Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çiçekciğim dün işe gittim sordum oteli bilen yok ama internetten gördüğüm kadarıyla anıttepede orası iyi bir semttir zaten anıtkabirede yakın turlarla gezmeye gelenler kalıyomuş genelde iyi bi yer gibi inşallah rahat edersiniz inşallah bebeğinle dönersin eve.kusura bakma 100 mesaj yazmadan foruma özelden mesaj atamıyormuşum onun için buraya yazdım bu arada sizler nasılsınız arkadaşlar ben de okuyup çıkıyorum artık yazacak bişey bulamıyorum ki

canim cok sagol insallah iyidir tabiki burayada yazabirlirsin canim ne kusuru beni dusunup sorusturman bile guzel allah razi olsun allahim gönlünün muradini versin ummadigin anda..canim insallah mutlu donerim allahim kimseyi umutsuz birakmasin..canim neden gelmiyorsun gel konusalim dertleselim

kizlar burda bir arkadasimiz vardi yeni katilmisdi hani test yatiracakti hamilemi degilmi diye sonucu belli oldumu?selvayi soylemiyorum onu biliyorum bize sali mujdeli haber vericek insallahhhh.

ayyy canımsınız böyle şeyler duyunca heyecan yapıyorum...

selam kızlar nasılsınız??? evet yaaa pembe diye bir arkadaşın bugün belli olacaktı sonucu, gelmemiş ama, heralde sevinçten gelmemiştir..kızlar bende haftaya urfaya gidiyorum, bir isteğiniz olursa yazın :))) öpüldünüz kızlar, selvamm, güzel annemiz, kendine iyi bak..

iyiyim canım şükürler olsun sen nasılsınnn

canım öyle deme neden yazacak bişey yok dertleşiyoruzyaa:54:

canımsınız belgin ve çiçekciğim çok sağolun ama ne biliyim daha toparlayamadım işte tedavi falanda olmayınca yazacak bişey yokmuş gibi geliyo sen neler yapıyosun belginim ne zamandır görüşemiyoruz

canim cok sagol insallah iyidir tabiki burayada yazabirlirsin canim ne kusuru beni dusunup sorusturman bile guzel allah razi olsun allahim gönlünün muradini versin ummadigin anda..canim insallah mutlu donerim allahim kimseyi umutsuz birakmasin..canim neden gelmiyorsun gel konusalim dertleselim

amin canım amin inşallah hepimizin muradını versin rabbim siz ne zaman yola çıkıyosunuz

kızlar ii akşmalar nasılsınız canlarım vck arkadasım sizde yumurtalıklardamı bi sorun var

canım inan bilmiyorum sperm testi yaptırdık sıfır sperm çıktı 3 kere 3ününde sonucu aynı birinde de idrarda2 tane cansız hücre çıkmıştı. ŞİŞLİ'DE HERBALİST SELÇUK KAYA VAR TANIRMISINIZ BİLMEM.ONA GİTMİŞTİK ODA TESTİSLERİN FİLMİNİ İSTEDİ ÇEKTİRDİK ORADA YUMURTALIKLARIN BOYUTUNUN KÜÇÜK OLDUĞU YAZIYORDU.AMA O BİZE BİR ŞEY SÖYLEMEDİ BEN SONUCUNU OKUDUM BOYUTLARI ALT SINIRDAYMIŞ.AMA BİZİM GİTTİĞİMİZ DOKTOR EŞİME GEÇİRDİĞİ KABAKULAKTAN DOLAYI AZOLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ.FAKAT BİZ EMRE BEYE MESAJ ATMIŞTIK.ODA BİZE KABAKULAKTAN KAYNAKLANMASI İÇİN ÇOK ŞİDDETLİ GEÇİRİLMİŞ OLMASI YANİ HASTANELİK OLMUŞ OLMASI LAZIM DEDİ.YANİ ŞİMDİYE KADAR GİTTİĞİMİZ DOKTORUN TEŞHİS VE TEDAVİSİNİN YANLIŞ OLDUĞU ANLAŞILDI.

