksa harzem bacı nerelerdesin gelsende şu listeyi bi güncellesen

selva canım yazdılarını okuyunca kendim geldi aklıma bende aynı duyguları yasadım labaratuarın önündeki o heyecan cok kötüydü canım gözün aydın baya bulunmuş demekki allahım sonuna kadar gitmeni nasip etsin rabbim hepimize gönlümüzün muradını versin inşşallah allahım seninde yardımcın olsun

selva bize dondurp dondurmadıklarını falan söylemediler demekki azmı cıkmışki böyle bişey demediler bende cok istemiştim tutmayınca keşke don olanlar olsaydı en azından bir umudum olurdu diye ama yoktu buda beni ayrıca kahretmişti

kızlar canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..size en baştan yaşadıklarımı anlatayım.eşimle sabah hastaneye geldik kaan hocanın yanına hoca gelmemişti önce beni aldılar yumurta toplamaya çok ağrılı oldu masada çok ağladım demirlerden tuttum ama sürekli dua ediyorum ara ara sesli olarak rabbim gör halimi..şimdi anlatırken bile gözlerim dolu dolu..neyse acılı bi şekilde yatağıma getirdiler eşim girecek meteseye dedim yatmadım bile sancılı sancılı çıktım eşimin yanına sonra eşimi aldılar kapıda yalvardım yaradana ver rabbim sadece bana değil herkese diye sonra eşim çıktı kaan hoca bişey dememiş yine yıkıldım çıksa söylerdi dedim parça labaratuarda dediler kapısına gittim bekledim hemşire gördü beni o an yüzünde bi sıcaklık hissettim yan tarafa gelin dedi ve direk o kadar ağlamıştın bak birsürü bulundu dedi ne diyeceğimi bilemedim sadece ağladım baktım eşimde ağlıyor ilaçları yazdılar dışarı çıktık ailelerimizi arayıp uzun süre ağladık..işlemleri hallederken kaan hocanın yanına gittik toplantısı varmış bizim sonucu duymamış biz söyledik o kadar heycanlandıki hemen ayağa kalktı kutladı bizi hadi gözünüz aydın dedi..bugün aradım iki yumurtan döllendirilecek demişlerdi biri döllenmiş biride döllenme belirtisi göstermiş yarın sabah belli olacak transfer günü...kızlar spermin bulunduğunu ilk duyunca aileleri ararken aklıma geldiniz şimdi dedim bulunmadı sanmışlar ve üzülmüşlerdir dedim ama net yoktu..rabbim mevlitd kandilinde bize bayramı yaşattı rabbimden tüm kalbimle herkesin en kısa zamanda bu mutluluğu yaşamasını diliyorum ve sizi seviyorum..

canim gecmis olsun sanada,allahim hamilelik haberinide almayi nasip etsin bizlere
cok sevindim esime soyledim oda sevindi gozleri doldu allahim insallah bizlerede yasatir canim
tekrardan gözün aydin

canım arkadaşım blueavci haberini yeni aldım. içim kıpır kıpır gözlerim dolu dolu oldu. hamd olsun allaha. rabbim hayırlısını versin. sağlıcakla kucağına al inşallah

benim doktorum ulun ulug'du ben cok memnundum cok sempatik bisey :) tabi herkes kendi doktorunu tavsiye eder
zaten orda suleyman bey ve ulun bey var, sen ikisinden birisini seciyosun, sonucta birlikte calisiyolar, ikisinin yaptiklari farkli degil ayni yani
insallah canim

tesekkur edrim allah razi olsun insallah iyii haberler aliriz

cok sevindim canim hadi gozunuz aydin olsun insallah hayirli olur
sizde bizim gibi en onemlisini atlatmisiniz ,insallah transferden sonra bekleyisten sonra hayirli haberini aliriz

canim ikinizinde darisi benim esimin basina butun isteyenlerin basina selva arkadasim sizin doktorunuz kimdi?bide esinizin ilk ilk amelyatimi ve ameliyatdan sonra kac gune toparlana bildi esiniz? tekrar gozunuz aydin darisi bizlerin basina bize duva edin lutfen

canim ikinizinde darisi benim esimin basina butun isteyenlerin basina selva arkadasim sizin doktorunuz kimdi?bide esinizin ilk ilk amelyatimi ve ameliyatdan sonra kac gune toparlana bildi esiniz? tekrar gozunuz aydin darisi bizlerin basina bize duva edin lutfen

Çok teşekkür ederim rabbim sizlere de nasip eder inşallah doktorumuz Kaan Aydostu eşimin ilk ameliyatı yarım saatte ameliyattan çıktı şimdi 2.gün şükür gayet iyi çabuk toparlanıyor darısı size inşallah rabbim yardımcınız olsun

canim cok sevindim gozun aydin hayirlisiyla insallah rabbim kucagina almayi nasip etsin canim

kader nl rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla..valla bende o kadar şaşkınım ki sebepsiz yere gülüyorum ..

Back
X