Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende raporlari aldim tekrar inceleyim diye ya okadar seyler yaziorki insan hepsini anlamiyor!!!
(atypische keimzellen sind nicht vorhanden)
yani a typik germ hücreleri yok diyor !
bide gelismemisch diyor!!
Cok celiskili bir rapor var elimizde!!!
saten bizim labor ile patalogie parcalar karismisdi!!!

nasil karisti anlamadim..bizim elimizde rapor yok doktorun soyledigi boyle

kader napiyorsun canim
esim bugun annesine soylemis biz turkiyeye gidiyoruz diye ama teseyi soylememis
arastirmaya gidiyoruz demis o da tamam demis hayirlisi olsun demis..ne icin gittigimizi anladi ama sorunun ne oldugunu bilmiyor

iyiyim canim ne olsun valla belim agriyor biraz adet duzenim bozuldu 19 olmam gerekiyordu daha olmadi oda sanci yapiyo belime ve kasiklarima bi olaydim rahtaliyacakdim gecen ayda cok gecikmisdi... ...canim cok sevindim valla iyi yapmissiniz habersiz gitmek olmazdi gelince anlatirsiniz mujdeli haber verirsiniz insallah , bence sizde kesin cikacak spermler canim cunku oncekinde olgunlasmamis bulunmusdu simdi bir suru ilac kullandiniz allahim buyuk insallah bulunacak canim

nasil karisti anlamadim..bizim elimizde rapor yok doktorun soyledigi boyle

bize amelyattan önce anlatilan 4parca sol yumurtadan 4 parcada sag taraftan alinacak diye, labor icin yani spermi ordan arastiracakradi ;olumlu olsaydi orda dondurulacakdi !! ve iki parcada patologie ye gönderilecek di !
ameliyattan sonra bizi taburcu ederken labor raporu verdiler elimize soke olduk !!
bizim labora gideceklerle patoloji ye gidecekler karistirmislar!!patologi raporu sonradan eve geldi !
ama labor raporu elimize verdiler ve sadece bir parca sagdan ! bir parcada sol dan incelemisler!!
ve ordanda bulamamislar!! malesf böyle bir sey basimiza geldi!!!

cicekcigim cukur pazari varya onun icindeki it's dukkani varya beyaz esya dukkani orda yarin sabah saat 10:00 %70 indirim var haberin olsun kapaniyormus ben bugun saniyordum gittim ama yarinmis konuyla ilgisiz haber ama haber vermek istedim sana canim

bize amelyattan önce anlatilan 4parca sol yumurtadan 4 parcada sag taraftan alinacak diye, labor icin yani spermi ordan arastiracakradi ;olumlu olsaydi orda dondurulacakdi !! ve iki parcada patologie ye gönderilecek di !
ameliyattan sonra bizi taburcu ederken labor raporu verdiler elimize soke olduk !!
bizim labora gideceklerle patoloji ye gidecekler karistirmislar!!patologi raporu sonradan eve geldi !
ama labor raporu elimize verdiler ve sadece bir parca sagdan ! bir parcada sol dan incelemisler!!

canim nasil yaparlar boyle bir sey belki diger parcalarda vardi sperm arkasina neden dusmediniz

iyiyim canim ne olsun valla belim agriyor biraz adet duzenim bozuldu 19 olmam gerekiyordu daha olmadi oda sanci yapiyo belime ve kasiklarima bi olaydim rahtaliyacakdim gecen ayda cok gecikmisdi... ...canim cok sevindim valla iyi yapmissiniz habersiz gitmek olmazdi gelince anlatirsiniz mujdeli haber verirsiniz insallah , bence sizde kesin cikacak spermler canim cunku oncekinde olgunlasmamis bulunmusdu simdi bir suru ilac kullandiniz allahim buyuk insallah bulunacak canim