sağ testis 18x9.6mm(alt fizyolojik sınırda) sol testis alt fizyolojik sınır düzeyinde24x17.5mm canım sizinde sorununu testis boyutunda sizinkinin ölçüleri nedir

vck canim esiminde testisleri kucuk demisdi doktor bizimki soyle canim sag testis 37x18x15mm sol testis 36x18x15mm bunun normal boyutu ne oluyoki canim

Arkadaşlar size bir şey söylemek istiyorum.ahmet maranki'nin kozmik temizliğini yapmaya karar verdik.ahmet maranki'nindeazolu bir çok hastanın tedavisini yaptığı ve çocuk sahibi olduğunu biliyormuydunuz?ben aradım azosperm kürünü almak için bana bu ayın 9.günü başlayan kozmik beden temizliğini yapın.sonrada seti sipariş vericez.eşimde sorun olduğu halde benimde bu bitkisel ilaçlardan kullanmaya başlıycam inşaallah.setin faiyatıda bir ay yetecek bitkisel 400ytl 3 ay kullanıcaz.bilmiyorum ama bunu yapınca sanki hayatımızda birşeyler değişecek gibi geliyor.lütfen şu siteye girip ahmetmaranki.com sitesinden ahmet maranki kozmikbeden temizliği dost tv. Programını izleyin lütfennnnnnnnn.

vck canim esiminde testisleri kucuk demisdi doktor bizimki soyle canim sag testis 37x18x15mm sol testis 36x18x15mm bunun normal boyutu ne oluyoki canim

canım sizinki küçükse bizimki ölüdür o zaman.ama şunu biliyorumki bir düğme büyüklüğündeki testisten sperm bulunmuş normal testisten bulunamamış peki siz nasıl bir tedavi görüyorsunuz.hangi doktora gidiyorsunuz.size doktor umut verdimi
fsh kaç bizim çok yüksek 6 sene önce baktırmıştık76 çıkmıştı şimdi nedir bilmiyorum

Birşey daha sorucam benim eşimin testisi bazen bir ceviz büyüklüğünde oluyor bazende fındık büyüklüğünde sizlerdede testis boyutu devamlı değişen varmı bize çok enteresan geldide

vck canım normal boyutları bende bilmiyorum ama dediğin gibi rabbim ol dedikten sonra boyutunun çnemi yok umudumnerde arkadasım suan siteye girmiyo artık ben telefonla görüşüyorum iyi henüz bebegi yok daha

vck canım normal boyutları bende bilmiyorum ama dediğin gibi rabbim ol dedikten sonra boyutunun çnemi yok umudumnerde arkadasım suan siteye girmiyo artık ben telefonla görüşüyorum iyi henüz bebegi yok daha

peki hiç tedavi görmedilermi bizim durum biraz onunkine benziyorda ondan sordum

sizin tedavi ne aşamada doktorlar ne diyor biliyormusun ben şahsen doktora gitmektende korkuyorum birazda olsa umudum var ama olumsuz birşey derler diye çok korkuyorum.birde bizim tedavimizin sanki biraz daha dualarla sonuç bulacağına ve bolbol türbe ziyaretine gitmeğe bağlı olduğuna inanıyorum .ben daha yeni evliğdim bir gece rüyamda HZ.ZEKERİYYA(AS.) mı gördüm hani insan dilek dilerya türbe başında bende allah'tan senin vasıtanla çocuk istiyorum dedim bir mucize bekledim oda mezardan kalktı ve sonrasını hatırlıyamıyorum inan bana bu rüyamıda her geçen gün birşeyler aydınlığa çıkınca hatırlamaya başlıyorum .şimdi o rüyamda ne görmüştüm onu hatırlaya çalışıyorum biliyorum o rüyam bir gün gerçekleşecek ama hatırlıyamıyorum.biliyorumki şeytan peygamber kılığına girerek rüyamıza giremez yani hayırlı bir rüyadır inşallah.rüya tabiri kitabına baktım HZ.ZEKERİYYA (AS.)mı rüyada görmek geç yaşta evlat sahibi olmak anlamına geliyormuş.kısmet o günün gelmesini bekliyorum sizlerde inanaın ve ALLAH'a tevekkül edin .

