- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçek arkadaşım sizin azosperm nedeni neydi tedavida ne aşamadasınız.Biz şimdiye kadar tedavi amaçlı bir doktora gittik o zamanda sigortamız yoktu eşimi işten çıkarmıştılar.Doktorda hiçbir test yaptırmadı 3 tane iğne yaptı 3 çeşitte ilaç verdi 6 ay kullandı eşim sperm testi istedi yine sıfır sperm çıkınca yapacak birşey yok mikrotese deneye biliriz ama ondanda fazla ümitlenmeğin demişti bende 5 senedir ümidimi kesmiş oturuyordum ta ki sizlerin mesajlarını okuyuncaya kadar içime su serptiniz birazda olsa umutlandım tabi daha doktora gitmedik ama emre beye eşimin sonuçlarını yazdım randevu alın gelin elimden geleni yaparım dedi kısmet Allah hepimizin yüzünü güldürsün
peki cicek sizin ankarada kalcak yeriniz varmi???
Ankaralimmisiz??
ankarali degilim canim otelde kalacaz mecburen
peki neden ankara???
Kaan hoca!!
Yani burdan mi sectin o doktoru?????
emre beyle hic konustunuzmu???
canim sebebi yok sebsiz..bizim bir basarisiz tese ameliyatimiz var simdik martin ilk haftasi m tese deneyecez doktorumuz kaan aydos..canim esin yani hic tese falan olmadimi umutsuz olma canim tahlilde cikmayip m tesede sperm bulunuyor hic vakit kaybetmeyin tedaviye baslayin
kızlar canlarım perşembe transferim oldu rabbim inşallah bana sıkı sıkı tutunur...
hayır hiç birşeye bakılmadı sadece spermiograma göre cevap verildi bir yumurtalığı çok küçük diğeride biz 5 aylık evliyken kasığından ameliyat oldu ordada enfeksiyon kaptı yumurtalığı bir tavuk yumurtası büyüklüğünde.Eşimin sperm testinde idrarada bakıldı orda 2 tane cansız hücre bulunmuştu.ama doktor azo nun sebebini söylemedi bizde araştırdığımız kadarıyla gençken geçirdiği kabakulaktan kaynaklandığını düşünüyorduk .taki geçen hafta emre beye mesaj çekene kadar bize şöyle dedi eğer kabakulak geçirdiyinde çok rahatsızlandıysa ayağa kalkamadıysa hastaneye kaldırıldıysa azo sebebi olur dedi buda bizim gittiğimiz doktorun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor
kaan hoca yi internetten bulduk sonra burdanda hakkinda guzel seyler okuudum
emre beyide, tabi sonra mail attik ikisininede kaan hoca burda yaptirdigimiz tahlilleri istedi ve ilac tedavisi önerdi telefondada gorustuk.emre bey ilac tedavisi onermiyorum dedi..bizde kaan beyi sectik yazin gittik yüz yüze görüstuk cok iyi biri
kızlar canlarım perşembe transferim oldu rabbim inşallah bana sıkı sıkı tutunur...
arkadaslar,aramizda esinin sperim miktari az olubda mikroteseyle sperim bulunan oldumu? cvb verirseniz cok sevinirimm....benim esimin sperm tahlilinde az cikiyorda ondan soruyorumm kusura bakmayin.
arkadaslar,aramizda esinin sperim miktari az olubda mikroteseyle sperim bulunan oldumu? cvb verirseniz cok sevinirimm....benim esimin sperm tahlilinde az cikiyorda ondan soruyorumm kusura bakmayin.
iyi aksamlar kizlar benimde test gunume 3 gun kaldi aceba hamilemiyimki
karnim okadar gergin patlicak gibi cok bi nefes almada karnimi ici yirtiliyo gibi sanci oluyo
bilmiyorum normalmi
ozellikle hapsurmadan cok korkuyorum hemen karnimi tutuyorum
iyi aksamlar kizlar benimde test gunume 3 gun kaldi aceba hamilemiyimki
karnim okadar gergin patlicak gibi cok bi nefes almada karnimi ici yirtiliyo gibi sanci oluyo
bilmiyorum normalmi
ozellikle hapsurmadan cok korkuyorum hemen karnimi tutuyorum