canim valla benimde günüm gecti yani hep geciyor ayni agrilar bendede var doktora gittim adetlerim duzensiz diye hastaneye gonderdi oda bakti falan filan sonra duzensizlik yok dedi ama hep gec oluyorum ..tabi bizim doktor hemen streslisin o yüzden diyor..insallah canim güzel haberlerle gelirim önceki teseydi m teseyi daha iyi diye umudum var bilmiyorum canim hayirlisi allahtan insallah müjdeli haber veririm haftaya insallah alllahim hepimize hayirli sonuclar nasip etsin

canim valla benimde günüm gecti yani hep geciyor ayni agrilar bendede var doktora gittim adetlerim duzensiz diye hastaneye gonderdi oda bakti falan filan sonra duzensizlik yok dedi ama hep gec oluyorum ..tabi bizim doktor hemen streslisin o yüzden diyor..insallah canim güzel haberlerle gelirim önceki teseydi m teseyi daha iyi diye umudum var bilmiyorum canim hayirlisi allahtan insallah müjdeli haber veririm haftaya insallah alllahim hepimize hayirli sonuclar nasip etsin

dualrim seninle canim guzel habelerini bekliyoruz bizleri habersiz birakma sakin ha

cicekcigim cukur pazari varya onun icindeki it's dukkani varya beyaz esya dukkani orda yarin sabah saat 10:00 %70 indirim var haberin olsun kapaniyormus ben bugun saniyordum gittim ama yarinmis konuyla ilgisiz haber ama haber vermek istedim sana canim

canim kapandigini biliyordum sagol kiz sen oralarami geldinnnn seni seniii

ihmal iste belki vardi sperm..vardir bundada bir hayir canim

canim nasil yaparlar boyle bir sey belki diger parcalarda vardi sperm arkasina neden dusmediniz

canim düstüm üzerine doktorlarla görüstüm !amaliyat eden doktor bile sasirdi bu duruma,sadece özür dilediler ,praktiziyenlerin eline vermisler
onlarda yolda karistirmislar dedi.
yapacak birsey yok !!!
iste bende bu elimdeki raporlari cidiye almadigim icin belki umudum türkiyede micro teseyle bulunur diye var ! Insallah bulunur diyorum !!!hakimizdan hayirlisi!!!

canim düstüm üzerine doktorlarla görüstüm !amaliyat eden doktor bile sasirdi bu duruma,sadece özür dilediler ,praktiziyenlerin eline vermisler
yapacak birsey yok !!!
iste bende bu elimdeki raporlari cidiye almadigim icin belki umudum türkiyede micro teseyle bulunur diye var ! Insallah bulunur diyorum !!!hakimizdan hayirlisi!!!

insallah canim bu sefer bulunur insallah allah buyuktur

yapacak birsey yok !!!

seninde benim gibi umudun vataninda canim..insallah vatanimiz bize ugurlu gelir

ihmal iste belki vardi sperm..vardir bundada bir hayir canim

iste belkide vardi !!!!
hayirlisi canim nediye bilinirki onca emek bosaydi mart 2010 da oldu bu olay almanyada!!!

yani arkadaslar almanyada bu konuyla islem yapmayin derim!!!
türkiyeye gidin ve orda yapin ameliyatinizi!!!

kizlar bir sey sormak istiyorum esim 2006 yilinda tek trafli varikosel ameliyati oldu ayni ameliyat sirasindada 2 yumurtaliginda 1 er tane parc alindi ben bunu yontemi tese olarak biliryorum ama kaan hoca bu yonteme tese degil o biyopsi yapmislar dedi bi anlam veremedim acikcasi o gunden beri kafama takiliyo hep ikisinin arasindaki fark ne bize neden o zaman tese dediler diye

nerdeki bu dükan kizlar???
hangi sehirde???

kizlar bir sey sormak istiyorum esim 2006 yilinda tek trafli varikosel ameliyati oldu ayni ameliyat sirasindada 2 yumurtaliginda 1 er tane parc alindi ben bu yontemi tese olarak biliyorum ama kaan hoca bu yonteme tese degil o biyopsi yapmislar dedi bi anlam veremedim acikcasi o gunden beri kafama takiliyo hep ikisinin arasindaki fark ne bize neden o zaman tese dediler diye

Back
X