canım sizinki küçükse bizimki ölüdür o zaman.ama şunu biliyorumki bir düğme büyüklüğündeki testisten sperm bulunmuş normal testisten bulunamamış peki siz nasıl bir tedavi görüyorsunuz.hangi doktora gidiyorsunuz.size doktor umut verdimi
fsh kaç bizim çok yüksek 6 sene önce baktırmıştık76 çıkmıştı şimdi nedir bilmiyorum

canim biz 2 yildir kaan hocada tedavideyiz 1 kere 2006 tese olduk cikmadi bizim fsh 39 du temmuz ayinda 34 kasimda 31 oldu ocakda da yaptirdigimizda fsh 6 ya dustu esim temuzdan beri nebido ignesi vuruluyordu 3 ayda bir kasimda ayindada 2 ay testojel kullandi ve fsh 6 ya dustu bu ay yine nebido ignesi vuruldu esim 2 ay sonra yeniden test yaptircak bakalim sonuc nasil cikacak yazin temmuzdada m tese olucak esim kaan hocada

canim biz 2 yildir kaan hocada tedavideyiz 1 kere 2006 tese olduk cikmadi bizim fsh 39 du temmuz ayinda 34 kasimda 31 oldu ocakda da yaptirdigimizda fsh 6 ya dustu esim temuzdan beri nebido ignesi vuruluyordu 3 ayda bir kasimda ayindada 2 ay testojel kullandi ve fsh 6 ya dustu bu ay yine nebido ignesi vuruldu esim 2 ay sonra yeniden test yaptircak bakalim sonuc nasil cikacak yazin temmuzdada m tese olucak esim kaan hocada

peki sizin sebebi nedir doktor yüzde kaç umut verdi değerlerin düşmesi bence hayra alamettir inşallah ALLAH hiç birimizn emeklerini boşa çıkarmaz.canım biliyormusun bizim apartmanda bir bayan vardı çocuğu olmuyordu ve doktorlar hangi testi yaptırırsa sonuçları kötü çıkıyordu çocuk için hiç bir umudu kalmamıştı birgün hastalandı devamlı bayılıyordu doktaora gitti doktor birsürü beğin filim çektirdi ve beyninde bir sıvının çok salgılandığını tespit etti onun tedavisini görmeğe başladı ama o ilaçlar onu komalık ediyordu annesi ona bakmak için memleketten geldi ona baktı kadın o ilaçları kullanmaktan vazgeöti çünkü kullanınca hep bayılıyordu doktor ona kan tahlili yaptırıyor belki kansız olduğun için bu kadar ilaçtan etkileniyorsun diyor teste şöyle bir not 2 haftalık hamilesin inan ben bunu duyunca tüylerim diken diken oldu bütün bunlar ALLAH'ın bir mucizesi

peki sizin sebebi nedir doktor yüzde kaç umut verdi değerlerin düşmesi bence hayra alamettir inşallah ALLAH hiç birimizn emeklerini boşa çıkarmaz.canım biliyormusun bizim apartmanda bir bayan vardı çocuğu olmuyordu ve doktorlar hangi testi yaptırırsa sonuçları kötü çıkıyordu çocuk için hiç bir umudu kalmamıştı birgün hastalandı devamlı bayılıyordu doktaora gitti doktor birsürü beğin filim çektirdi ve beyninde bir sıvının çok salgılandığını tespit etti onun tedavisini görmeğe başladı ama o ilaçlar onu komalık ediyordu annesi ona bakmak için memleketten geldi ona baktı kadın o ilaçları kullanmaktan vazgeöti çünkü kullanınca hep bayılıyordu doktor ona kan tahlili yaptırıyor belki kansız olduğun için bu kadar ilaçtan etkileniyorsun diyor teste şöyle bir not 2 haftalık hamilesin inan ben bunu duyunca tüylerim diken diken oldu bütün bunlar ALLAH'ın bir mucizesi

canim bizimki germ hucre aplazisi (sertoli cell only ) kagitta oyle yaziyor canim son gonderdigimzi sonuclara kaan hoca cok iyi dedi yuzde kac sansimiz var bilmiyorum kaan hoca ameliyat yapip icerisini gormeden bir sey diyemem demisdi hayirliis bakalim ...... canim rabbim nelere kadir cansiz yumurtaya can veren allahim insallah o mucizelerini bizlerede gosterir de yavrularimiza kavusuruz

Back
X