Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikiz olup olmadigi ancak doktora gidince belli olur degilmi
herkes beni ruyasinda goruyo kimisinin elinden iki oyuncak poseti aliyomusum
kimisi cift yelek giydiriyomus bana hayirdir diyelim hayir olsun
selva arkadasim bugun oturmusdum bak seni tanimam etmem bir anda icime geldi ki sen hamilesin....insallah icime gelen gercek olur arkadasim bak yine icime geldi dedim ki bu sefer kesin yazicam ve yazdim insallahh hamile olursun selvaaaa.sende bizlere bol bol duva edrsin insallah sanada diger arkadasada allah biliyor ki nekadar cok duva ediyorum.ve bildigim kadariyla bu aylarda hamile kalmak sansi daha yuksekmis ama oyla duymusdum ben yasli kadinlardan sizinde bebisiniz sizden siki siki tutunur insallahhh.selva birde senin esinin hormon degerleri nasildi?
selva arkadasim bugun oturmusdum bak seni tanimam etmem bir anda icime geldi ki sen hamilesin....insallah icime gelen gercek olur arkadasim bak yine icime geldi dedim ki bu sefer kesin yazicam ve yazdim insallahh hamile olursun selvaaaa.sende bizlere bol bol duva edrsin insallah sanada diger arkadasada allah biliyor ki nekadar cok duva ediyorum.ve bildigim kadariyla bu aylarda hamile kalmak sansi daha yuksekmis ama oyla duymusdum ben yasli kadinlardan sizinde bebisiniz sizden siki siki tutunur insallahhh.selva birde senin esinin hormon degerleri nasildi?
canım hadi hayırlısı dualarım seninle allah yüzünü güldürsün iyi haberlerle dön tese gününü bildir bizeemerhaba kizlar
jklm buleavci zcu belgin sagolun kizlar
bugun aradik kaan beyi gelin dedi siz bana soylemistiniz geleceginiz zamani dedi amaliyata o girecekmis.karistirdim ben sizi dedi insllah bir daha karistirmaz
amaliyata giremem deseydi gitmiyecektik artik cok üzülmüstük dun gece
aminnnnçiçek canım rabbim yardımcın olsun..kızlar hepimize bol bol dua ediyorum ..bugün sınıfta ektiğim çiçekler açmış bir dalda iki ayrı renk,gözlerim doldu rabbim dedim kuru ağaçları yeşerten renk ve şekil veren rabbim bizleride böyle yeşert kucaklarımızı boş bırakma içimdeki can sana emanet rabbim onu senden daha iyi koruyan saklayan olmaz dedim...
hadi hayırlısı canımmerhaba arkadaşlar internetim yok giremiyorum
tedavideki arkadaşlar inşallah güzel sonuçlarınızı alırız
eşim cumaya kaan hocaya gidecek
canım hep dualarımdasın..Merhaba arkadaşlar çiçek canım güle güle git umarım rabbimin bana yaşattığı mutluluğu sende yaşarsın..ben aynıyım kızlar kasık ve karın ağrım devam ediyor herhangi bi kanamam lekelenme yok bugün transfer sonrası 6.günü geride bıraktım bana dua etmeyi unutmayın..
zaten heyecanlıyız merakla bekliyoruz mutlu haberiniiidunku kanamanin devami gelmedi :) snirim yerlesme kanamasiydi
arkadasim dedi devami gelmediyse sevimelisin :)
zaten benim icimdeki seste tamam oldu diyor :) insallah
sabah erken test verdim geldim sonuc aksama
benimle birlikte hadin bakim sizde heyecena davet ediyorum![]()
hadi bakalım inşallah rüyalar hayıra çıkar canım sana iki embriyomu transfer ettilerki
canım hadi hayırlısı dualarım seninle allah yüzünü güldürsün iyi haberlerle dön tese gününü bildir bizeemerhaba kizlar
jklm buleavci zcu belgin sagolun kizlar
bugun aradik kaan beyi gelin dedi siz bana soylemistiniz geleceginiz zamani dedi amaliyata o girecekmis.karistirdim ben sizi dedi insllah bir daha karistirmaz
amaliyata giremem deseydi gitmiyecektik artik cok üzülmüstük dun gece
aminnnnçiçek canım rabbim yardımcın olsun..kızlar hepimize bol bol dua ediyorum ..bugün sınıfta ektiğim çiçekler açmış bir dalda iki ayrı renk,gözlerim doldu rabbim dedim kuru ağaçları yeşerten renk ve şekil veren rabbim bizleride böyle yeşert kucaklarımızı boş bırakma içimdeki can sana emanet rabbim onu senden daha iyi koruyan saklayan olmaz dedim...
hadi hayırlısı canımmerhaba arkadaşlar internetim yok giremiyorum
tedavideki arkadaşlar inşallah güzel sonuçlarınızı alırız
eşim cumaya kaan hocaya gidecek
canım hep dualarımdasın..Merhaba arkadaşlar çiçek canım güle güle git umarım rabbimin bana yaşattığı mutluluğu sende yaşarsın..ben aynıyım kızlar kasık ve karın ağrım devam ediyor herhangi bi kanamam lekelenme yok bugün transfer sonrası 6.günü geride bıraktım bana dua etmeyi unutmayın..
zaten heyecanlıyız merakla bekliyoruz mutlu haberiniiidunku kanamanin devami gelmedi :) snirim yerlesme kanamasiydi
hadi bakalım inşallah rüyalar hayıra çıkar canım sana iki embriyomu transfer ettilerki
iyiyim canım ne olsun bildiğin gibi değişen bişey yok![]()
dunku kanamanin devami gelmedi :) snirim yerlesme kanamasiydi
güzel dileklerin için sağol canım,rabbim hepimizi duysun..hormonlar bir yıldır hemen hemen aynıydı,lh4.46,fsh6.21 total3.00
Sevgidolu belgin merhaba arkadaşlar,belginim sabahçıyım okuldan geldim..şükür iyiyim..beklemedeyim..
canım,masallah senin esinin horman degerli normal allaha sukurller olsun.peki canim sperim kalitesi nasildi,doktorlar kaliteli olub olmadigiyla ilgili birsey soyledilermi sana.burda doktor eger ki horman degerleri normal ise sperim kaliteside iyi olacagini soylemisdi bana ondan sordu...allah herkese evlat nasib etsin
merhaba selvacığım nasılsın canım seninde sonuca az kaldı inşallah sende bu azodan kurytulup bebeğini kucapına alacaksın
hadi canım inşallah hamileyim kızlar diye haber vereceksin bize akşama halay var inşallahdunku kanamanin devami gelmedi :) snirim yerlesme kanamasiydi
canım sağlıklı olsun da en önemlisi o.ikiz olup olmadigi ancak doktora gidince belli olur degilmi
herkes beni ruyasinda goruyo kimisinin elinden iki oyuncak poseti aliyomusum
kimisi cift yelek giydiriyomus bana hayirdir diyelim hayir olsun